6 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (VIDEO)


Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία: Το πιο ζωντανό κομμάτι του ελληνισμού

http://diaggeleas.wordpress.com/2011/12/06/%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF/


Στις 30 Νοέμβρη 2011, επισκέφθηκε την ελληνική κοινότητα Βερολίνου επιτροπή βουλευτών της κυβέρνησης, ένας από το κάθε κόμμα: Μαγκούφης (ΠΑΣΟΚ), Αντώναρος (ΝΔ) και Πλεύρης (ΛΑΟΣ). Πίστεψαν ότι μακρυά από τη χώρα, δεν θα αντιμετωπίσουν το γνωστό το συνηθισμένο πια πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εδώ, δηλαδή να τους κυνηγάει ο κόσμος όπου τους βλέπει να εμφανίζονται. Και πραγματικά, οι Έλληνες μετανάστες του Βερολίνου δεν επιχείρησαν να τους λιντσάρουν. Τους επιφύλαξαν όμως μια…. άλλου τύπου υποδοχή. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, έπαιρναν το λόγο και τους έκαναν ρεζίλι.
Αξίζει να επισημανθεί ότι επέμεναν ιδιαίτερα στο ζήτημα της συμμετοχής ακροδεξιάς στην κυβέρνηση. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν βιώσει στο πετσί τους τις ρατσιστικές διακρίσεις και τις επιθέσεις από τη γερμανική ακροδεξιά και επίσης τα πολιτικά τους αντανακλαστικά έχουν οξυνθεί από την επαφή τους με το αντιφασιστικό – αντιρατσιστικό κίνημα στη Γερμανία, ώστε να μπορούνε πολύ εύκολα να κάνουν την ουσιαστική πολιτική διάκριση του εχθρού και του φίλου.
Μπορούμε να πούμε ότι η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Πλεύρη (ένας μετανάστης τον ρωτάει εάν πριν πάει στην εκδήλωση, είχε συνομιλήσει με τους Γερμανούς ομοϊδεάτες του, που δολοφονούσαν μετανάστες (μεταξύ των οποίων και Έλληνες).
Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βιντεάκι σ’ εκείνους και σ’ εκείνες τους αριστερούς και τις αριστερές στην Ελλάδα, που υποστηρίζουν ότι οι μετανάστες (στην Ελλάδα), παίζουν “αντικειμενικά” “αντιδραστικό” ρόλο, επειδή υποτίθεται ότι χρησιμοποιούνται από τα αφεντικά για να χτυπηθεί το οργανωμένο εργατικό κίνημα(!!!). Ο ριζοσπαστικός πολιτικός λόγος των Ελλήνων μεταναστών της Γερμανίας, είναι μια πολύ καλή απάντηση στην αριστερή βλακεία.



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΔΕΞΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΑΕΙ.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More