14 Μαρτίου 2010

ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
(μετά την αναθεώρηση του 2003)
-Απαγορεύεται η απόκτηση άδειας παραμονής & ιθαγένειας σε Παλαιστινίους παντρεμένους με Ισραηλίτισσες
-Απαγορεύεται η απόκτηση της Ισραηλιτικής ιθαγένειας σε τέκνο γεννηθέντα από Ισραηλίτισσα με κάτοικο Παλαιστίνιο.
-Απαγορεύεται η παραμονή στο Ισραήλ της ανωτέρω οικογένειας πέρα από τη με ειδική άδεια του Υπουργείου Εσωτερικών παραμονή του τέκνου ως την ηλικία των 12 ετών, όπου απελαύνεται υποχρεωτικά από τη χώρα.
Το κράτος παράλληλα ενθαρρύνει την τόνωση του ιουδαϊκού θρησκευτικού συναισθήματος αποκλειστικά (η διάδοση της Καινής Διαθήκης σε μη Χριστιανούς είναι ποινικό αδίκημα) & παροτρύνει την ελεύθερη διάδοση εθνικιστικών ιδεωδών, όπως το βιβλίο ΌΧΙ ΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ του Διδάκτορα Φιλοσοφίας Avi Sion
http://lulu.com/content/paperback-book/ ... om/5078402 & http://thelogician.net/5_other_writings/No_to_Sodom.pdf ο οποίος στην εξειδικευμένη μελέτη του ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ http://thelogician.net/5_other_writings ... udaism.pdf καλεί σε αποφασιστική δράση:
"Οι Ορθόδοξοι Ραβίνοι πρέπει να είναι άγρυπνοι στις πνευματικά & κοινωνικά εγκληματικές προθέσεις των ομοφυλόφιλων & να τις πολεμήσουν σοβαρά."
"Σημειώστε ότι οι Ραβίνοι θεωρούν τη γυναικεία ομοφυλοφιλία εξίσου απρεπή αν & σε μικρότερο βαθμό."
"Οι Ομοφυλόφιλοι χρησιμοποιούν πονηρά όλα τα εργαλεία που παρέχονται από μια απλοϊκή & απατηλή ερμηνεία της δημοκρατίας για να υποστηρίξουν τον υπονομευτικό σκοπό τους. Είναι μια μορφωμένη & πλούσια ομάδα πίεσης, πολυάριθμη & με αρκετή επιρροή για να επηρεάσει τα εθνικά νομοθετικά σώματα & διεθνή όργανα. Κρίνοντας από τις επιτυχίες τους στη Βόρεια Αμερική & την Ευρώπη, πολύ σύντομα θα καταφέρουν να αποκτήσουν στο Ισραήλ όλη τη νομική ελευθερία, που επιθυμούν για να διαφθείρουν πάμπολλους νεαρούς Εβραίους. Μην εκπλαγείτε, αν, επιπροσθέτως, εν καιρώ απαιτήσουν να λογοκριθούν οι αντιομοφυλοφιλικοί στίχοι της Παλαιάς Διαθήκης.
Αλλά υπάρχει ένας, μονάχα ένας, τρόπος να σταματήσουμε αυτά τα βδελυρά άτομα να εξελιχθούν περαιτέρω, στον Εβραϊκό κόσμο τουλάχιστον. Αυτός είναι όλες οι ραβινικές αρχές του Ισραήλ (& του κόσμου, πράγματι) να συγκληθούν & να κηρύξουν από κοινού όλους τους ομοφυλόφιλους μη Εβραίους πλέον. Μόνο ένας τέτοιος πανίσχυρος αφορισμός μπορεί να εμπνεύσει φόβο Θεού στις καρδιές τέτοιων ανθρώπων, & μόνο οι ηγετικοί ραβίνοι (οι ορθόδοξοι & παραδοσιακοί εξ' αυτών, τουλάχιστον) έχουν τη θεσμική & ηθική εξουσία να το κάνουν.
Οι όροι "Εβραίος" & "ομοφυλόφιλος" πρέπει να γίνουν κατανοητοί από τον οποιονδήποτε ως αντιθέσεις, αντίθετοι όροι. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένας "Εβραίος ομοφυλόφιλος": τέτοια έννοια είναι επαίσχυντη σε όλους τους αξιοπρεπείς Εβραίους. Οι φυσιολογικοί Εβραίοι δε θέλουν να συσχετίζονται με ομοφυλόφιλους, ούτε κατά διάνοια. Τέτοια συμπεριφορά είναι ο πάτος της διαφθοράς, κάτι ασυμβίβαστο με τον Ιουδαϊσμό. Να το κάνετε γνωστό εις τα πέρατα της οικουμένης: Αν είσαι Εβραίος, δεν μπορείς να είσαι ομοφυλόφιλος & αν είσαι ομοφυλόφιλος, δεν μπορείς να είσαι Εβραίος."


http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More