13 Δεκεμβρίου 2011

Η ΦΩΝΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ...



http://diaggeleas.wordpress.com/2011/12/12/%CE%B7-%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1/

Η «Φωνή» αποδείχτηκε αμερικανική-Οι αρχές των ΗΠΑ δήλωσαν:έχουμε χορηγήσει πάνω από 9 εκατ. δολάρια για τη χρηματοδότηση ΜΚΟ στη Ρωσία.




Στη διάθεση των δημοσιογράφων του διαδικτυακού εντύπου Life news βρέθηκαν περίπου 60 μαιϊλ πληροφοριών…. – προσωπικά μηνύματα της εκτελεστικής Διευθύντριας της «Φωνής» Λίλια Σιμπάνοβα και του αναπληρωτή της Γκριγκόρι Μελκονιάντς.
Ανάμεσα στα υλικά ανακαλύφθηκαν πολύ ενδιαφέροντα έγγραφα, που διαλευκάνουν το πως και ποιοι διευθύνουν την ανεξάρτητη οργάνωση «Φωνή». Π.χ., μπορεί να συναντήσει κανείς παρατηρήσεις για τη δραστηριότητα της «Φωνής», που είχαν ληφθεί από το Πρακτορείο Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ – USAID, καθώς και λεπτομερείς εκθέσεις για τη χρηματοδότηση εκδηλώσεων, που πραγματοποιεί η οργάνωση. Οι εργαζόμενοι της “Φωνής” ξέρουν και την τιμή κάθε λέξης. Αυτό φαίνεται από το γράμμα ενός από τους ακτιβιστές – του Αντρέι Σουβόροφ. «Θα ήθελα για άλλη μιά φορά να συμφωνήσω τους όρους της περαιτέρω δουλειάς μας. Όπως έχουμε καθορίσει θα πληρώνεται με το κομμάτι. Ποιό θα είναι το ποσό της πληρωμής για μιά κανονική προσφυγή για ανακοίνωση για παραβίαση; – αναφέρεται στο μήνυμα.
Η οργάνωση ” Φωνή” γενικά δεν έκρυβε το γεγονός ότι έχει εξωτερικές πηγές χρηματοδότησης. Το ζήτημα είναι πως να ερμηνευτεί αυτό, λέει ο επικεφαλής του Ιδρύματος «Στρατηγική-2020», Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εθνικής Στρατηγικής Μιχαήλ Ρέμιζοφ:
- Μήπως συνάδουν αυτές οι εξωτερικές πηγές χρηματοδότησης με την αντικειμενικότητα, την ανεξαρτησία στη διάρκεια της παρακολούθησης των εκλογών; Γενικά, η απάντηση σ΄ αυτή την ερώτηση έχει πολιτικό χαρακτήρα και εξαρτάται από το, πως εκτιμούμε τους σκοπούς αυτών των αμερικανικών οργανώσεων, που χρηματοδοτούν αυτά τα προγράμματα. Θεωρώ τη δραστηριότητα αυτών των οργανώσεων πολύ προκαταλημμένη και προσανατολισμένη όχι στα ιδανικά του έντιμου παιχνιδιού, αλλά σε ορισμένο μηχανισμό έντεχνης χρησιμοποίησης της εσωτερικής πολιτικής σε διάφορες χώρες. Σε ό,τι αφορά τη δημοκρατία, οι Ηνωμένες Πολιτείες επίσης συχνά χρησιμοποιούν δύο μέτρα και δύο σταθμά, όπως και στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Γι΄αυτό, βέβαια, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι έντιμος διαμεσολαβητής σε ό,τι αφορά τα θέματα καί της δημοκρατίας, καί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Οι αρχές των ΗΠΑ δήλωσαν απροκάλυπτα ότι για την εξασφάλιση «ελεύθερων και διαφανών» εκλογών της Κρατικής Δούμας στις 4 Δεκεμβρίου, έχουν χορηγήσει πάνω από 9 εκατ. δολάρια για τη χρηματοδότηση των ρωσικών μη κυβερνητικών οργανώσεων. Ο εκπρόσωπος του Στεϊτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ Μαρκ Τόνερ τόνισε ότι αυτά τα χρήματα χορηγούνταν μέσω ειδικού κυβερνητικού προγράμματος των ΗΠΑ.
http://greek.ruvr.ru/2011/12/09/61924412.html

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΑ ΚΛΙΚ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ,ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ...ΑΤΙΜΗ ΑΝΕΡΓΙΑ.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More