ΑΛΗΘΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

"Ουρανιδείς" Έλληνες, ακόμα και οι Κινέζοι Μανδαρίνοι το μαρτυρούν!

Το ιστολόγιο παραθέτει παρακάτω την πολύ ενδιαφέρουσα γλωσσολογική ανάλυση ενός επιστήμονα συνεργατη του ιστολογίου πάνω στο θέμα της γλωσσικής προφοράς του ονόματος Ελλάς από τους Κινέζους, όπου αποδεικνύεται ότι οι Μανδαρίνοι της Κίνας εκτός από τη δική τους ουράνια απώτερη προέλευση ως υβρίδια γενετικής μηχανικής κατελθόντα στη Γη από τη Σελήνη και τον Αστερισμό του Δράκοντος μαρτυρούν μέσω των εννοιών του ιδεογραμματικού αλφαβητου τους, και την Αστρικη προέλευση των Ελλήνων από τον Ουράνο - Ουρανιδείς (Ησίοδος) - Varuna (Δραβίδες Ινδοί Σανσκριτικά), "Τέκνα του Ουρανού" (Dogon Mali Αφρικη), και τέλος Xila Ren και Heila (Hellas) Ren στα Κινέζικα Pinyin = Ελλάς = Οι άνθρωποι που κατέβηκαν από τον ουρανό!


(Τονίζουμε την καταφανή ομοιότητα της ιδεογραμματικής κινεζομογγολικής γραφής με αυτής του ιδεογραμματικού αρχ. εβραικού αλφάβητου (που προήλθε από το κορεατικό αλφάβητο, π.χ οπως και η εβραικη-μογγολικη ονοματολογία Κορέ... Κορέα) κάτι που μαρτυρά ακόμα πιο πολύ την μογγολική και κινεζική προέλευση και εξάρτηση των Ιουδαίων (Jude) ή Τζιουνταίων ή Τζενταίων ή Τζεηνταίων της ανώτατης θεότητας της Κινας του Ταοϊσμου = Τζέηντ ή Σεντάϊ ή Τζεντάϊ του ουράνιου αυτοκράτορα και επαναστάτη ...του πρωκτού!)

εβραϊκα:Κορεατικά:


--------------------------------------------------------------------------

Το (πάρα πολύ) Αρχαίο Ελληνικό ‘ελλάς’ (με προφορά που τότε ήτανε ‘χέελας’, ‘χ’ λόγω της δασείας μπρστά από το ‘ε’ και ‘εε’ ως θέσει μακρό που είναι το ‘ε’ σε αυτήν την περίπτωση) έγινε αρχικά ‘heila’ (‘χέιλα’) στα παραδοσιακά Cantonese Chinese. ‘Χέελας’ άκουγαν και αυτό προσπαθούσαν να πουν. Αλλα, για λόγους που άπτονται στην γλωσσική διαφοροποίηση και αλλαγή, δεν μπόρεσε να αποδωθεί τέλεια ο πρωτότυπος ήχος. Πάνω-κάτω, όπως και εμείς κάναμε τον Shakespeare ‘Σαιξπηρ’, με τις όποιες αλλάγές μπορεί να παρατηρήσει κάποιος όταν ακούει έναν ‘Αγγλο και έναν Έλληνα να προφέρουν αυτήν την λέξη (π.χ. στον Έλληνα δεν θα ακουστεί το ‘παχύ σίγμα’, θα ακουστεί το ‘ρ’, κλπ). Ή, όπως και εμείς λέμε ‘Χαβάη’ αντί για ‘Χαουάι’ ή ‘Χαγουάι’. Οπότε, το ‘χέελας’ αυτούς τους βγήκε ‘χέιλα’ στα παραδοσιακά κινέζικα (και αργότερα στα απλοποιημένα Mandarin/Putonghua Chinese το απλοποίησαν όχι γραφημικά αλλά μόνο ηχητικά σε ‘xila’ (‘σίλα’), όπως απλοποίησαν είτε γραφημικά είτε ηχητικά είτε και τα δύο είτε καθόλου και διάφορες άλλες λέξεις).

Το όλο θέμα άρχισε να γίνεται πιο ενδιαφέρον όταν έπρεπε να αποφασίσουν πως ο ήχος ‘χέιλα’ θα γραφόταν. Αυτά τα θέματα αποφάσίζονται με διάφορους τρόπους. Παραδείγματος χάριν, εμείς στα Ελληνικά γράψαμε τον Shakespeare ‘Σαίξπηρ’, διότι αλλιώς το ‘Σεξ’ θα παρέπεμπε στην σεξουαλική πράξη και το ‘πυρ’ στην φωτιά. Σε μια άλλη περίπτωση στα Ελληνικά κάναμε το ‘train’ όχι ‘τραίνο’ αλλά ‘τρένο’ για χάριν απλοποίησης. Αυτοί, όταν έχουν να πάρουν τέτοιες αποφάσεις, επιλέγουν αυτόν τον συνδυασμό χαρακτήρων οι οποίοι όχι μόνο θα αποδώσουν όσο πιο πιστά γίνεται τον ήχο της πρωτότυπης ξένης λέξης, αλλά και θα έχουν κι ένα νόημα όσο πιο κοντα γίνεται στην ξένη λέξη. Για παράδειγμα, τα Γαλλικά πολυτελή εμπορικά κέντρα ‘Galeries Lafayette’ έχουν γραφτεί ως老佛爷, που και προφέρονται lao-fo-ye και που επίσης κυριολεκτικά σημαίνουν κάτι σαν ‘μεγαλειότης’ ή ‘πολυτέλεια’ (το οποίο ήταν το χαιδευτικό της συζύγου ενός Κινέζου Αυτοκράτορα προς το τέλος της Δυναστείας Τσινγκ). Ομοίως, η Αγγλική μάρκα τσιγάρων και ρούχων Dunhill (hill = λόφος, κυριολεκτικά στα Αγγλικά) έχει γραφτεί ως登喜路, στην οποια λέξη deng (climb = σκαρφαλώνω) - xi (happy = ευτυχισμένος) - lu (road = δρόμος).

Στο ‘heila’/‘xila’ τώρα. Για το ‘hei’/‘xi’, στο πινακάκι της ιστοσελίδας http://www.mandarintools.com/worddict.html, υπάρχουν καμιά 20αριά χαρακτήρες για τον ήχο, αλλά ποιος απο όλους αυτούς τους ήχους θα απέδιδε το νόημα της Ελλάδος ή έστω το τι η Ελλάδα ήταν για αυτούς όταν έπρεπε να πάρουν αυτήν την απόφαση; Φαίνεται πως αυτοί που πήραν την απόφαση ήξεραν καλά τι εστί Ελλάδα και ήθελαν αυτό να το περάσουν και στην γλώσσα ή δεν μπορούσαν να αποφύγουν αυτήν την αλήθεια, και για το ‘hei’/‘xi’, από όλους τους χαρακτήρες που αποδίδουν αυτόν τον ήχο, επέλεξαν τον χαρακτήρα , ο οποίος παλαιότερα σχετιζόταν και δημιουργούσε μια χροιά από όλα αυτά τα σπάνια και ανώτερα και υψηλά (‘ουράνια’) συναισθήματα και αισθήματα αν και κυριολεκτικα σήμερα έχει περιοριστεί και συγκεκριμενοποιηθεί στο να σημαίνει μόνο ‘ελπίδα’. Το ίδιο και για τον ήχο ‘la’. Στην ίδια ιστοσελίδα , υπάρχουν δύο χαρακτήρες για αυτόν τον ήχο, οι οποίοι είναι διπλοί. Ο χαρακτήρας που επιλέχτηκε είναι ο , ο οποίος τώρα πια κυριολεκτικά σημαίνει μόνο ‘διατηρημένο κρέας’. Το ‘διατηρημένο’ έυκολα παραπέμπει στο ‘παλιό’, και το ‘κρέας’ εύκολα παραπέμπει στο ουσιαστικό ‘άνθρωπος’ ή στην προσωπική αντωνυμία ‘αυτός’. Και, πράγματι, διάφοροι γραμματισμένοι Κινέζοι και από την ηπειρωτική Κίνα και από το Χονγκ Κονγκ που τους έχω ρωτήσει τι σημαίνει ‘heila’/’xila ren’ κυριολεκτικά στην γλώσσα τους (σημ.: ren = άτομο, κάτοικος, κλπ), μου έχουν απαντήσει ‘‘Αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό’’.

