27 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ BLOGS!


ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ BLOGS!
http://kerberos-hellas.blogspot.com/2011/12/blogs.html

Η Ομάδα Ελληνικής Αποκαταστάσεως «Ο.Ε.Α.» έλαβε γνώση των δημοσίων δηλώσεων της δυσφορίας του τουρκαλβανου προβοκάτορα και πράκτορος της «Ιντελιτζεντ Σέρβις» και των εβραιοσαξονων Λονδίνου Γιώργου Καρατζαφερη πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ. με την φράση του:

«Δεν μπορώ να δουλέψω μετά από όσα γράφουν τα μπλογκς εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ., για την ιδιωτική ζωή μου και για την ιδιωτική ζωή των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ.. Δια ταύτα θα πρέπει η πολιτεία να βάλει φρένο στην ελευθερία των μπλογκς και οι μπλογκερ θα πρέπει να λογοκρίνονται.»

Αυτά ήταν περιληπτικά σε συντομία τα σχόλια δηλώσεως του Γιώργου Καρατζαφερη.
Η Ο.Ε.Α. έχει να κάνει μόνο το εξής σχόλιο:

Εις το ως άνω σχόλιο του Καρατζαφερη υπάρχει ένα γραμματικό λάθος. Το λάθος συνιστάται στο ότι χρησιμοποίησε την φράση «Δεν μπορώ να δουλέψω έτσι». Αντ’ αυτής της φράσεως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει την φράση ότι: «Με τα όσα γράφουν οι μπλογκερς αναλύοντας τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και του ιστολογιου Ελλην και Χαος και των φιλικών ιστολογιων εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ., δεν μπορώ πλέον να δουλέψω τους Έλληνες όπως θα τους δούλευα εάν δεν υπήρχαν τα κείμενα της Ο.Ε.Α. αναρτημένα στα μπλογκς της Ελλάδος και των λοιπών κρατών μεταφρασμένα στην αγγλική γλώσσα.»
Ουδέν έτερον σχόλιο!

Δια την Ο.Ε.Α.
Καραγεωργιου Γιάννης εκπρόσωπος της Ο.Ε.Α.
Βόλος



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More