ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΑ: ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΛΕΣ, KAI ΕΜΑΣ ΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΟΥΣ

Αν νομίζατε πως μόνο οι άνθρωποι λεηλατούν τη γη για το χρυσό κάνετε λάθος. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι κάπου εκεί ψηλά που αρέσκονται στο κυνήγι χρυσού.
Αν πριν 1,5 χρόνο είχατε πάει στο Μουντιάλ που έγινε στη Νότια Αφρική και είδατε ιπτάμενους δίσκους στον ουρανό μην περάσετε τον εαυτό σας για τρελό. Είχαν κατέβει για να βρουν χρυσό όπως αναφέρθηκε στο πρώτο συνέδριο με θέμα η επιστήμη των UFO που έγινε στη χώρα.
"Υπάρχει μάχη στη γη από ενδιαφέρουσες σκοτεινές δυνάμεις. Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου είναι μαριονέτες μιας μικρής ομάδας ξεχωριστών όντων", είπε στο News 24 ο Michael Tellinger διοργανωτής του συνεδρίου.
Τα τελευταία 300.000 χρόνια εξωγήινοι παίρνουν τα διαστημόπλοιά τους και κατεβαίνουν στη γη για να αναζητήσουν χρυσό προσθέτει ο κ. Tellinger. Για να μην τους αναγνωρίσουμε εμείς οι κοινοί θνητοί μεταμφιέζονται σε κανονικούς ανθρώπους.
Συνήθης τόπος όπου προσγειώνονται είναι η Νότια Αφρική, χώρα πλούσια σε διαμάντια και αποθέματα χρυσού. 
"Η Νότια Αφρική έχει ονομαστεί ως το λίκνο της ανθρωπότητας και το μέρος όπου ξεκίνησε η ζωή. Για αυτό η συγκεκριμένη χώρα επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει το συνέδριο. Έχουμε επιστημονικές αποδείξεις πως υπήρξε ζωή στην Αφρική πριν τους ανθρώπους", συμπλήρωσε. 
Οι δηλώσεις του κ. Tellinger έχουν κάνει το γύρο των μέσων ενημέρωσης της Νότιας Αφρικής ενώ οι πιο διαβασμένοι σύγκριναν αυτή τη θεωρία και την πλοκή της ταινίας Cowboys & Aliens.


http://a-pistefto.blogspot.com

ΠΗΓΗ: Αφύπνιση Συνείδησης: "Υπάρχουν εξωγήινοι και κυνηγούν χρυσό στη γη"! http://afipnisoy.blogspot.com/2011/12/blog-post_02.html#ixzz1fUlqAeAk

-----------------------------------

Αναδημοσιευουμε παλαιοτερη αναρτηση μας επι του θεματος:

Αναχώρηση της ληστοπειρατικής Σελήνης αφού ο ρεπτιλιανός δρακόπουστας Ελοχιμ Σιν κατακλέψει όλο τον χρυσό.

Ανανεωμένο 

Ο ΘΕΟΣ, τὸ κρίμα σου τῷ βασιλεῖ δὸς καὶ τὴν δικαιοσύνην σου τῷ υἱῷ τοῦ βασιλέως 2 κρίνειν τὸν
λαόν σου ἐν δικαιοσύνῃ καὶ τοὺς πτωχούς σου ἐν κρίσει. 3 ἀναλαβέτω τὰ ὄρη εἰρήνην τῷ λαῷ σου
καὶ οἱ βουνοὶ δικαιοσύνην. 4 κρινεῖ τοὺς πτωχοὺς τοῦ λαοῦ καὶ σώσει τοὺς υἱοὺς τῶν πενήτων καὶ
ταπεινώσει συκοφάντην 5 καὶ συμπαραμενεῖ τῷ ἡλίῳ καὶ πρὸ τῆς σελήνης γενεὰς γενεῶν. 6
καταβήσεται ὡς ὑετὸς ἐπὶ πόκον καὶ ὡσεὶ σταγὼν ἡ στάζουσα ἐπὶ τὴν γῆν. 7 ἀνατελεῖ ἐν ταῖς
ἡμέραις αὐτοῦ δικαιοσύνη καὶ πλῆθος εἰρήνης ἕως οὗ ἀνταναιρεθῇ ἡ σελήνη

http://www.apostoliki-diakonia.gr/bible/bible.asp?ontents=old_testament/contents_Psalmoi.asp&main=psalmoi&file=24.71.htm


Το παρακάτω κείμενο της θρυλικής Ο.Ε.Α. και άλλων ανεξάρτητων ερευνητών εξηγεί τι θέλει να πει ο
ποιητής..:

«THE FORCES THAT ARE IN OPPOSITION TO THE EVOLUTION OF LARGE HUMAN MASSES ARE ALSO OPPOSITE TO THE EVOLUTION OF EVERY MAN. (...) ACTUALLY, THE MOON FEEDS ITSELF WITH ORGANIC LIFE, FEEDS ITSELF WITH MANKIND. (...) THAT MEANS THAT MANKIND IS FOOD FOR THE MOON.»....
P. D. OUSPENSKY - "FRAGMENTS OF AN UKNOWN TEACHING" ....

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ:

«ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΜΑΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ. (...) ΠΡΑΓΜΑΤΙ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΖΩΗ, ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. (...) ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.»....


«ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ:

ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ-ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ-ΑΛΛΑΧ (ΕΒΡΑΪΣΤΙ: ΕΛΛΟΧ ΚΑΙ ΕΛΛΟΧΙΜ) ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ. ΑΠΑΝΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΕΘΝΗ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΠΑΛΑΙΣΑΤΩΝ Ή ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ Ή ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΜΩΑΜΕΘ ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΥΑΡΑΚ Ή ΒΑΡΑΚ, ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ. Ο ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟΣ 'ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ' ΜΕ ΤΑ …ΠΙΛΑΦΙΑ, ΤΑ ΝΥΜΦΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ, ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ, ΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ…


ΙΣΤΟΡΙΑ:

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΣΣΥΡΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΣΣΥΡΙΑΚΗ ΠΟΛΙΣ ΟΥΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΕΞΗΛΘΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ (ΑΜΠΡΑ-ΧΑΝ ΜΟΓΓΟΛΙΣΤΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΛΛΟΧ Ή ΑΛΛΑΧ", ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΙΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ(!!!). Ο ΣΙΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ), ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ-ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥ ΦΥΛΗΣ. ΕΚ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΡΙΖΗΣ ΣΙΝ - “ΣΙΩΝ” ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΚΙΝΑ – “ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ” ΚΑΙ “ΑΝΩ ΣΙΩΝ” (ΣΕΛΗΝΗ), ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΟΡΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΡΘΟΤΕΡΟΝ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ… ΣΙΝΙΣΜΟΣ.ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ:

Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ (ΙΔΕ: CONCORDANCE TO THE SEPTUAGINT TΩΝ HATCH KAI REDPATH). Η ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ Ή ΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΩΘΙ: “Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΓΕΝΕΑΣ ΓΕΝΕΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ (ΥΠΗΚΟΟΣ) ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ… ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΘΗ-ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ (ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ) Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ (ΔΙ΄ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΜΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ).”

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΥ Ι. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ, ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΥΦΑΙΡΕΣΙΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΦΑΙΡΩ ΤΙ ΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ" (ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ)… ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝ Ή ΣΙΩΝ ΄Η ΓΙΑΧΒΕΧ Ή ΙΕΧΩΒΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ (ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, Ή ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΥΠΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΙΔΕΧΘΗΣ ΑΙΜΟΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ - ΠΛΑΝΗΤΟΚΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΗΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ) ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΛΗΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΓΗΪΝΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΙΝΕΣ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ Ή ΣΙΝΙΣΜΟ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΗΤΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΪΝΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΥΛΩΝ, ΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.

ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ Ο ΧΡΥΣΟΣ (ΚΑΙ ΑΠΟ "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΤ ΝΟΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ (!!!). ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ. ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΥΣΟ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΙΩΝ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΦΩΤΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΝΑΠΑΛΙΝ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕ ΠΟΛΗ ΒΑSEL=BAΣΙΛΕΙΑ (ΘΕΟΥ) ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΩΣ ΕΔΡΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ.
ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΗΪΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΑΛΗΟΧΑΡΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ - ΑΦΘΑΡΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ "ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΥ" ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ… ΝΟΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ… ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ''ΣΙΩΝ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΔΙΑΣΤΗΜΑ'' ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΗΪΝΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΟΥΦΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΛΒΕΤΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΩΝ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙ΄ ΑΝΤΑΛΛΑΓΑΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΒΕΤΙΚΟΥ… ΤΥΡΟΥ.

...ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ "ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ" ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ" ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΩΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΤΗΣ Β΄ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΩ… Ή ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΛΟΥΣΑ - ΜΗΝΥΟΥΣΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΕΛΛΟΧ-ΑΛΛΑΧ-ΓΙΑΧΒΕΧ-ΙΕΧΩΒΑ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ “ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ” ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΝ “ΩΓΥΓΙΟ” ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΤΗΞΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΠΡΟ ΤΟΥ 11.000 Π.Χ.»....

…ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΣΕΛΗΝΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο "ΑΛΛΑΧ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ". ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥΪΣΜΟΥ – ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΡΥΠΤΟΣΕΛΗΝΟΦΙΛΟΙ, ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕΝ ΚΡΥΦΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ – ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟ ΦΑΝΕΡΩΣ ΔΟΓΜΑ ΠΕΡΙ "ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ"… ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΝΩ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΜΗ ΣΙΝΙΚΩΝ, ΜΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΑΦ΄ΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΦ΄ΕΤΕΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΖΕΝ (ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ Ή ΔΙΟΣ), ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΕ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΓΚΛΗΜΑ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ, ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΤΥΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΤΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ (ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΩΝ, ΑΝΤΒΕΝΤΙΣΤΩΝ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΖΗΛΩΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ Κ.Λ.Π.) ΩΣ 'ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΕΘΝΗ 666, ΣΦΡΑΓΙΣΘΕΝΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑR-CODE 666', ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΪΤΙΚΟΥ (ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ (ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΡΑΒΕΣ Κ.Λ.Π.) ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ "ΤΖΙΧΑΝΤ" ΗΤΟΙ "ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ" ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΘΝΗ ΔΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666, ΑΤΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ Ή ΕΛΛΟΧ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΑ (ΙΗΣΟΥ).

ΔΙΟΤΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ, ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΑΡΑΚ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ "ΑΓΓΕΛΟΙ" ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΕΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΩΣΤΕ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ (ΙΣΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ "ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ" ΩΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ, ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΩΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΑΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΘΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ 666" Ή ΙΣΛΑΜΙΣΤΙ "ΣΕΪΤΑΝ" Ή "ΣΑΤΑΝΑ". ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΑΝ ΤΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ "ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΑΝΕΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΕΥ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΣΕΛΗΝΗ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΓΗΪΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ… "ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΙΝ" ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΜΙΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΝΔΟΥΪΣΤΙΚΩΝ–ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΣΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΕΣ!!!»....


ΠΗΓΗ: Ο.Ε.Α. - "ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΝ ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΨΙΛΟΝ", ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1998. http://makelio.blogspot.com/2009/08/blog-post_7232.html


Διαβαστε και αυτο: Παραμύθιον δια μεγάλους: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/blog-post_07.html

Βλέπετε κορόιδα Έλληνες η’ θα προσποιήστε ότι τάχα δεν καταλαβαίνεται; Όπως και να έχει σας δίνουμε άλλη μια «πάσα» για συνειρμό: Ο «καλός» θεούλης της «Αγίας Γραφής» σας έχει κουρελιάσει με τις μαριονέτες του τις οποίες βλακωδώς ψηφίζετε και συνάμα έχει πλημμυρίσει στο χρυσάφι την Κίνα και τις μογγολικές χώρες μέσω της εβραιομογγολικής τοκογλυφίας
Ιδου πως:
Και αρχίζουμε απο την τοκογλυφια
¨και δανιείς έθνεσι πολλοίς,σύ δε ου δανιεί και άρξεις εθνών πολλών,σου δε ουκ άρξουσιν¨ (Δευτ.ΙΕ΄6)

Μεταφραση: [ο Γιαχβέ συμβουλεύει τους Εβραίους να δανείζουν τους άλλους λαούς αλλά αυτοί να μην δανείζονται από κανένα.... για να καταφέρουν να κυβερνήσουν ΠΟΛΛΑ έθνη... και πράγματι το κατάφεραν.]

Εδώ http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/01/gata-rothchild.html …ψάχνονται να βρουν τάχα τον χρυσό!!! Ποιο χρυσό; Αυτός είναι ήδη φευγάτος προς την Άνω Σιών (Σελήνη) μεριά, και απλά τώρα ρίχνουν στάχτη στα μάτια ….

Φαντασία τα ανωτέρω; Όχι!!!
Προγραμματισμένα και απάνθρωπα; Ναι!!!

Παραθέτουμε τα αποσπάσματα με μετάφραση και σχολιασμό:


Εμού είναι το αργύριον και εμού το χρυσίον, λέγει ο Κύριος των δυνάμεων. (Αγγαίος Β΄ 8) Παλαια Διαθήκη

Μετάφραση: Δικός μου είναι ο άργυρος και δικός μου ο Χρυσός, λέγει ο ληστοπειρατής πολύτιμων λίθων και πρώτων υλών πλανητικών συστημάτων και της Γης σεληνιακος κυβερνήτης Σιν-Σιων-Σενταϊ-Τζιουντ-Ιουδας ή όπως αλλιώς τον βάπτισε η δρακονιανή πόρνη μάνα που τον γένησε εκεί πέρα στον αστερισμό του Δράκοντος. (Αγγαίος Β΄ 8) Παλαια Διαθήκη

«Άπαν δε το αργύριον και το χρυσίον, και τα σκεύη τα χάλκινα και τα σιδηρά, είναι αφιερωμένα εις τον Κύριον, εις το θησαυροφυλάκιον του Κυρίου θέλουσι εισαχθή» (Ιησούς του Ναυή ΣΤ΄ 19).
μεταφραση: Απαντα ο άργυρος και ο χρυσός και τα σκεύη από χαλκό και σίδηρο, ειναι αφιερωμένα εις τον Κύριο Σιν-Σιων-Σενταϊ-Γιαχβε κυβερνήτη της ληστοπειρατικης Σελήνης, εις το θησαυροφυλάκιον του Κυρίου εντός της Σελήνης πρέπει να εισαχθούν (Ιησούς του Ναυή Γενοκτόνος Ελλήνων Παλαισατίας, ΣΤ'19) ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗΚαι τώρα δείτε την κοροϊδία κατάμουτρα από τον σεληνιαζόμενο "ευαγγελιστη" Ματθαίο:

Τὸ κήρυγμα τῆς βασιλείας
7 Πορευόμενοι δὲ κηρύσσετε λέγοντες ὅτι ἤγγικεν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν. 8 ἀσθενοῦντας θεραπεύετε, λεπροὺς καθαρίζετε, νεκροὺς ἐγείρετε, δαιμόνια ἐκβάλλετε· δωρεὰν ἐλάβετε, δωρεὰν δότε. 9 μὴ κτήσησθε χρυσὸν μηδὲ ἄργυρον μηδὲ χαλκὸν εἰς τὰς ζώνας ὑμῶν, 10 μὴ πήραν εἰς ὁδὸν μηδὲ δύο χιτῶνας μηδὲ ὑποδήματα μηδὲ ράβδον· ἄξιος γάρ ἐστιν ὁ ἐργάτης τῆς τροφῆς αὐτοῦ.
Κατά Ματθαίον Κεφάλαιο 10

Μεταφραση:
Και πηγαίνοντας κηρύξτε λέγοντας ότι πλησιάζει η Βασιλεία των Ουρανών (της Σελήνης του Σιν-Σιων-Σεντάι και της Κίνας), θεραπεύετε ασθενείς, καθαρίστε λεπρούς, αναστήστε νεκρούς, (με καμπαλιστική σεληνιακή τεχνολογία και με απάτες ταχυδακτυλουργικα τρυκ), εκβάλετε (Συμπαιχνιακούς) Δαίμονες του Σιν-Σιων-Σεντάι και του Σαβαώθ-Κρόνου, δωρεάν λάβατε (σεληνιακό ψυχοτρονικό υπνωτισμό) δωρεάν δώτε, μην έχετε χρυσό ούτε άργυρο ούτε χαλκό και άλλες πολύτιμες πρώτες ύλες εις τις ζώνες σας, διότι αυτά ανήκουν στον Κύριο της Σελήνης Σιν-Σιων-Σεντάϊ και πρέπει να αποθηκευτούν στα θυσαυροφυλάκια εντός της Σελήνης όπως λέει και ο συνωνόματος μου Ιησούς-Γιεχοσουα(Ο Γιαχβέ Σώζει) του Ναυή, άξιου ραβινόπαιδου και γενοκτόνου των αξιοθρήνητων εχθρών της άνωΣΙΩΝ(Σελήνης) και κάτωΣΙΩΝ(Κίνας) σκυλιών Ελλήνων. ΑΜΗΝ

Σχολιο: Αυτός ο ξεγάνωτος ο τενεκές ψευδοθεος δεν αρκείτε μόνο στο χρυσό στον αργυρό και στο ασήμι, θέλει και τα γανωμένα χαλκώματα των γυφτων και των παλιατζήδων! Και αφού σας θέλει ξυπόλυτους και με ούτε μια αλλαξιά ρούχων, τώρα τι θέλετε και βελάζετε εσείς οι 10.000.000 δούλοι προσκυνημένοι για την οικονομική κρίση;

Τέλος διαβάστε πως ο σεληνιακός ..."Κύριος" Σιν-Chin-Chinese δηλώνει δημοσίως και ξεδιάντροπα την τελική καταστροφή ολόκληρης …. Της ΓΗΣ και του ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ως ειδεχθές τελικό έγκλημα - κακούργημα κατά ζώντων νοήμονων μεγακυττάρων του Συμπαντικού Οργανισμού ή Πανός ή ΣΥΜ-ΠΑΝΤΟΣ) αφού πρώτα ανταναιρεθή-αναχωρήσει η Σελήνη με γεμάτα τα θησαυροφυλάκια της με πολύτιμα μέταλλα, πρώτες ενεργειακές ύλες (κρυστάλλους) και χρυσό !!! :. 


Ο ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΗΝΤ-ΙΟΥΔΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ “ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ” ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ “ΑΓΙΑ <ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ>” ΤΟΥ, ΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ”, Β΄ΠΕΤΡΟΥ Γ΄7, 10, 12, 13, ΟΤΙ: ”ΟΙ ΔΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ <ΗΤΟΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ> ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΙ <ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΥΡ> ΔΙΑ ΤΟ ΠΥΡ… ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ <ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΗΝΤ-ΙΟΥΔΑ> ΣΑΝ ΚΛΕΠΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΥΚΤΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ <ΝΥΚΤΑ> ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ <ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ> ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΡΙΓΜΟ, ΤΑ <ΧΗΜΙΚΑ> ΔΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΥΡΑΚΤΟΥΜΕΝΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ <ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ> ΚΑΙ Η ΓΗ <Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ> ΚΑΙ ΤΑ ΕΠ΄ΑΥΤΗΣ <ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ> ΕΡΓΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΟΥΝ… Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ <ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΗΝΤ-ΙΟΥΔΑ> ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ <ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ> ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΠΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ <ΧΗΜΙΚΑ> ΣΤΟΙΧΕΙΑ <ΠΥΡΗΝΙΚΩΣ> ΠΥΡΑΚΤΟΥΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΟΥΝ. ΚΑΤΑ ΔΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟΥ <ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ>, ΝΕΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ <ΣΕ ΝΕΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ> ΚΑΙ ΝΕΑΝ ΓΗΝ <ΣΕ ΝΕΟ ΠΛΑΝΗΤΗ> ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΜΕ <ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ>…”.
ΣΧΟΛΙΑ Ο.Ε.Α.: ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ “ΣΕΛΗΝΗΣ” ΚΑΙ “ΛΙΛΙΘ” (ΛΟΓΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΚΙΝΕΖΟΙ, ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ 888”,. “ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ 666”, ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ “ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ” ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΝΑ “ΑΡΠΑΓΟΥΝ” ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΙΑΧΩΒΙΚΟ “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ” ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ “ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΒΕΝΤΙΣΤΕΣ” ΟΠΩΣ ΟΙ “ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ”, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΗΝΤ-ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ ΣΑΒΑΩΘ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΑΦΙΧΘΕΝΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ-ΝΑΡΚΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΝΔΕΚΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΗΛΙΟ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΥΠΕΡΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ “ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ” ΗΤΟΙ “ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ” ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΙΔΕ “ΑΓΙΑ <ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ> ΓΡΑΦΗ”, “ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ”, ΒΙΒΛΙΟ ΨΑΛΜΟΙ ΟΒ΄7 ΠΕΡΙ “ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ”, ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ”. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ Δ΄ΣΗΜΑ, ΟΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΩΣ “ΗΛΙΑΚΟΥ ΗΛΙΟΥ” Ή “ΥΠΕΡΗΛΙΟΥ” Ή “ΥΠΕΡΙΩΝΟΣ” Ή ΗΛΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. 


ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ “DOGON” ΤΟΥ “MALI” ΑΦΡΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΒΑΡΥΤΕΡΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΚΝΩΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΥΓΟΣ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΟΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΛΑΤΡΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ (ΨΕΥΔΟΟΝΤΑ), ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ._

http://makelio.blogspot.com/2008/12/blog-post_2722.html

Απαντηση σε φιλο αναγνωστη περι των αποκαλυψεων της Ο.Ε.Α. και των ερευνων του ιστολογιου

Παραθετουμε το κειμενο το οποιο λαβαμε μεσω του ηλεκτρονικου ταχυδρομιου μας:

Καταρχήν καλησπέρα. Διαβάζω αρκετό καιρό την ιστοσελίδα σας http://ellhnkaichaos.blogspot.com . Με τις περισσότερες απόψεις σας όσον αφορά την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις συμφωνώ, όπως θα συμφωνούσε και κάθε νοήμων ανθρωπος που δεν είναι προσκολλημένος σε κόμματα και σαθρές ιδεολογίες, αλλά έτσι κι αλλιώς τα γεγονότα λίγο πολύ, επαληθεύουν τα λεγόμενα σας.
Αντίθετα με τις απόψεις σας περί δρακονιανής απειλής και όλων των υπολοίπων θεωριών που αναλύεται, αν και ενδιαφέρουσες, επιτρέψτε μου να είμαι λίγο επιφυλακτικός. Και όχι επειδή είμαι διεθνιστής, αλλά μου φαίνονται λίγο τραβηγμένα όλα αυτά. Έχω διαβάσει κάποια βιβλία του κου Καλογεράκη, τον οποίο παρουσιάζεται ως προδότη, που έχει κλέψει έγγραφα από την Ο.Ε.Α. και τα διαστρεβλώνει για να πετύχει τους δικούς του σκοπούς. Οι θεωρίες του κου Καλογεράκη μου φαίνονται το ίδιο τραβηγμένες και τα βιβλία που διάβασα, τα διάβασα από καθαρή περιέργεια. Πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι εσείς λέτε την αλήθεια; Ρητορική ερώτηση μάλλον.
Αν πραγματικά πιστεύετε αυτά που λέτε (δεν διαφωνώ), θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι σε ένα μέσο άνθρωπο αυτα φαντάζουν εξωπραγματικά. Αν δεν απευθύνεστε στον μέσο Έλληνα (που μάλλον αυτόν κατονομάζεται ως προδότη, νεοέλληνα κτλ), και απευθύνεστε μόνο στους «αφυπνισμένους», τελικά ποιοι θεωρείτε ότι είναι αφυπνισμένοι; Αυτοί που πιστεύουν οποιαδήποτε θεωρία συνωμοσίας κυκλοφορεί στο διαδίκτυο;
Ξέρετε καλύτερα από εμένα ότι στις μέρες μας βρίσκουν γόνιμο έδαφος άπειρες θεωρίες συνωμοσίας. Πως μπορούμε να προφυλαχτούμε τελικά από αυτές; Μόνο από ένστικτο; Από μελέτη ίσως, και τί πρέπει να μελετήσω;
Επίσης δεν έχω καταλάβει ποιές είναι οι πηγές σας; Λέτε ότι έχετε δικό σας κέντρο ερευνών, δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Έρχεται σε επαφή με εξωγήινους; Με ανδρομέδιους; Εκείνοι είναι που σας παρέχουν όλη αυτή τη γνώση; Πότε προβλέπουν την επαφή με την ανθρωπότητα (εννοώ σε σημείο να υπάρχουν πλέον απτές αποδείξεις για το ευρύ κοινό);
Συγνώμη αν σας κούρασα, ξέρω ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν απαιτώ, αν και θα επιθυμούσα, να ξοδέψετε επιπλεον χρόνο για να μου απαντήσετε.
Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα,
Χρήστος

.............................................................................................................................

Απαντηση ιστολογιου:

Φίλε Χρήστο,
καταρχάς σε συμβουλεύουμε πρώτα να μελετήσεις ήδη την απάντηση που έχει δώσει η ΟΕΑ σε ερώτημα παρόμοιο με το δικό σου:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/koitawmprosta.html
καθώς και αυτές τις διευκρινήσεις:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_18.html
Κατά δεύτερον υπάρχουν πολλές λογικές αποδείξεις και φωτογραφίες περί δραστηριότητας "εξωγήινης νοημοσύνης" και παρουσίας γιγαντιαίων σκαφών στον πλανήτη Κρόνο...και μάλιστα κυλινδρικού σχήματος "πούρου", δηλαδή αποκλείεται να είναι φυσικοί δορυφόροι ένα τέτοιο σχήμα, διότι οι μεγάλοι φυσικοί δορυφόροι πάντα έχουν σχεδόν τέλειο σφαιρικό σχήμα λόγω ισομερούς πίεσης της βαρύτητος από όλες τις μεριές τους (πανταχοθεν πίεση κοσμικής ακτινοβολίας)...ενώ οι μικρότεροι φυσικοί δορυφόροι έχουν σχεδόν σφαιρικό ανώμαλο σχήμα "πατάτας" - και σαφώς όχι γεωμετρικά άψογα κυλινδρικό.. υπάρχουν τέτοιες φωτογραφίες της ΝΑΣΑ από το διαστημικό τηλεσκόπιο hubble και από το μικρό σκάφος της ΝΑΣΑ που είναι στον Κρόνο όπως το Cassini και παλαιότερα τα βόγιατζερ..κλπ..

Υπάρχει το βιβλίο του συνταξιούχου επιστήμονα της ΝΑΣΑ Νορμαν Μπεργκραν ο οποίος εντόπισε σε φωτογραφίες του σκαφους βογιατζερ ήδη από τη δεκαετία του 80 κάποια από αυτά τα γιγαντιαία κυλινδρικά και σφαιρικά εξωγήινα διαστημόπλοια στον Κρονο και δίνει τις απαραίτητες επιστημονικές εξηγήσεις. Μπορείς να γραφτείς στο συνδρομητικό ιστολόγιο για περισσότερα στοιχεία επί των παραπάνω.

Επίσης έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις του JPL-NASA για τους νέους δορυφόρους του Δια και του Κρόνου που εντοπίστηκαν ξαφνικά από μεγάλα οπτικά τηλεσκόπια μετά το έτος 1999.
Δεν είναι φυσικώς δυνατόν αυτοί οι νέοι δεκάδες δορυφόροι να είναι τάχα φυσικοί δορυφόροι-πέτρες όπως δολίως και ψευδώς ανακοίνωσαν οι εβραιοσάξονες μασόνοι υποστήμονες και αυτές οι τάχα πέτρες να έκαναν "σύσκεψη" και να "αποφάσισαν"(!!!) και να συγκεντρώθηκαν - μετανάστευσαν έτσι αυθόρμητα όλες μαζί στις τροχιές του Δια και του Κρόνου μέσα σε μόλις 2-3 χρόνια. Τέτοια αστρονομικά γεγονότα για να τύχει να συμβούν τυχαία με φυσικό τρόπο όχι μόνο είναι εξαιρετικά σπάνιο αλλά απαιτούν διάρκεια χιλιάδων και εκατομμυρίων ετών και όχι μόλις 2-3 ετών !!!.. Άρα εδώ εμπαίζουν την νοημοσύνη μας και αρα αυτοί οι νέοι δορυφόροι σε Δια και Κρόνο δεν είναι φυσικοί αλλά είναι γιγαντιαία σκάφη που συγκεντρώθηκαν σκοπίμως εκεί και ελέγχονται από νοημοσύνη. Εκ του έμφυτου πανικού τους οι αντίπαλοι εβραιοσάξονες και κινεζομογγόλοι και με προσχήματα του τύπου: "ζήτημα απορρήτου και ζήτημα εθνικής ασφαλείας" της φίλτατης ...NSA που ελέγχει την NASA, απέκρυψαν από τις ευρύτερες μάζες αυτά τα εξωφρενικά αστρονομικά γεγονότα και τα συγκάλυψαν με τις προσφιλείς τους τακτικές..συμπεριλαμβανομένου και με δολοφονίες εναντίον αντιρρησιών αστρονόμων που θέλησαν να βγάλουν τα νέα προς τα έξω...
Δες και αυτό το σύνδεσμο:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/s2000-s1-2000-2.html