Να σημειωθεί εδώ ότι μιλάμε για ένα συγκεριμένο σύστημα περιγραφής της πραγματικότητας (αυτό των συναισθημάτων και των αισθημάτων που νιώθουμε, των εμπειριών που βιώνουμε, κλπ), και οι οποίες ήταν φυσικό να αλλάξουν όταν ήταν να μετακωδικοποιηθούν στην γλώσσα (π.χ. γιατί κάτι να λέγεται και να γράφεται ‘ειρήνη’ και γιατί κάτι άλλο να λέγεται και να γράφεται ‘πόλεμος’). Η αλλαγή έγινε ακόμη μεγαλύτερη, αφού μιλάμε για διαφορετικές γλώσσες και όλοι έχουμε ακούσει για τα διάφορα μεταφραστικά ζητήματα και προβλήματα (π.χ. πως αποδίδουμε στα Αγγλικά το κυριολεκτικό νόημα της λέξης ‘αντεναίρεση’και πως το ύφος της λέξης ‘Σελήνη’ σε αντιδιαστολή με το ΄Φεγγάρι’). Τέλος, δεν μπορούμε να μην καταδείξουμε για ακόμη μια φορά τις σκόπιμες προσπάθειες (όχι τυχαίου ανθρώπινου δάκτυλου αλλά συγκεκριμένης δρακόντιας ουράς) για αλοίωση και παραποίηση η/και για χλευασμό και αδιαφορία προς ο,τιδήποτε έχει λειτουργήσει ως θυσαυροφυλάκιο γνώσεων (π.χ. τις γνώσεις που συνθέτουν αυτό που σήμερα ονομάζουμε ιστορία, μυθολογία, κλπ, και το ίδιο ισχύει και για την γλώσσα).

Παραδείγματος χάριν, από την μία, ας θυμηθούμε πόσα γράμματα είχε το Ελληνικό αλφάβητο στα Αρχαία Ελληνικά και πόσα έχει στα Νέα Ελληνικά, το τι σήμαινε ‘αγαθός’ κάποτε και τι σημαίνει σήμερα, κλπ. Και, από την άλλη, ας αναλογιστούμε το πως σήμερα η γλώσσα έχει κατα καιρούς ταυστιστεί με πολιτικές πρακτικές του τύπου ‘διείρει και βασίλευε’, π.χ. μέσω των ψευτοδιλλημάτων γλωσσικού σχεδιασμού και γλωσσικής πολιτικής στην περίπτωση της κοινωνικής διγλωσσίας και του περάσματος απο την ‘καθαρεύουσα’ στην ‘δημοτική’ στην Ελλάδα. ‘Η το πως η γλώσσα σήμερα έχει μειωθεί σε έναν κώδικα επικοινωνίας, με την χρήση του οποίου το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ‘να κάνουμε την δουλειά μας’. Για παράδειγμα, οι πανεπιστημιακοί γλωσσολόγοι του αιώνα μας γράφουν (είτε επειδή είναι όντως άσχετοι είτε επειδή γνωρίζουν την αλήθεια αλλά θέλουν να την διαστρευλώσουν) για την Ινδοευρωπαϊκή οικογένεια γλωσσών και το Φοινικικό Αλφάβητο, για το ότι κάθε γλωσσική διαφοροποίηση και αλλαγή είναι φυσιολογική, για το ότι η σχέση μεταξύ σημαίνοντος και συμαινόμενου είναι τυχαία, κλπ. Η Ινδοευρωπαϊκή οικογένεια γλωσσών και το Φοινικικό Αλφάβητο έχουν συζητηθεί αλλού. Η φυσιολογικότητα της γλωσσικής διαφοροποίησης και αλλαγής, εν ολίγοις, ανήκει στο γλωσσικό τμήμα της ευρύτερη προσπάθειας για εξωμοίωση των πάντων, με σκοπό αφ’ ενός μεν την ευκολότερη κινητικότητα των ατόμων μιας και οι διαφορές κυρίως στην προφορά αλλά και αλλού στην γλώσσα θα μειώνοται και θα αδιαφορούνται (που διευκολύνει την διείσδυση όσων θέλουν να διεισδείσουν κάπου) και αφ’ ετέρου ή έν συνεχεία τον ξεπεσμό όλων αυτών που η γλώσσα εχει να προσφέρει.

Τώρα, συνδέοντας όλα αυτά που η γλώσσα εχει να προσφέρει με την δήθεν τυχαία σχέση μεταξύ σημαίνοντος και συμαινόμενου αλλα και με τα όσα γράφτηκαν παραπάνω για το ποια χρήσιμη και σημαντική γνώση μπορεί να κωδικοποιηθεί στην γλώσσα, αξίζει να προστεθεί και κάτι τελευταίο. Στα (πάρα πολύ) Αρχαία Ελληνικά, τα γράμματα γράφονταν έτσι για συγκεκριμένο λόγο. Πράγματι, αν κάποιος προσέξει, λόγου χάρη, θα δει ότι το ‘Ο’ είναι ένας κύκλος που αναπαριστά το κυκλικό σχήμα των χειλιών του ανθρώπου όταν προφέρει τον ήχο αυτού του γράμματος. Το ίδιο συμβαίνει και με το ‘Ε’, με την πάνω και την κάτω παράλληλη γραμμή να αναπαριστούν το πάνω και το κάτω χείλος και την γραμμή στην μέση να αναπαριστά την γλώσσα. Και με το ‘Α’, με τις δύο όμοιες γραμμές να αναπαριστούν το πάνω και το κάτω χείλος και την γραμμή στην μέση που κάποτε δεν ήταν παράλληλη αλλά προς τα μπρος κάτω να αναπαριστά την γλώσσα.

Αποφάσισα, λοιπόν, να κοιτάξω και στην Κινεζική γλώσσα για να δω εάν μπορεί να βρεθεί κάτι αντίστοιχο. Και σκέφτηκα να αρχίσω από τον χαρακτήραστην λέξη希腊, η οποία είπαμε ότι σημαίνει Ελλάς. Ο χαρακτήραςμοιάζει να αναπαριστά ένα ανθρώπινο σώμα με τις δυο κάτω γραμμές να είναι τα δυο πόδια και τις δυο πάνω γραμμές να είναι τα δυο χέρια, και πιο συγκεκριμένα μοιάζει να αναπαριστά την Ανδρομέδας (http://en.wikipedia.org/wiki/Andromeda_%28constellation%29). Για να δω εάν αυτό είναι τυχαίο ή όχι, σκέφτηκα να κοιτάξω και τον χαρακτήρα, ο οποίος είναι ο πρώτος χαρακτήρας στην λέξη 中国, η οποία προφέρεται ‘zhong guo’ (‘τζονγκ γκούο)’ και η οποία σημαίνει Κίνα. Σε αυτόν τον σχετικά απλό χαρακτήρα, το τετράγωνο μοιαζει να αναπαραριστά ένα κεφάλι ζώου και η γραμμή μια ουρά ζώου που είναι σχετικά κοντή προφανώς για λόγους οικονομίας χώρου και ευκολίας γραψίματος, και πιο συγκεκριμένα μοιάζει να αναπαριστά τον αστερισμό του Δράκοντα (http://en.wikipedia.org/wiki/Draco_%28constellation%29). Για την σχέση μεταξύ Ελλάδος και Ανδρομέδας και μεταξύ Κίνας και Δράκοντος δεν χρειάζεται να επαναλάβω τίποτα εγώ εδώ. Το έαν όλα αυτά επιβεβαιώνται και μέσω της γλώσσας (επιπροσθέτως της ιστορίας, της μυθολογίας, κλπ), τουλάχιστον εγώ το πιστεύω και το βρίσκω χρήσιμο και ενδιαφέρον...

