14 Μαρτίου 2011

HAARP ΄Η ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ; (Μερος 2ο)

Η ανάμειξη του Geithner στην όλη υπόθεση γεννάει πολλά ερωτηματικά.

Πριν από λίγες ημέρες ο Geithner παρενέβη στο καυτό ζήτημα της κρίσης χρέους των χωρών του ευρωπαϊκού νότου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Δεν είπε ούτε λέξη για τον φραστικό καυγά που είχε με τον ομόλογό του Soichi Nakagawa στις 8/3/2011.

Εικόνα

Να σημειωθεί πως ο Nakagawa συγκαταλέγεται στα θύματα του σεισμού. Βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από το παλιρροϊκό κύμα που έπνιξε το Τόκιο και τις γύρω περιοχές.

Εν τω μεταξύ είχαν προηγηθεί απειλές από εξτρεμιστές του ακροδεξιού κόμματος του Τσαγιού προσκείμενοι στον πατήρ Bush για την επίθεση.


Υπάρχει άραγε μια Φατρία οπαδών του George H. W. Bush μέσα στους κόλπους της κυβέρνησης Obama;

Εικόνα

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube στις 12/3, ο Ben Fulford αναφέρει πως η επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας πραγματοποιήθηκε από τις υπόγειες βάσεις του Νέου Μεξικού και της Νεβάδας, σύμφωνα με πηγές του από το Πεντάγωνο και την CIA.

Εικόνα

Η συγκεκριμένη Φατρία τονίζει μεταξύ άλλων πως ο επόμενος στόχος της θα είναι το ρήγμα της Νέας Μαδρίτης στις Νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Μην ξεχνάτε πως ο υπουργός Άμυνας Robert Gates είναι Ρεπουμπλικάνος.

Εικόνα

Για την ιστορία ο Gates ανέλαβε τα καθήκοντα του υπουργού Εθνικής Αμύνης στην κυβέρνηση του George W. Bush Jr. διαδεχόμενος τον Donald Rumsfeld ο οποίος παραιτήθηκε μετά τις αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια στις φυλακές Abu Ghraib το 2006.

Εικόνα

Δυστυχώς η κυβέρνηση του Barack Obama θα συνεχίσει να παραπαίει όσο ο Robert Gates παραμένει ακόμα στην θέση του.

Θα μπορούσε τουλάχιστον ο Geithner να παραιτηθεί από την αξίωμά του μετά άπ' αυτή την εξέλιξη.

Κατά διαβολική σύμπτωση ο Gates παρείχε από την πρώτη στιγμή πλήρη στήριξη στον συνάδελφό για την αλαζονική συμπεριφορά που υπέδειξε απέναντι στον Ιάπωνα ομόλογό του.

Δεν δικαιούται το Πεντάγωνο να παρεμβαίνει σε μείζονα ζητήματα όπως αυτό της οικονομικής κρίσης στα οποία δεν έχει ουδεμία αρμοδιότητα.

Τουλάχιστον ο Αμερικανός πρόεδρος οφείλει να απομακρύνει τον Gates και τον Geithner από την κυβέρνησή του αν θέλει να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2012.
ΟΙ ΗΠΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ FUKUSHIMA.

Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ 1000% ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΟΡΙΑ.

Η SARAH PALIN ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ DAVID ROTHSCHILD ΚΑΙ DAVID ROCKEFELLER ΗΘΕΛΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ CHERNOBYL. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ HAARP.

Εικόνα

Εικόνα


Εικόνα

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ-ΦΥΛΑΚΗ NIBIRU;

ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΝΟΥΝΑΚΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, Η ΦΡΙΚΗ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Σ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΗΔΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 160 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΞΕΡΡΑΓΗ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 7 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΩΝ 11!

http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=59&t=10392&p=35655#p35655

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More