12 Αυγούστου 2009

«Αύγουστος μήνας, μήνας και φωτιά, φωτιά και θάνατος…»

Αύγουστος του 2009 στην Αθήνα και Σομαλοί έκαψαν πριν λίγες ημέρες Ελληνική Σημαία μέσα στο κέντρο της Αθήνας, «διαμαρτυρόμενοι» για το γεγονός ότι επιτέλους κάποιοι θέλησαν (δυστυχώς μόνο για τα μάτια του κόσμου ή εάν θέλετε της TV) να επιβάλλουν τον νόμο! Μέσα στο κτίριο βρέθηκαν πλαστά διαβατήρια, δόσεις ηρωίνης, κλεμμένες τσάντες, μαχαίρια και άλλα… Ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και τους Σομαλούς μέλη του ΚΚΕ για να περιφρουρήσουν «τους εργάτες που δεν έχουνε πατρίδα»… Η διεθνιστική αλληλεγγύη σε όλο το θλιβερό της μεγαλείο! Τι κι αν προηγουμένως οι Σομαλοί είχαν καταστρέψει καταστήματα Ελλήνων; Καμμία σημασία δεν είχε αυτό για τους μπολσεβίκους, που πότε-πότε μας το παίζουν και πατριώτες, αλλά να που δίνεται η ευκαιρία και καταλαβαίνουμε το πραγματικό τους πρόσωπο.

Στην Θράκη οι Τούρκοι οργιάζουν, ενώ συνελήφθη και κατάσκοπος, έχοντας πάνω του εκατοντάδες φωτογραφίες εγκαταστάσεων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Όμως, το κράτος μας(;), έχοντας στο πλευρό του και ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο, παραμένει «ψύχραιμο»… Έτσι αποκαλούν σήμερα την δειλία, τον ενδοτισμό, την άτακτη υποχώρηση.
Ο μήνας Αύγουστος

Μας λένε με περισσή σοφιστεία και ύφος αλαζονικό ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις! Πολύ απλά μας λένε πως ειδήσεις για εμάς θα είναι πάντοτε ό,τι αυτοί θέλουν… Τελευταίο παράδειγμα της χούντας των ΜΜΕ, που σέρνει και σέρνεται μαζί με την εξίσου ένοχη πολιτική και οικονομική εξουσία με την γενική έννοια του όρου, η περίφημη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν, που δεν έγινε ποτέ και όμως δημοσίευσαν την «είδηση» και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο τέσσερεις διαφορετικές μεγάλες εφημερίδες! Μη κρυβόμαστε, λοιπόν, πίσω από το δάκτυλό μας. Καμμία μεταρρύθμιση δεν πρόκειται να σώσει αυτή τη χώρα. Κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση είναι μάταιη, αφού είναι σαν να προσπαθείς να κάνεις τον Φρακενστάιν άνθρωπο. Το μόνο που μπορείς να επιτύχεις είναι να φτιάξεις έναν νέο Φρακενστάιν.

(Σημ.in and out world)
Βασικα καλο θα ηταν να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα και οτι αποσπασαμε μια ειδηση απο μια σελιδα απο καποιο συγκεκριμενο χωρο δεν συμαινει οτι την ασπαζομαστε γενικοτερα.Ειμαστε ανοιχτοι σε ολα οσα νομιζουμε οτι κηνουν το ενδιαφερον.Αν παλι καποιοι παρεξηγηθηκατε...χεστηκαμε.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More