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΡΊΩΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΗ-ΙΣΠΑΝΙΚΗ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

http://www.youtube.com/user/lichtspirit12

εχει εδω ολη τη συνεντευξη!! ΣΕ 11 μερη στο Youtube!!!

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 1 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=SG_Mlcx8mis

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 2 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=QlWmYOuQdp4

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 3 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=MqWAG151P1k

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 4 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=oGtvVIyCq_s

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 5 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=ny_yMD618IQ

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 6 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=CC55ZFKLLr0

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 7 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=WTt1PflPB4g

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 8 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=j7bH2X75iEs

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 9 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=bkZowjWPH6c

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 10 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=2fkL-EkY-wk

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 11 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=POydExFyrXo


Πολύ ωραίος ήταν ο Αλεξάντρο και η μεταφράστρια του...ιδαίτερα αξιόλογοι άνθρωποι που κρατάνε τα έθιμα και τις παραδόσεις τους και ζουνε κοντά στη φύση..και προστατεύουν τη φύση.. Υποψιν οτι ο Αλεξάντρο η "περιπλανώμενος λύκος" όπως είναι το ινδιάνικο όνομά του, ή ΤΑΤΑ=παππούς στα ισπανικά (και όχι αδελφή τατά ...) είναι η Νο.1 ηγετική φιγούρα των σημερινών Μάγιας στη Γουατεμάλα και κρατάει παρελθόν 13ων γενεών..Για 30 χρονιά ταξιδεύει φτωχικά σε όλο τον κόσμο διαδίδοντας αυτά τα μηνυματα..ομως τώρα μολις τον θυμήθηκαν και τον προβάλουν , και μολις περάσει το 2012, και δεν γίνει τιποτε, ολοι θα το ξεχάσουν και ολοι θα ξεχάσουν τους μάγιας και τον Αλεξάντρο και ολοι θα περιμένουν μετά με αγωνια την επόμενη χρονια καταστροφολογίας "αρμαγεδδών"---> τύπου ο καιροc γαρ εγγυc 2024 της λιακοπουλειάδας... τι να πει κανείς...αλλα 12 χρονια ...αγωνίας και καθαρού ανόθευτου τρόμου!! ... (ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΓΕΛΩΣ !!!)

κάνοντας μια περίληψη στα γρήγορα ο Αλεξάντρο επισήμανε κυρίως τα παρακάτω...

1) δεν ξέρουμε ακριβώς ποτε κλείνει ο μεγάλος κύκλος, έχει χαθεί η μέρα.. ..δηλαδή το 2012 δεν ισχύει..μπορεί να συμβεί η αλλαγή του ήλιου το 2015 το 2020 ή και ακόμα παραπέρα απο το 2012 - και 50 χρόνια παραπέρα (μέχρι και 50 χρόνια απόκλιση!!!)...!!! Δηλαδή δεν μετρατρέπονται σωστά τα ημερολόγια ακριβείας των Μάγιας στο δικό μας γρηγοριανό ημερολόγιο...

2) Φυσικά και δεν θα χουμε τέλος του κοσμου το 2012, ολα αυτα ειναι ανοησιες που τρομοκρατούνε τον κοσμο, οταν συμβει τελικά η αλλαγή της περιόδου του ήλιου, θα υπάρξει μια περιόδος σκοτινιάσματος -μεγάλης νύχτας- διάρκειας κάποιων λίγων ημερών, αλλά δεν θα ρθει το τέλος του κόσμου, θα είναι σαν αλλαγή έτους (πρωτοχρονιά) ετσι το βλέπουν οι Μάγιας...Φυσικά λοιπόν και δεν θα χουμε τέλος του κοσμου το 2012, αλλά θα είναι μια μεγάλη αλλαγή που θα έχει κάποιες συνέπειες ιδίως στον δήθεν πολιτισμένο τεχνολογικό κόσμο... (διακοπή ρεύματος, κλπ)
Το σκοτίνιασμα του ήλιου που αναφέρουν οι Μάγιας ότι συμβαίνει κάθε 5200 χρόνια με το τέλος του μεγάλου ηλιακού κύκλου που καταγράφεται στα ημερολογιά τους ακριβείας (να υπενθυμίσουμε ότι οι Μάγιας έχουν εμμονή με την τήρηση των ημερολογίων τους και με την αστρονομική ακρίβεια του χρόνου)...και όλο αυτό μας βάζει σε σοβαρές υποψίες ότι ενδεχομένως ο ήλιος μας είναι στην πραγματικότητα ένα μεταβλητό αστέρι ...αυτός ο τύπος αστέρα αλλάζει περιοδικά τη φωτεινότητα του...δηλαδή μπορεί να λάμπει κανονικά και σταθερά για 10.000 χρόνια και κάθε 10.000 χρόνια (στην περιπτωση μας 5200 χρόνια) να χάσει για ένα διάστημα τη λαμπρότητα του και να σκοτινιάσει...!! Ήδη υπάρχουν ενδείξεις για ένα τέτοιο φανταστικό αστρονομικό φαινόμενο!! Ο τρέχουν ηλιακός κύκλος νο.24 που λήγει το 2018 και κορυφώνεται το 2013, καθυστέρησε πάρα πολύ να ξεκινήσει και έχει τον μικρότερο αριθμό κυλίδων και την μικρότερη ένταση σε σχέση με άλλους κύκλους.. Οι αστροφυσικοί που παρακολουθούν τον ήλιο προβλέπουν ότι δεν θα έχουμε επόμενο ηλιακό κύκλο και ο ήλιος θα μπει σε μια περίοδο ηλιακής χειμέριας νάρκης που την ονομάζουν μοντερ μινιμουμ...αυτό σημαίνει σκοτίνιασμα και γενική πτώση φωτεινότητας του ήλιου!!!..τώρα σε τι βαθμό αυτό θα φάνει είναι άγνωστο, πάντως σύμφωνα με τους Μάγιας το σκοτίνιασμα του ήλιου θα είναι πολύ έντονο αλλά θα διαρκέσει λίγες μονο μέρες..
Αυτό θα έχει μεν καταστροφικές συνέπειες στο δήθεν πολιτισμένο και ανεπτυγμένο τεχνολογικά κόσμο μας (διακοπές ρεύματος και πανικό, όπως αναφέρουν οι Μάγιας) αλλά δεν θα έχει καμία συνέπεια σε πολιτισμούς εναρμονισμένους με τη φύση όπως οι Μάγιας που περιμένουν και γνωρίζουν από την αρχαιότητα το φαινόμενο.. Απλά θα φροντίσουν να έχουν σταθερά αναμένη τη φωτιά τους...όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο "Περιπλανώμενος Λύκος"...
http://news.nationalgeographic.com/news/2011/06/110614-sun-hibernation-solar-cycle-sunspots-space-science/

