2 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ & ΜΠΛΕ ΛΑΜΟΓΙΑ - ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΧΗ/ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ, ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Βλέπω έναν "πρωθυπουργό" εντολοδόχο & εκτελεστή των αμερικανοεβραίων καθηγητάδων & μεντόρων του να κάνει 1 1/2 ΜΉΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ σε τέτοιες υποτίθεται πρωτοφανείς μεταδικτατορικές στιγμές κρίσης.

Βλέπω έναν "πρωθυπουργό", παρατρεχάμενους, υπουργούς και προέδρους Βουλής...να προσλαμβάνουν με ελληνικά χρήματα ξένους, παγκοσμίους άγνωστους και αποτυχημένους, οικονομικούς συμβούλους αλλά και άλλους 30-40 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ και άλλους 50-60 ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, να προσλαμβάνει 700 συμβασιούχους στην πολύπαθη ΕΡΤ όταν διώκονται και απολύονται από παντού συμβασιούχοι, εργαζόμενοι αορίστου χρόνου και κόβονται μισθοί και συντάξεις.

ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ???

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ.

ΑΝΕΡΓΙΑ , ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ , ΛΟΥΚΕΤΑ ΠΑΝΤΟΥ , ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ , ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , BΡΩΜΙΑ , ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ , ΕΝΑ ΑΠΕΡΑNΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΟΛΑ.
ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ, ΕΝΕΧΕΙΡΙΑΣΑΝ & ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ, ΕΝ ΛΕΥΚΩ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ & ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ") ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ & ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΛΑΜΟΓΙΟ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ - ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΙ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΒΑΛΤΩΣΑΜΕ ΠΙΑ. ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ & ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ !!!
Ε Κ Λ Ι Π Α Ρ Ω ...
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΑ !!!!Αναγνώστης

ΣΥΡΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΜΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΤΕΚΙΛΕΣ! ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΣΙΣ!!

Το αλκοόλ «πιο επικίνδυνο από την ηρωίνη και την κοκαΐνη»
Η μελέτη κάνει τη φράση «εις υγείαν» να ακούγεται ειρωνική (Φωτογραφία: Αρχείο ΔΟΛ )
Αν κανείς εξετάσει τις επιπτώσεις των καταχρήσεων όχι μόνο στην υγεία αλλά και στην κοινωνία ως σύνολο, το αλκοόλ είναι πιο επιζήμιο ακόμα και από τα σκληρότερα παράνομα ναρκωτικά, καταλήγει ανεξάρτητη βρετανική μελέτη.
Ακόμα και το κάπνισμα είναι πιο επικίνδυνο από την κάνναβη, δείχνει η νέα κατάταξη, την οποία δημοσιεύει τη Δευτέρα η κορυφαία ιατρική επιθεώρηση The Lancet.
H μελέτη διενεργήθηκε από ερευνητές της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά (ISCD) και έναν ειδικό σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης για τα Ναρκωτικά και τους Εθισμούς στα Ναρκωτικά (EMCDDA). Το κόστος καλύφθηκε από το βρετανικό Κέντρο Μελετών Εγκλήματος και Δικαιοσύνης.
Επικεφαλής της μελέτης ήταν ο καθηγητής Ντέιβιντ Νατ, πρόεδρος του ISDC. Ο Νατ εξαναγκάστηκε πέρυσι σε παραίτηση από σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης, όταν κατηγόρησε τις αρχές ότι αγνοούν τα επιστημονικά δεδομένα, που δείχνουν ότι η κάνναβη είναι λιγότερο επιβλαβής από το αλκοόλ.
«Οι αποφάσεις των κυβερνήσεων για το τι θεωρείται παράνομο δεν βασίζονται πάντα στην επιστήμη» συμφώνησε ο Λέσλι Κινγκ, σύμβουλος του EMCDDA και μέλος της ερευνητικής ομάδας. Οι φόροι και τα έσοδα για τα προϊόντα καπνού και αλκοόλ, είπε, μπορούν να επηρεάζουν τις αποφάσεις για το τι είναι νόμιμο και τι παράνομο.
Στην τελευταία μελέτη, οι ερευνητές αξιολόγησαν μια σειρά ψυχοδραστικών ουσιών χρησιμοποιώντας εννέα κριτήρια για τις βλάβες που προκαλούνται στο χρήστη και επτά κριτήρια για τις βλάβες που προκαλούνται σε τρίτους.
Η πρώτη κατηγορία κριτηρίων περιλάμβανε παράγοντες όπως οι θάνατοι που αποδίδονται ευθέως σε κάθε ναρκωτικό, οι βλάβες στην υγεία, η εξάρτηση και η απώλεια σχέσεων. Η δεύτερη κατηγορία συμπεριέλαβε κριτήρια όπως η εγκληματικότητα, οι επιπτώσεις στο περιβάλλον, οι οικογενειακές συγκρούσεις, το οικονομικό κόστος και η διάρρηξη του κοινωνικού ιστού.
Βάσει αυτών των κριτηρίων, οι υπό εξέταση ουσίες βαθμολογήθηκαν από το 0 (απόλυτα ασφαλείς) μέχρι το 100.
Η τελική κατάταξη έχει ως εξής: Αλκοόλ (72), ηρωίνη (55), κοκαΐνη σε μορφή κρακ (54), μεθαμφεταμίνη (33), κοκαΐνη (27), κάπνισμα (26), αμφεταμίνες ή «σπιντ» (23), κάνναβη (20), βενζοδιαζεπίνες όπως το Valium (15), κεταμίνη (15), μεθαδόνη (14), μεφεδρόνη (13), ecstasy (9), αναβολικά στεροειδή (9), LSD (7) και «μαγικά μανιτάρια» (5).
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press

Σχόλιο: Αφού τα λέει όλα αυτά ο Δόλιος ΔΟΛ της κατοχικής χούντας και του Soros μπορείτε όλοι να καταλάβετε τον λόγο. Αν όχι σας έχουμε λινκς.


http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More