Περιληπτικά όλα αυτά τα παραπάνω στοιχεία, οι "προφητείες" και τα αρχεία των Μάγιας περί του 2012 - 2050 και της προγραμματισμένης επιστροφής των Πλειάδειων θεών τους (Πλειάδες: συμμαχικός αστερισμός με τους Ανδρομεδίους Κυβερνητικούς) καθώς και οι διαβεβαιώσεις - αποκωδικοποιήσεις της Ο.Ε.Α. από την "αποκάλυψη του ιωάννη" (δηλαδή το βιβλίο γεωστρατηγικής και αστροστρατηγικής των δρακονιανών που γράφηκε με mind control - σεληνιακή τηλενέργεια μέσω ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ στο σπήλαιο της Πάτμου, από το μέντιουμ τον εβραιο-μογγολο Γιοχαν-Ιωαννη) αυτές οι διαβεβαιώσεις και αποκωδικοποιήσεις της "αποκάλυψης" (διάβαζε: συγκάλυψης) μας συμπληρώνουν το παζλ αναφέροντας ότι η επικράτεια του στασιαστή Σιν - Σιων - Σενταϊ - Τζεντάϊ - Σκατάϊ - Γιαχβεχ της Σελήνης και του στασιαστή Κρονου-Σαβαωθ είναι οι "7 αστέρες" = 7 πλανήτες, (βλ. επίσης και το ιερό νούμερο 7 στον Ιουδαισμό) καθως και η βάση - έδρα τους είναι η Σελήνη (πάνω στην οποία πατά - εδράζει η "γυνή"- δηλαδή η οργάνωση του ψευδο-"θεου" Γιαχβέχ-Σαβαώθ) και από τους 12 συνολικά πλανήτες του ηλιακού συστήματος το "τριτον των αστέρων" δηλαδή το 1/3 από τους 12 πλανήτες, δηλαδή οι 4 εξωτερικοί πλανήτες τους σύρει(ελέγχει) ο Δράκος(Οφις - Σατανάς) με την ουρά του..... Ο Δράκος-Σατανάς όμως αποκωδικοποιείται από την ίδια την "αποκάλυψη" ως τον Ανδρομέδιο Δία-Ζευς διότι Σατανάς σημαίνει ο "εναντιούμενος -- αντίπαλος" του Σεληνιακού Δρακονιανού Γιαχβέχ και γράφει επίσης ότι "Η έδρα - θρόνος του Σατανά - Δράκου" είναι η ΠΕΡΓΑΜΟΣ όπου εκεί έδραζε στην αρχαιότητα το ΜΕΓΙΣΤΟ ΙΕΡΟ - ΒΩΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ (σήμερα μετακομισμένο στο Βερολίνο) όπου στην προ-σελήνια προ-δρακονιανή εποχή βέβαια δεν ήταν θρησκευτικός ναός θρησκευτικής δρακονιανής λατρείας του ψευδο-δωδεκάθεου σεληνιαζόμενου ιερατείου, αλλά ήταν ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΙΟΣ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΔΙΟΣ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ - ΔΙΑΝΟΗΣΗ - ΠΝΕΥΜΑ), διότι επίσης στην Πέργαμο υπήρχε και η μεγάλη βιβλιοθήκη της Περγάμου, που υπολείμματα της σήμερα κρύβονται στα αρχεία του ιουδαιοχριστιανικού (διάβαζε: διαβολικού-δρακονιανού) Βατικανού.

Αρα οι 7 εσωτερικοί πλανήτες + Σελήνη είναι η Επικράτεια των στασιαστών πειρατικών Δρακονιανών οι οποίοι έχουν παγιδευτεί και εγκλωβιστεί ΣΕ ΑΣΦΥΧΤΙΚΉ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ στο εσωτερικό μας ηλιακό σύστημα εδώ και 13500 χρόνια από αφίξεως σελήνης σε γήινη τροχιά, εξαιτίας της αιφνιδιαστικής νικηφόρας επιχείρησης της Αθηνάς και του Περσέα στην καρδιά της επανάστασης στον αστερισμό του Δράκοντος. (διότι στον κωδικοποιημένο Μύθο-Μίτο του Περσέα και της Ανδρομέδας, η Ανδρομέδα και ο Δράκοντας είναι Γαλαξιακοί Αστερισμοί (Καταστερισμοί = Αποστολές σε αστερισμούς), και η Μέδουσα είναι η δρακονιανή ναυαρχίδα σελήνη που αποκεφαλίστηκε από την επιχείρηση του Αστροναύαρχου Περσέα, δηλαδή έχασε την κεντρική της διοίκηση στον αστερισμό του Δράκοντος)

Και άρα οι 4 εξωτερικοί πλανήτες: "το τρίτον των αστέρων:" (Κρόνος - Ουρανός - Ποσειδώνας - Πλούτωνας) είναι η επικράτεια των Ανδρομεδίων Διός και του Γαλαξιακού Κυβερνητικού αστροστόλου.

Οι 7 εσωτερικοί πλανήτες είναι οι:
1) Εσώτερος Ερμού (ήφαιστος) μάλλον συνετρίβει στον ήλιο λόγω της συρρίκνωσης τροχιών που προκάλεσε ο δρακονιανός αστροστόλος και τα θραυσματα του υπάρχουν ακόμα γνωστά ως "ζώνη αστεροειδών vulcan"
2) Ερμής
3) Αφροδίτη
4) Αντιχθων (γνωστή στους Πυθαγορείους) βρίσκεται συνεχώς αντιδιαμετρικά από τη Γη, όπισθεν από τον ήλιο
5) Γη + Λίλιθ (σκοτεινός τεχνητός μεταλλικός πλανήτης όπισθεν σελήνης) + Σελήνη ως η κεντρική βάση - έδρα των Δρακονιανών δυνάμεων (Μέδουσα)
6) Άρης
7) Δίας
και 8) ο κατεστραμμένος πλέον από τους δρακονιανούς πλανήτης Φαέθωνας (μεταξύ Άρεως και Διός, σημερινή ζώνη Αστεροειδών) ως πρώην πλανήτης - αποικία των Πλειάδειων - Μάγια σύμφωνα με τα αρχεία των Μάγια.

Έτσι μαζί και με τους 4 εξωτερικούς πλανήτες Ανδρομέδιας κυριαρχίας συμπληρώνεται η 12άδα των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος - 12 αρμονικών ελλειπτικών τροχιών (Και η μέγιστη σημασία του αριθμού 12 στην αρχέτυπη Αρχ.Ελληνική ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΙΑΊΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ του Δωδεκαεδρικού Αιθέρα) οι οποίες 12 τροχιές συρρικνώνονται πλέον και πέφτουν προς τον ήλιο (βλ. νόμο Τιτιους-Μποντε) λόγω της εγκληματικής παρουσίας 20.000 ετών του αφύσικου - ξένου υπερβαρέως μεταλλικού δρακονιανού αστροστόλου. Και άρα με τη συμπλήρωση των 12 αποδεικνύεται και ως δρακονιανή απάτη - ολόγραμμα ο 10ος ή 12ος ανύπαρκτος πλανήτης Νιμπιρου των εβραιομασώνων και του θεοσοφιστή μασόνου στρατηγού Καλογεράκη, εχθρού και διαστροφέως της ΟΕΑ.

Άρα καταλήγουμε στο αδιανόητο και τρομαχτικό αλλά αναγκαστικά λογικό συμπέρασμα ότι οι δεκάδες (118) νέοι δορυφόροι που εντόπισαν ξαφνικά οι αστρονόμοι στον Δια μετά το 1999 είναι τα κεντρικά μεταλλικά υπερ-σκάφη τιτανίου Α' Διαστάσεως πυκνότητας ύλης που έστειλαν οι εβρισκόμενοι σε στρατιωτική καραντίνα δρακονιανοί ως την έσχατη απελπισμένη γραμμή άμυνάς τους εναντίον του τεχνολογικά και αριθμητικά υπέρτερου Ανδρομεδίου + Πλειάδειου κυβερνητικού αστροστόλου 960 πολυδιαστατικών πλανητών πολέμου, που εστάλη ως ενισχύσεις επίσης μετά το 1999 επί των τροχιών του Κρόνου, και των υπόλοιπων εξωτερικών πλανητών του ηλιακού συστήματος, ανδρομέδιας κυριαρχίας.
Ιδε διαγράμματα ΟΕΑ Αστροστρατηγικής:
http://perseysteam.blogspot.com/2006/08/blog-post_31.html


Αληθής Λόγος Ο.Ε.Α.-πως οι προφητείες στα κείμενα της χριστιανικής πίστης, καθοδηγούν, μόνο στην Γενοκτονία των ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://diaggeleas.wordpress.com/
Οδηγίες Γενοκτονίας των Ελλήνων! Ουδέν σχόλιον!
Από τα Επιστημονικά κείμενα της Ο.Ε.Α. 1988—-Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
Εν γνώσει μας φύγαμε για λίγο από το θέμα μας –ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΣ ΤΡΙΤΟΥ.- Σε ότι αφορά την προϊστορία του 9,500 π.χ. και ήλθαμε στο παρόν, διότι ή ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ γενέσεως των γήινων φυλών της (Βίβλου) δεν αφορά μόνον την πλαστογράφηση του παρελθόντος αλλά και *Επένδυση συμφερόντων* που πρόκειται *να αποδώσουν κέρδη* στο παρόν και το μέλλον.
Η πλαστογράφηση της Προϊστορίας αφορά στην μετατόπιση της ………περιόδου 9.000-9.500 και 10.500 π.χ. των Ελληνικών Χρονικών, στην γελοία εκδοχή του 2.370 π.χ. με τον *κατακλυσμό του Νώε*, και τους τρεις γιούς Σήμ, Χάμ, και Ιάφεθ, και στην συνεπαγόμενη γελοιότητα της προελεύσεως όλων των φυλών της γης από *οκτώ άτομα της οικογένειας του Νώε* , και στην επισυναπτόμενη ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ της ευλογίας * πρώτης κατηγορίας* του γυιού Σήμ, της ευλογίας *δεύτερης κατηγορίας* του γυιού Ιάφεθ –που θα- *ζεί στις σκηνές του Σήμ* ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας, και της κατάρας *πρώτης κατηγορίας* εναντίον του Χάμ- Ελλήνων Φοινίκης- που θα *είναι δούλοι του Σήμ και του Ιάφεθ*.
Παρατηρούμε σήμερα να υλοποιούνται αυτά τα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, καταχωρημένα στη (βίβλο) υπό μορφή (αυτοεκπληρούμενης προφητείας) όπου ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ένας Σημίτης *προφητεύει * , ένας άλλος (εκτελεί) , και ένας τρίτος π.χ. η ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ λέγει *ήταν θέλημα θεού η Μικρασιατική Καταστροφή διότι είχε προφητευθεί.-
Παρόμοιες (προφητείες) διαδίδονται και σήμερα από τις ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ του *Αγ(ρ)ίου Όρους* με βάση τον διαχωρισμό των Ελλήνων —_ΕΛΕΙΣΑ_ από τους Θρακομακεδόνες –ΘΕΙΡΑΣ ΚΑΙ τους Ηπειρώτες- ΔΩΔΑΝΕΙΜ που κάνει η κατάπτυστη Βίβλος στο Α’ Χρονικών α’ κεφάλαιο….
Σύμφωνα με τις *προφητείες* αυτές (επειδή δεν είμαστε καλοί χριστιανοί- διάβαζε σοσιαλιστές- θα μας τιμωρήσει ο θεός και θα αφήσει του Τούρκους να γενοκτονήσουν Θράκη- Μακεδονία- Ήπειρο μέχρι το σημείο που το μοσχάρι θα κολυμπάει στο ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ Η ΑΙΣΧΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥ ΙΕΧΩΒΑ!! Η ΧΡΙΣΤΟΣ!