3) εξεφρασε ομως την ανησυχια του για την μολυνση του περιβαλλοντος, τα πυρηνικα, τα οπλα και τους πολεμους, την κοινωνική αναταραχή, και τα προβληματα του συγχρονου κοσμου

4) Διευκρινησε τι εννοουσε με "την επιστροφή των προγόνων, και των ανθρωπων της Σοφιας στην εποχή μας"...Δεν εννοεί επιστροφή των Πλειάδειων πατεράδων τους!!! δηλαδή δεν εννοεί επιστροφή φυσικών οντοτήτων από το διάστημα...αλλά εννοεί επιστροφή του τρόπου σοφής σκέψεως των προγόνων του των Μαγιας (Πλειάδειων) και επιστροφή του φυσικου τροπου ζωης των ιθαγενων και διαδοση αυτων των μηνυματων τους.. Οπως χαρακτηριστικα αναφερε, το οτι με βλεπετε εμενα τον Αλεξαντρο σε αυτη την συνεντευξη σε ολο τον κοσμο σήμερα, σημαινει οτι η "προφητεια περι επιστροφής των προγονων της σοφιας" πραγματοποιείται τώρα μέσου εμού. (και μεσω άλλων Μάγιας βέβαια).. Βέβαια εδώ να σημειώσω ότι ίσως ο Αλεξάντρο να εκβιάστηκε από εβραίους να τα γυρίσει και να πει οτι μιλάει τάχα για συμβολική επιστροφή των προγόνων..διότι οι Μάγιας πάντα μιλούσαν για αληθινή επιστροφή των προγόνων (διαστρικών) θεών τους (Πλειάδειων) στο κλείσιμο του μεγάλου κύκλου του ήλιου (δηλαδή μετά το 2012)...και τέλος της σημερινής (δρακονιανής) σαθρής διοίκησης του κόσμου..

αντιγράφουμε από Ο.Ε.Α.:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟ-ΛΑΓΝΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ “ΑΝΑΛΥΤΕΣ” ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ “ΜΑΓΙΑΣ”, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ “ΜΑΓΙΑΣ” ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟ “ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΤΟ «ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ “ΜΠΑΚΤΟΥΝ” ΤΩΝ 5.125 ΕΤΩΝ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ 2012, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ “ΜΑΓΙΑΣ” ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΟΝΗ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΜΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ «ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΔΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ “ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ” ΤΩΝ 5.125 ΕΤΩΝ» ΗΤΟΙ ΤΟ 2012, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΣΑΞΟΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ… ΠΟΛΩΝ._
http://diaggeleas.wordpress.com/%CE%B4%CE%84-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BF-%CE%B5-%CE%B1/

αντιγράφουμε από λόγια των Πρεσβύτερων των Μάγιας καταγεγραμμένα στο βιβλίο: Τhe Maya Book of Chilam Balam de Chumayel.

"Είμαστε στην Πέμπτη Εποχη΄, την εποχή των δονήσεων και της κίνησης.. Αυτή θα είναι εποχή σεισμών, αλλαγών και μεταρυθμίσεων"

"Η μαύρη τρύπα θα είναι στο μέσο και θα μας επιτρέπει να επισκεφτούμε τους προγόνους μας δίχως να χρειαστεί να πάμε στον υπόκοσμο. Ο κόσμος μας θα αλλάξει όπως έγινε όταν οι γενιοφόροι άνθρωποι έφτασαν με τον νέο θεό τους (εβραίο μογγόλο ψευδόχριστο), και τη νέα θρησκεία τους" - (Αναφερόμενοι στους Ισπανοεβραίους γενοκτόνους κατακτητές που γενοκτόνησαν τους Μάγιας, έκαψαν τα βιβλία τους, και τους επέβαλαν με τη βια χριστιανισμό και την ισπανική γλώσσα, κατά τα πρότυπα καταστροφής του ελληνικού πολιτισμού από τους κρυπτοεβραίους Βυζαντινούς και τα Κρόνια κρυπτοεβραικά ιερατεία)

"Ξανά, μια νέα θρησκεία θα έλθει από τους ουρανούς, ξανά αυτοί που πετάνε, θα μας φέρουν μια νέα θρησκεία, ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα γνώση (ιδε γνώση Ο.Ε.Α.). Αυτοί, αυτοί που πετάνε (Ουρανιδείς-Ανδρομεδείς και Μάγιας/Πλειάδειοι)...θα μας φέρουν μια νέα θρησκεία, ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα γνώση.. Αυτή την φορά θα έχουμε ειρήνη και σεβασμό. Η πόρτα θα ανοίξει. Τώρα θα μπορούμε να επισκεφτούμε τους προγόνους μας και να ταξιδέψουμε όπως επιθυμούμε. Θα είναι μια εποχή γνώσεως, αλλαγών και αναγέννησης"

"Τα 11 Αχάου, ήταν όταν οι ισχυροί άνθρωποι έφτασαν από τα ανατολικά. Αυτοί ήταν οι πρώτοι που έφεραν αρρώστιες εδώ στη χώρα μας, τη χώρα τη δική μας των Μάγιας, στο έτος 1513" - (Αναφερόμενοι στους Ισπανοεβραίους γενοκτόνους κατακτητές)
http://2012mayacalendar.blogspot.com/

5) ξεκαθάρισε οτι η αστρική πατρίδα των Μάγιας ήταν το αστρικό σμήνος των Πλειάδων.. Κατέβηκαν 4 σοφοι Πλειαδείς Μάγια (εξου και το άστρο των Πλειάδων που λέγεται Μάγια)...και αυτοι κατέβηκαν σε 4 σημεία του κόσμου.. Αρχικά οι μάγιας/ατλαντίδα, μετά στην αίγυπτο, στην ασία και στην ινδία, έσπειραν τον πολιτισμό και τους τρόπους τους, αφησαν απογόνους και μετά έφυγαν παλι προς τα άστρα...

6) αναφερε κάποια σημαντικα πράγματα για τα Κρυστάλινα κρανία... ανάφερε ποιος τα έχει και οτι ηταν φτιαγμένα από σπάνιο άφθαρτο υλικό κρύσταλλο που δεν είναι γήινος αλλά προέρχεται από τις Πλειάδες και τον έφεραν εδώ οι Πλειάδειοι-Μάγιας ...προγονοί του..
και σημείωσε ότι γίνεται και αυτού μεγάλη παραπληροφόρηση και εκμετάλευση απο κάποιους με σκοπο την προπαγάνδα και το κέρδος..

7) αναφέρθηκε από την μεταφράστρια του (μητέρα πέντε αγοριών!), η γενική άνοδος της σημασίας της γυναίκας και η ολοένα αυξανόμενη μητριαρχική ροπή και άνοδος των γυναικών σε ηγετικές θέσεις κρατών (σ'αυτο το σημείο ο δήθεν αντιμητριαρχικος χατζη-Σπυρόπουλος του ΠΑ-ΣΥ-Α που ζει με μητριαρχικα χαρτζηλικια της μητερας και της αδελφης του ..δαιμονίζεται και βγάζει αφρούς!) ..

