27 Ιουνίου 2011

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ!!!


Εικόνα



ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!


Ερχεται η ώρα που οι Έλληνες θα βρεθούν αντιμέτωποι με την νέα τάξη!


Η νέα τάξη έχει απλώσει τα δίχτυα της στην πατρίδα μας και είναι έτοιμη για να ξεκινησει το έργο της!


Καλούμε όλους τους Έλληνες να είναι σε εγρήγορση και επαγρυπνισμένοι,διότι θα ζήσουμε και θα βιώσουμε πολλά στις επόμενες μέρες!



Αυτές τις μέρες καλό είναι να μείνουμε όλοι μακριά απο τα υποκινούμενα ΜΜΕ και να ψάχνουμε πληροφορίες απο αξιόπιστες και αφυπνισμένες πηγές,ώστε να μην μας παρασύρουν εκεί που θέλουν αυτοί...


Θέλουμε να στείλουμε μηνύματα προς κάθε κατευθυνση για να είναι έτοιμοι τις επόμενες μέρες:






Προς Αστυνομία:


Αδελφοί Έλληνες Αστυνομικοί ΠΡΟΣΟΧΗ διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αιματοχυσίας και εμφυλίου στην πατρίδα μας όπως ανέφερε πριν λίγες μέρες και η CIA.
Πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή διότι οι ξένες μυστικές υπηρεσίες και το παρακράτος ετοιμάζονται για να επιφέρουν το χάος στην
πατρίδα μας... πρέπει να αποφευχθεί κάθε λάθος το οποίο θα είναι τραγικό για όλους μας και θα ανάψει η σπίθα της διάλυσης.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα δούμε στην χωρα μας την ευρωπαική αστυνομία και τότε καταλαβαίνετε τι θα επακολουθήσει και για εμάς αλλά και για εσάς!





Προς Έλληνικό στρατό:

Αδελφοί Έλληνες στρατιωτικοί έρχεται η ώρα που θα σας ζητήσουν να πάρετε μέρος σε όλο αυτό το χάος που ετοιμάζουν να φέρουν στην χώρα μας εσωτερικοί και εξωτερικοί παράγοντες!
Αντισταθείτε και προστατέψτε την πατρίδα μας απο τους εντοδολόχους που θέλουν να σπείρουν τον πανικό,τον φόβο και την διχόνοια αναμεσα μας!
Αρνηθείτε να συμετάσχετε σε κάθε τι που έρχετε αντιμέτωπο με τον απλό Ελληνικό λαό!
Δώστε μήνυμα ελπίδας και ασφάλειας στην πατρίδα μας!
Οι εφιάλτες βρίσκονται ήδη μέσα στην χωρα μας και ετοιμάζονται πυρετωδώς.
Και μόνο η παρουσία σας στους δρόμους θα λυπήσει τους Έλληνες.
ΠΡΟΣΟΧΗ Έλληνες στρατιωτικοί,μέσα στο χάος που ίσως επέλθει απο κάποιους υποκινουμενους και Ανθέλληνες,οι γειτονές μας δεν θα μείνουν άπραγοι.Περιμένουν την κατάλληλη ωρα για να μας επιτεθούν.... και εάν γίνει αυτό που φοβόμαστε όλοι στην Ελλαδα δεν θα χάσουν την ευκαίρια.
Πολλά ακούγονται και για στρατιωτικό πραξικόπημα.
Σίγουρα αν η κατάσταση κριθεί επικίνδυνη,θα πρέπει να είστε με τον λαό και οχι εναντίον του για να διώξουμε επιτέλους όλους αυτούς που θέλουν να ξεπουλησουν την πατρίδα μας και να μας διαλύσουν σαν έθνος!
Είστε ενα βασικό στήριγμα για όλους τους Έλληνες,αν και κάποιοι τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να διαλύσουν τον Ελληνικό στρατό.Μεγάλη προσοχή λοιπόν απο κάθε κατευθυνση που θα σας οδηγήσει σε λάνθασμένες κινήσεις!




Προς Βουλευτές:

Ενα μήνυμα έχουμε για τους βουλευτες και αυτό είναι να καταψηφίσουν τον Μνημόνιο που θα μας οδηγήσει στην αυτοκαταστροφή μας!
ΠΡΟΣΟΧΗ!Οποιος ψηφίσει το Μνημόνιο θα είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ,όπως επίσης και όσοι δεν πάνε να ψηφίσουν ή κάνουν αποχή ή οτιδήποτε άλλο σκαρφιστούν.
Ο κοσμος δεν τρώει κουτόχορτο και έστω τώρα αργά αποδείξτε στον κόσμο για το τί μέλει γενέσθαι!
Δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για εσάς και αυτό το ξέρετε πολύ καλά!Αποφασίστε λοιπόν υπευθυνα και βάλτε έστω για μια φορά πάνω απ όλα την πατριδά και τους Έλληνες πολίτες!




Προς Συνέλληνες:

Ηρθε ο καιρός να αφυπνιστούμε και να διώξουμε όλους αυτούς που εμπαίζουν με εμάς και την πατρίδα μας!

Η Ελλάδα δεν πουλιεται σε κανέναν!
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!
Δεν θα γίνουμε σκλάβοι κανενός!
Ειμασταν,είμαστε και θα παραμείνουμε για πάντα ΕΛΛΗΝΕΣ!
Η Πατρίδα πάνω απ'όλα!


Μεγάλη προσοχή σε όλα αυτά που έρχονται....



ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!!


Εικόνα

http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=11070&p=39355#p39355

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More