17 Νοεμβρίου 2011

Η ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΟΜΠΑΜ(Ι)Α...ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΚΙΑΣ

Από : SodaHead / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Στα τέλη Μαΐου, ο ερευνητής δημοσιογράφος Wayne Madsenέκανε μια αποκάλυψη - βόμβα για το gay club του Σικάγο με το όνομα ‘Mans Country’, του οποίου ο Ομπάμα ήταν μέλος(Βλέπε άρθρο Κ.Ο. εδώ). Ο Madsen, επίσης, αναφέρθηκε στις σεξουαλικές σχέσεις του Ομπάμα με άλλους άνδρες, συμπεριλαμβανομένων ονομαστών πολιτικών της Ουάσιγκτον DC και του Donald Young, του ανοιχτά ομοφυλόφιλου διευθυντή χορωδίας της εκκλησίας στο Σικάγο, στην οποία ο Ομπάμα ήταν μέλος για περίπου 20 χρόνια – της ‘Trinity United Church of Christ’ του πάστοραJeremy Wright που έχει ασπασθεί την μαύρη θεολογία της απελευθέρωσης.
Υπήρχαν δύο άλλοι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι άνδρες στην εκκλησία του Ράιτ: ο Larry Bland και ο Nate Spencer. Στα τέλη του 2007, καθώς ο Ομπάμα άρχισε την ανοδική του πορεία για την προεδρική υποψηφιότητα του Δημοκρατικού Κόμματος, σε μια χρονική περίοδο 1 ½ μηνών, και οι τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή τους: Ο Bland δολοφονήθηκε με στυλ εκτέλεσης στις 17 του Νοέμβρη 2007. Ο Young και αυτός με τον ίδιο τρόπο δολοφονήθηκε στις 24 Δεκέμβρη του 2007. Ο Spencer φέρεται να πέθανε από σηψαιμία, πνευμονία, και τον ιό HIV στις 26 Δεκεμβρίου 2007. (Τα πιστοποιητικά θανάτου του Bland και Young, ΕΔΩ.)
Το βίντεο με την είδηση του θανάτου του Young:
Τώρα, η ηλικιωμένη μητέρα του Young μιλάει σχετικά με τις υποψίες της ότι ο γιος της δολοφονήθηκε για να προστατευθεί η φήμη του Ομπάμα και να εξασφαλιστεί το πολιτικό του μέλλον ως Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω, από εδώ
Αποκλειστικό από τον Wayne Madsen - 19 Ιουλ 2010
Η ιστορία για το bi-sexual παρελθόν του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα δεν ξεχνιέται. Τώρα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην ‘The Globe’, η Norma Jean Young, η 76χρονη μητέρα του διευθυντή χορωδίας της εκκλησίας Trinity United Churchof Christ, Donald Young, μίλησε και δήλωσε ότι τα άτομα που προσπαθούσαν να προστατεύσουν τον Ομπάμα δολοφόνησαν το γιο της για να προστατεύσουν τον Ομπάμα από τις ενοχλητικές αποκαλύψεις για την ομοφυλοφιλική σχέση του με το γιο της. Το τρυπημένο από σφαίρες σώμα του Donald Young βρέθηκε στο Σικάγο στο διαμέρισμά του στις 23 Δεκεμβρίου 2007, σε συνθήκες που έμοιαζαν με δολοφονία από εκτελεστή.
Η Norma Jean Young αποκάλυψε στο The Globe ότι ο γιος της, ο Donald, ο οποίος ήταν ανοιχτά ομοφυλόφιλος, ήταν «στενός φίλος» του Ομπάμα. Η κ. Young πιστεύει, επίσης, ότι η Αστυνομία του Σικάγο δεν έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την εξεύρεση των δολοφόνων του γιου της. Η κ. Young, η οποία είναι, η ίδια πρώην υπάλληλος του Αστυνομικού Τμήματος του Σικάγο, είπε στην Globe ότι «Υπάρχουν περισσότερα με αυτή την ιστορία», και προσθέτει, "πιστεύω ότι θωρακίζουν κάποιον ή προστατεύουν κάποιον."
Οι αποκαλύψεις του Globe είναι σύμφωνες με τις πληροφορίες που λήφθηκαν από το WMR κατά τη διάρκεια μιας έρευνας που διεξήχθη το Μάιο στο Σικάγο. Στις 24 Μαΐου το WMR ανέφερε: "Ο πρόεδρος Ομπάμα και ο επικεφαλής του επιτελείου του Rahm Emanuel είναι μέλη των ίδιων gay λουτρών του Σικάγου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την gay κοινότητα του Σικάγο, καθώς και παλιές πολιτικές πηγές της πόλης." Η έκθεση πρόσθεσε ότι "το WMR συνομίλησε με διάφορες σοβαρές πηγές στο Σικάγο, που ανέφεραν ότι ο Jeremiah Wright, ο πάστορας της πρώην εκκλησίας του Ομπάμα για 20 χρόνια, της Trinity United Church of Christ (TUCC) στη νότια πλευρά του Σικάγου, κανόνιζε ουσιαστικά «συνοικέσια» μαύρων παντρεμένων ομοφυλόφιλων μέλη της Εκκλησίας, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων και επιχειρηματιών, ιδίως όσων είχαν παιδιά.
