17 Μαρτίου 2010

Οι προδότες που μας κυβερνάνε κάνουν τσιγκουνιές στην φύλαξη των συνόρων .Στην κυρία Χούκλη της ΕΡΤ όμως δίνουν 1500 ευρώ την ημέρα !!! ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...







...Ανοιχτά της Κύμης έγινε σαφές πως το σκάφος “Τσανταρλί” δεν “έκοβε βόλτες” αλλά έκανε υποκλοπές!
Μετρούν καράβια τουρκικά τα παρατηρητήρια στα νησιά καθώς τους τέσσερις τελευταίους μήνες ούτε λίγα, ούτε πολλά έντεκα πολεμικά πλοία των συμμάχων γειτόνων “έκοψαν” βόλτες μέχρι το Σούνιο!

Έχουν (στην κυριολεξία) φτιάξει ...δρομολόγιο τα τουρκικά πολεμικά, όλων των τύπων, στο Αιγαίο.

Η ...γραμμή των πολεμικών είναι από τη βάση Ακσάζ πάνω από τη Ρόδο, στη συνέχεια προς το στενό Σουνίου-Τζιας και ύστερα βόρεια προς τα Δαρδανέλια. Δεν έχουν λείψει και προκλήσεις όπως η “απειλή” σύγκρουσης τεσσάρων πυραυλακάτων με πλοίο της γραμμής ανοιχτά του λιμανιού της Ρόδου, ενώ σε μια περίπτωση ανοιχτά της Κύμης έγινε σαφές πως το σκάφος “Τσανταρλί” δεν “έκοβε βόλτες” αλλά έκανε υποκλοπές.
 

Μέχρι στιγμής μέσα στο 2010 το... δρομολόγιο μέχρι το Σούνιο έκαναν τέσσερις Κορβέτες και δύο Φρεγάτες των Τούρκων και το υπουργείο παρακολουθεί στενά τις κινήσεις του για να δει αν πρόκειται για σχέδιο δημιουργίας νέων... τετελεσμένων ή απλά για τις “συνήθεις” προκλητικές ενέργειες.

Και τα Ραντάρ το... χαβά τους
 

Συνήθισαν ως και οι Πολωνοί πλέον τις προκλήσεις των Τούρκων χειριστών ραντάρ από τη Ντάτσα που δεν αφήνουν σε ... ησυχία τους πιλότους της Frontex. Στην ευρύτερη προσπάθεια τους να δημιουργήσουν γκρίζες ζώνες, να αμφισβητήσουν τον εθνικό εναέριο χώρο, να αναλάβουν εκείνοι την έρευνα και διάσωση στο ανατολικό Αιγαίο ή ό,τι άλλο έχουν κατά νου οι Τούρκοι έκαναν συνολικά 25 κλήσεις προς Πολωνικό αεροσκάφος να αποχωρήσει από την περιοχή του Φαρμακονησίου.
Κι αυτά όλα γιατί η Ελλάδα δεν έχει Ελληνες που να ενδιαφέρονται για τα σύνορά της και την εδαφική της κυριαρχία.Τα λεφτά τα ξοδεύουν αλλού κι οχι εκει που πρέπει.Για παράδειγμα όλη τη σαπίλα της κρατικής ΕΡΤ την έχουν ακόμα στα πούπουλα. Χιλιάδες επι χιλιάδων ευρώ τους δίνουν για μεροκάματο, όχι για μηνιάτικο. Και δεν μιλάει κανείς! Για αυτό θα το λέμε συνεχώς: Μας κυβερνούν μισέλληνες και προδότες.Προδότες με τη βούλα!Που εν καιρώ πολέμου θα τους έστειναν στα έξι μέτρα...

http://cretanpatriot.blogspot.com

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More