18 Ιανουαρίου 2012

ΞΕΦΤΟΥΛΑΤΟΥ,ΑΕΡΓΑ ΤΕ ΝΥΚΤΑΣ (ΜΕΡΟΣ 2ο)

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

http://oeaforum.n4.nabble.com./-td4284764.html#a4305010
Μεταφέρω από το forum esoterica :

1) 29/07/2003 -Α-
Γνωρίζει κανείς πληροφορίες περί Τουλάτου; Έχουν κάποια βάση τα όσα αναφέρει σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις και στα βιβλία του; Γνωρίζει ή απλά τα έχει μπερδέψει λίγο; Ή μήπως (ακόμη χειρότερα)είναι ένας ακόμα καιροσκόπος που εκμεταλεύεται τη δίψα κάποιον για περισσότερη γνώση;

2) 29/07/2003 -Β-
Ο άνθρωπος είναι αστείος. Στα γραφόμενά του δεν θα ανακαλύψεις καμία επιστημονική αλήθεια, αλλά μία άθλια σαλάτα από ότι ψευδοτεκμηριωμένο έχει υπάρξει. Όσο για την σοβαρότητα των γραφομένων του, αυτήν μπορείς να την συγκρίνεις με την σοβαρότητα του ιδίου...Την μία αρχαιολάτρης, την άλλη χριστιανός, την άλλη Μεσσίας...ΕΛΕΟΣ!!!
"Γνωρίζει ή απλά τα έχει μπερδέψει λίγο; Ή μήπως (ακόμη χειρότερα)είναι ένας ακόμα καιροσκόπος που εκμεταλεύεται τη δίψα κάποιον για περισσότερη γνώση;"
Το 3ο.-

3) 29/07/2003 -Γ-
Φίλε μου, την απάντηση μάλλον θα την βρείς στις εκπομπές της Πάνιας............

4) 29/07/2003 -Δ-
Ο άνθρωπος είναι (κατά την ταπεινή μου άποψη ) ανέκδοτο. Ακόμα κι αν όντως τα όσα λέει είναι σωστά (λέμε τώρα) με την μεσσιανική συμπεριφορά του και αμφίεση ακόμα και ο ποιο δεκτικός άνθρωπος δεν μπορεί να τον πάρει στα σοβαρά. ας είναι κλά η ελληνική trash tv που κάτι τέτοιοι άνθρωποι βγάζουν το ψωμάκι τους...
πάντως το φαινόμενο είναι γενικότερο. από τα λίγα "εσωτεριστικά" βιβλία και περιοδικά που έχω διαβάσει το μόνο που έχω συναντήσει είναι ακαταλαβίστικα κείμενα που μου φέρνουν στο μυαλό την συνειρμική και αυτόματη γραφή (που διαφημίζουν και διάφορα μεντουμ με "κληρονομικό χάρισμα"). Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι στον χώρο του "εσωτερισμού" βρίσκουν πρόσφορο έδαφος πολλοί "Τουλιάτοι" για να κοινωνήσουν την παράνοια και τα παραληρήματά τους.
το κακό είναι ότι αυτές οι εξυπνακίστικες αερολογίες, σε ένα πιτσιρικά μπορεί να φανούν ως η "ύψιστη" σοφία και τότε αρχίζουν τα προβλήματα...
"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω

5) 29/07/2003 -Ε-
Το άτομο ΕΙΝΑΙ επικίνδυνο. Μακρυά του!!!!!
Είχε μπλεχτεί στο ρεύμα του και τον ακολουθούσε τυφλά ένα συγγενικό μου πρόσωπο. Στο τσακ συνήλθε και γλίτωσε. Μιλάμε δεν ήθελε να βλέπει τους γονείς του. Τους θεωρούσε ξένους και προσωρινά "γονείς" του, γιατί όπως έλεγε: ήταν παιδί άπό ανώτερες οντότητες, όπως και όλοι μας απλά δεν το ξέρουμε και άλλες τέτοιες κουλαμάρες!!!!!! Όλη του η συμπεριφορά είχε γίνει εντελώς γειά σου!!!!!

