29 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΡΩΣΙΑ,ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΑ

ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΙΛΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΓΩΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΥΣΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ...ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ.
ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ.
Η ΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 1200 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ.

ΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ,ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ,ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΙΜΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΡΗΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ 85 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ.
ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ,ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ) ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΥΨΟΥΣ 5 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ.

Η ΤΡΑΓΟΙ Ή ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΙΑ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΕΙΝΟΚΡΑΤΟΥΣ.

ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ Κ.Τ.Λ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΑΚΟΣ (ΔΡΑΚΟΣ) ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ;

ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ,ΛΕΗΛΑΤΟΝΤΑΣ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΙΝΕΣ
ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ,ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ.
ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More