Οφειλουμε σ'αυτό το σημείο να συμπληρώσουμε ότι η άνοδος της μητριαρχίας βρίσκεται μέσα στο πρόγραμμα του σκατόψυχου Γιαχβέχα της Σελήνης διότι όπως δηλώνει αναίσχυντα στο ιερό (διάβαζε: βρωμερό) βιβλίο του:

<< ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ (ΟΞΙΝΑ ΥΔΑΤΑ = ΑΝΔΡΕΣ) ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΩ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ (ΑΛΚΑΛΙΚΑ ΥΔΑΤΑ = ΓΥΝΑΙΚΕΣ) >>._
ΗΤΟΙ:
(Β): ΤΗΝ ΑΠΟ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ._ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ" ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

(Γ): ΤΟΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ "ΦΕΜΟΥΝΙΣΜΟ", ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΑΝΔΡΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΟΤΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΦΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ._

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Αστερισμός Πλειάδων = η αστρική προέλευση των Μάγιας και τι προβλέπουν οι Μάγιας να συμβεί μετά το 2012
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/2012_30.html

Αστερισμός Πλειάδων = η αστρική προέλευση των Μάγιας και τι προβλέπουν οι Μάγιας να συμβέι μετά το 2012Από τη συνέντευξη του Don Alejandro Perez Oxlaj, ενός πρεσβύτερου των Μάγιας στη Γουατεμάλα, 13ης γενεάς!

-----------------------

Είμαι εδώ σε αυτόν τον ιερό τόπο.
Το ναό των προγόνων μας, των Μάγιας.

Αυτό το μεγάλο χτίσμα που είναι τόσο αξιοθαύμαστο,
έγινε για να τιμήσει τον μεγάλο πατέρα μας ήλιο!

Κάθε 5200 χρόνια, ερχόμαστε σε αυτό το σημείο,
όταν πέφτει σκοτάδι στον πλανήτη Γη για μια περίοδο 60 με 70 ωρών, (2 - 3 μέρες)
όπου δεν μπορούμε να δούμε τον ήλιο.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Επειδή στην επιστήμη των αστρονόμων των Μάγιας,
έγινε γνωστό ότι η Γη πάντα πηγαίνει γύρω από τον ήλιο,

αλλά τώρα πλησιάζουμε πιο κοντά,
μέχρι να εισέλθουμε στον κεντρικό μαγνητικό άξονα,
Υπάρχει ένα μεγάλος άξονας πάνω από τον Πλανήτη Γη,
που κάνει όλα τα άστρα και τους πλανήτες να μετακινούνται.

Και έτσι όταν η Γη περνάει μέσα από αυτό τον άξονα,
δεν μπορούμε να δούμε τις ακτίνες του ήλιου,
επειδή είμαστε μέσα.

Όταν η Γη ξανα-βγαίνει από τον άξονα,
είμαστε ικανοί να δούμε το Νέο Ήλιο,

αλλά αυτό που δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι,
εάν αυτός ο νέος ήλιος έιναι ένας διαφορετικός ήλιος.

Πολλοί άνθρωποι εκμεταλεύονται το Ημερολόγιο των Μάγιας,
φοβίζοντας τους ανθρώπους μας με απειλητικά λόγια,
όπου λένε ότι ο κόσμος θα έρθει στο τέλος του,
ότι στο έτος 2012 ο κόσμος θα τελειώσει.

Έτσι κατ'αυτή την ένοια σας λέω
προς όλα τα αδέλφια μου: μη φοβάστε
Ο ήλιος θα σκοτινιάσει,
Ο πλανήτης Γη δεν θα δει τον ήλιο,
αλλά θα καταλάβουμε,
οτι θα είναι σαν μια Πρωτοχρονιά.

Το παλιό έτος έληξε σήμερα 31 Δεκεμβρίου...
άυριο θα έχουμε 1η Ιανουαρίου,

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Αυτό είναι που θα πρέπει να κάνουμε όταν έρθει αυτή η μέρα.

Δεν έχουμε μια (ακριβή) μέρα για να πούμε πότε θα συμβεί, π.χ. στις 12 του Δεκεμβρίου,
μπορεί να συμβεί το 2015, το 2020, ή ακόμα πιο πέρα...

Διότι έχουμε χάσει την σωστή μέρα.

Οι Μάγιας σε εκείνες τις μέρες του σκότους,
ποτέ δεν έχαναν τη φωτιά τους,
η οποία ήταν ο δαυλός που φώτιζε εκείνη τη μεγάλη νύχτα (70 ωρών)
προτού εμφανιστεί ο Νέος Ήλιος.


Διαδώστε το μήνυμα.
Γίνετε ένας πρεσβευτής του "Shift of the Ages"

www.shiftoftheages.com

Δείτε εδώ και τον Πρεσβύτερο των Μάγιας, τι λεει για τους προγόνους του ( = αστράνθρωποι από σμήνος άστρων (Πλειάδες) = "handful of stars" = σημείο 9:56 του βίντεο)... αυτοί που μπορούν και πετάνε..
.........
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=sLYgLqEmMLE
Μια άλλη προφητεία των Μάγιας αναφέρει...

"Τέκνα, μη ξεχνάτε τις μνήμες μας...

Σε εσάς έχουμε αφήσει ορθή λογική, σοφή συμβουλή...
Στα παιδιά σας, στα παιδιά των παιδιών σας...
και στις μελλοντικές γενιές!

Επειδή τώρα πηγαίνουμε πίσω από εκεί που ήρθαμε..."

Ο Γιος ρώτησε, "Παππού από που προέρχεστε όλοι εσείς;;"

"Προερχόμαστε από μια χούφτα (σμήνος) άστρων εκεί πάνω...
Πηγαίνουμε πίσω τώρα..."

και εξαφανίστηκαν.

Επίσης σε αυτή τη συνέντευξη του Ντον Αλεξάντρο του "Περιπλανώμενου Λύκου" όπως είναι το ινδιάνικο όνομα του, στο σημείο 7:41 του βίντεο.. ξεκαθαρίζεται ξανά ότι η προέλευση των Μάγιας είναι οι Πλειάδες.. 4 Θεοί ή "πρόγονοι" των Μάγιας κατέβηκαν αρχικά στην Εσπερία-Ατλαντίδα μετά στην Αίγυπτο στην Ασία και την Ίνδια.. Άφησαν τους αποίκους τους, εσπειραν τον φυσει πολιτισμό τους εναρμονισμένο με τη φύση και τους φύσει νόμους της γαλαξιακής κυβέρνησης και κατόπιν επέστρεψαν πίσω.
http://www.youtube.com/watch?v=W2zZd38idPY

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=sLYgLqEmMLE
Στο σημείο 10:27 λέει ότι θα κοπεί και το ρεύμα όταν κρυφτει ο ήλιος πριν μπει ο νέος (5ος - 6ος) ήλιος... οι ίδιοι οι πρεσβύτεροι των Μάγιας δεν είναι σίγουροι πότε θα γίνει αυτή η αλλαγή στον ήλιο..λένε έχει χαθεί η σωστή ημερομηνία, 2012, 2015, 2020 ίσως και πιο παραπέρα...πάντως το περιμένουν σύντομα.. και είναι έτοιμοι όπως και οι προγονοί να αντιμετωπίσουν φυσιολογικά αυτή την αλλαγή (πρωτοχρονιά όπως την αποκαλούν) διότι οι σημερινοι Μάγιας αντίθετα με τους επιλήσμονες νεοψευδέλληνες προσπαθούν να τηρούν με νύχια και με δόντια τις παραδόσεις τους και βιώνουν όσο το δυνατόν πλησίον στις ρίζες του, τις οποίες προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τους ξεριζώσουν τελείως οι ισπανοεβραίοι κατακτητές γενοκτονώντας τους και επιβάλλοντας τους εβραιοχριστιανισμό και την ισπανική γλώσσα!

