13 Απριλίου 2010

Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου 2012: Zion (Η Νέα Ιερουσαλήμ)

ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ GOOGLE ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.

Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012: Zion (Η Νέα Ιερουσαλήμ) μέρος 1

Όταν το λογότυπο για Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2007 με κόστος £ 400.000 ήταν σημαντική η δημόσια κατακραυγή λόγω της τόσο το κόστος και τον τρόπο με τρομερό φαινόταν.

Παρά την πίεση της κοινής γνώμης, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανήλθε γρήγορα στη διατήρηση του λογοτύπου, που δεν ευελιξία. Με άλλα λόγια, το συγκεκριμένο λογότυπο ήταν πολύ σημαντική. Γιατί;

Υπάρχουν πολλές ερμηνείες για την εξάπλωση της καθαρής τιμής, έχουν ως κοινό σκοπό να διαλύσει το πραγματικό συμβολική έννοια πίσω από το λογότυπο. Έχει διατυπωθεί η άποψη να μοιάζουν με έναν αγκυλωτό σταυρό, ένας δρομέας και μάλιστα Lisa Simpson, αλλά όλα αυτά είναι γελοία εκτροπές.


Σχετικά με την πρώτη ματιά, μπορείτε εύκολα να διακρίνει τον αριθμό 2012, αλλά γιατί η τυχαία «τελεία»;

Εδώ είναι γιατί (πιστωτικών εικόνα: Ian Γερανός):

Μπορούμε να πιστέψουμε ότι το Λονδίνο 2012 Ολυμπιακούς Αγώνες που πρόκειται να διευκολύνει την εφαρμογή της Σιών - τη «Νέα Ιερουσαλήμ»;

Να απαγγείλει το ποίημα του William Blake «Ιερουσαλήμ»:

Και έκανε τα πόδια στην αρχαία εποχή
Περπατήστε από τα βουνά της Αγγλίας πράσινο;
Και ήταν το ιερό Αμνός του Θεού
Την ευχάριστη βοσκοτόπων δει Αγγλίας;

Και έκανε την Θεία επιδοκιμασία
Λάμψει μετά συννέφιασε λόφους μας;
Και ήταν χτισμένα εδώ Ιερουσαλήμ
Μεταξύ αυτών των σκοτεινών ελαιοτριβεία σατανικές;

Φέρτε μου πλώρη μου καύση χρυσού:
Φέρτε μου τα βέλη μου επιθυμία:
Φέρτε μου δόρυ μου: O σύννεφα ξεδιπλώνονται!
Φέρτε μου άρμα μου φωτιά.

Δεν θα σταματήσει από την ψυχική πάλη,
Επίσης, δεν κοιμούνται το σπαθί μου στο χέρι μου
Μέχρι έχουμε οικοδομήσει Ιερουσαλήμ
Σε πράσινο και ευχάριστη γη της Αγγλίας.


Του 18ου αιώνα, συγγραφέας, καλλιτέχνης και esotericist, William Blake είχε διασυνδέσεις με την Μασονία. Ήταν αυτό το πρώιμο έργο του μια δήλωση του απόκρυφα ημερήσιας διάταξης, για να τα δουν; After all he was 'involved'. Μετά από όλα ήταν «συμμετέχει».


Του 1972 στο Μόναχο Σύνδεση Ολυμπιακούς Αγώνες
Η σελίδα της Wikipedia για το 2012 Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κάνει περίεργη σύγκριση μεταξύ του λογότυπου 2012 και το λογότυπο που χρησιμοποιούνται για το 1972 Ολυμπιακούς Αγώνες στο Μόναχο της Γερμανίας.

"BBC Sport αναγνώρισε ότι« νέο λογότυπο Λονδίνο 2012 έχει πήρα τη χώρα μιλάμε », και συνέκρινε τον πρωτοποριακό σχεδιασμό με εκείνη των λογοτύπων του Μεξικού το 1968 και το Μόναχο 1972"

Του 1972 Ολυμπιακοί Αγώνες του Μονάχου φιλοξενεί την πρώτη «επίσημη» παγκόσμια τρομοκρατική επίθεση, κατά την οποία 11 Ισραηλινοί έχασαν τη ζωή τους από τον Μαύρο Σεπτέμβρη (τον 9ο μήνα - 9 / 11), μια ομάδα με δεσμούς με την οργάνωση Φατάχ του Γιασέρ Αραφάτ. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είχαν φιλοξενήσει έως 121 χώρες.

