6 Μαρτίου 2010

Ο Κάραζιτς κατά της Νέας Τάξης στη Χάγη






040310-karazitsΟ Ράντοβαν Κάραζιτς, ο πολεμιστής και ηγέτης (και όχι πρώην, όπως γράφουν κάποιοι, λες και οι λαοί διοικούνται και εμπνέονται από ΔΣ με συγκεκριμένη θητεία) των Σέρβων της Βοσνίας, κατέθεσε για πρώτη φορά χθες, στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία. Τον κυνηγούν οι απόγονοι όσων δεν δίκασαν κανέναν για τη Χιροσίμα, για το Ναγκασάκι και για τη Δρέσδη.
«Θα υπερασπιστώ τους Σέρβους»Εκεί, ανέδειξε για άλλη μια φορά τα στοιχεία που ώθησαν τους ομοεθνείς του, να του αναθέσουν τα ηνία του αγώνα κατά των μουτζαχεντίν και των Κροατών:«Θα υπερασπιστώ το έθνος μας και τον αγώνα του, που είναι δίκαιος και ιερός», δήλωσε ο Σέρβος ηγέτης, διατρανώνοντας τη θέλησή του να υπερασπιστεί τους ομοεθνείς του στη Βοσνία, που ζουν μέσα στα όρια ενός ανομοιογενούς μορφώματος, το οποίο δεν εξυπηρετεί κανένα, παρά μόνο τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο Ράντοβαν Κάραζιτς, χαρακτήρισε «μύθους» τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα και την πολιορκία του Σεράγεβο, τονίζοντας το αυτονόητο: ότι η πρωτεύουσα «δεν ήταν πόλη υπό πολιορκία, ήταν μια πόλη χωρισμένη». Επίσης, επισήμανε ότι Σέρβοι μαχητές έβαλλαν κατά νόμιμων στόχων.
Αποκάλυψε τις προβοκάτσιες
Ο Ράντοβαν Κάραζιτς τόνισε ότι οι μουσουλμάνοι και οι Κροάτες, χρησιμοποιώντας ελεύθερους σκοπευτές, «πυροβολούσαν τους δικούς τους ανθρώπους και σκότωσαν όλους τους δικούς τους». Για τη Σρεμπρένιτσα είπε ότι όσα έχουν λεχθεί, «βασίζονται σε ψευδείς μύθους και ψεύτικα θύματα» και είπε με αυτοπεποίθηση ότι είναι εύκολο για εκείνον να αποδείξει ότι δεν είχε καμία σχέση με αυτό. Τέλος, για τους μουσουλμάνους κατήγορούς του είπε ότι «έβαψαν με αίμα μέχρι και τους ώμους τους. Η δική τους συμπεριφορά γέννησε τη δική μας συμπεριφορά».

http://alithiastofos.blogspot.com/

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More