5 Μαρτίου 2011

Δέκα Μέθοδοι Νοητικού Ελέγχου.

television

Όσο περισσότερο κάποιος ερευνά το «νοητικό έλεγχο», τόσο περισσότερο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι, υπάρχει ένα συντονισμένο πλάνο δράσης που έχει θεσπιστεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, με στόχο να μετατρέψει την ανθρώπινη φυλή σε μη-σκεπτόμενα ρομπότ. Για όσο χρονικό διάστημα ο άνθρωπος έχει ασκήσει εξουσία επί των μαζών, ο νοητικός έλεγχος έχει ενορχηστρωθεί από εκείνους που μελετούν την ανθρώπινη συμπεριφορά, προκειμένου να κάμψει μεγάλους πληθυσμούς στη βούληση μιας μικρής ομάδας «ελίτ». Σήμερα, έχουμε εισέλθει σε μια επικίνδυνη φάση, όπου ο έλεγχος του νου έχει αναλάβει μια φυσική και επιστημονική διάσταση που απειλεί να γίνει μόνιμη κατάσταση, αν δεν λάβουμε γνώση των εργαλείων που έχει στη διάθεσή της η ‘τεχνοκρατική δικτατορία’ που εκτυλίσσεται σε παγκόσμια κλίμακα.
Ο σύγχρονος νοητικός έλεγχος είναι τόσο τεχνολογικός όσο και ψυχολογικός.
Οι δοκιμές δείχνουν ότι απλά με το να εκτεθούν οι μέθοδοι ελέγχου του νου, τα αποτελέσματα μπορούν να μειωθούν ή να εξαλειφθούν, τουλάχιστον όσον αφορά στο νοητικό έλεγχο μέσω διαφήμισης και προπαγάνδας, Πιο δύσκολη είναι η αντιμετώπιση των φυσικών διεισδύσεων τις οποίες το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα συνεχίζει να αναπτύσσει και να βελτιώνει.
Εκπαίδευση.
Αυτή είναι η πιο προφανής αλλά εξακολουθεί να παραμένει και η πιο ύπουλη μέθοδος. Υπήρξε πάντα η «απώτερη φαντασίωση του δικτάτορα», να εκπαιδεύσει εκ φύσεως ‘εύκαμπτα’ παιδιά, με συνέπεια να έχει υπάρξει μια κεντρική συνιστώσα για τις Κομμουνιστικές και Φασιστικές τυραννίες σε όλη την ιστορία.
3761285409_f6e8ab5db2_o
Διαφήμιση και Προπαγάνδα
Ο Edward Bernays, είναι ο εφευρέτης του «πολιτισμού κατανάλωσης» , που σχεδιάστηκε κατά κύριο λόγο για να στοχεύσει στην αυτό-εικόνα ( self-image )των ανθρώπων ( ή την έλλειψη αυτής ), για να μετατρέψει ένα ‘θέλω’ σε ‘ανάγκη’. Ωστόσο ο Bernays, το 1928 σημείωσε στο βιβλίο του «Προπαγάνδα», ότι  η προπαγάνδα είναι το αόρατο εκτελεστικό χέρι της κυβέρνησης.
Αυτό μπορεί να φανεί ξεκάθαρα στο σύγχρονο ‘αστυνομικό κράτος’ και την αυξανόμενη κουλτούρα του πολίτη-καταδότη , τυλιγμένη στον ψευτο-πατριωτικό πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Τα μέσα ενημέρωσης, έχουν συγχωνευτεί με τις κυβερνήσεις οι οποίες χρησιμοποιούν την ‘αρχή της τοποθέτησης προπαγάνδας’ ΜΜΕ, ταινίες, τηλεόραση, και ειδήσεις μπορούν πλέον να εργαστούν απρόσκοπτα για να ενσωματώσουν ένα συνολικό μήνυμα που φαίνεται να είναι αληθινό διότι προέρχεται από τόσες πολλές πηγές ταυτόχρονα… Όταν κάποιος εναρμονιστεί με το κυρίως «μήνυμα», η αποτύπωση αυτή θα φανεί παντού. Για να μην αναφερθούμε στα υποσυνείδητα μηνύματα…
Προφητικός Προγραμματισμός
Ο Προφητικός Προγραμματισμός έχει τις ρίζες του στην ελίτ του Hollywood όπου, η μεγάλη οθόνη μπορεί να προσφέρει ένα μεγάλο όραμα στο οποίο η κοινωνία είναι επικεφαλής. Αρκεί να κοιτάξουμε πίσω σε βιβλία και ταινίες που θεωρήσαμε ‘παρατραβηγμένα’ ή ‘επιστημονική φαντασία’ και να ρίξουμε μία ματιά στη σημερινή κοινωνία… Μία λεπτομερής ανάλυση των γεγονότων θα μας κάνει να δούμε αυτού του είδους τη ‘διασκέδαση’ υπό διαφορετικό πρίσμα.