*-Όταν η ίδια η θρησκεία της Ελλάδος υπονομεύει την Ελλάδα και (προφητεύει) προγραμματισμένες Γενοκτονίες Ελλήνων με βάση Εβραϊκά κείμενα Σημιτομογγόλων, Τότε εμείς Απαντούμε:
Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ως ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑ …….

Οι *προφητείες* αυτές επαναλαμβάνονται και από Μητροπολίτες της Ορθοδόξου Εκκλησίας, όπως ο Μητροπολίτης Χίου και άλλοι, με την ΠΑΡΑΛΟΓΗ κατοχύρωση: ***-ο χριστός μου έδειξε στο όνειρο ότι οι Τούρκοι θα καταλάβουν την Ελλάδα μέχρι τη Λάρισα***-.
Εδώ έχουμε σε πλήρη λειτουργία την τηλεπαθητική υποβολή που υφίστανται οι (ορθόδοξοι ) μητροπολίτες ΖΟΜΠΙ από την εκπομπή στρεοσκοπικών μεταδόσεων της Σεληνιακής τεχνολογίας ή από την εκπομπή ομοίων μεταδόσεων των ΑΣΚΗΜΕΝΩΝ ασκητών του –Αγίου Όρους- στις υποφύσεις άλλων ατόμων…
Και επαναλαμβάνονται ΚΑΘΑΡΑ υπό μορφή ΑΠΕΙΛΗΣ μέσα στη -βίβλο – ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ:
Το φορτίον του λόγου του Ιεχωβά εναντίον της …Δαμασκού- Ελλήνων Φοινίκων Λιβάνου- , εναντίον της Τύρου και Σιδώνος- ελληνικών φοινικικών πόλεων-, ….θέλει ιδεί Ασκαλών και η Γάζα και η Ακκαρών διότι θα μείνουν ακατοίκητες- κατόπιν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ…..
Και αλλογενής θέλει κατοικίσει εν τη Αζώτω και θέλω καθαιρέσει την υπερηφάνεια των Φιλισταίων –Ελλήνων Παλαιστίνης-.
Χαίρε σφόδρα θύγατερ ΣΙΩΝ, αλάλαζε θύγατερ Ιερουσαλήμ ο βασιλεύς σου – ΧΡΙΣΤΟΣ- έρχεται προς σε……. Καθήμενος επί όνου και επί πώλου υίου υποζυγίου …-…Και η Εξουσία αυτού θέλει είσθαι …..έως των περάτων της γης –ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…

Διότι ενέτεινα τον Ιούδαν ως τόξον …και θα ΕΞΕΓΕΙΡΩ τα τέκνα σου ΣΙΩΝ εναντίον των τέκνων σου ΕΛΛΑΣ..
Ο Κύριος των δυνάμεων θέλει υπερασπίζεσθε αυτούς – τους Σημιτομογγόλουςκαι θέλουσι Καταναλώσει του ενάντιους *ΕΛΛΗΝΕΣμέσωΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.- Ίδε Βίβλος, βιβλίο –προφήτου – Ζαχαρία, κεφάλαιο θ΄ , εδάφια 1-17, (Μετάφραση των Εβδομήκοντα).
‘Ώστε θα μας…. Καταναλώνει ο *ειρηνοποιός* χριστούλης εμάς τους Έλληνες τους ΕΝΑΝΤΙΟΥΣ, αρχίζοντας από τους Ίωνες-ΙΑΥΑΝ, τους Θρακομακεδόνες-ΘΕΙΡΑΣ, τους Ηπειρώτες-ΔΩΔΑΝΕΙΜ, τους Κυπρίους-ΚΙΤΤΕΙΜ, τους Κρήτες –ΘΑΡΣΕΙΣ, και τελειώνοντας την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ με τους υπόλοιπους ‘Ελληνες –ΕΛΕΙΣΑ Θεσσαλίας, Στερεάς, Πελοποννήσου. ΙΔΟΜΕΝ …..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΠΟΙΟΝ;….
Το εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι η *Βίβλος* δεν αναφέρει άλλα ΕΘΝΗ- ΦΥΛΕΣ- *Ιαπετικών* εκτός των κρυπτοεβραϊκών ΓΟΜΕΡ/ ΑΣΧΕΝΑΖ/ ΡΙΦΑΘ/ ΘΩΓΑΡΜΑ/ ΜΑΓΩΓ/ , των Μήδων ΜΑΔΑΙ, των Σκυθικών ΜΕΣΕΧ/ ΘΟΥΒΑΛ, και των ελληνικών ΕΛΕΙΣΑ/ ΙΑΥΑΝ/ ΘΑΡΣΕΙΣ/ ΚΙΤΤΕΙΜ/ ΔΩΔΑΝΕΜ/ ΘΕΙΡΑΣ.
Αυτό σημαίνει ότι ΕΜΜΕΣΩΣ η *βίβλος* αναγνωρίζει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ_ΦΥΛΕΣ *Ιαπετικής* καταγωγής, και επομένως οι εθνολογικά και γλωσσολογικά –Ιαπετίτες- Ίβηρες, Γαλάτες, Κέλτες, Σάξωνες, Γερμανοί, και λοιπές εθνότητες Ευρώπης, προήλθαν από επεκτάσεις και αποικήσεις των Πελασγών Αιγηίδος, που μέχρι το 460 π.χ. ως έτος συγγραφής των Α’ Χρονικών από τον ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΟ * Έσδρα* , δεν είχαν ακόμη ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ, πολύ περισσότερο δε ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ…
Πράγματι στο 460 π.χ. ο *Έσδρας δέχεται εμμέσως ‘ότι ακόμη και η Ρώμη που ήδη υφίσταται είναι προέκταση ελληνικών φύλων της Αιγηίδος.
Δέχεται εμμέσως ότι όλη η ΕΥΡΩΠΗ είναι ΕΛΕΙΣΑ, δηλαδή ΕΛΛΑΣ με Ελληνικής Καταγωγής κατοίκους που δεν μπορεί να τους διαχωρίσει και να τους δώσει ονόματα, όπως δεν μπόρεσε ο προκάτοχός του Μωϋσής να τους διαχωρίσει το 1513 π.χ. όταν έγραφε τα ίδια πράγματα στην Πεντάτευχο, Γένεσις ι’ κεφάλαιο, όπου αναγκάζεται να ομολογήσει ότι μόνον ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ γνώριζε: (Εκ τούτων εμοιράσθησαν αι νήσοι των εθνών εις τους τόπους αυτών)….

Ευχαριστούμε θερμά τους Σημιτομογγόλους συγγραφείς, διότι αφήνουν το πεδίο κενό με την άγνοιά τους, ώστε να επέμβουν τα αρχαία Ελληνικά Χρονικά που ΕΞΗΓΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ την προέλευση των εθνών της Ευρώπης από τους Πελασγούς Αιγηίδος, οι οποίοι μετά την βύθιση της Ηπείρου των αναγκάσθηκαν να αναζητήσουν ζωτικό χώρο βορειότερα…
Σημειώνουμε ότι η Σημιτομογγολική *βίβλος* όχι μόνον δεν εξηγεί την προέλευση των υπολοίπων ελληνικών φύλων διασκορπισμένων σε όλο τον πλανήτη- , αλλά δεν εξηγεί ούτε την προέλευση των *ΚΙΤΡΙΝΩΝ* ασιατικών φυλών, ούτε την προέλευση των –μαύρων- αφρικανικών φυλών. Επομένως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ… του θεού αλλά το βιβλίο των αλητών Σημιτομογγόλων Ατλάντων και της σχιζοφρενικής μανίας των για Παγκόσμια Κυριαρχία…
Είναι προς τιμήν των Ελληνικών Χρονικών ότι δεν επιχείρησαν ΠΟΤΕ να ασχοληθούν με την προέλευση των –κίτρινων – και –μαύρων – φυλών , από τη θέση των Χρονικών του εκλεκτού λαού του θεού ή από την θέση των Χρονικών του λαού που Γενοκτονεί άλλους λαούς ελέω θεού… ΤΟΥ ΓΙΑΧΩΒΑ! ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ!
Διότι ο σκοπός των Ελλήνων συγγραφέων δεν ήταν η εξεύρεση *ηθικού* και θεολογικού άλλοθι για την γενοκτονία αδελφών , αλλά απλώς η ΑΛΗΘΕΙΑ του ιστορικού γίγνεσθαι της ΑΙΓΙΑΚΗΣ ΟΜΟΦΥΛΙΑΣ. Και μόνον αυτό έκαναν…
Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
Συνεχίζεται σε επόμενη ανάρτηση…

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΣΑΒΙΤ ΣΑΒΑΩΘ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ....