Επιστρέφοντας στην πυραμίδα αριθμολογία και τη σημασία του αριθμού 11:

1234321 = 11:11 x 11:11 1234321 = x 11:11 11:11
121 countries = 11:11 121 χώρες = 11:11
11 θάνατοι

Στην ουσία, το 1972 τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου υπό τον όρο το πρώτο στάδιο στον κόσμο για την παγκόσμια τρομοκρατία και τη συμπερίληψη του σημαντικού αριθμού «11» ήταν κάθε άλλο παρά σύμπτωση.


Υποθετικά μιλώντας, αν το 2012 είναι να δει το Λονδίνο καθιερώθηκε ως η «νέα Ιερουσαλήμ», για μια νέα παγκόσμια τάξη (μια παγκόσμια κυβέρνηση υπό μια θρησκεία έναν κόσμο) ... how could this be achieved? πώς θα μπορούσε να επιτευχθεί αυτό;

Μπορούμε να προβλέψουμε με βεβαιότητα ότι μια στερεότυπη τρομοκρατική επίθεση δεν είναι πλέον επαρκές για την εφαρμογή μιας συνολικής στρατηγικής ενοποίησης. Στην ουσία είναι ένα γεγονός που απαιτείται με το μέγεθος μιας βιβλικής Δευτέρα Παρουσία, μια απειλή από το εξωτερικό χώρο - ή ακόμα και τα δύο; Μια εκδήλωση με την ικανότητα να δημιουργήσει όλες ως «ένα».

Στην ταινία Fight Club, μια σκηνή απεικονίζει Τάιλερ Ντέρντεν (Brad Pitt), που εισήγαγε ένα πλαίσιο πορνογραφίας σε μια ταινία, ενώ το ακροατήριο στο ρολόι κινηματογράφο. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν την ανακοίνωση για μια συνειδητό επίπεδο, αλλά το έκαναν να το δείτε και εισήλθε το μυαλό τους. Αυτό δείχνει πως υποσυνείδητα τον προγραμματισμό έργων για το υποσυνείδητο, και αυτό συμβαίνει σε όλους μας - κάθε μέρα.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το 2012 Ολυμπιακή Επιτροπή περιγράφει τα στάδια κατασκευής της νέας Ολυμπιακό στάδιο. Talk about provocative imagery... Συζητήστε για προκλητικές εικόνες ...



Δεδομένου ότι όταν ήταν Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου συνδέεται με το μικρό πιατάκια που φέρουν, την προβλεπόμενη «μπλε ενέργειας» δοκάρια, ένα μεγάλο «στυλ Μητρικό Ημέρα Ανεξαρτησίας» και την τεράστια ρομποτικό περιπατητές του δρόμου; Ποιος είχε την ιδέα αυτή;

Φορά γραμματόσημα του σημείωμα:

0,40 λεπτά = 11:11 συμβολογία με τις 4 καπνοδόχους
1,00 λεπτά = ιπτάμενων δίσκων που φέρουν γύρω από το Λονδίνο "All Seeing Eye"
1,40 λεπτά = Μητρικό Ημέρα της Ανεξαρτησίας στυλ
2,00 λεπτά = Ρομποτικής περιπατητές του δρόμου στους δρόμους του Λονδίνου

Το βίντεο αυτό εξυπηρετεί ένα σκοπό - να φυτέψει ένα σπόρο στο μυαλό σας.


Το 1984 στο Λος Άντζελες Video Αγώνες
Το έτος «1984» έχει γίνει συνώνυμο με το βιβλίο του Τζωρτζ Όργουελ με το ίδιο όνομα.

"1984 είναι για τη ζωή σε μια δικτατορία που έζησε από Winston Smith, μια πνευματική εργαζόμενο στο υπουργείο αλήθειας, και της υποβάθμισης του όταν τρέχει afoul των ολοκληρωτικών κυβέρνηση της Ωκεανίας."


Αυτό το διάσημο μυθιστόρημα εισήγαγε την έννοια του «Μεγάλου Αδελφού», που συμβολίζεται με ένα "Όλα Seeing Eye", και τα τελευταία χρόνια υπήρξε η βάση για την τηλεοπτική πραγματικότητα δείχνουν. At its core, '1984' represented life under the New World Order: Στον πυρήνα της, εκπροσωπούμενη ζωή «1984» στο πλαίσιο της Νέας Τάξης:

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
Η άγνοια είναι δύναμη

«1984» έχει γίνει ένα φυλαχτό του φόβου για το λαό της Αγγλίας, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι λογικό ότι, σήμερα, οι εν λόγω εκ προθέσεως διάδοσης φόβο σε ολόκληρο τον κόσμο θα χρησιμοποιεί το εν λόγω φυλαχτό εναντίον μας.

