27 Μαρτίου 2011

ΤΟ MEGA EKANE AΓΩΓΗ ΣTO FIMOTRO. Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης και Ψυχάρης, ζητάνε λεφτά από ένα blog.                                  (Σημ.In And Out World...Φάτσες μια προς μια διαλεγμένες)

Κοτζάμ μεγάλο κανάλι στρέφεται εναντίον ενός blog. Το τέλος τους πλησιάζει..Τραπεζίτες, μεγαλοδιαφημιστάδες και μηντιάρχες τρέμουν την ώρα της κρίσεως..Ευτυχώς ο Σωκράτης τα παίρνει από τις συμβάσεις με τον ΟΠΑΠ και δεν έχει ανάγκη να κάνει αγωγές στους bloggers για κάνα φράγκο!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟ FIMOTRO

OI ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

Δεν ζητάνε πολλά. Μερικά... εκατομμυριάκια ευρώ. Όλοι μαζί. Ο διευθυντής ειδήσεων Παναγιωτόπουλος (δική του ιδέα ήταν), Τρέμη, Πρετεντέρης, Τσίμας και Καψής έστειλαν αγωγή στο Fimotro και σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο (θα τη δημοσιεύσουμε ολόκληρη τη Δευτέρα), ο οποίος κατά την γνώμη τους βρίσκεται πίσω από το... blog μας!

Τι μας καταμαρτυρούν; Ότι δημοσιεύσαμε ηλεκτρονική ψηφοφορία (εδώ) με ερώτηση "ποιο από τα παρακάτω δημοσιογραφικά πρόσωπα γλύφει καλύτερα την κυβέρνηση;"! Δεν αντέχουν στην κριτική. Θα την συνηθίσουν όμως σιγά-σιγά. Παρά τους εκφοβισμούς τους...
Πηγη
 http://peripatris.blogspot.com/2011/03/mega-ekane-to-fimotro-blog.html#ixzz1HkkCECyA

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More