14 Ιανουαρίου 2012

ΞΕΦΤΟΥΛΑΤΟΥ,ΑΕΡΓΑ ΤΕ ΝΥΚΤΑΣ (ΜΕΡΟΣ 1ο)


ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ..Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ..(ΔΗΘΕΝ) ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.., ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ , ΚΑΙ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ... ΒΡΗΣΚΟΝΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ...ΒΓΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ , ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ... ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ, Ι Ε Χ Ω Β Α Δ Ε Σ ...Ο. Ε. Α . ΤΕΣ ????? ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ..Ο ΤΟΥΛΑΤΟΣ, ΚΑΙΕΙ..!!!! ΕΡΡΩΣΘΕ....!!! ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ....!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ... ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ? ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ? ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ? ΑΠΑΤΕΩΝΑ ? ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΛΕΙΦΕΣ ΤΗΝ Ο.E.A ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΡΙΨΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ ???? ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΟΥΠΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ?

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ 10:
Είναι προφανές ακομα και για χαμηλοτατης νοημοσυνης άτομα, ο ρολος των εν λογο αντινεοταξιτων μαιμου.
Πως είναι δυνατον να σχετιζουν την Ο.Ε.Α. με τον Τουλατο την στιγμη που η Ο.Ε.Α. κατακεραύνωσε τον τάχα «αντι-μητριαρχικό» Σπυρο Σπυροπουλο επειδή εκεινο το μουνι εξέδιδε την αδερφη του στο χαρεμι του καλά ματσωμένου χριστιανοδωδεκαθειστή θεοσοφιστή μασόνου Παναγιώτη Τουλατου ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ για να τον χαρτζιλικωνουν μητριαρχικά στην συνέχεια η αδερφη και η μανα του;
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/16-2010.html

Πως είναι δυνατον ρε κλαμένα μουνοπανα να σχετίζετε την Ο.Ε.Α. με τον Τουλάτο όταν η Ο.Ε.Α. και οι φιλιες ιστοσελιδες αποκάλυψαν ότι ο Τουλατος και ο Σπυρος Χατζη -Σπυροπουλος προσκύνησαν στον τοίχο των δακρύων της Ιερουσαλήμ σαν να είναι γνήσιοι εβραιοι;
Και πως είναι δυνατον να σχετίζονται η Ο.Ε.Α. και το ιστολογιο με τον Τουλατο από την στιγμη που αποκαλύψαμε τα αστέρι του Δαβίδ (τον οποιο Δαβίδ προσκυνατε και εσεις!) αποτυπωμένο στο πάτωμα του σπιτιού του Τουλατου;
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post_2234.html

Ο Τουλατος απλα με διαταγές των ανωτέρων του θεοσοφικών μασόνων «Εψιλον-666» έπαιρνε από αυτούς τα κειμενα χριστιανικης αποκλίσεως της Ο.Ε.Α. (ως ημιαληθή κείμενα τακτικής) και τα μετέτρεπαν και τα διέστρεφαν μαζί με μασονική ψευδο-γνώση κατά το σιωνιστικο δοκουν στην χριστιανοδωδεκαθειστική παρανοϊκή μαγιονέζα ως σουφική προβοκατόρικη νεοθρησκεία του «ΛΑ.Ο.Σ. 666».
Η Ο.Ε.Α. έγκαιρα όμως τον ειχε διαολοστειλει από τότε (ΕΤΟΣ 1993 ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ) πριν προλάβει να κάνει γκιχ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/20-1-2010.html

ΔΕΙΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ:

ΚΑΙ ΕΔΩ:
Χέρι - Χέρι τα δαιμονιζόμενα απόσκατα του χριστιανοδωδεκαθειστικού ψευδΕλληνισμού του ΛΑ.Ο.Σ. 666
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/07/666.html