Η λέσχη για αυτή τη δουλειά ονομάστηκε «Down Low Club», αλλά οι αναφορές για αυτή ​​από τηλέφωνα και e-mail απλά την αναφέρουν κωδικοποιημένα ως "DLC. «Το τέχνασμα, σύμφωνα με τις πηγές μας, ήταν να κάνει τον καθένα που κρυφάκουγε μέσα από τις επικοινωνίες [οι υποκλοπές του FBI στην περίπτωση του Rod Blagojevich πιθανόν να περιέχουν τέτοιου είδους αναφορές] να πιστεύει ότι γινόταν αναφορά στη Δημοκρατικό Συμβούλιο Ηγεσίας (DemocraticLeadership Council) επίσης γνωστό ως DLC. . . Ανάμεσα στα μέλη του γκέι «DLC» ήταν ο Ομπάμα και ο διευθυντής χορωδίας της εκκλησίας TUCC, Donald Young, ένας ανοιχτά ομοφυλόφιλος άντρας που φέρεται να είχε μια σεξουαλική σχέση με τον Ομπάμα. Δύο άλλα gay μέλη της εκκλησίας ήταν ο Larry Bland και ο Nate Spencer. Ο Young και ο Bland δολοφονήθηκαν βάναυσα, στα τέλη του 2007.
Ο Larry Sinclair, ο ομοφυλόφιλος που ισχυριζόταν ότι είχε δύο σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Ομπάμα στο Σικάγο το 1999, έγραψε το βιβλίο “Cocaine, Sex, Lies & Murder,”στο οποίο δηλώνει ότι ο Ομπάμα είχε σχέση με τη δολοφονία του Young. Ο Sinclair έγραψε ότι ήρθε σε επαφή με τον Youngλίγο πριν τη δολοφονία του και εκείνος του αποκάλυψε τη σχέση του με τον Ομπάμα. Κατά τη στιγμή των αποκαλύψεων σχετικά με τον Ομπάμα σε συνέντευξη στην Εθνική Λέσχη Τύπου, το WMR αμφισβήτησε την ακρίβεια της ιστορίας του Sinclair λόγω της απουσίας ενδείξεων σε συνδυασμό με μια περίεργη συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο, από τότε, το WMR έχει λάβει επιβεβαίωση από διάφορες πηγές σε μια σειρά περιοχές, όπως το Σικάγο, την Αλαμπάμα, τη Γεωργία, και την Ουάσιγκτον, DC. Το WMR έχει λάβει πληροφορίες ότι διάφοροι ανταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένης και τηςΧίλαρι Κλίντον και του Τζον Μακέιν, προσπάθησαν να σφετεριστούν την ιστορία του Sinclair και τις αποκαλύψεις του για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς. Ο Sinclair, θα πρέπει να σημειωθεί, δεν παρεξέκλινε από την αρχική ιστορία και τις κατηγορίες του εναντίον του Ομπάμα.
Το βίντεο με τις καταγγελίες του Sinclair :
Ο Sinclair συνελήφθη από την αστυνομία της Washington, DC μετά από συνέντευξη Τύπου του βασίστηκε σε ένα ένταλμα από το Delaware που εκδόθηκε από τον γιο του υποψήφιου αντιπροέδρου Τζόζεφ Μπάιντεν, Γενικό Εισαγγελέα του Delaware. Οι κατηγορίες εναντίον του Sinclair αργότερα έπεσαν.
Το βιβλίο του Sinclair είναι τώρα το αντικείμενο μήνυσης για δυσφήμιση [Daniel Parisiet al vLawrence WSinclair a/k/a"Larry Sinclair," et al] που άσκησε ο Dan Parisi, ο δικαιούχος του δικτυακού τόπου, Whitehouse.com. Η μήνυση εξετάζεται από την πολιτικά ισχυρή δικηγορική εταιρεία Patton & Boggs, την ίδια εταιρεία που εκπροσωπούσε τον Τζορτζ Μπους.
Ο Sinclair έχει πει στο WMR ότι πιστεύει πως ο Λευκός Οίκος υπό τον Ομπάμα προσπαθεί να κάνει το βιβλίο του να αποσυρθεί από την κυκλοφορία για να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα με το ομοφυλοφιλικό παρελθόν του Ομπάμα και την πιθανή συμμετοχή κορυφαίων από τους υπασπιστές του στη δολοφονία του Young.
Το Globe αναφέρει ότι πριν από το θάνατό του, ο Youngσχεδίαζε να διαφύγει στην Αφρική για να εργαστεί ως δάσκαλος. Οι πληροφορίες προήλθαν στο Globe από τη μητέρα του Young, η οποία επίσης τώρα φοβάται για τη ζωή της και σχεδιάζει να αφήσει το σπίτι της στην Peoria του Illinois για μια μυστική τοποθεσία. Η κυρία Young είπε ότι η αστυνομία του Σικάγο την έχει προειδοποίησε ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.
Σχ. ΚΟ: Προξενεί τεράστια εντύπωση πως μία τέτοια είδηση (αλήθεια ή ψέμα δεν έχει σημασία) είναι παντελώς άγνωστη στο ευρύ κοινό (και σίγουρα στην Ελλάδα), όταν τα «ροζ σκάνδαλα» πολιτικών και διάσημων προσώπων δίνουν και παίρνουν. Φανταστείτε μόνο εάν στην θέση του Ομπάμα ήταν ο Μπους...

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More