29 Δεκεμβρίου 2009

Επιστολή του Πιπερόπουλου προς τον Ραγκούση για την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών

Δημοσιεύστε ολόκληρο το νόμο και όχι μόνο τις αλλαγές του...

Επιστολή - παρέμβαση προς αποκατάσταση της τάξης, επιχειρεί ο καθηγητής κ. Πιπερόπουλος, ζητώντας από τον κύριο Ραγκούση να αναρτήσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το νόμο περί Ελληνικής Ιθαγένειας και όχι μόνο τις αλλαγές που προτείνονται από το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Η παρέμβαση αυτή γίνεται προκειμένου οι Έλληνες πολίτες να μπορέσουν να σχηματίσουν εικόνα επί ολόκληρου του νόμου και όχι να ενημερωθούν αποσπασματικά, άρα και ημιτελώς. Η βιασύνη του υπουργείου για να κλείσει το θέμα της ελληνοποίησης (ιθαγένειας και όχι υπηκοότητας) των λαθρομεταναστών, χωρίς αναφορά ποσόστωσης, είναι ιδιαίτερα ανησυχητική επειδή μπορεί να αλλοιώσει τον εθνοτικό χάρτη της Ελλάδας.


Η επιστολή Πιπερόπουλου


Ανοικτή Επιστολή
Από τον Καθηγητή Γιώργο Πιπερόπουλο
Προς
τον Αξιότιμο κ Γιάννη Ραγκούση
Υπουργό Εσωτερικών,
Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Αγαπητέ μου κ Υπουργέ,
Αναφορικά με την δημοσίευση στο διαδίκτυο του προτεινόμενου Νομοσχεδίου για «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα» θέλω να σας παρακαλέσω να ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ Κατά άρθρο ΟΧΙ μόνο τις προτεινόμενες ΑΛΛΑΓΕΣ ή και ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ αλλά τί ισχύει με τον Νόμο 3284/2004 ώστε ΟΛΟΙ οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που ΔΕΝ γνωρίζουμε τον συγκεκριμένο Νόμο, και ΔΕΝ είμαστε Νομικοί για να τον ανασύρουμε από την Βιβλιοθήκη μας να έχουμε συγκεκριμένη ΓΝΩΣΗ για να διαμορφώσουμε και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ άποψη ώστε τα οποιαδήποτε σχόλιά μας να σας φανούν ΧΡΗΣΙΜΑ.
Επειδή, όπως, ανακοινώθηκε τα σχόλια πρέπει να γίνουν μέχρι την 7η Ιανουαρίου (αφού σας ευχηθώ χρόνια πολλά μια και η 7η Ιανουαρίου για τους Ορθοδόξους Έλληνες είναι, παρεμπιπτόντως, και η ημέρα της εορτής σας) ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να σκεφθείτε με τους συνεργάτες σας την απόσυρση από το διαδίκτυο του προτεινόμενου Νομοσχεδίου με την παρούσα μορφή και την ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ δημοσίευσή του με τις προσθήκες που ταπεινά ζητώ και ευελπιστώ να εισακουσθώ...

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More