6) 31/07/2003 -ΣΤ-
Χαίρετε και απο μενα ,σχετικα με τον Τουλάτο πιστεύω οτι δεν παιζει τοσο σημαντικο ρόλο η εμφάνιση του, οσο αυτά πού έχει πει.Για μένα ο άνθρωπος αυτός με εντυπωσίαζε για το βάθος της γνώσης που είχε καί το ποσο μπορούσε να εμβαθύνει το κάθε θέμα.Επειδή εχω διαβάσει και τα 2 του βιβλία πολλά πράγματα που αναφέρει τα αποδεικνύει πολλές φορές με ανώτερους μαθηματικούς τύπους και τριγωνομετρία (Πυθαγόριο θεώρημα στον τρισδιάστατο χώρο,δυναμικό σχημα Ε κλπ).
Τωρα το κατα πόσο τσαρλατάνος μπορεί να είναι αυτο δέν γνωρίζω αλλά ολα αυτα που εχει πει και έχει γράψει σίγουρα δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα.

7) 19/8/2003 -Ζ-
Θα συμφωνήσω με τον -Β- για τον Τουλάτο και όσον αφορά στο "ποιόν" του να συμπληρώσω ότι είχαν γίνει εκπομπές από την Τατ.Στεφανίδου με φιλοξενούμενους που τον κατηγορούσαν (γυναίκες οι περισσότερες) για σεξουαλική βία και παρενόχληση και ότι τους αποξένωναν από τις οικογένειές τους για να τους φάει τα λεφτά. Από πολλές είχε μάλιστα "φάει" ολόκληρες περιουσίες και μάλιστα είχαν γίνει πολλές δίκες στις οποίες περιέργως είχε βγει λάδι...λέγεται μάλιστα ότι οι γνωριμίες του φθάνουν πολύ ψηλά...
Το άτομο αυτό ζούσε για χρόνια στην Αγγλία όπου έκανε διάφορα επαγγέλματα αλλά κυρίως τραγουδούσε σε νυχτερινά μαγαζιά. Μάλιστα η εκπομπή έδειξε και φωτογραφίες από εκείνη τη λαμπρή εποχή!
Ο άνθρωπος πάσχει από φανερή αλλαζονεία και αρχομανία και λατρεύει την πολυτελή ζωή που είναι και ο αυτοσκοπός του. Ελπίζω κάπιοι από σας να είδαν τον θρόνο που είχε σπίτι του για να κάθεται...

