15 Μαρτίου 2011

HAARP ΄Η ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ; (Μερος 3ο)

Στις 11/3 παραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία σεισμός 8.9 της κλιμακας ριχτερ προκαλώντας και τσουνάμι 10 μέτρων.
(Προσέξτε την ημερομηνια,την ιδια ακριβώς ημερομηνία έγινε και το τρομοκρατικό χτυπημα στην Μαδριτη.)
Εκτοτε έχουν βγει απλετες θεωρίες για το τι μπορεί να προκαλέσει ένα τόσο μεγάλο σεισμό,εκτος από τα φυσικά αιτια βεβαια
Μια από αυτές είναι ότι προκλήθηκε από την ηλιακή δραστηριότητα συνδυαζόμενη από την λεγόμενη υπερσέληνο,οπου το φεγγάρι θα πλησιάσει την γη σε απόσταση 350.000 χλμ ,την πιο κόντινη από το 1992.
Ωστόσο όμως η Ιαπωνια δεν ευθυγραμίζεται συμφωνα με τους ειδικούς με την υπερσέληνο της 19ης Μαρτίου,ούτε και η υπερσέληνος μπορεί να επηρεάσει την γη 8 μέρες πριν ξεκινήσει.

Πως όμως ο ήλιος και η σεληνη μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς ;

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης επηρεάζεται απο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ηλίου και της σελήνης καθως και απο την θέση της σελήνης.Η κατάσταση αυτη εξουδετερώνει το μαγνητικό πεδίο της γης και την βαρύτητα της γης,με αποτέλεσμα των δημιουργία των σεισμων,οι οποίοι ουσιαστικά οφείλονται στην μείωση της βαρύτητας σε συγκεκριμένες περιοχές.
Επίσης,οι παλίρροιες στο γήινο φλοιό αντιγράφουν την κίνηση των παλιρροιών της θάλασσας, λόγω της έλξης του ηλίου και της σελήνης προκαλώντας δονήσεις πολύ κάτω από το επίπεδο όπου συμβαίνουν οι σεισμοί.
Ας επιστρέψουμε και πάλι στο ηλεκτρομαγνητικό πεδιο, το οποίο επηρεάζει και επηρεάζεται από την ιονόσφαιρα λογω των ιοντων δηλαδή των ηλεκτρικά φορτισμένων σωματιδίων που την απαρτιζουν.

Και εδώ εισέρχεται το Haarp.








Μια από τις άπειρες δυαντότητες του Haarp είναι και η πρόκληση σεισμών σε οποιαδήποτε περιοχή με θέρμανση του επιλεγμένου σημείου μεσω της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
Το Haarp εκπέμπει μικροκύματα υψηλής συχνότητας προς την ιονόσφαιρα, η οποία λειτουργεί σαν ένας τεράστιος καθρέφτης που αντανακλά τα μικροκύματα και τα στέλνει πίσω στην επιφάνεια της γης με την μορφή μικροκυμάτων χαμηλής συχνότητας,από 1 ως 100Ηz.
Kαι επειδή πολλοί μπορεί να πουν θεωρίες συνομωσίας,δείτε και τι λέει η Βικιπαίδεια.
Ο συντονισμός ενός ρήγματος από εξωτερικό διεγέρτη μπορεί να συμβεί και με άλλες μεθόδους ή φυσικές διαδικασίες. Οι πλήρους φάσματος συχνότητες της θραύσης από ένα πολύ κοντινό σεισμό μπορούν να συντονίσουν στιγμιαία το ρήγμα. Στο ίδιο αποτέλεσμα μπορούμε θεωρητικά να καταλήξουμε με σταδιακή μεταφορά ενέργειας στο ρήγμα αν η διέγερση γίνεται σύμφωνα με την ιδιοσυχνότητα ταλάντωσής του, όπως να ανυψώνουμε και να αφήνουμε να πέφτει ρυθμικά στο έδαφος κοντά στο ρήγμα ένα μεγάλο βάρος. Λόγω της έντονης αλληλεπίδρασης του φλοιού με την ιονόσφαιρα στο εύρος των χαμηλών συχνοτήτων (βλ. πρόγνωση σεισμών) και τις δοκιμές που γίνονται με το HAARP στις ίδιες χαμηλές συχνότητες θεωρείται πιθανή αν και δεν έχει γίνει δημόσια παραδεκτή η δυνατότητα επιλεκτικής πρόκλησης σεισμών και με τον τρόπο αυτό.