ΥΓ
Επισης υπενθυμιζουμε οτι "Μαγια" λεγεται και ενα απο τα 7 πιο φωτεινα αστερια του σμηνους των Πλειαδων (Μάγια ή Maya ή Μαία (στα ελληνικά))

Τα 7 αστερια των Πλειαδων: Αλκυόνη, η Μαία, η Μερόπη, η Ηλέκτρα, η Πλειόνη, η Κελαινώ, η Ταϋγέτη και ο Άτλας.
Ολα Ελληνικα ονοματα!!!
Η Μαια ηταν η μεγαλυτερη απο τις 7 αδελφες των Πλειαδων και βιαστηκε απο τον Δια συμφωνα με την συκοφαντικη εβραικη ψευδη μυθολογια! Αποτ τοτε τα συμπαιγνιακα δωδεκαθειστικα ιερατεια δυσφιμιζαν τον Δια ως σεξομανη βιαστη.

Αρχ. αεροσκαφη "Βιμανας" με ελληνική τεχνολογία προώθησης "αντιπεριστρεφόμενων σπειρωμάτων"

δείτε εδω:
https://sites.google.com/site/judithknightpsychicreading/home/the-one-s-that-help-us-in-our-darkest-hour/ancient-aliens

These Vimanas are what ancient people in India called some mysterious flying machines talked about in their legends. The references were written more than two millennia ago in Sanskrit epics. UFO believers say these are ancient proof of aliens because the description fits that of what many people say sounds like what modern people have seen when they report UFOs.βλεπετε τι γραφει ο τιτλος της εικονας και η περιγραφη... "vimana actual" (πραγματικο βιμάνα)

αυτο ειναι δηλαδή σύμφωνα με τους ερευνητές αρχαιολόγους, μια απομιμηση - μινιατουρα ενος Βιμανα!!
Η ονομασία προέρχεται απο τα φυλετικα αδελφια μας, τους λευκους δραβιδες της Ινδιας..
Τα Βιμάνας οπως αναφέρουν οι Δραβιδες ηταν τα ιπταμενα αρματα των θεων..Βαρούνα (Ουρανιδείς - ιδε Ουρανο - Θεογονια Ησίοδου)
Ως Σκάφη που τα κατασκευασαν οι ΣΑΒΑΡΤΖΝΑΝΑ ΓΙΑΒΑΝΑ, δηλαδη οι πανσοφοι ελληνες - Ιωνες!! (ουδεμία σχέση με τους επιλήσμονες εκφυλισμενους νεοελληνες)

Προσεξτε τωρα τι εχει πανω του αυτο το αρχαίο αεροσκαφος...
εχει τις 2 αντιπεριστρεφομενες σπείρες που κοιτανε προς τα κάτω.. (η μεσαια ραβδος -"απολλωνεια")
Ιδια δηλαδη διαταξη με τους κιονες ιωνικου ρυθμου, που φυσικα δεν ειναι απλώς μορφή τέχνης-αρχιτεκτονικής, αλλα ειναι ενιαιες επιστημες πυρηνικης - αστροφυσικης κλπ... αλλά ΚΑΙ προώθησης - αεροδιαστημικής..

Δείτε εδώ και ένα κιονα ιωνικου ρυθμου και συγκρινετε:φαινονται ξεκάθαρα οι 2 αντιπεριστρεφομενες σπειρες και η μεσαια "απολλωνεια" ραβδος που κοιταει προς τα κατω... αυτο σημαινει οτι η ακτινοβολια φευγει προς τα κατω (απο το βορειο πολο του κοσμικου αυγου) προς τα κάτω, δηλαδή προς το "νοτιο πολο" !!!

Οι 2 αυτές αντιπεριστρεφόμενες σπείρες υπάρχουν και στη μινιατουρα του αρχαιου σκαφους βιμανας που ειδατε, πανω στη μυτη του, και στα 2 φτερα του, που σημαίνει ότι αυτό το σκαφος κινείτε με αυτή την γνώση και τεχνολογία των αντιπεριστρεφόμενων σπειρών δηλαδη της αρχ.ελληνικης ενιαιας πυρηνικης-αστροφυσικής επιστήμης...το παραπανω τωρα σχημα ειναι απο την ενιαια πυρηνικη - αστροφυσικη της Ο.Ε.Α.
οπως βλεπετε δεν χρειαζονται αλλα σχολια, πρόκειται για το ίδιο πράγμα και την ίδια τεχνολογική αρχή!!!

Οι αρχαιοι μας Ολύμπιοι θεοι δεν ηταν μυστήρια εξωκοσμικα υπερφυσικά όντα ή αόριστοι ανθρωπόμορφοι συμβολισμοί, αλλά είναι ενδοκοσμικα όντα εκ του αστερισμου ανδρομέδας, θεοί "αστροναύτες" δηλαδή θεοί που θέουν, δηλαδη που τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες στο διάστημα μέσω σκαφών Βιμάνας, ή "αρμάτων θεών" οπως τα έλεγαν οι αρχ. έλληνες!...Και τώρα σύντομα επιστρέφουν μαζί με τους Πλειάδειους των Μάγιας για να αποκαταστήσουν την υπο δρακονιανή χουντική κατοχή λευκή+μαύρη ανθρωπότητα στην προ-σελήνια χρυσή εποχή!!

Υ.Γ. Αυτές οι μινιατούρες από χρυσάφι που μοιάζουν τόσο πολύ με σύγχρονα αεροσκάφη έχουν βρεθεί στη Νότια Αμερική και χρονολογούνται περίπου από το 500 - 800 μ.δ.χ.
Δεν μπορεί να είναι πουλιά όπως ισχυρίζονται μερικοί δυσπιστοι διότι όταν αυτός ο πολιτισμός εκεί έκανε γλυπτά με πουλιά τα έκανε να φαίνονται ξεκάθαρα ως πουλιά και όχι να φαίνονται ως αεροσκάφη με κάθετη ουρά σταθεροποίησης, πτερύγια, κοκπιτ, κλπ,κλπ...

http://www.attainablemind.com/2010/06/ancient-flying-machines-vimanas.html

εδώ:
http://2.bp.blogspot.com/_dmnWEZk5Vzc/TCOFwbZzoTI/AAAAAAAADAI/DPyMD-UElZU/s200/Fj6348t.jpg

και εδώ:
http://1.bp.blogspot.com/_dmnWEZk5Vzc/TCOHmimhrVI/AAAAAAAADAY/LeW9Hm4TrzQ/s320/Pf0796t.jpg
(κουκουβάγια)

φαινονται ξεκάθαρα τα γλυπτά αυτού του πολιτισμού όταν ήθελε να κάνει αναπαράσταση πουλιών.
Οπως βλέπετε δεν υπάρχει ουδεμία ομοιότητα με τις μινιατούρες αεροσκαφών..
Ομοίως είναι άτοπος ο ισχυρισμός ότι πρόκειται για έντομα, διότι δεν υπάρχει έντομο που να έχει τα φτερά κάτω από την "ατρακτο-κυριο σώμα".

Υ.Γ.2: Υπενθυμίζουμε ότι στη Νότια Αμερική βρίσκεται και η πανάρχαια προκατακλυσμιαία πόλη της Τιχουανάκο, όπου και καταγράφεται η έλευση της δρακονιανής σελήνης πριν περιπου 13000 χρόνια, ενώ η Γη πριν από αυτή την εποχή είχε ένα άλλο δορυφόρο πολύ μικρότερο και σε πολύ πιο κοντινή απόσταση (πιθανότατα μητρικό σκάφος της τότε διοίκησης των Ουρανιδών)

Υ.Γ.3: Από τον πολιτισμό που έκανε αυτά τα γλυπτά δεν λείπουν και τα "διπλά έψιλον" και το κοσμοανθρωποειδές (ομοιότητα με μάσκα ντόγκον):Τα συμπεράσματα στον νοήμονα αναγνώστη..

