6 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΣΗ:ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ-ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΚΛΙΚΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

«Η δυστροπία, η μνησικακία, το μίσος που έχει κατά του Lgtiq πληθυσμού ο μητροπολίτης, ως δημόσιος λειτουργός, δεν του επιτρέπει να επικαλείται την ελευθερία της έκφρασης, καθώς αυτή πρέπει να είναι ελεύθερη, αλλά όχι ανεξέλεγκτη».

Το σχόλιο ανήκει μεταξύ άλλων στην οργάνωση «Λεσβίες για την Ισότητα - Lesb.Equal.» και έγινε με αφορμή την ανακοίνωση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, που στοχοποιεί τους ομοφυλόφιλους θέτοντας το ερώτημα εάν υπάρχουν «πολλών ειδών γενετήσιοι σεξουαλικοί προσανατολισμοί».

Οπως αναφέρει η οργάνωση «Λεσβίες για την Ισότητα - Lesb.Equal.», ο μητροπολίτης Πειραιώς «δεν είναι επιστήμονας σε θέματα σεξουαλικότητας και ως δημόσιο λειτουργό τον καλούμε να λογοδοτήσει δημόσια για τη φρενίτιδα της λεσβοφοβικής και επανειλημμένα ρατσιστικής του συμπεριφοράς».

ΠΗΓΗ.

Καταρχήν,αποκαλύπτεται για μια ακόμα φορά Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ όλου αυτού του ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ:Θέλουν την έκφραση "ελεύθερη,αλλά όχι ανεξέλεγκτη"!

Και ποιοι είστε εσείς ΡΕ που θα καθορίσετε τα όριά της;

Και μιας και επικαλείστε την επιστήμη,γιατί δεν μας λέτε αν σύμφωνα με αυτήν ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ,ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ;;;

Όσο και να ενοχλείστε από τις αλήθειες που λέει ο ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ,δεν πρόκειται να σας περάσει!

Αρκετά με τη χούντα σας τόσα χρόνια και την στοχοποίηση των ετεροφυλοφίλων!

Αν κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό αυτοί ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΑΣ!

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More