29 Απριλίου 2011

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΡΚΟΦΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΟΝΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ


ΚΑΠΟΤΕ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ , ΕΡΩΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΕΝΝΑΡΗ ΣΤΟ ΡΙΚ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ.-ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ… ΕΛΛΗΝΙΚΗ. -ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΝΝΑΡΗΣ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΡΙΧΤΗΚΕ ΒΟΜΒΑ.- ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΗΣΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ .- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ? ΡΩΤΗΣΕ Ο ΓΕΝΝΑΡΗΣ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑΙ, ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ.-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ . ΑΠΑΝΤΗΣΕ. –

 ΑΠΟ ΔΩ ΛΟΙΠΟΝ , ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΙΣΩΣ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΒΑΒΕΛ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΣ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΜΙΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ- ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΥΠΡΟ.ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
TEYKΡOΣ
Φίλος Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης
http://antistasi.org/?p=17048

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More