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΣΑΒΙΤ ΣΑΒΑΩΘ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/11/blog-post_429.htmlΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ)

῾Ο Χριστὸς θριαμβευτὴς

11 Καὶ εἶδον τὸν οὐρανὸν ἀνεῳγμένον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ᾿ αὐτόν, καλούμενος πιστὸς καὶ ἀληθινός, καὶ ἐν δικαιοσύνῃ κρίνει καὶ πολεμεῖ· 12 οἱ δὲ ὀφθαλμοὶ αὐτοῦ ὡς φλὸξ πυρός, (ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΤΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, MATIA ΔΡΑΚΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΧΟΛΥΓΟΥΝΤ Η ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΞΥΛΟΥ)καὶ ἐπὶ τὴν κεφαλὴν αὐτοῦ διαδήματα πολλά, ἔχων ὀνόματα γεγραμμένα, καὶ ὄνομα γεγραμμένον ὃ οὐδεὶς οἶδεν εἰ μὴ αὐτός, 13 καὶ περιβεβλημένος ἱμάτιον βεβαμμένον ἐν αἵματΙι,(ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΡΟΥΧΑ ΒΑΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ?? ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ,Η ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ) καὶ κέκληται τὸ ὄνομα αὐτοῦ, ὁ λόγος τοῦ Θεοῦ. 14 καὶ τὰ στρατεύματα τὰ ἐν τῷ οὐρανῷ ἠκολούθει αὐτῷ(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ,ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΙΣΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ. ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΑΣ ΦΥΛΗΣ)ἐπὶ ἵπποις λευκοῖς, ἐνδεδυμένοι βύσσινον λευκὸν καθαρόν. 15 καὶ ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ ἐκπορεύεται ρομφαία ὀξεῖα δίστομος, ἵνα ἐν αὐτῇ πατάσσῃ τὰ ἔθνη· καὶ αὐτὸς ποιμανεῖ αὐτοὺς ἐν ράβδῳ σιδηρᾷ·(ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΙΣΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ ΔΙΣΤΟΜΗ.ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) καὶ αὐτὸς πατεῖ τὴν ληνὸν τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τῆς ὀργῆς τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος.(ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΛΗΝΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΤΩΝ 7 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΘΩΣ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΜΑΛΘΑΚΑΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ .
ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΥΠΕΡΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΑΣΤΡΟ Ο ΚΟΚΥΓΑΣ ΤΟΥ ΜΟΗΜΟΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ)16 καὶ ἔχει ἐπὶ τὸ ἱμάτιον καὶ ἐπὶ τὸν μηρὸν αὐτοῦ ὄνομα γεγραμμένον, βασιλεὺς βασιλέων καὶ κύριος κυρίων.
῾Η καταστροφὴ τῶν ἐχθρῶν του
17 Καὶ εἶδον ἕνα ἄγγελον ἑστῶτα ἐν τῷ ἡλίῳ, καὶ ἔκραξεν ἐν φωνῇ μεγάλῃ λέγων πᾶσι τοῖς ὀρνέοις τοῖς πετομένοις ἐν μεσουρανήματι· δεῦτε συνάχθητε εἰς τὸ δεῖπνον τὸ μέγα τοῦ Θεοῦ,(ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΚΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΑΡΚΕΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.) 18 α φάγητε σάρκας βασιλέων καὶ σάρκας χιλιάρχων καὶ σάρκας ἰσχυρῶν καὶ σάρκας ἵππων καὶ τῶν καθημένων ἐπ᾿ αὐτῶν, καὶ σάρκας πάντων ἐλευθέρων τε καὶ δούλων, καὶ μικρῶν τε καὶ μεγάλων.(ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ-ΔΗΜΗΤΗΡΑΣ-ΓΗΣ ΠΛΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ. ΚΑΛΕΙ Ο ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΖΕΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ-ΣΙΝΟΥΣ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ,ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.ΟΡΙΣΤΕ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ???) 19 Καὶ εἶδον τὸ θηρίον καὶ τοὺς βασιλεῖς τῆς γῆςΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΗΠ.Ε.Ι <ΗΠΑ ΕΥΡΩΠΗ ΙΑΠΩΝΙΑ> ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΔΥΜΑΜΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΚΙΝΑ)) καὶ τὰ στρατεύματα αὐτῶν συνηγμένα ποιῆσαι τὸν πόλεμον(ΑΣΘΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι 666 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. 888 ΜΕ ΤΥΠΟΙΣ ΗΓΕΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ) μετὰ τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ ἵππου καὶ μετὰ τοῦ στρατεύματος αὐτοῦ.(200.000.000.ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ) 20 καὶ ἐπιάσθη τὸ θηρίον(ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΗΠΑ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΙΑΠΩΝΙΑΣ) καὶ ὁ μετ᾿ αὐτοῦ ψευδοπροφήτης(Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 Ο ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥΦΙΣΤΗΣ-ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ ΕΚ ΤΗΣ ΔΑΝΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΑΝ <ΩΣΠΕΡ ΓΑΡ ΕΚ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑ ΦΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΓΕΝΗΤΑΙ ΟΥΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝ ΦΥΛΗΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΣΕΤΑΙ> ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΣΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ Ο ΣΟΥΦΙΣΤΗΣ,ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΗΣ.ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΠΟΙΣΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Η ΓΛΥΞΜΠΕΡΓΚΕΡ ΥΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΘΩΝΑ ΕΚ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΚΗ ΑΥΛΗΣ.ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΛΛΟΣΟ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ ΙΣΛΑΜ ΚΙΝΑ) ΜΕ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 888 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ Ι'Η'Σ'Ο'Υ'Σ' ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ -ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΒΛΕΠΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 8-8-2008) ὁ ποιήσας τὰ σημεῖα ἐνώπιον αὐτοῦ, ἐν οἷς ἐπλάνησε τοὺς λαβόντας τὸ χάραγμα θηρίου(ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ 666 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΤΣΙΠ ΠΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ) καὶ τοὺς προσκυνοῦντας τῇ εἰκόνι αὐτοῦ· ζῶντες ἐβλήθησαν οἱ δύο εἰς τὴν λίμνην τοῦ πυρὸς τὴν καιομένην ἐν θείῳ. 21 καὶ οἱ λοιποὶ ἀπεκτάνθησαν ἐν τῇ ρομφαίᾳ τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ ἵππου, τῇ ἐξελθούσῃ ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ· καὶ πάντα τὰ ὄρνεα ἐχορτάσθησαν ἐκ τῶν σαρκῶν αὐτῶν.

ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΕΑΝ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ ΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΙΗΣΟΥ.
ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΜΝΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ, ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. 
Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ.
ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΙΣΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΦΟΥ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΙΗΣΟΥ ΣΑΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗ.
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΟΙ ΙΜΑΜΙΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ-ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ''ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ'' ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΩΝ ΑΓΑΡΗΝΩΝ Η ΑΠΙΣΤΩΝ.


ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣΕ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ, ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ????
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ.ΟΛΗ Η ΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΙΣΟΦΑΓΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ,ΖΩΑ ΝΕΚΡΑ,ΔΑΣΗ ΚΑΜΕΝΑ,ΠΟΤΑΜΙΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ,ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ.
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 200.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΓΙΚΑ.
ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ (ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ "888" ΚΑΙ Ο "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/888.html


ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 6 ΡΑΙΧ 
http://www.aparadektoi.gr/smforum/index.php?action=printpage;topic=2518.0

ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
http://www.agioskosmas.gr/periodiko.asp?isue=11&artid=220ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΟΠΟΥ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 150.000.000 ΡΩΣΩΝ Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ .ΗΔΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ.
http://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/2_epitomos_parts/26_prof_me_leptom.pdf


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/blog-post_12.html

ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
http://www.easy-share.com/1914283169/MONOMAXIES.rar

ΥΓΙΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΓΙΗ ΣΩΜΑΤΑ.
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΥΓΙΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΥΓΙΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ .
ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ.
"ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ"

ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ
http://www.easy-share.com/1914211902/alithis+asfalis+grafh.rar

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html


Ήρθε η κατάλληλη ώρα το «τουρκνετ» να κάνει θέμα την ανεξαρτησία της Κρήτης! Γιατί;

