17 Μαρτίου 2010

Άρχισαν ΑΜΕΣΩΣ να ορκίζονται...Έλληνες οι αλλοδαποί!


ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ:Άρχισαν ΑΜΕΣΩΣ να ορκίζονται...Έλληνες οι αλλοδαποί! Ενας ακόμα προδότης στον πίνακα.Θαυμάστε τον!









"Ορκίστηκαν σήμερα το πρωί σε ειδική τελετή στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου από το Νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό 94 πολίτες που απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Οι 94 πολίτες που ορκίστηκαν προέρχονται από διαφορετικές χώρες, συντριπτικά περισσότεροι αυτή τη φορά από την Αλβανία και λιγότεροι από την Αρμενία, τη Ρουμανία, τη Συρία, τη ......

Σερβία, τη Μολδαβία, τη Ρωσία, τη Γαλλία, την Κολομβία και τη Βουλγαρία.

Το 87% είναι Αλβανοί και το 95,7%, Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Οι άντρες αυτή τη φορά ξεπερνούν κατά τι τους μισούς και ανέρχονται στο ποσοστό του 52,1%.

Από το 2005 μέχρι σήμερα έχουν ορκιστεί στη Νομαρχία Αθηνών συνολικά 9.794 πολίτες που απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια."

Ο Νομάρχης Αθηνών, Γιάννης Σγουρός δήλωσε:

«Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες μας,

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εσάς και για τη χώρα μας, καθώς 94 ομογενείς και αλλογενείς συμπολίτες μας, ορκίζεστε στη Νομαρχία Αθηνών.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Ελλάδα να δέχεται στους κόλπους της εσάς, ως νέους Έλληνες πολίτες.

Σήμερα, λοιπόν, έχουμε κοντά μας 94 νέους συμπολίτες μας που βρίσκονται στην Ελλάδα πάνω από 10 χρόνια, δούλεψαν και εξακολουθούν να δουλεύουν με επιμονή και υπομονή, στάθηκαν στα πόδια τους, αγάπησαν αυτή τη χώρα και σήμερα ορκίζονται, Έλληνες πολίτες.

16 νέοι συμπολίτες μας βρίσκονται στη χώρα μας πάνω από 20 χρόνια.

Μία, μάλιστα, η Σανχίνες-Ορεχουέλα Μαρία Ντελ Κάρμεν από την Κολομβία, μένει ζει στη χώρα μας, 22 χρόνια.

Θέλω, λοιπόν, να σας συγχαρώ όλους μέσα από την καρδιά μου και να σας πω ότι η σημερινή ημέρα, μαζί με όλα τα άλλα αποτελεί και μια μεγάλη επιβράβευση της αγάπης σας για την Ελλάδα.

Έχουμε, λοιπόν, κοντά μας νέους Έλληνες πολίτες που προέρχονται από 10 χώρες και ασκούν 35 επαγγέλματα.

Θέλω να προσθέσω ότι ο μεγαλύτερος αριθμός, περίπου 82, είναι ομογενείς από τη Β. Ήπειρο, ενώ έχουμε κοντά μας από Αλβανία, Αρμενία, Βουλγαρία, Γαλλία, Κολομβία, Μολδαβία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Συρία.

Αγαπητές και αγαπητοί νέοι συμπολίτες μας,

Σας καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια των απανταχού Ελλήνων και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι υπηρεσίες της Νομαρχίας Αθηνών είναι έτοιμες στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους, για να σας βοηθήσουν σε ό,τι ζητήσετε.

Από τη μεριά μου, ως Νομάρχης Αθηνών, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοικτή για να σας βοηθήσω όπου μπορώ.

Σας εύχομαι να έχετε υγεία, δύναμη και ευτυχία».
=======================
Σγουρέ και λοιπά πασοκόσκυλα,κοντεύουμε να κλάψουμε απ'τη χαρά μας!Είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι για την ορκωμοσία των "νέων Ελλήνων"...συμπατριωτών μας!

Και μετά σου λέει ότι οι νόμοι στην Ελλάδα δεν εφαρμόζονται...στο άψε-σβήσε άρχισαν να τους ορκίζουν κατά δεκάδες:ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,βλέπετε!
Πρασινο-σγουρέ,νάσαι σίγουρος πως οι Ελληνες δεν θα σε ξεχάσουν κι εσένα την μεγάλη ώρα της δίκης των προδοτών "επί εσχάτη προδοσία"!Και νάσαι σίγουρος πως: δεν θα σε σώσει κανένας....


http://cretanpatriot.blogspot.com/

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More