29 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΥΠ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΓΑΜΠΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΒΛ.DOLDEN DOWN) ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ:

Α)  ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.
Β)  ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ.
Γ)  ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
Δ)  ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ.
Ε)  ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΣΤ) ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΔΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΧΑΜΕΤΙΠΙΩΝ.

ΕΤΣΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΥΟ ΤΕΙΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ:

Α) Η ΑΝΤΙΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ Η Χ.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΦΩΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Β) ΕΧΕΤΕ ΟΝΤΩΣ ΧΕΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΠΕΡΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ.

ΟΜΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ (ΒΛ.ΞΕΜΑΓΑΡΗΣΕΙ) ΕΤΟΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΕΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΛΗΨΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΧΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More