24 Νοεμβρίου 2011

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ;

















Η Ελλάδα να είναι τιμώμενη χώρα στη φετινή διεθνή έκθεση τουρισμού της Σμύρνης («Trade Fair & Conference for Tourism»), που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Δεκεμβρίου, αλλά δεν θα υπάρξει επίσημη εκπροσώπηση, λόγω της παρουσία του ψευδοκράτους.
Μετά από ρητή οδηγία του υπουργείο Εξωτερικών, δεν θα υπάρχει επίσημο περίπτερο του ΕΟΤ, αλλά η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί μέσω της παρουσίας του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), καθώς και Επιμελητηρίων και μεμονωμένων επιχειρηματιών από τα νησιά του Αιγαίου, στα περίπτερα των οποίων δεν θα κυματίζει η ελληνική σημαία. Η επίσημη συμμετοχή περιπτέρου του ΕΟΤ, ουσιαστικά θα αναγνώριζε το κατοχικό καθεστώς, όπως πάγια επιδιώκει η Άγκυρα.


Στην έκθεση θα συμμετάσχει ο δήμος Θεσσαλονίκης, με τον τουρκόφιλο δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη να τίθεται επικεφαλής της αντιπροσωπείας που θα βρεθεί στην Σμύρνη. Άγνωστο παραμένει εάν ο κ. Μπουτάρης ενημέρωσε το ΥΠΕΞ όπως ήδη έπραξε με τον Πρόξενο της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη κ. Τουργούλ Μπιλτεκίν, με τον οποίον είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση.

Το αποκορύφωμα όμως είναι οι προδοτικές δηλώσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Σάμου, κ.Νίκου Αγγελή, στην «Σαμιακή Τηλεόραση» πως μεταξύ «Εθνόσημου», ουσιαστικά της εθνικής γραμμής , και του «κέρδους», οι επιχειρηματίες προτιμούν το .. δεύτερο.

«Όσον αφορά το Εθνόσημο, και πέρυσι υπήρχε το ίδιο πρόβλημα και πέρυσι συμμετείχε το ψευδοκράτος, αλλά εμείς είμαστε επιχειρηματίες. Εάν το Εθνόσημο μας δώσει να φάμε, έχει καλώς σε διαφορετική περίπτωση θα κάνουμε επιχειρηματικές κινήσεις» δήλωσε προκλητικά ο ΤΟΥΡΚΟΣ Αγγελής.
Δεν του είπε κάποιος πως εάν δεν υπήρχε το εθνόσημο θα ήταν δούλος των τούρκων ,αλλά μάλλον το θέλειποιο πολύ ο... τουρκόσπορος.
http://ixnos1.blogspot.com/2011/11/blog-post_9272.html

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More