8 ) 24/03/2004 -Η-
Φίλε captaincook ειρωνικά μίλησα. Πίστεψες ότι ο Τουλάτος είναι ενσάρκωση του Κοσμά του Αιτωλού; Αυτό ο ίδιος το είχε πει σε μια κοπέλα που τον ξεμπρόστιασε σε τηλεοπτική εκπομπή πριν δυο χρόνια αν θυμάμαι καλά. Ε από κει και πέρα τι να πει κανείς; Να κάτσει και να μιλήσει σοβαρά γι’ αυτά τα πράματα; Είναι θα έλεγα ¨άνευ σχολίων¨ και μόνο στ’ αστεία μπορεί να τα πάρει.
Όσο για τα γραφόμενά του, εκεί πάω πάσο. Μπορεί να λέει και αλήθειες. Μόνο που δεν είναι δικά του. Τα είχε πάρει-αγοράσει από έναν δημοσιογράφο….. όπως είχε πει η κοπέλα που τον κατήγγειλε στην εν λόγω εκπομπή. Μίλησε για ένα ποσό 50 εκατομμυρίων αν θυμάμαι καλά, το οποίο κατά ένα μέρος του το είχε δανειστεί από την ίδια. Ποτέ όμως δεν της το επέστρεψε γι’ αυτό και τον κατήγγειλε δημοσίως. Αν έβλεπες την εκπομπή θα καταλάβαινες πολλά πράγματα γι’ τον ίδιο και δε θα πίστευες στα μάτια σου…. πως δηλαδή ένας άνθρωπος μπορεί να έχει διπλή προσωπικότητα. Άλλο έδειχνε και άλλο ήταν. Εγώ σ’ αυτόν τον Μιλωνά που λέτε ότι εμφανιζόταν συστηματικά δεν τον είχα δει. Τον είχα δει όμως κανα δυο φορές σε μια άλλη εκπομπή που εμφανιζόταν περιστασιακά λίγο πριν τον ξεφωνίσουν. Ήταν εκπομπή με τηλεφωνήματα και λοιπά, και την παρουσίαζε ένας ηθοποιός που σήμερα είναι συχνά καλεσμένος σε ένα από τα δύο μεσημεριανά κουτσομπολιά. Είχα λοιπόν σχηματίσει μια εικόνα για τον άνθρωπο ότι είναι καλός και ήσυχος και το μόνο που θέλει είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους και τη διάσωση - προβολή του ΑρχαιοΕλληνικού και Χριστιανικού πολιτισμού. Ε λοιπόν δεν περίμενα να είναι τόσο φαύλος και αλαζόνας χαρακτήρας. Δεν περίμενα αυτό το ¨πρώην ανθρωπάκι¨ να έχει κατακλέψει τον κόσμο να γυρίζει με πανάκριβα αυτοκίνητα και να ζει μες στα πλούτη. Τέτοια ματαιοδοξία δεν την είχε ούτε ο Κροίσος. Αλλά τουλάχιστον αυτός δεν υποκρινόταν…ήταν βασιλιάς. Τούτος εδώ…. άλλο πράμα. Πρέπει να πάρει το ρεκόρ Γκίνες στην υποκρισία και τη διπροσωπία.
Για να ξαναγυρίσω όμως στα γραφόμενά του και στα βιβλία του να πω ότι ο δημοσιογράφος από τον οποίο αγόρασε αυτά τα στοιχεία για να γράψει το βιβλίο ίσως να είναι ο Φουράκης, γιατί αν νομίζω καλά, στα πρώτα του βήματα εργάστηκε ως δημοσιογράφος. Δεν έχω βέβαια βιβλία του Φουράκη για να το εξακριβώσω…..όποιος έχει όμως, μπορεί να μας διαφωτίσει και να μας πει αν αναφέρονται στις ίδιες περίπου θεωρίες. Τώρα βέβαια να έδωσε τόσα πολλά χρήματα στον Φουράκη ή οποιονδήποτε άλλον για να πάρει αυτά τα στοιχεία αποκλείεται….ίσως να πούλησε παραμύθι στην κοπέλα για να της αρπάξει τα εκατομμύρια. Πάντως το σίγουρο είναι ότι από κάπου τα πείρε τα στοιχεία.