Σπορ- Πολιτική- Θρησκεία
Το κεντρικό θέμα είναι το ίδιο παντού: Διαίρει και Βασίλευε.
Οι τεχνικές είναι πολύ απλές. Βραχυκύκλωμα στη φυσική τάση των ανθρώπων να συνεργαστούν για την επιβίωσή τους και να τους διδάξουν πώς να σχηματίσουν ομάδες που έχουν την τάση κυριαρχίας και νίκης. Ο αθλητισμός είχε πάντα τον ρόλο του βασικού κλειδιού αντιπερισπασμού που, μαντρώνει τις φυλετικές τάσεις σε ασήμαντα γεγονότα τα οποία έχουν πάρει γελοίες διαστάσεις όπου, διαμαρτυρίες μπορούν να ξεσπάσουν για κάποιο αθλητικό γεγονός αλλά, για βασικά θέματα όπως η ελευθερία, να αδιαφορήσουν.
Ο Πολιτικός λόγος κινείται αυστηρά σε ένα πλαίσιο Αριστεράς – Δεξιάς με εύκολα ελεγχόμενη αντιπολίτευση ενώ οι Θρησκείες είναι το υπόβαθρο σχεδόν κάθε πολέμου στην Ιστορία.
21τ�εις θ�ησκείες2010-05-19-propaganda
Τροφή – Νερό- Αέρας
Πρόσθετα, τοξίνες και άλλα δηλητήρια τροφίμων, έχουν αλλάξει κυριολεκτικά τη χημεία του εγκεφάλου δημιουργώντας ευπείθεια και απάθεια. Το φθόριο στο πόσιμο νερό έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το IQ, Ασπαρτάμη και MSG είναι τοξίνες που διεγείρουν τα εγκεφαλικά κύτταρα μέχρι να πεθάνουν και η εύκολη πρόσβαση στο fast food που περιέχει όλα αυτά τα δηλητήρια, δημιούργησε έναν πληθυσμό χωρίς κίνητρα για κάθε τύπο ενεργού τρόπου ζωής, Το μεγαλύτερο ποσοστό του ‘μοντέρνου κόσμου’ το διακρίνει μία παθητική δεκτικότητα και αποδοχή της δικτατορικής ελίτ.
  • Ακόμη κι αν επιλέξουμε να παρακολουθήσουμε επιμελώς τη διατροφή μας, είναι πλήρως προετοιμασμένοι για να ψεκάσουν τους πληθυσμούς από ψηλά…
Φάρμακα
Πρόκειται για οποιαδήποτε εθιστική ουσία αλλά, η αποστολή των ελεγκτών του νου είναι να βεβαιωθούν ότι είμαστε εθισμένοι σε κάτι.. Ένα σημαντικό σκέλος της σύγχρονης ημερήσιας διάταξης ελέγχου του νου είναι η ψυχιατρική, η οποία στοχεύει να καθορίσει όλα τα άτομα βάσει των διαταραχών τους σε αντίθεση με το ανθρώπινο δυναμικό τους.
Σήμερα, επικρατεί ακραία ιατρική τυραννία ειδικά στην Αμερική, όπου σχεδόν ο καθένας έχει κάποιου είδους διαταραχή – ιδιαίτερα εκείνοι που αμφισβητούν την εξουσία. Η χρήση νευρο-φαρμάκων στο στρατό έχει οδηγήσει σε ρεκόρ αριθμού των αυτοκτονιών. Το χειρότερο από όλα είναι οτι, το σύγχρονο κράτος των ναρκωτικών στην Αμερική, έχει πλέον πάνω από 25% ποσοστό παιδιών που τους χορηγούνται φάρμακα τα οποία αναισθητοποιούν τον εγκέφαλο.