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΟΤΙ ΑΝ "ΠΙΑΣΕΙ" Η Ο.Ε.Α. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΗ ΑΙΤΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: "ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ-ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΣΥΓΧΗΣΗΣ ΝΑ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

http://aderfes-tata.blogspot.com/

Επειγον σημα της Ο.Ε.Α. προς ολους τους αναγνωστες ---- Παραθετουμε φωτογραφιες απο την συναντηση μας με τον Καραγεωργιου ..τα συμπερασματα δικα σας!
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ(ΦΤΩΧΙΚΟ ΣΠΙΤΑΚΙ)ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post_2234.html

Άρθρο στην Ελευθεροτυπια :

ο κ. Τουλάτος εμφανιζόταν ως... μετεμψύχωση του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και έπειθε τα -φερόμενα ως- θύματά του να του δίνουν χρήματα για να φτιάξει κοινόβιο στην περιοχή της Αμφιλοχίας.

Τον πίστευαν γιατί ήταν... μετεμψύχωση του Αγίου Ιωάννη

Τους έλεγε -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- ότι είναι μετεμψύχωση του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου ή του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Το χειρότερο όμως είναι ότι, όπως ισχυρίστηκαν στο ακροατήριο, κάποιοι τον πίστεψαν.

Η υπόθεση μοιάζει απίστευτη -βγαλμένη μέσα από την καθημερινότητα αμερικανικών κωμοπόλεων- όμως όπως άκουσαν όσοι βρίσκονταν στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, είναι υπαρκτή και τέθηκε υπό την κρίση της Δικαιοσύνης.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε στο ακροατήριο, με μια απόλυτη άρνηση για τα όσα ακούγονταν από τους μάρτυρες, ενοχλημένος από τα όσα λέγονταν σε βάρος του, κέρδισε την εισαγγελική απαλλακτική πρόταση που έκρινε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία τέλεσης αδικήματος, όμως οι δικαστές του επέβαλαν ποινή 7 ετών με αναστολή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο......
....ο κ. Τουλάτος εμφανιζόταν ως... μετεμψύχωση του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και έπειθε τα -φερόμενα ως- θύματά του να του δίνουν χρήματα για να φτιάξει κοινόβιο στην περιοχή της Αμφιλοχίας.

Η αίθουσα του δικαστηρίου θύμιζε εκκλησία -από άποψη ησυχίας- καθώς όλοι παρακολουθούσαν με αυξημένο ενδιαφέρον ακόμη κι έναν ιερέα να υποστηρίζει ότι «ακολουθούσε πιστά τις εντολές του και έφτασε στο σημείο να πουλήσει το σπίτι του για να του δώσει χρήματα, τα οποία πήρε πίσω μετά από πολλά χρόνια».

«Λυπάμαι για μένα» είπε ένας έμπορος όταν ο πρόεδρος του δικαστηρίου παρατήρησε ότι «δεν αρκούσαν οι ικανότητες του κατηγορουμένου αλλά χρειαζόταν και αυτιά έτοιμα να ακούσουν».

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, όπως βέβαια και τους ισχυρισμούς των καταγγελλόντων ότι παρίστανε τον Αγιο Ιωάννη ή άλλο άγιο. «Είναι αρρωστημένες καταστάσεις αυτές», είπε προβάλλοντας ως ισχυρισμό ότι τα χρήματα του εδόθησαν με τη μορφή δανείου για να εκδώσει ένα βιβλίο. Ο εισαγγελέας πείστηκε από τον κατηγορούμενο, όχι όμως και οι δικαστές, που τον καταδίκασαν ομόφωνα για το αδίκημα της «απάτης». Μετά την έκδοση της απόφασης ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 12/11/2004

Τουλάτος:Αρχισε ως τραγουδιστής στην Αμερική,εν συνεχεία προωθήθηκε από τις εκπομπές ερωτοδικείο και μετά απο τα παιδιά της νύχτας.
Καταζητείται για:Φοροδιαφυγή,μαστροποεία και έχει πάει δικαστήριο για τέτοιες υποθέσεις(μαζί με τον Κώστα Μυλωνά μερικές φορές) πάμπολες φορές.
Ιδεολογικά:Είναι ένας πολτός ο οποίος περιέχει Χριστιανισμό,εθνισμό,αρχαιολατρεία,αποκρυφισμό
Ο ίδιος λέει:΄Οτι τα βιβλία του τα διανέμει δωρεάν.Αν ισχύει αυτό γιατι έχουν τιμές όπως 30Ε και βάλε?
Έργο:Είχε παλιά την οργάνωση Ήλιον φως την οποία του την κλείσανε για αγνώστους λόγους και ακόμα είχε(δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη) μια σελίδα με όνομα apologitis και εμπεριείχε θέματα χριστιανισμού και ελληνισμού.