9) 19/04/2004 -Θ-
Σήμερα ο Τουλάτος έκανε την εμφάνισή του στο STAR γύρω στις 12, σε εκπομπή με θέμα μιά γεώτρηση στη Σιβυρία απ' την οποία ακούγονταν φωνές από τον Άδη... καί απ' την τρύπα της οποίας ξεπετάχτηκε μιά Άρπυα (δεν ξέρω τι είναι). Προσωπικά, δεν τον είχα ξαναδεί στην τηλεόραση καί μπορώ να πω ότι ο λόγος του δεν με έπεισε σε μεγάλο βαθμό (ίσως γιατί ανέφερε πολλά πράγματα μαζί σε μικρό χρονικό διάστημα), εντούτοις, δεν θα τον χαρακτήριζα γελοίο ή ανόητο, ή ακόμη, άνθρωπο που μπορεί να παρασύρει φίλε/η savel (από αυτήν την παρουσία του). Η αλήθεια είναι ότι υποστήριζε με πίστη τα γραφόμενά του κάι με χαραστηριστική άνεση (χωρίς να τον ενδιέφερε τι θα πεί ο κόσμος-που δεν ασχολείται με αυτά). Τέλος, βγήκε καί η είδηση πως το βιβλίο του φιλοξενείται στην βιβλιοθήκη του αμερικανικού Κογκρέσου!!! ενώ παράλληλα, διδάσκεται στον ιστορικό τομέα του πανεπιστημιόυ του Χάρβαρντ!!!!!!!!!! με παίρνει να βάλω μερικά θαυμαστικά ακόμα;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10) 5/5/2006 -Ι-
Όσον αφορά την σχέση του με την βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, πράγματι υπάρχει ένα βιβλίο του κατατεθειμένο εκεί, ονόματι «Τα Αρχεία της χαμένης Γνώσης» από το 2003 και καταχωρημένο στην θεματολογία «Χριστιανισμός και άλλες θρησκείες - ελληνική θρησκεία».
Από εκεί και πέρα όμως καλό είναι να γνωρίζουμε πως οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να καταθέσει (το ίδρυμα δεν αγοράζει βιβλία) στην βιβλιοθήκη αυτός ή ο εκδοτικός του οίκος το σύγγραμμα που επιθυμεί να συμπεριληφθεί εκεί και θεωρεί ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει αποδεκτό από τους υπεύθυνους της βιβλιοθήκης εφ’ όσον μπορεί να καταχωρηθεί σε κάποιο θεματικό τομέα.
Αυτό που θα πρέπει να γίνει κατανοητό στο συγκεκριμένο σημείο είναι πως το Ίδρυμα μελετά μεν το βιβλίο όμως δεν λαμβάνει θέση για τα υποστηριζόμενα έκαστου τίτλου (για παράδειγμα η βιβλιοθήκη διαθέτει το σύνολο των έργων, βιβλίων του Αδόλφου Χίτλερ ~ οι ύπαρξη τους δεν σημαίνει ότι δικαιώνεται ο συγγραφέας τους από την βιβλιοθήκη -απλά παρέχονται ), συνεπώς η καταχώρηση ενός βιβλίου δεν συνεπάγεται αυτομάτως και αναγνώριση ex officio των λεγομένων του συγγραφέα.
Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα, όπου ανθεί η υπερβολή, αυτά είναι «ψηλά γράμματα» συνεπώς η συμπερίληψη ενός τίτλου στην εν λόγο βιβλιοθήκη αυτομάτως το καταξιώνει στην συνείδηση των πολλών.


12) 04/12/2006 -ΙΒ-
Παιδιά το άτομο είναι πολύ περίεργο
Θα σας αποκαλύψω κάτι:
Παλιότερα όταν ακόμα τον έβγαζε ο Κώστας Μυλωνάς στα Παιδιά της Νύχτας έκανε "μυστικές"συγκεντρώσεις στο ξενοδοχείο Ιλλίσια στην αθήνα
Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση μια μέρα ήταν ότι δεν είχε έρθει μόνος του αλλά με 2 άτομα στυλ μπράβοι. Δεν έδωσα σημασία
Το άλλο που θυμάμαι και αποδυκνύει το ποιόν αυτού του ανθρώπου είναι ότι μία βραδία σε μία απ'τις εκπομπές με τον Μυλωνά και ενώ έπεφταν οι τίτλοι τέλους έλεγε ο Τουλάτος στον Μυλωνά ότι είχε δει στα Ιεροσόλυμα εκέι που υποτίθεται ήταν το σημείο της σταύρωσης 2 τουρίστες να κοροιδεύουν το μέρος και να δείχνουν ότι και καλά το κάνουνε!!!!Και ο τουλάτος το λεγε και γέλαγε!!!!
Παιδιά σοβαρά είχαν αφήσει ανοικτά τα μικρόφωνα και το έπιασαν!!!!
Αυτός δλδ που το παίζει της θρησκείας και θυμώνει με όποιον λέει κάτι για τον Χριστό έλεγε αυτά τα πράγματα και κορόιδευε????
Μάλλον κάτι δεν πάει καλά μ'αυτόν και υποκρίνεται(και κατά την γνώμη μου μάλλον υποκινείται)
Αυτά παιδιά και ΠΡΟΣΟΧΗ!!!


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ''ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ'' ΤΟΥΛΑΤΟ. (VIDEO)


ΤΟΥΛΑΤΟΣ VS ΛΑΣΚΟΣ 14 10 2005
ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ .. ΙΔΟΥ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ (ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΥ) ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ TRASH TV ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ? Ο ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ...


ΤΟΥΛΑΤΟΣ VS ΛΑΣΚΟΣ 14 10 2005
ΕΔΩ ΣΤΟ VIDEO ΑΥΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ STRIPTEASE ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ (ΘΕΟΥ)


ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥΛΑΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ?!?!?!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More