29 Μαρτίου 2011

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ...ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (4/4)

πρώην Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ιάκωβος - ή καλύτερα CIAκωβος - είναι ο μοναδικός ιερωμένος παγκοσμίως, που έχει δηλώσει επισήμως ότι είναι πράκτορας της CIA, («Αθηναϊκή» 12-11-1975). Η έχθρα του κατά της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού είναι πρωτοφανής. Οι δηλώσεις του, «έχουμε ανάγκη μιας νέας θρησκείας χωρίς τας ελληνικάς ιδέας» («New York Times», 25-9-1967), «δεν χρειαζόμαστε την ελληνική ορθόδοξη εκκλησία για να γίνουμε καλοί χριστιανοί» («Φωνή Αποδήμων», Οκτώβριος 1975) και «υπάρχει αμφιβολία για το κύρος του κατά Μάρκον Ευαγγελίου, διότι υπάρχει αμφιβολία για το χαρακτήρα του Ευαγγελιστή Μάρκου» («Ορθόδοξος Παρατηρητής», 27-6-1973), ανάγκασαν τη θεολογική σχολή Αθηνών να τον αποκηρύξει. Το 1959, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, του απαγόρευσε να λειτουργεί σε ελληνικές εκκλησίες. Η απόφαση όμως ίσχυσε μέχρι το πραξικόπημα της χούντας.


ΕικόναΕικόνα

Ο Ιάκωβος με αμερικανικό καπελάκι. Το ιερατικό καλυμαύχι δεν είναι άξιος να το φέρει. Δεξιά, χέρι χέρι με τον Πάπα της Ρώμης κατά τη διάρκεια συμπροσευχής το Νοέμβριο του 1992.


Έφθασε ακόμη και στο έσχατο σημείο να απαγορεύσει να ψάλλεται ο εθνικός ύμνος και να υψώνεται η γαλανόλευκη στις γιορτές της ομογένειας, («Αθηναϊκή», 4-7-1975), ενώ κατήργησε ακόμη και την ελληνική γλώσσα από τις θείες λειτουργίες των ορθοδόξων εκκλησιών της Αμερικής, επιβάλλοντας την αγγλική («Ελευθεροτυπία», 12-11-1975). Αυτός ο αρχιμασόνος και ύψιστος προδότης της ορθοδοξίας, επιλέχθηκε από τον κ. Βαρθολομαίο - του οποίου ήταν ο δεύτερος συνυποψήφιος για το Οικουμενικό Πατριαρχείο - να τελέσει τη χειροτονία και ενθρόνιση του νυν Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου, τον Σεπτέμβριο του 1999.


Εικόνα
Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Στυλιανός πρωτοστατεί σε πανθρησκειακή συμπροσευχή με ραβίνους, μουσουλμάνους, ινδουϊστές, παπικούς κ.λ.π., το Μάϊο του 1988, στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.






Σε γραπτό εγκύκλιο κήρυγμα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της αυστραλιανής Αρχιεπισκοπής, ο νυν Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Στυλιανός (ο οποίος πρωτοστάτησε στη σατανολατρεία της Καμπέρα), διακήρυξε τις πρωτοφανείς απόψεις, ότι πλανάται όποιος νομίζει ότι η ανθρώπινη φύση του Ιησού είναι τέλεια και αναμάρτητη, (Φωνή της Ορθοδοξίας, Δεκέμβριος 1998) . Ο κ. Στυλιανός θεωρεί ότι ο Χριστός ήρθε αμαρτωλός και ατελής. Όπως επίσης θεωρεί ότι είναι υπεροψία και υπερηφάνεια, να λέμε εμείς οι ορθόδοξοι ότι κατέχουμε την αλήθεια. Θα έπρεπε να λέμε από ταπεινοφροσύνη ότι κατέχουμε το ψεύδος. Ως πρόεδρος της επιτροπής ορθοδόξων στο διάλογο με τους παπικούς, δήλωσε ότι ορθόδοξοι και καθολικοί αποτελούν μία εκκλησία και ότι τα μυστήρια των παπικών είναι έγκυρα και τέλεια. Σε ομιλία του στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, το Μάρτιο του 1992, υποστήριξε ότι ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο, κατατάσσοντας και επίσημα τον εαυτό του στην κατηγορία των ζώων. Ο μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος, μήνυσε τον πιθηκάνθρωπο στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, για τις αιρετικές του απόψεις και κυρίως διότι παρουσιάζει το Χριστό ως αμαρτωλό.
Ο κ. Βαρθολομαίος συνεγχάρει τον μητροπολίτη για τις επισημάνσεις του, αλλά άφησε τον ομοϊδεάτη του
κ. Στυλιανό στη θέση του, να συνεχίζει τις βλαστήμιες και να προωθεί τα συμφέροντα του οικουμενισμού.