Η Ο.Ε.Α. δεν απολογείται σε ΣΑΥΡΕΣ. Η Ο.Ε.Α. αποδεικνύει: ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΛΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΣΑΥΡΕΣ"...

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!!!
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΝΕΥΡΑ.

Ύστερα και από την αποκάλυψη, το ξεσκέπασμα της υπερστοάς(hyper lodge) HONG ή αλλιώς HUNG(κόκκινοι), τους HONGmen, τις Τριάδες, δολοφόνους της HONG, ύστερα από την αποκάλυψη της πραγματικής δρακονιανής ιεραρχίας, των «Βασιλέων της Ανατολής» κατά τον Γιοχάννες – Ιωάννη, την αποκάλυψη του σχεδίου επικράτησης των Κινέζων μέσω γενοκτονίας των λευκών και μαύρων και λευκοκίτρινων εθνών του πλανήτη και εν γένει τα ασταμάτητα καίρια χτυπήματα στο κινεζικό παραμύθι, το ολοκληρωτικό ξεσκέπασμα του ρόλου τους στην Ιστορία, οι επιθέσεις κατά της ηθικής της Ο.Ε.Α. και των φίλιων ιστολογίων και των φίλων της αυξάνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς. Το γιατί είναι προφανές… Ενώ πλησιάζει η ώρα για την «αποκάλυψη», έχει βαλθεί «μία περιθωριακή ομάδα, μία μικρή ομάδα ανθρώπων και συνεχώς βάζει βόμβες στα θεμέλια του υπέροχου σχεδίου μας!» λένε οι hongmen. «Πώς γίνεται αυτό; Από πού αντλούν την δύναμη;» Την δύναμη την αντλούμε από την Αλήθεια, ερπετικοί κινέζοι και συγγενείς! Την δύναμη την αντλούμε από την ισχύ της Αλήθειας, της Αλήθειας που κρύψατε μετά μανίας κάτω από ένα πέπλο σιωπής και φρίκης, χτίζοντας στην συνέχεια ένα παραμύθι για την Κίνα που … «ποτέ δεν επιτέθηκε και ποτέ δεν επεκτάθηκε» και άλλα τέτοια γραφικά ψεύδη. Ο πανικός τους είναι εμφανής και αυτό μας εμψυχώνει για να ασκήσουμε ακόμα περισσότερη πίεση σε αυτούς τους ίδιους και τα τσιράκια τους πανταχόθεν.

Και αν η Ο.Ε.Α. η οποία αποκάλυψε τα πάντα για την διαστροφή που διέπει τον κινεζικό ερπετικό λαό, δέχεται όλη την λάσπη ώστε να μειωθεί στα μάτια και στα αυτιά των «ανυποψίαστων» αφελών και απληροφόρητων, δυστυχώς για εσάς η βόμβα εξερράγη και τα θραύσματα της αφύπνισαν και άλλους πυρήνες πλανητικά. Τώρα πια δεν είναι μόνον η Ο.Ε.Α. το αγκάθι στα πλευρά σας…

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο περιέχει σκηνές ακραίας γραφικής βίας και το οποίο είναι έργο του καθηγητή και ερευνητή Rhawn Joseph μπορείτε να δείτε τις αισχρές παραδόσεις και έθιμα των ερπετικών κινέζων και της …Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας υπό τον Μάο Τσετούνγκ. Οι τρόπου βασανιστηρίων που περιγράφονται ξεπερνούν την φαντασία και ειδικώς ο ένας, αποκεφαλισμός με 1000 χαρακιές αποτελούσε αγαπημένο «σπορ» της συζύγου του Μάο. Όσοι αντιδρούνε, αντιτίθενται, ακόμα και απλώς να εκφέρουν αντίθετη γνώμη σε ένα επουσιώδες ζήτημα αντιμετωπίζουν φρικτή μοίρα. Τα βασανιστήρια τα οποία μετρούν 4000 χρόνια ιστορίας αποτελούνται από αποκεφαλισμούς, χαρακώματα στο σώμα ενώ ζει το θύμα, κανιβαλισμό, ακρωτηριασμούς, δέσιμο και σύρσιμο σε κάρα μέχρι να φύγει το δέρμα. Όλα αυτά με την συνοδεία «υποστημονικού» επιτελείου το οποίο χορηγεί στο θύμα ναρκωτικές ουσίες, εφεδρίνες, ντοπαμίνες, αδρεναλίνες, καθώς και παραισθησιογόνα όπως lsd ώστε το θύμα να παραμένει ξύπνιο κατά την διαδικασία αλλά και να ζει την φρίκη πολύ πιο έντονα… Οι ανθρωπιστές καλοκάγαθοι κινέζοι… Οι οποίοι κατασφάζουν, τρώνε, διαμελίζουν, γδέρνουν ζωντανούς τους συμπολίτες τους και μάλιστα το απολαμβάνουν. 4000 χρόνια παράδοσης σε αυτήν την ανωμαλία, στην παραβίαση κάθε φυσικού και ηθικού νόμου. Δεν είναι ανεξήγητη λοιπόν η στροφή του κινεζοκρατούμενου Hollywood προς τα ξεκοιλιάσματα, τα βασανιστήρια, τους ακρωτηριασμούς, τα τερατουργήματα τα οποία είναι της μοδός τελευταία, όπως διαπιστώνει κανείς από τις σειρές ταινιών Saw, Final Destination, Hostel κ.α.. Σκοπός τους να εξοικειώσουν τον θεατή με σκηνές ακραίας βίας, με την αιμοποσία, τον κανιβαλισμό, τα βασανιστήρια, να εντυπωθούν στο υποσυνείδητο του ώστε να καταστεί αναίσθητος και απαθής αλλά και να συνηθίσει σε αυτά τα οποία τον περιμένουν… Αλλά οι Κινέζοι είναι και οικονόμοι! Μετά το πέρας των βασανιστηρίων και εφόσον τα όργανα ήταν σε καλή κατάσταση, τα αφαιρούσαν από το θύμα, μάτια, όργανα, τα πάντα ώστε να προωθηθούν προς την κινεζική ελίτ για μεταμοσχεύσεις και προς την ελίτ του κόμματος και προς όποιον πλήρωνε αδρά για φρέσκο πράγμα… Η συνήθεια του εμπορίου οργάνων, η τόσο αγαπημένη συνήθεια των κινέζων, είναι δική τους επινόηση ηλικίας 4000 ετών. Ορίστε ο πολιτισμός ανθυπολιτισμός, αντι-πολιτισμός που πρεσβεύουν και που προωθούν σε όλο τον πλανήτη μέσω των καλών δούλων τους…

AYTA EINAI TA ΥΒΡΙΔΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΙΝ ΣΙΝΑ ΤΖΕΝΤΑΙ ΣΕΝΤΑΙ ΓΙΑΧΒΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΣΠΕΡΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 200 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.. ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΑΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ. ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ…

Chinese Torture Atrocities: Beheadings Death by a 1000 Cuts. Note: Mao's Wife Demands the president of China be tortured to "death by 1000 cuts."