ΦΑΡΜΑΚΑ2957ioz
Στρατός
Ο στρατός έχει μακρά ιστορία ως πεδίο δοκιμών για τον έλεγχο του νου.  Το στρατιωτικό μυαλό είναι ίσως το πιο εύπλαστο καθώς, εκείνοι που επιδιώκουν τη ζωή στο στρατό γενικά αντηχούν στις δομές της ιεραρχίας, του ελέγχου, καθώς και στην ανάγκη για αδιαφιλονίκητη υπακοή σε μια αποστολή.
Ηλεκτρομαγνητικό Φάσμα
Μια ηλεκτρομαγνητική ομίχλη μας περιβάλλει όλους μας τη στιγμή που είμαστε φορτωμένοι με σύγχρονες συσκευές ευκολίας οι οποίες έχει αποδειχθεί ότι έχουν άμεσο αντίκτυπο στη λειτουργία του εγκεφάλου. Σε μία παραδοχή του, τι είναι πιθανό, κάποιος ερευνητής Η ‘σύγχρονη ομίχλη’ μας έχει λούσει με κύματα που μεταβάλλουν τον εγκέφαλο ενώ ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, όπως οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας είναι πλέον στη διάθεση των επίδοξων ελεγκτών του νου για πιο άμεση παρέμβαση.
nino-y-television
Τηλεόραση – Η/Υ και ‘flicker
Είναι αρκετά κακό ότι αυτά που είναι «προγραμματισμένα» στην τηλεόρασή μας (πρόσβαση μέσω εξ αποστάσεως «control «) είναι κατασκευασμένα και είναι όλα φτιαγμένα ώστε μας «αποκοιμίσουν» καθιστώντας τα έτσι ένα ψυχο-κοινωνικό όπλο.
Δοκιμές για το «τρεμόπαιγμα» ( flicker ), δείχνουν ότι, τα εγκεφαλικά κύματα Άλφα έχουν αλλοιωθεί, δημιουργώντας ένα είδος ύπνωσης. Μία τελευταία αποκάλυψη, εξηγεί ότι τα φώτα, μπορούν να μεταδώσουν κωδικοποιημένα δεδομένα του Διαδικτύου, τρεμοπαίζοντας ( flickering ) γρηγορότερα απότι το μάτι μπορεί να δει.
Ο συντελεστής flickering του υπολογιστή είναι λιγότερος αλλά, μέσα από βίντεο-παιχνίδια, κοινωνικά δίκτυα καθώς και μία βασική δομή η οποία επιβαρύνει τον εγκέφαλο με πληροφορίες και ο ταχύς ρυθμός των σύγχρονων επικοινωνιών προκαλούν μια κατάσταση ADHD. ( Υπερκινητική Διαταραχή ).
Μια μελέτη για τα βίντεο-παιχνίδια, αποκάλυψε ότι το παρατεταμένο παιχνίδι μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της ροής του αίματος προς τον εγκέφαλο, υποσκάπτοντας συναισθηματικό έλεγχο. Επιπλέον, ρόλο παίζουν τα παιχνίδια πολέμου και τα ρεαλιστικά σενάρια αστυνομικού κράτους τα οποία χρησιμεύουν για να απευαισθητοποιήσουν τη σύνδεση με την πραγματικότητα.
261101bmedical-nanobots-480
Nanobots
Από επιστημονική φαντασία τρόμου, απευθείας στον σύγχρονο εγκέφαλο. Τα nanobots βρίσκονται στο δρόμο. Άμεση τροποποίηση του εγκεφάλου έχει ήδη πακεταριστεί ως ‘νευρο-μηχανική’. Ένα σχετικό άρθρο από τις αρχές του 2009 τόνισε ότι η άμεση χειραγώγηση του εγκεφάλου μέσω οπτικών ινών είναι λίγο ακατάστατη, αλλά μόλις τοποθετηθεί «θα μπορούσε να κάνει κάποιον ευτυχισμένο με το πάτημα ενός κουμπιού.»
Η διαδικασία nanobots γίνεται σε αυτοματοποιημένο επίπεδο, επανασυρμάτωσης του εγκεφάλου μόριο προς μόριο. Αναμενόμενη ημερομηνία άφιξης η αρχή της δεκαετίας του 2020.
Μια συντονισμένη προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη για τη διαχείριση και την πρόβλεψη της ανθρώπινης συμπεριφοράς, έτσι ώστε οι κοινωνικοί επιστήμονες και η δικτατορική ελίτ να μπορούν να ελέγξουν τις μάζες και να προστατευτούν από μία πλήρως ξύπνια και ελεύθερη ανθρωπότητα…
mutated-plantcapitalism_large
http://miastala.com/s/archives/14792

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More