17 Μαρτίου 2011

Ελληνικό καράβι ξεφόρτωσε όπλα στη Λιβύη, λέει το Al Jazeera!

Πανικός προκλήθηκε στο φιλοσιωνιστικό ελληνικό ΥΠΕΞ, μετά την μετάδοση της είδησης από το αραβόφωνο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, ότι αυτόπτης μάρτυρας είδε την Παρασκευή 11 Μαρτίου, πλοίο υπό ελληνική σημαία, να εκφορτώνει οπλισμό στο λιμάνι της Τρίπολης, στη Λιβύη. Η Αθήνα, έσπευσε πανικόβλητη να εκδόσει ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία οι υπεύθυνοι του αραβικού καναλιού «ουδέποτε επικοινώνησαν με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας ή άλλη αρχή, προκειμένου να διασταυρώσουν την αξιοπιστία του ισχυρισμού». Στην ίδια ανακοίνωση, τονίζεται ότι «από σχετικό έλεγχο που έγινε από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, δεν ανέκυψε καμία πληροφορία που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό».
Μάλιστα, η Αθήνα υπογραμμίζει τον κομφορμισμό της, λέγοντας ότι «χαιρέτισε την υιοθέτηση της Απόφασης 1970 του Συμβουλίου Ασφαλείας και την εφαρμόζει με συνέπεια, καθώς συνιστά το βασικό εργαλείο για την άσκηση πίεσης στο καθεστώς Καντάφι προκειμένου να σταματήσει την αιματοχυσία».
Μια ζωή «δορυφόροι»!
Εδώ, το ελληνικό ΥΠΕΞ αποδέχεται την άποψη ότι το καθεστώς Καντάφι ευθύνεται για την αιματοχυσία και όχι αυτοί οι οποίοι υποκίνησαν την εξέγερση. Μάλιστα, τα σαΐνια της εξωτερικής μας πολιτικής, που δεν χορηγούν χρήματα στις ελληνικές πρεσβείες του εξωτερικού για να πληρώνουν το... ρεύμα τους και τη θέρμανσή τους, κάνουν μαθήματα δεοντολογίας στους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι «σε μια κρίσιμη περίοδο για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, είναι υποχρέωση όλων και ιδιαίτερα των Μέσων Ενημέρωσης να επιδεικνύουν υπευθυνότητα και σεβασμό στους κανόνες δεοντολογίας κατά την άσκηση του λειτουργήματός τους. Η απόπειρα δυσφήμισης της Ελλάδας είναι απαράδεκτη». Φυσικά, η ανακοίνωση αυτή κινείται στην κατεύθυνση ρήξης που έχει επιλέξει η Αθήνα με τον αραβικό κόσμο, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του νέου «συμμάχου», του Ισραήλ, αλλά και των σιωνιστών τραπεζιτών, οι οποίοι ρημάζουν εδώ και μια δεκαετία την ελληνική οικονομία και στο τέλος μας «πλάσαραν» το μνημόνιο.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More