Το «1984» του Λος Άντζελες Ολυμπιακοί Αγώνες σηματοδότησε μια ευκαιρία για μια τέτοια συμβολική εκδήλωση.



Η τελετή λήξης της προθεσμίας για Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984 συμμετέχουν ένα UFO που πετούν πάνω από το Ολυμπιακό Στάδιο και την επικοινωνία με το κοινό. Το UFO τελικά προσγειώνεται, εν μέσω καπνού και τα φώτα, σημείο στο οποίο ο αλλοδαπός βήματα έξω και να χαιρετά το κοινό.

Λαμβάνοντας υπόψη Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984 δεν είχε άλλες συνδέσεις με UFO και ξένα φαινόμενα, το μόνο λογικό συλλογισμό ως προς το γιατί συνέβη αυτό ήταν και πάλι η φύτευση σπόρων στο μυαλό του κοινού και να κρίνουμε την αντίδρασή μας.


Σε 8.08pm στις 8 Αυγούστου 2008 (08/08/08 - ένα φωτιζόμενο αριθμό στα σίγουρα), Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου θα αρχίσει.

Λίγο μετά το 2012 το λογότυπο και την Στάδιο βίντεο κυκλοφόρησαν, το 2008 στο Πεκίνο επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων αποκάλυψε το σύνθημα για τα παιχνίδια τους:

"One World, One Dream" «Ένας κόσμος, ένα όνειρο"

Τώρα μπορείτε να υποστηρίζουν ότι αυτό ταιριάζει με την περιγραφή αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά εντάσσεται επίσης και η δήλωση αποστολής για μια νέα παγκόσμια τάξη με ένα μόνο πιο «παιχνίδια» για να πάει πριν από το 2012.


Δεδομένων των συνδέσεων με το έτος 2012 και το ημερολόγιο των Μάγιας, είναι δυνατόν να δείτε την «Ολυμπιακή Rings» υπό νέο πρίσμα.


Τα 5 δαχτυλίδια «επίσημα» αντιπροσωπεύουν τις 5 ηπείρους, αλλά όπως με όλα τα πράγματα απόκρυφη, υπάρχει μια διττότητα;

Το λογότυπο σχεδιάστηκε από τον βαρόνο Πιέρ ντε Κουμπερτέν, Γάλλος ελευθερότεκτων και ιδρυτής των «σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων».

Ανακοίνωση για την «πυραμίδα βήμα», που περιβάλλεται από το «Δύο Πύργοι», με τα δαχτυλίδια Ολυμπιακό συνέρευσαν από περιστέρια παραπάνω.

Το αρχαίο ημερολόγιο των Μάγια ενσωματώνει 25.765 κύκλο κατά τον γνωστό μας ως του «Μεγάλου Έτους». This cycle is composed of 5 lesser cycles of around 5,125 years each. Αυτός ο κύκλος αποτελείται από 5 μικρότερο κύκλους περίπου 5.125 χρόνια η κάθε μία. Ο τρέχων κύκλος πρόκειται να λήξει στις 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:11 π.μ. UST.

Μήπως η «Ολυμπιακή δαχτυλιδιών» σημαίνει και το 5 κύκλων του θανάτου και της αναγέννησης της Γης, με κάθε κύκλο συνδέονται μεταξύ τους σαν μια αλυσίδα; Ποιος έχει τον έλεγχο της Γης μέσα από αυτούς τους κύκλους; Who is the 'Lord Of The Rings'? Ποιος είναι το «Lord Of The Rings»;


Χωρίς αμφιβολία υπάρχει και εικόνες λέξη παίξει στην εργασία που συνδέει ένα σημαντικό γεγονός για τους Ολυμπιακούς του 2012:

* Το 2012 το λογότυπο που θα διακηρύττει «Σιών»
* Μια ταινία που θα μπορούσε να υπαινίσσομαι αλλοδαποί επισκεψιμότητας
* Α 1984 Ολυμπιακοί Αγώνες τελετή ποια στάδια ο αλλοδαπός επισκεψιμότητας
* Ένα σύνθημα που θα διακηρύττει τα σχέδια για μια «νέα παγκόσμια τάξη»
* Το Ολυμπιακό δακτυλίδι και συνεκδοχές τους κυκλικούς χρόνου


Η βαθαίνει τρύπα

Μέρος 2: Δημιουργός του λογότυπου

Μέρος 3: Το σχέδιο Street Σιών

Μέρος 4: Πεκίνο Ολυμπιακοί Αγώνες 2008: Zion & Το Πέμπτο Παγκόσμιο

Μέρος 5: Η Ολυμπιακή Δάδα Relay & Η θρησκεία της NWO



 Περισσοτερα για το θεμα εδω:

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More