Ο δόλιος σκοπός της μασονικής ιστοσελίδας «defencenet» είναι ότι «ΤΩΡΑ είναι η ώρα να θίξουμε το θέμα για την ανεξαρτησία της Κρήτης με τις συμπαιγνιακες δηλώσεις του ελληνοεβραιου Παπανδρέου- Μινεικο – Τσαντ – Τσιδεν Μπαουμ. Διότι τώρα με τις οικονομικές επιθέσεις εναντίον ΚΑΙ των Κρητικών θα «φουσκώσει το ζυμάρι» πολύ γρήγορα και αυτό σημαίνει ότι τώρα που θα λυγίσουν οι κρητικοί με τον οικονομικό πόλεμο που τους κάνουμε, θαδουν «με άλλο μάτι» τα περί ανεξαρτησίας της Κρήτης και συνάμα θα τους δελεάσουμε με χρήμα και επενδύσεις και θέσεις εργασίας και όλα θα κυλίσουν όπως τα σχεδιάζαμε εδώ και ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ περί ανεξαρτησία της Κρήτης και αργότερα σε γενοκτονία των Κρίτων»
Το ελεεινό «τουρκνετ» είναι «μανούλα» σε αποπροσανατολισμό και στήνει στην κυριολεξία το χαλί για την ανεξαρτησία της Κρήτης. Αυτό κάνει!
Που ήσασταν προδοτικά παλιοτόμαρα του «defencenet – τουρκνετ» όταν η Ο.Ε.Α. και οι φιλικές ιστοσελίδες αποκάλυψαν ότι οι εβραιοσαξονικες εφημερίδες Λονδίνου έκαναν δημοσκοπήσεις στους Έλληνες και στους Κύπριους της Αγγλίας, με το ερώτημα: «τι θα λέγατε για μια πιθανή αυτονόμηση – ανεξαρτησία της Κρήτης από την Ελλάδα;»
Δείτε από παλιότερο άρθρο της Ο.Ε.Α. με ποιους ύπουλους τρόπους πηγαίνουν να εφαρμόσουν το σχέδιο για ανεξάρτητη Κρήτηhttp://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_15.html
Από τα ακόλουθα γενοκτονικα εγκληματικά βρομερά κείμενα των προφητών της «παλαιάς διαθήκης», αποδεικνύεται ότι ανά τους αιώνες οι εβραίοι, και σήμερα οι εβραιοσαξονες, και όπισθεν αυτών η δρακονιανη Κίνα ως ύπατος λήπτης αποφάσεων, δεν υποκινούν την αυτονόμηση Κρήτης διότι «αγαπούν τους Κρητικούς και θέλουν να τους απελευθερώσουν από την κακή Ελλάδα», αλλά διότι προ χιλιάδων ετών, όταν οι εβραίοι προφήτες, ως σατανικά μεντιουμς του Σιν – Σιων - Γιαχβεχ έγραφαν τα ακόλουθα γενοκτονικα κείμενα με την έμπνευση των δρακονιανων δαιμόνων του Γιαχβεχ, προέτρεπαν τους εβραίους να γενοκτονησουν και τους Κρητες – Παλαιστίνιους – Φιλισταίους των κρητικών πόλεων Γάζας – Ακκαρωνος – Αζώτου – Τυρού – και λοιπών της Χαναάν – Φοινίκης – Παλαιστίνης, αλλά και τους Κρητες επί της νήσου Κρήτης, με τον δόλιο σκοπό της τελικής προσαρτήσεως της Κρήτης εις το κράτος του Ισραήλ.
Είναι εμφανές ότι, δια να υλοποιήσουν οι εβραίοι την πλήρη γενοκτονία των Ελλήνων μέσω του «καθημένου επί πώλου όνου δρακονιανου ανθέλληνα εγκληματία Ιησού χριστουλη», όπως αυτή η προφητεία – πρόγραμμα γράφθηκε από το λυσσασμένο σατανικό μέντιουμ του Γιαχβεκα προφήτη Ζαχαρία στο Θ` κεφάλαιο του βιβλίου «Ζαχαρίας» της «Παλαιάς Διαθήκης», προηγουμένως πρέπει οι εβραίοι να διαιρέσουν τους Έλληνες σε κομμάτια ήτοι σε μικρά αυτόνομα αλληλομισουμενα κρατίδια, όπως σήμερα επιχειρούν να πράξουν με τα κρατίδια τις αυτόνομης Κρήτης, της αυτόνομης Κέρκυρας, της αυτόνομης βορείου Ελλάδος, και των 13 αυτόνομων κρατιδίων – περιφερειών του σχεδίου «Καλλικράτης», υπό την υψηλή αιγίδα της εβραιοσαξονικης και υπό κινεζική κατοχή «Ευρωπαϊκής Ενώσεως» των εβραιοσαξονικων Βρυξελλών.
Παραθετουμε τα εμετικα εδαφια:
αʼ. Και εξολοθρεύσω Κρήτας και απολώ τους καταλοίπους τους κατοικούντας την παραλίαν και ποιήσω εν αυτοίς εκδικήσεις μεγάλας και επιγνώσονται, διότι εγώ Κύριος εν τω δούναι την εκδίκησίν μου επʼ αυτούς. (Ιεζεκιήλ, κεʼ 16-17).

βʼ. Ουαί οι κατοικούντες το σχοίνισμα (= τις ακτές της θάλασσας) πάροικοι Κρητών. Λόγος Κυρίου εφʼ υμάς, Χαννάν γη αλλοφύλων, και απολώ υμάς εκ κατοικίας και έσται Κρήτη νομή ποιμνίων και μάνδρα προβάτων... (Σοφονίας βʼ 5-6).

γʼ. Τάδε λέγει Κύριος... και εξαποστελώ πυρ επί τα τείχη Γάζης και καταφλέγεται θεμέλια αυτής και εξολοθρεύσω κατοικούντας εξ Αζώτου και εξαρθήσεται φυλή εξ Ασκαλώνος και επάξω την χείρα μου επί Ακκαρών και απολούνται οι κατάλοιποι των αλλοφύλων, λέγει Κύριος (Αμώς αʼ 6-8). Πρόκειται για τις τέσερις πόλεις των Φιλισταίων, οι οποίοι κατά την Π. Διαθήκη μετέβησαν εις την Παλαιστίνην “εκ Κάφτορ” δηλαδή από την Κρήτη.

δʼ. Πέρσαι και Κρήτες και Λυδοί και Λίβυες και πάντες οι επίκτητοι και των υιών της διαθήκης μου μαχαίρα πεσούνται εν αυτή (Ιεζεκιήλ λʼ 5).

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ 2012"
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post_11.html

ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ

ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ 970 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.


ΚΥΡΙΟΙ, ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ (Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ 11.600 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΗ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΝΤΑΣ-ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΩΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΛΑΓΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΗΤΑΝ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΠΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΠΑΥΛΑΚΙΑΣ (ΣΑΟΥΛ) ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ.
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΜΑΘΕΙΣ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ,ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ Κ.Α. ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΙΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ.
ΠΡΟΧΩΡΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ, ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ "ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΜΩΡΑΘΗΣΑΝ" ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΑΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ.
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΡΙΖΩΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ, ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΚΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ,Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ,Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ''ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΜΕ''- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΕΝΙΑ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ)
ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ, Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ: "ΜΩΡΟΙ ΗΛΘΑΤΕ ΕΔΩ ΣΑΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ", ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΙ:

ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΝ (ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ) ΩΣ ΠΡΟΣ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΝΤΑ ΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΝΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΗ ΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥ ΘΕΩΝ (ΑΚΙΝΗΤΟΣ) ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΝΤΑ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ.


Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ.
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΣΑΣ Η Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ,ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΧΒΕ-ΓΙΟΥΝΤ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ-ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ-ΦΥΣΙΚΟΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΓΑΙΑΣ-ΔΗΜΗΤΗΡΑ, ΣΕΛΗΝΗ Η ΙΕΡΑ ΣΕΛΗΝΗ Η ΑΝΩ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (ΑΝΩ ΣΙΩΝ).
ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ (ΑΡΑΙΩΣΕΩΣ ΥΛΗΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ (ΤΙΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΑ 118 ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΓΙΓΑ-ΣΚΑΦΗ) ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΕΞΟΔΟ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΕΩΣ ΤΟ 2002, 960 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ .
ΟΙ 360 ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 600 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΡΑΙΩΤΕΡΗ ΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΑΤΗ ΥΛΗ.
Η ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ 8 ΠΡΟΣ 1.
Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ "Ζ' ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΗΙΝΑ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ/ΚΡΟΝΙΑ) ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ.

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ''ΙΕΡΑΣ'' ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ''ΣΟΦΟΙ'' ΚΑΙ ''ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ'' ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ,
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ;;;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΘΑΚΗΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ Ε ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤE.

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤE ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΩΣ ΕΥΣΕΒΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΖΗΤΩ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ
ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΜΑΛΘΑΚΗΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;;
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΖΗΤΑΤΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΤE;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ Ή ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΤΕ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΑΣ;;
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ, ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤE ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΕΤΩΝ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑΧΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ...ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΑΣΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ.
ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΦΙΡΜΑΝΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ" ("ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ..." ...ΕΔΩ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ...!!!). ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 200 + ΕΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΑΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΟΝΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ Κ.Λ.Π) ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

ΖΗΤΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΥΙΟΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ''ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ''

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΛΘΑΚΕΣΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ... ΕΙΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Ω ΕΛΛΗΝΕΣ ... ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΑΣ ΚΡΑΝΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LASER ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ''ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ'' ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ''ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΥ'' "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΨΑΛΜΟ ΟΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΔΑΥΙΔΙ ΣΤΙΧΟΣ 5 ΚΑ 7 
5 καὶ συμπαραμενεῖ τῷ ἡλίῳ καὶ πρὸ τῆς σελήνης γενεὰς γενεῶν.7 ἀνατελεῖ ἐν ταῖς ἡμέραις αὐτοῦ δικαιοσύνη καὶ πλῆθος εἰρήνης, ἕως οὗ ἀνταναιρεθῇ ἡ σελήνη

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ;;;
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΟΙ;; (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΡΚΑΔΙΟΙhttp://www.vytina.info/newspaper_folder/2009/BYTINA%20177%20.pdf

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ

«…ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΕ ΕΝ ΤΗ ΤΕΓΕΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΗΣΙΝ ΟΤΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑΝ ΩΚΗΣΑΝ, ΟΙΤΙΝΕΣ ΕΞΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ ΕΠΙΘΕΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΙΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΙΛΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗΝ, ΔΙΟ ΚΑΤΩΝΟΜΑΣΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣΕΛΗΝΟΙ.»
FRAGMENTA VARIA – “SCHOL. IN APOLLON. RH. 4, 264.”ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΕΛΗΝΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ (ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΘΕΙ) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ. (ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ "ΑΓ. ΟΡΟΥΣ" ΣΑΣ)
ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html
ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
ΝΑΙ ... ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ
 


ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΕ ΣΤΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.


Ω ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ;;
ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ;;
ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;
ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΑΦΗΣΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ;;
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ;;
ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;

[ΣΗΜ:EΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΩΣ ΕΛΕΥΘΟΝΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΣΜΩΤΗΡΙΟΥ ΦΥΛΑΚΗΣ Η ΑΠΡΑΞΙΑΣ - ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΠΡΟΟΔΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΥΝΟΝΤΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΛΕΥΘΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΕΡΧΟΜΑΙ - ΑΥΞΑΝΩ - ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΛΑΥΝΩ]

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤE ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;
ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΙΟ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΝ ΑΓΙΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ;;
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΝΑ;;
ΣΙΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΙΝΑ ... ΣΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ. (ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ , ΣΙΝΟ-ΙΑΠΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΛΠ, ΚΛΠ)
ΑΡΑ ΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΪ ΓΙΟΥΝΤ ΓΙΑΧΒΕ ΤΖΕΝΤΑΪ ΤΖΟΥΝΤ ΙΟΥΔΑ ΜΕΣΩ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ Η ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ) 

ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ Ή ΒΕΝΙΖΕΛΟ (ΜΠΕΝ ΖΑΛΟΜ).
http://kolindrosfire.blogspot.com/2011/06/blog-post_7924.html

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ν.Ε.Τ. 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ''ΕΡΓΟ'' ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (!!!)
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ" - ΚΑΚΟΔΟΞΟΙ - ΨΕΥΔΟΔΟΞΟΙ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΕΣ;;
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΚΑΙ 2 ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΑΛΒΑΝΙΑ,ΣΚΟΠΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ)
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΟ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΜΕ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Α.Τ. (ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΑΦΗ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ)
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΜΕΣΩ ΔΟΛΙΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΚΝΗΡΙΑ.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ (ΜΕ ΙΕΡΑΡΧΙΑ HONG CHINA => ZEN ΘΙΒΕΤ => ΑΟΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ =>ΟΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟΥ => ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 19) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ''ΙΕΡΕΩΝ'' ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΣΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΨΕΥΔΟ-ΘΕΟ ΤΟΥΣ.
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ;;

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ;;


MHTΡΟΠΟΛΙΤΕΣ:
ΩΡΑΙΑ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ,ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΔΕΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ Η ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ:
ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΛEΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ, ΑΠΑΙΣΙΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ. 


