8 Μαΐου 2010

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ


Με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις πόλεις της Ιταλίας απαντάει η Φόρτσα Νουόβα (Forza Nuova), στην απληστία των τραπεζών και των διεθνών κερδοσκόπων.

Η κινητοποίηση ξεκινάει στις 8 Μαϊου και τελειώνει στο κέντρο του παραγωγικού Βορρά το Μιλάνο. Στην ιταλική μεγαλούπολη στις 22 Μαϊου θα γίνει πορεία στους δρόμους της πόλης όπου θα συμμετάσχουν Εθνικιστικά κόμματα από όλη την Ευρώπη.

Συγκεκριμμένα θα υπάρξουν αντιπροσωπείες από την Ουγγαρία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Κύπρο ενώ αναμένονται συμμετοχές και από άλλες χώρες.

Το πρόβλημα της Ελλάδος ενώνει τους Ευρωπαίους Εθνικιστές αφού μετά την Ελλάδα σειρά παίρνουν η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε και την περίπτωση της Ουγγαρίας όπου το 2006 ο πρόεδρος της χώρας παραδέχθηκε ότι παγίδεψε τον λαό της κεντροευρωπαϊκής χώρας. Το αποτέλεσμα ήταν η λαϊκή εξέγερση κατά την διάρκεια της οποίας χιλιάδες Ούγγροι περικύκλωσαν το Κοινοβούλιο και κατέλαβαν το κτήριο της κρατικής τηλεόρασης!

Πρωτοστάτης της εξεγέρσεως ήταν ο αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος HVIM, Λάζλο Τοροτσκάϊ, ο οποίος θα είναι παρόν στην εκδήλωση του Μιλάνου.

Από την Κύπρο βέβαια έχει ήδη προσκληθεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) το οποίο είναι το μοναδικό αξιόπιστο Εθνικιστικό κόμμα της Ελληνικής Μεγαλονήσου!
http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/2010/05/blog-post_5453.html

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More