Εικόνα


Απο την ιστοσελίδα του Haarp ,το μαγνητόμετρο στις 07 Μαρτίου.

Εικόνα



Το μαγνητόμετρο στις 09 Μαρτίου,οπου έγινε ο πρώτος σεισμός μεγέθους 7,2 της κλίμακας ρίχτερ και εστιακού βάθους γύρω στα 9 χμ.(Εδω να υποσημειώσουμε οτι οι σεισμοί της Αίτης, της Ιταλίας στην Λ' Ακουϊλα,της Κίνας το 2010 και του Ιραν ,την ιδια χρονολογία,oπως και η σεισμική δραστηριότητα στην Υεμένη,στον κόλπο του Αντεν,που οπως αναφέρουν οφείλεται σε αστρική πύλη όλοι έγιναν σε εστιακό βάθος περίπου 10 χιλιομέτρων,το οποίο συνδέουν πολλοί με την χρήση του υπερόπλου Haarp.)




Εικόνα



Kαι απο τις 9 - 11 Μαρτιου



Όμως η Ιαπωνία είχε ηδη απειληθεί απο τις Η.Π.Α.

Ο Ben Fulford αναφέρει πως η επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας πραγματοποιήθηκε από τις υπόγειες βάσεις του Νέου Μεξικού και της Νεβάδας, σύμφωνα με πηγές του από το Πεντάγωνο και την CIA.



Θα αναρωτηθείτε τώρα ποιος ο λόγος για να χρησιμοποιήσουν το Haarp ,κατι θα θελουν να πετυχουν.

Υπάρχουν πολλοι λόγοι.Ενας βασικός είναι ότι δημιουργείς μια τεχνητή καταστροφή για να στρέψεις την προσοχή των Μ.Μ.Ε. και επομένως και της ανθρωπότητας ,δεδομενου ότι αποτελούν την μοναδική πηγη πληροφόρησης,στο συγκεκριμένο γεγονός,ώστε να σταματήσουν να ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο και πολλά σημαντικά γεγονότα να περάσουν απαρατήρητα.
Μπορεί να ακούγεται ακραίο,αλλά έχει συμβεί πολλές φορές στην Ελλάδα και δεν έχουμε την αποκλειστικότητα.


Άλλος λόγος είναι να δημιουργήσουν χάος,τόσο στην Ιαπωνία,όσο και παγκοσμίως σε συνάρτηση με την ηδη χαοτική κατάσταση που επικρατεί σστην Β.Αφρική,ώστε μέσα από το χάος να επιφέρουν την τάξη (Order ab chaos).

Ο πιο σημαντικός λόγος ισως είναι η αρνηση της Ιαπωνίας λιγες μέρες πριν τον μεγάλο σεισμό στην υπογραφή πρωτοκόλου συνεργασίας με την Αμερική και ειδικά η αρνησή της να συνδράμει το ΝΑΤΟ για στρατιωτική επίθεση στην Λιβυή, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσφορία του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών Τιμ Γκάϊτνερ.


Φήμες θέλουν τον Γκάϊτνερ να θέτει ως βασική προϋπόθεση ,η Ιαπωνία να αποδεχτεί την υποδούλωσή της στο ΔΝΤ και τους διεθνείς τοκογλύφους της Γουώλ Στρητ ζητώντας παράλληλα από το Τόκιο να σταματήσει εδώ και τώρα την πολιτική υποστήριξη που παρέχει στην Κίνα, τη Ρωσία ,το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα στο θέμα των πυρηνικών.

Μήπως το έκαναν λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ωστε να ευνοηθούν οι τραπεζίτες ;


Ήδη οι τιμές του πετρελαίου μετα τον σεισμό επεσαν κατω από τα 100$,πράγμα που ευνόησε πολλούς επενδυτές.
Όπως και το Yen ανατιμήθηκε.


Ας υπενθυμίσουμε μια δήλωση που έγινε μετά την τρομοκρατική επίθεση του 2001 στους δίδυμους πύργους,ότι δηλαδη η καταστροφή αυτή ,όπως και γενικά όλοι οι πολέμοι και οι φυσικές κατάστροφες, μπορεί να δώσουν, μια νέα πνοή στην ανάπτυξη της οικονομίας.Ειναι η λεγόμενη θεωρία του σπασμένου παράθυρου,δείτε το βιντεάκι για να καταλάβετε περισσότερα.



Όπως αντιληφθήκατε στην πραγματικότητα κρύβονται πολλά περισσότερα από την εικόνα που μας προωθούν.

http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=59&t=10392&p=35698#p35698

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More