MHTΡΟΠΟΛΙΤΕΣ:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΟΧΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ.

ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ.
ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. 
ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΓΗ.
ΤΟΥΣ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.
ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΜΕ. 
ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ.
ΣΗΜ: ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: http://www.pare-dose.net/?p=2654
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΚΕΙ, ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΕΥΧΕΛΑΙΑ, ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ,ΤΡΙΣΑΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙ.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ:
ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ - ΦΑΓΑΤΕ, ΟΤΙ ΨΕΜΑ ΕΙΠΑΤΕ - ΕΙΠΑΤΕ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ. 


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ:
ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ "ΜΗΝ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ", ΕΝΝΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ( ΛΕΥΙΤΙΚΟ ΙΔ ΣΤΙΧΟΣ 14 

12 ἀνοίξαι σοι Κύριος τὸν θησαυρὸν αὐτοῦ τὸν ἀγαθόν, τὸν οὐρανόν, δοῦναι τὸν ὑετόν τῇ γῇ σου ἐπὶ καιροῦ αὐτοῦ· εὐλογήσαι πάντα τὰ ἔργα τῶν χειρῶν σου, καὶ δανειεῖς ἔθνεσι πολλοῖς, σὺ δὲ οὐ δανειῇ, καὶ ἄρξεις σὺ ἐθνῶν πολλῶν, σοῦ δὲ οὐκ ἄρξουσι. 13 καταστήσαι σε Κύριος ὁ Θεός σου εἰς κεφαλὴν καὶ μὴ εἰς οὐράν, καὶ ἔσῃ τότε ἐπάνωκαὶ οὐκ ἔσῃ ὑποκάτω, ἐὰν ἀκούσῃς τῆς φωνῆς Κυρίου τοῦ Θεοῦ σου, ὅσα ἐγὼ ἐντέλλομαί σοι σήμερον φυλάσσειν καὶ ποιεῖν·)

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΙΗΣΟΥΣ-ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΛΕΕΙ
:
ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ.
17 Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον καταλῦσαι τὸν νόμον ἢ τοὺς προφήτας· οὐκ ἦλθον καταλῦσαι, ἀλλὰ πληρῶσαι. ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ΣΤΙΧΟΣ 17

ΞΥΠΝΑΤΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΤΗΝ
 
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ (ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ)


ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ:
ΝΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΠΟΝΗΡΙΑ ΣΑΣ.
ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ΚΑΙ ΝΟΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΡΟΛΟ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΚΣΑΡΚΩΣΗ ΜΗ ΒΙΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΛΥΠΗΣ ΟΥΤΕ ΟΙΚΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΙΣΗΤΟ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.


ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΠΙΑ.
ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΣΑΝ ΜΥΡΙΚΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ''ΠΑΤΕΡΩΝ'' ΣΑΣ.
ΕΧΕΤΕ ΝΕΚΡΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΚΤΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ.ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΣΩΣΤΑ;;
ΕΣΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 14 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΛΙΒΑΝΕΖΟΥ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥ ΟΠΛΩΝ ΧΑΛΑΝΓΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ ΤΣΙΔΕΝΜΠΑΟΥΜ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ;;

[ΣΗΜ:Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΘΑΝ.ΣΤΡΙΓΓΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ C.I.A. ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ''ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ'' ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ C.I.A.
AYTO TO EKANE H ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΗΣ C.I.A. ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ''ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ'' ΤΟΥ ΣΤΙΣ ''Η.Π.Α.'' ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ.
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΝΟΗΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ;; Η ΜΑΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ... ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ. 
(ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΗΤE ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΣΑΝΤ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ: ΕΑΝ ΕΚΛΕΧΘΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ).ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΧΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤE AKOMH ΣΤΟ Π.Α.Σ.Ο.Κ.;; ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;; ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ C.I.A.
ΕΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ;;;
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΑΝ. ΣΤΡΙΓΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕΛΙΣ 275 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ ΑΘΗΝΑ 1994.]

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 14 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ AYTON ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΘΑΝΑΤΟΥ;;
ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΤE ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΓΚ;;
ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤE ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΠΟΙΟΝ;;
ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΣΑΣ;;
ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΑΣ ΦΙΛΟ;;
ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΟΠΛΩΝ;;
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ;;
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΟΡΚΙΣΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ ΒΑΥΑΡΟ ΟΘΩΝΑ (ΩΘΩΜΑΝΟ OTTOMAN) ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΑΝΙΩΝ (Ο ΟΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟ) ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΒΑΥΑΡΙΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΟΡΚΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΕΜΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ.
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΗΣ ΝΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ 18 ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΦΛΙΣΑΝΕ.ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΓΙΟ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΓΙΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΓΙΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ?? (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΑΓΙΟΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΨΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΚΡΥΦΙΩΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΩΣ ΕΥΣΕΒΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΙΛΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.
ΦΙΛΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΞΕΡΑΝΕ Ή ΕΑΝ ΜΑΘΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ OΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Η ''ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ''-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ) ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ.
ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ: ΟΤΑΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΔΟΞΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΥΨΙΣΤΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ KAI OI EKΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΧΘΕΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΩΓΡΑΦΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΕΊΤΕ, ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΛΕΥΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΌΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ.
ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΊΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ & ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ.
(Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΘΕΟ ΣΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΔΗ ΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ)

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ,ΑΜΑΘΕΙΣ,ΑΝΟΗΤΟΙ,ΜΩΡΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ. 


Υ.Γ.1: ΠΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.
Υ.Γ.2: ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΦΟΙΒΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΕΣΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΗΑΝΝΑ-ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΥ ΤΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΗΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΕΛΩΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΙΚΩΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ''ΑΓΙΑ'' ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ" ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΪ ΔΕΝ ΝΟΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ Ή ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΙ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΡΑΙΟΤΕΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ. ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟΔΙΚΩΠΟΙΗΣΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α.ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΜΝΗΜΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ. ΟΙ ''ΘΕΟΙ'' ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, ΑΦΗΣΑΝΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥΣ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΗΠΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ''ΘΕΩΝ'' ΣΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΘΗΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΗΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΘΕΕΣ'' ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ. ΑΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΘΕΟΥΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ. (ΣΗΜ: ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΝΤΑ-ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ-ΥΒΡΙΔΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΙ)
ΑΡΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑ-ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΣΥΛΗΠΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/blog-post_10.html

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
http://www.easy-share.com/1914148322/__+31-05-1988+OLO.rar

ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ 
http://www.easy-share.com/1914211902/alithis+asfalis+grafh.rar

ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΑΦΙΞΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/05/blog-post_3077.html

ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ
http://www.easy-share.com/1914283169/MONOMAXIES.rar

Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπεία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και ...Παυλάκια

"ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ"

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ

ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
http://archive.enet.gr/online/online_fpage_text/dt=01.04.2001,id=93106148,6215588,20004132,27886244

Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΛΑΓΚ(ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ) ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΟΡΟΣ
http://amethystosbooks.blogspot.com/2011/07/blog-post_07.html

ΛΕΥΙΤΙΚΟΝ
http://www.apostoliki-diakonia.gr/bible/bible.asp?contents=old_testament/contents_Defteronomion.asp&main=defteronomion&file=5.28.htm

ΧΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
http://www.subversiveelement.com/MK_Psychotronic_weapons.html

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
http://www.apfn.org/APFN/ELECTRONIC.HTM

3D ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;
http://www.protothema.gr/technology/article/?aid=88937

ΟΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ 
http://www.hih.org.gr/el/holography/holography-introduction.html

Ω ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 1821 
http://topontiki.gr/article/13359

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
http://petra.pblogs.gr/2008/03/toyrkika-kitapia-kai-soyltanika-firmania.html

ΕΚΚΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΙΡΜΑΝΙ
http://www.andrianopoulos.gr/0010000304/%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B6%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%86%CE%B9%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1.html

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
http://greekblock.blogspot.com/2010/08/blog-post_12.html

ΕΚΤΟΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ολα τα εκποιουν εκτος την περιουσια της εκκλησιας)
http://nature.ert.gr/index.php/eidiseis/ellada/oikonomia/7230-2011-07-06-09-24-12.html

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6337184&publDate=7/7/2011

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=111549287

ΣΙΩΠΗ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=407898&h1=true

ΜΠΙΖΝΕΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=03.03.2005,id=17106792

ΨΑΛΜΟΣ ΟΑ ΤΟΥ ΔΑΥΒΙΔ
http://el.wikisource.org/wiki/%CE%A8%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%BF%CE%AF_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%94%CE%B1%CF%85%CE%AF%CE%B4/%CE%9F%CE%91

ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΧΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=18077&subid=2&pubid=128676857

ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/25642

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ
http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=6705481316156285574&postID=2866919726807177480

ΜΠΙΖΝΕΣ ΠΛΑΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Έ.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_07/04/2002_21146

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΙΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΑΝ.....
http://www.ixorcosmos.gr/ic1/el/enimerosi/katalogos-i-stili-tou-baggeli-mpexi/1311-i-mitropoli-dinei-gi-kai-ydra-gia-biznes

ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/blog-post_3531.html

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More