13 Μαρτίου 2011

HAARP Ή ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ;

Ιδίως όταν χώρες όπως η Ιαπωνία αρνούνται να συνεισφέρουν στα σχέδια των ΗΠΑ για την επιβολή της Νέας Τάξης στην Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.



Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός πως η ιαπωνική κυβέρνηση αρνήθηκε πρόσφατα να υπογράψει ένα προτόκολλο συνεργασίας με την κυβέρνηση Ομπάμα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσφορία του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών Τιμ Γκάϊτνερ.

Εικόνα

Φήμες θέλουν τον Γκάϊτνερ να θέτει ως βασική προϋπόθεση για την επίτευξη της όποιας συμφωνίας προκύψει από την υπογραφή αυτού του προτοκόλλου η Ιαπωνία να αποδεχτεί την υποδούλωσή της στο ΔΝΤ και τους διεθνείς τοκογλύφους της Γουώλ Στρητ ζητώντας παράλληλα από το Τόκιο να σταματήσει εδώ και τώρα την πολιτική υποστήριξη που παρέχει στην Κίνα, τη Ρωσία και (αν μη τι άλλο) το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα στο καυτό θέμα των πυρηνικών προγραμμάτων των δυό τελευταίων.

Ταυτόχρονα ο Γκάϊτνερ απαίτησε από την ιαπωνική κυβέρνηση να συνδράμει με όλα τα μέσα που διαθέτει στα σχέδια του ΝΑΤΟ για στρατιωτική επίθεση στη Λιβύη η οποία αποσκοπεί στην ανατροπή του Μουαμάρ Καντάφι και τον έλεγχο των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων της περιοχής από τα πολυεθνικά μονοπώλια. Ο εκβιασμός κάθε άλλο από προφανής μπορεί να θεωρηθεί.

Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που η αυτοκρατορία του ανατέλλοντος ηλίου δέχεται απειλές από τις ΗΠΑ. Το παρακάτω βίντεο τα λέει όλα από μόνο του.




Προφανώς οι Ιάπωνες γνώριζαν από την πρώτη στιγμή όλα τα κρυφά σχέδια των Αμερικανών για την στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη και αρνήθηκαν να ξαναπαίξουν το βρώμικο παιχνίδι του Τζωρτζ Μπους σε Ιράκ και Αφγανιστάν πριν από μια δεκαετία, όταν στο τιμόνι της χώρας βρισκόταν ακόμα ο Γιουνιχίρο Κοϊζούμι.

Τα ιμπεριαλιστικά αρπακτικά/κοράκια κατάφεραν να σπείρουν τον όλεθρο με τον σεισμό των 8.9 Ρίχτερ και το τσουνάμι 5 μέτρων που έπληξαν το Τόκιο αφαιρώντας τη ζωή τουλάχιστον 300 ατόμων.

Χαρακτηριστικές είναι εξάλλου οι μαρτυρίες των κατοίκων των γύρω περιοχών που μιλάνε για περίεργες λάμψεις στον ουρανό ΔΥΟ (!) ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ πριν τον σεισμό. Μαρτυρίες που γίνονται περισσότερο εμφανείς μέσα από τα παρακάτω γραφήματα τα οποίο καταγράφουν με τον πιο κυνικό και απάνθρωπο τρόπο (και με απίστευτη μαθηματική ακρίβεια!) την αμαρτωλή δραστηριότητα του νεοταξικού υπερόπλου στο χρονικό διάστημα μεταξύ 7 και 11/3/2011.











Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More