28 Απριλίου 2011

Κατά των εικονισμάτων ο κο(μουνο) δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης!

             ΚΟΨΤΕ ΕΔΩ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η παρουσία εικόνας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού – Αργυρούπολης, «αντιβαίνει στην αρχή της θρησκευτικής ελευθερίας», θεώρησε ο «απεργός πείνας» αριστεριστής δήμαρχος της πόλης Χρήστος Κορτζίδης αλλά και ο «σύντροφός» του Άγγελος Παπασπύρου, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αποκαθήλωσαν την εικόνα του Χριστού. Όπως και επί Στάλιν στην αλήστου μνήμης ΕΣΣΔ, έτσι και σε έναν ελληνικό δήμο, εν έτει 2011, ο Χριστός διώκεται.
Ο κ. Κορτζίδης και οι «σύντροφοί» του, δεν μπορούν να κρύψουν τις σταλινικές και ολοκληρωτικές καταβολές τους. Πάντως, η είδηση ότι οι χριστιανοί σε Ελληνικό-Αργυρούπολη θα πρέπει πλέον να λατρεύουν σε κατακόμβες, ελέγχεται ως ανακριβής…

Είναι πλέον καιρός οι Έλληνες και στην προκειμένη περίπτωση οι κάτοικοι των προαναφερόμενων περιοχών, όπως και οι κληρικοί που ιερουργούν εκεί, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αν δεν τους ενοχλεί το ότι ένας δήμαρχος, «φτύνει» τα ιερά θρησκευτικά τους σύμβολα και απομακρύνει τα εικονίσματα με το έτσι θέλω, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους και δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται από εδώ και πέρα, αν η εξουσία αυθαιρετεί. Η απομάκρυνση των εικόνων, ας το αντιληφθούν ορισμένοι, είναι η αρχή… Θα ακολουθήσουν και άλλα και στο τέλος διώξεις κατά των χριστιανών. Αυτό, ας το κρατήσουν κάποιοι στην άκρη του μυαλού τους.
πηγή: http://www.elkosmos.gr/
http://www.elliniki-grothia.com/?p=7490
In And Out World
Οπως καταλαβατε αυτο το ζουδι ή ωζο οπως και πολλοι αλλοι νεοι δημαρχοι διακατεχονται απο το πνευμα του ανθελληνισμου και φυσικα ο συγκεκριμενος κυριος εχει την αμεριστη συμπαρασταση γνωστου μπολσεβικου δημοσιογραφου οπου κανει κοκκινη προπαγανδα στο ραδιοφωνο τα μεσημερια.

Πω ρε πουστη δεν μπορω αλλο θα ξερασω.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More