Η παγκοσμιοποίηση της νέας πανθρησκείας είναι ο άμεσος στόχος των δυνάμεων του σκότους. Η παγκοσμιοποίηση όμως ως κοινωνικό φαινόμενο, δεν περιορίζεται μόνο σε θρησκευτικό επίπεδο, αλλά επεκτείνεται σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό. Η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας είναι πλέον δεδομένη, ενώ ο πρόσφατος πόλεμος της Γιουγκοσλαβίας απέδειξε, ότι σε πολιτικό επίπεδο αμερικανοί και ευρωπαίοι υποτάσσονται στο ίδιο αφεντικό. Η Ορθοδοξία ήταν η κύρια αιτία για τον πιο άνανδρο πόλεμο του 20ου αιώνα και την ψυχοσωματική εξόντωση του σερβικού λαού.

ΕικόναΕικόνα

Αριστερά ο Μ. Κλίντον αποδίδει φόρο τιμής στην κηδεία του ισραηλινού πρωθυπουργού
Γ. Ράμπιν, φορώντας την εβραϊκή κύπα στο κεφάλι. Δεξιά, το πολιτικό σκιάχτρο της Ρωσίας
Μ. Γιέλτσιν, με τον εντολοδόχο Πάπα.

ΕικόναΕικόνα


Αριστερά πατέρας και υιός Παπανδρέου σε μασονικό χαιρετισμό με τους Σ. Νίαρχο, Σ. Κωστόπουλο και Χ. Τρούμαν. Ο τελευταίος ήταν πρόεδρος των Η.Π.Α. και ιδρυτικό μέλος της μασονικής λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Δεξιά, ο Κ. Μητσοτάκης φέρει την εβραϊκή κύπα. Λέτε να έχει ξεχάσει το όνομα Μακεδονία από τον προσδιορισμό των Σκοπίων;

Εικόνα

Εκδήλωση για την επέτειο 50 ετών από την ίδρυση του κράτους των εβραίων. Σύσσωμος η πολιτική ηγεσία της χώρας (Μητσοτάκης, Πάγκαλος, Κακλαμάνης, Καραμανλής, Βενιζέλος κ.λ.π.) και εκπρόσωπος της νεοημερολογίτικης εκκλησίας της Ελλάδος, τίμησαν τον εβραϊκό σιωνισμό. Αντιλαμβάνεστε ποιο είναι το αφεντικό όλων αυτών. Αυτοί απλά αποτελούν τα πιόνια στη σκακιέρα. Το θέμα είναι, ποιοι βρίσκονται πίσω από τη σκακιέρα, αλλά ποτέ δε φαίνονται. Κάτω, μασονικός χαιρετισμός των κορυφαίων στελεχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από αριστερά διακρίνεται ο υπουργός εξωτερικών της Ισπανίας, ο υπουργός εξωτερικών της Δανίας, ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Τζων Μέϊτζορ, ο πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης Τσοκ Τογκ και ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Βιμ Κοκ.



Εικόνα

«Ο Ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετιστεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει και να μας παρενοχλεί», («Οικονομικός Ταχυδρόμος», 14-8-97 και «Καθημερινή» 24-8-97). Οι μισελληνικές αυτές δηλώσεις ανήκουν στον Χένρυ Κίσσιγκερ - πρώην υπουργού εξωτερικών των Η.Π.Α., θανάσιμου εχθρού της Ελλάδος και χειριστή του κυπριακού ζητήματος κατά την εισβολή του Αττίλα - και έγιναν σε δημόσια ομιλία του στην Ουάσινγκτον. Αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο τα κίνητρα και τις επιδιώξεις του διεθνούς σιωνισμού και της νέας τάξης πραγμάτων, ως προς την Ελλάδα.

Ξεχνούν όμως κάτι. Ότι η Ελλάδα είναι πνεύμα, είναι φως, είναι πολιτισμός, είναι η αλήθεια. Και αυτά ποτέ δεν πεθαίνουν. Αλλά στο τέλος πάντα νικούν. Την Αλήθεια την είδαμε. Σταυρώθηκε. Και είναι Αλήθεια, διότι αναστήθηκε. Μόνο αυτήν την Αλήθεια, εμείς οι Έλληνες υπηρετούμε και δοξάζουμε. Και αυτήν την Αλήθεια αναμένουμε για δεύτερη φορά, «εν νεφέλη, μετά δυνάμεως και δόξης πολλής». Και τότε, ούτε ψύλλος στον κόρφο, σε όσους διώκουν το Ελληνικό Πνεύμα.



«Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου» είπε ο Ιησούς, όταν αντίκρυσε τους Έλληνες που ζήτησαν να τον συναντήσουν, (Ιωάννης, ιβ΄,23). Ελήλυθεν η ώρα να αποδείξουμε ποιον δεχόμαστε ως Κύριο και Θεό μας, μέσα από τη δοκιμασία - 666 - που θα υποστεί όλη η ανθρωπότητα.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More