7 Απριλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΤΩΝ ILLOYMINATI.

Τα ελληνικά ιστολόγια και ιστοσελίδες αναπαρήγαγαν την είδηση εστιάζοντας στα σύμβολα των illuminati αυτής της αποστολής, όπως π.χ. η πυραμίδα και ο παντεπόπτης οφθαλμός, κλπ..

Εκτός από το γεγονός ότι ΠΑΛΙ συγκαλύπτουν τις προϊστάμενες υπερ-στοές δύσεως Α.Ο.Α. και το Ο.Τ.Ο. και τους προσφέρουν προστασία και ανωνυμία βάζοντας μπροστά τους υφιστάμενους illuminati
κανένα επίσης από τα ελληνικά (;;) ιστολόγια είτε δολίως - εσκεμμένα είτε βλακωδώς δεν επισήμανε τα αυτονόητα.

Ότι δηλαδή μια παραλλαγή από ένα από τα κύρια επίσημα εμβλήματα της αποστολής NROL-32 φέρει έναν παντεπόπτη στρογγυλό οφθαλμό ερπετού με φολίδες ερπετού.
Καμία ελληνική (;;;) ιστοσελίδα δεν το επισήμανε αυτό άλλα όλες παπαγάλιζαν τα εβραιοσαξονικά ψεύδη συγκαλύψεως περί "illuminati".

Έτσι οι ελληνικές (;;;) ιστοσελίδες συγκαλύπτουν με αυτό τον τρόπο ΚΑΙ την Δρακονιανή ερπετοειδής επικυριαρχία πίσω από την μασονική ιεραρχία και τον ψευδόθεο τους της ...Σελήνης που παριστάνει ο γελοίος δράκος τάχα τον δημιουργό του Κόσμου (λογικώς αδύνατον!) και τάχα τον κυρίαρχο όλου του Κόσμου ενώ έχει μόνον 7 πλανήτες του τοπικού ηλιακού συστήματος στην κυριαρχία του καταζητούμενος και βρισκόμενος κάτω από ασφυχτική πολιορκία και καραντίνα από τις Γαλαξιακές δυνάμεις της Συμπαντικής Ιεραρχίας.

Έτσι αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι οι ελληνικές(;;;) ιστοσελίδες με την προδοτική αυτή στάση τους συγκαλύψεως, ακόμη εργάζονται συστηματικά για το πανικόβλητο στρατόπεδο διανοητικού πολέμου των Ερπετικών Δρακονιανών και των συμμάχων τους στασιαστών Κρονίων/ψευδοΠλειάδειων/υπερΒορείων, με ότι αυτό συνεπάγεται εναντίον τους από τη Γαλαξιακή Δικαιοσύνη - ΝΕΜΕΣΙΣ και από τους Διαστημικούς Έλληνες τους οποίους αυτοί κατεπρόδωσαν τασσόμενοι ΚΑΙ με τον γενοκτόνο δούρειο ίππο αποβλακωτικό Χριστιανισμό για ένα ανύπαρκτο θεϊκό ρουσφέτι σε ανύπαρκτους παραδείσους που σας υποσχέθηκαν οι φύσει απατεώνες ημιδρακονιανοί αρχιραββίνοι Γιεχόσουα και Σαούλ, γελοίοι ρουσφετολάγνοι νεοψευδέλληνες!

Την προδοσία όμως πολλοί αγάπησαν. Τον προδότη ουδείς.

Για το καλό τους και για την επιβίωση τους, τους καλούμε για τελευταία φορά να εγκαταλείψουν την αισχρή προδοτική τους στάση και να συνταχθούν με τον νικητή, ήτοι με τις υπέρτερες (8:1) Ανδρομέδιες Γαλαξιακές Δυνάμεις Τροχιάς πλανήτου Κρόνου, διαπράττοντας πράξεις εξιλεώσεως για τις προδοσίες τους.... όσο τους μένει ακόμα χρόνος.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More