6 Δεκεμβρίου 2011

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΟΛΟΙ;

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΝΗΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΣΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΔΙΑΒΡΩΝΟΝΤΑΣ ΨΥΧΗ,ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ,ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (Ν.Δ.,ΠΑ.ΣΟ.Κ.) ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΜΜΑ (ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ) ΚΑΙ ΦΥΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ,ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΜΑΚΡΙΑ.
ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ;
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ
Σκληραίνουν τη στάση τους απέναντι στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Όλοι καλούνται, όλοι φιλοξενούνται σε κανάλια και εφημερίδες, εκτός από το Βασίλη Λεβέντη και τους συνεργάτες του. Ο λόγος προφανής, τα μέσα ενημέρωσης εκπροσωπούν ομίλους οικονομικών συμφερόντων που διαπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες στο χρηματιστήριο, στα δημόσια έργα, στις κρατικές προμήθειες.
Ο Βασίλης Λεβέντης τάσσει ως πρώτο θέμα την κάθαρση στους τομείς αυτούς από τους οποίους ξεκινά η όλη πολιτική και κοινωνική σήψη στη χώρα μας και αισθάνεται την ανάγκη οπουδήποτε είναι παρών να θέτει το θέμα αυτό ως πρώτο και κυρίαρχο, ενώ άλλα κόμματα και πολιτικοί τηρούν άλλη στάση, κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα, δέχονται να ομιλούν επί ήσσονος σημασίας ζητήματα και να προσπερνούν τα ουσιώδη, προκειμένου να προσκαλούνται και να προωθούνται από τα ΜΜΕ της διαπλοκής.
Τον τελευταίο καιρό μάλιστα τα ΜΜΕ έχουν εκτραπεί τελείως, ΕΣΡ και υπουργείο Τύπου λειτουργούν σαν να μην υπάρχουν, κανένας κανόνας για τήρηση των νόμων της ισοτιμίας, του πλουραλισμού, της ισοπολιτείας δεν ισχύει, κάθε καναλάρχης και κάθε δημοσιογράφος είναι δικτάτορας, κάνει ότι θέλει, φιλοξενεί όποιον γουστάρει. Βρισκόμαστε στις μέρες της απόλυτης μιντιοκρατίας, προωθούνται οι φελλοί, θάβονται οι άξιοι, ακόμη και ο γιός του πρωθυπουργού της χούντας καλείται σε δήθεν σοβαρές εκπομπές, ο Βασίλης Λεβέντης όχι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΔΕΞΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΑΕΙ.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More