Μετα την ενασχοληση μας με τον γνωστο ελλαδεμπορα - φρουτεμπορα δε θα αντεξω δευτερο χτυπημα!Προκειται για αλλον εναν κυριο που οχι μονο βγαζει λεφτα κοροϊδευοντας τον κοσμακη...Αλλα μεταδιδει και συνθετει ψευδεις πληροφοριες δημιουργωντας εκπροσωπωντας ουσιαστικα με τον καλυτερο τροπο αυτο που ονομαζουμε παραπληροφορηση και κατευθυνομενη (το εννοω) προπαγανδα.

http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=392

παρακολούθησα για δυο περιπου χρόνια, τις ομιλίες του σε ξενοδοχείο της Αθήνας, αλλά και επισκέφτηκα πλειστάκις το σπίτι του στην Ν. Σμύρνη, όπου του πήγα και κάποιο καλό υλικό που είχα στην κατοχή μου και το οποίο χρησιμοποίησε στο πρώτο του βιβλίο "τα αρχεία της χαμένης γνώσης". Το μπλέ, όχι το κόκκινο...
Δυστυχώς όμως φίλε μου, θα σε απογοητεύσω, όπως άλλωστε απογοητεύτηκα και εγω. Δυστυχώς δεν πρόκειται για συκοφαντίες. Μάζεψε τρελλά λεφτά από την "ομάδα" του, με σκοπό να στήσει "κοινόβια" που θα λειτουργούσαν σαν καταφύγια στα δύσκολα που έρχονται. Οι οπαδοί του τον θεωρούσαν, τον Ιωάννη ...και ο ίδιος ποτέ δεν το διέψευσε. Ο ίδιος δε, ισχυριζόμενος ότι είναι η... "μετανσάρκωση του Μ. Αλεξάνδρου" έπεισε κάμποσες από τις οπαδούς του, να αφήσει απογόνους του μεγάλου στρατηλάτη (sic)...
Όμως "μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι" και έτσι βρέθηκε για τα καλά εκτεθειμένος, όταν σε κάποιες από τις ομιλίες του πήγε "τύφλα" στο μεθύσι....έλεγε τις μύριες όσες ασυνάρτητες μ@λ@κίες και τελικά για δεύτερη φορά οι ...οπαδοί του, ακόμα και οι πιο "κολλημένοι" αποφάσισαν να πάψουν να κάνουν τους ...αιμοδότες και να μεγαλώνουν τις καταθέσεις του.
Για δεύτερη φορά η ομάδα του διαλύθηκε και αυτός για πολλοστή σύρθηκε στα δικαστήρια... Είχε εξαφανιστεί για κάμποσο καιρό...Μην μου πεις πως άρχισε πάλι τις δημόσιες εμφανίσεις του...? Ψάχνει για νέα θύματα...?

ΚΙ ΟΜΩΣ ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ .. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ...

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ PROFILE ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ....

Αναστασία Σαρρή τα ματια σου εχουν κατι μεταφισικο
May 16, 2010 at 5:35pm · Like · 1

Vagelis Tambas το βαπτισμα του Πυρος δεν κρυβεται Αναστασια.
November 16, 2010 at 8:14pm · Like · 1

Georgios Sofogiannis ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ Κ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΣΥΧΗΣ
April 4, 2011 at 7:19pm · Like

Iliana Sofou emena mou 8umizoun ton kurio mou...
May 7, 2011 at 9:19pm · Like
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More