6 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ;;;ΜΑ Ο ''ΕΛΛΗΝΑΣ'' ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΑ


Έρχονται κρεμάλες...

Επειδή κάποια παπαγαλάκια του καθεστώτος της "Τριμερούς" συγκυβέρνησης προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για τη σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης σχετικά με την προσφυγή των Σκοπίων εναντίον της Ελλάδας και μιλούν για "ανώδυνη ήττα" (!!!), ανακεφαλαιώνουμε τα σημεία - κλειδιά της απόφασης:

- Το Δικαστήριο έκρινε πως η Ελλάδα παραβίασε την "ενδιάμεση συμφωνία" με το Βέτο του Βουκουρεστίου: Δηλαδή, μας λένε πως ΚΑΚΩΣ θέσαμε βέτο στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του ΝΑΤΟ!
Αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό, θα το καταλάβουν στις επόμενες συνεδριάσεις του ΝΑΤΟ, όπου οι Σκοπιανοί επικαλούμενοι την απόφαση της Χάγης θα πιέσουν αφόρητα (με τις πλάτες των Αμερικανών) την όποια "ελληνική κυβέρνηση" να μην διανοηθεί καν την άσκηση βέτο!

- "Η Ελλάδα δεν δικαιολογείται να εμποδίσει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με επιχείρημα ότι -μετά την είσοδό τους στον Οργανισμό- τα Σκόπια θα χρησιμοποιούν το συνταγματικό τους όνομα".

Αυτο είναι ένα κρίσιμο σκέλος της απόφασης, καθώς πλέον το ίδιο το βέτο καθίσταται ανίσχυρο, αφού με "δημοκρατικές διαδικασίες" (δηλαδή ψηφοφορία μεταξύ των κρατών - μελών) θα αποφασίζεται η ένταξη ή μη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και αλλού!

- Το "αντίδωρο" του Δικαστηρίου...υπέρ μας, ήταν η απαγόρευση της χρήσης συμβόλων όπως ο Ήλιος της Βεργίνας κλπ από τους Σκοπιανούς: Κάτι που όμως ήδη κάνουν οι γείτονες, συνεχίζοντας βέβαια την αλυτρωτική προπαγάνδα τους, θέμα για το οποίο ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ από το δικαστήριο!

Κι εδώ αποκαλύπτονται οι τεράστιες ευθύνες των ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ που μας κυβερνούν!

Ένα κρίσιμο θέμα το έκαναν...γαργάρα, με τη βοήθεια των μιντιακών παπαγάλων τους: Ο ελληνικός λαός τελευταία στιγμή έμαθε γι'αυτό (με εξαίρεση κάτι "φασίστες", κατά Πάγκαλο) και βομβαρδισμένος από τα συνεχή οικονομικά μέτρα, δεν αντέδρασε!

Η προηγούμενη κυβέρνηση Τζέφρυ, όπως και η τωρινή Παπαδήμου ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ!
Κι εδώ πλέον αρχίζουν οι μεγάλες ευθύνες του "μακεδονομάχου" Σαμαρά, που διόρισε τον δικό του Δήμα στο Υπουργείο Εξωτερικών, για να κάνει τι; Ποιες ήταν οι κινήσεις του τον τελευταίο μήνα;
Κάποιοι άλλοι "υπερπατριώτες μακεδονομάχοι", ενώ κάποτε ξεσήκωναν τον κόσμο, λούφαξαν στο καβούκι τους για να μην...ενοχλήσουν το "έργο εθνικής σωτηρίας" της ψευτοκυβέρνησης και να μην χάσουν τη μάσα που μόλις άρχισαν, μετά από τόσους...εθνικούς αγώνες!

Η Ιστορία θα γράψει τη σημερινή ημέρα με μαύρα γράμματα: Η ευθύνη της ταπεινωτικής ήττας ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, όσο κι αν κάποια κομματόσκυλα δεν θέλουν να το καταλάβουν!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΔΕΞΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΑΕΙ.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More