Οι δε φυλετικοί τους συγγενείς δολοφόνοι και γενοκτόνοι των πρώτων και αληθινών Ιαπώνων οι οποίοι κατοικούσαν στα εδάφη της Ιαπωνίας 10000 χρόνια πριν κατέλθουν οι φυλετικοί υβριδιακοί συγγενείς των ερπετικών κινέζων, της φυλής των Αϊνού(Ίωνες), οι σφετεριστές της Ιαπωνίας και των Αϊνού, τα λεγόμενα «Τέκνα του Ηλίου»(children of the sun, όπως τους έλεγαν οι Αϊνού) δεν πάνε καθόλου πίσω. Με την άνοδο στον θρόνο του παράφρονα, μεγαλομανούς αυτοκράτορος Χιρο-χίτο ο οποίος θεωρούσε τον εαυτό του ως θεό και απόγονο θεών, το τέκνο της ειρήνης όπως τον έλεγαν(!!!), ιδρύθηκε η Μονάδα 731. Σκοπός της Μονάδας ήταν ο πειραματισμός πάνω στις επιπτώσεις του βιοχημικού πολέμου στην φυσιολογία του ανθρώπου. Ο Χιρο-χίτο είχε μανία με την χημεία και την βακτηριολογία, τους παθογόνους παράγοντες. Θεωρείτο επιστήμων ο αχρείος… Ο Χιρο-χίτο βρήκε στο πρόσωπο του στρατηγού Χιρο-ίσι τον άνθρωπο που θα έφερνε σε πέρας την δημιουργία ενός πανίσχυρου τμήματος βιολογικού πολέμου το οποίο θα βοηθούσε τον Χιρο-χίτο να κυριαρχήσει στον πλανήτη. Η Μονάδα ιδρύθηκε και λειτούργησε γρήγορα πριν και κατά την διάρκεια του Β’ΠΠ όπου και στρατολόγησε χιλιάδες κακομοίρηδες από κατεχόμενα από την Ιαπωνία εδάφη, όπως Μαντζουρία, καθώς και αιχμαλώτους πολέμου(POW-Prisoner of War) Άγγλους, Αμερικάνους, Αυστραλούς κ.α. Οι δυστυχείς αυτοί άνθρωποι υποβάλλονταν στα χειρότερα βασανιστήρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για …επιστημονικούς σκοπούς. Οι γιατροί έκλειναν σαν τα ποντίκια τα ανθρώπινα δείγματα σε κλουβιά ώστε να μην μπορούν να κινηθούν και έπειτα άρχιζαν τα βασανιστήρια. Έβαζαν ποντικούς μολυσμένους με πανώλη καθώς και ψύλλους φορείς μικροβίων στα κλουβιά μαζί με τα θύματα ώστε να μελετήσουν τις επιπτώσεις της πανώλης σε όλα της στα στάδια. Αφού τα θύματα μολύνονταν, αφήνονταν έτσι ώστε να φτάσουν στο τελικό στάδιο κατάρρευσης για να καταγραφούν τα στάδια ένα ένα. Όταν το θύμα έφτανε σε τελικό στάδιο, αφαιρούνταν από το κλουβί και τον έδεναν γυμνό όπως και στα κλουβιά, σε χειρουργικό τραπέζι όπου και χειρουργείτο άνευ αναισθητικού από φόβο μην αλλοιωθούν τα αποτελέσματα της έρευνας. Οι τομές γίνονταν από όργανο σε όργανο, νύχια, δάκτυλα, χέρια, όργανα, εσωτερικά όργανα, αφαιρούνταν ένα ένα και εξετάζονταν ενώ ο ασθενής ήταν ακόμα ζωντανός και ένιωθε την φρίκη. Εφόσον έπαιρναν ό,τι ήθελαν, οι «ανθρωπιστές» της Μονάδος 731 σκότωναν το θύμα με ένεση(!!!). Αλλά δυστυχώς δεν τελείωνε εκεί. Οι δοκιμές ήταν ποίκιλες. Ενέσεις στα θύματα με βιολογικούς παράγοντες και σαρκοφάγα βακτήρια και η ίδια ως άνω διαδικασία έπειτα, δηλητήρια, ουσίες, οξέα κατευθείαν στο θύμα και έπειτα η ως άνω διαδικασία. Λιμοκτονία με μολυντικούς παράγοντες, ώστε να διαπιστώσουνε κατά πόσο επιταχύνεται η διαδικασία με την συνεργεία του λιμού. Μολυσμένες τροφές ώστε να διαπιστώσουν τι γίνεται στο πεπτικό σύστημα το οποίο διχοτομούσαν επιτόπου στον ζωντανό ασθενή… Αυξομειώσεις θερμοκρασίας περιβάλλοντος πότε πολλή ζέστη πότε πολύ κρύο μαζί με τα ανωτέρω, κρυοπαγήματα εξεπίτηδες και ακρωτηριασμός των άκρων για μελέτη, τα θύματα ζωντανά και γυμνά πεταμένα στον χιονιά. Ήταν τέτοια η φρικαλεότητα που κάποια στιγμή και έπειτα οι γιατροί του Τομέα αυτού έγιναν θηρία, έβλεπαν όχι ανθρώπους αλλά κορμούς σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων. Δεν μπορούσες να σκοτώσεις έναν κορμό οπότε δεν υπήρχε ενδοιασμός. Άλλες φρικαλεότητες περιελάμβαναν γυναίκες. Γυναίκες τις οποίες πέταγαν στα κλουβιά με τους μολυσμένους ασθενείς με διαταγές οι ασθενείς να τις βιάσουνε αλλεπάλληλα ώστε να κυοφορήσουν μολυσμένες πλέον. Συχνά βιάζονταν και από τους ίδιους πριν τις μολύνουνε στα κλουβιά. Μετά παρατήρηση των συμπτωμάτων μέχρι τελικού σταδίου. Βακτήρια στην περιοχή του εφηβαίου, σαρκοφάγα βακτήρια στον πρωκτό, στην μήτρα, στις σάλπιγγες, στο βρέφος… Έπειτα η ίδια φρικιαστική διαδικασία… Χειρουργείο άνευ αναισθησίας στις γυναίκες θύματα, όλα τα όργανα στο τραπέζι για μελέτη, το βρέφος ζωντανό από τα σκισμένα εντόσθια της μητρός του συχνά παραμορφωμένο από τις μολύνσεις… Ξεριζώματα οργάνων απευθείας, ακρωτηριασμοί, τερατώδεις διαδικασίες… Δεν λυπούνται οι ίδιοι για τους ομοίους τους, λυπούμαστε εμείς για λογαριασμό τους. Εμείς οι «φασίστες ναζί»… Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, βρετανοί, αμερικάνοι, αυστραλοί, γυναίκες παιδιά, όμοιοι τους αντιφρονούντες, από κατεχόμενα εδάφη της Ιαπωνίας βασανίστηκαν ανηλεώς άνευ ελέους στα κάτεργα της Μονάδας 731. Τα κρεματόρια απλά αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα. Οι σωροί των δυστυχισμένων καίγονταν νύχτα μέρα στους τεράστιους φούρνους. Τα αποτελέσματα της έρευνας της Μονάδος 731 γρήγορα βρήκαν εφαρμογή στα μεγαλόπνοα σχέδια του Χιρο-ίσι για ολοκληρωτικό βιολογικό πόλεμο κατά των Η.Π.Α. και του πλανήτη έπειτα. Μπαλόνια γεμάτα με ψύλλους μολυσμένους με βουβωνική πανώλη εξαπολύθηκαν ώστε με τα ρεύματα να φτάσουν στις ακτές των Η.Π.Α. Το πλέον φιλόδοξο σχέδιο αφορούσε σε ιπτάμενους καμικάζι με αεροσκάφη γεμάτα με βιολογικούς παράγοντες οι οποίοι και θα συγκρούονταν στα εδάφη της Καλιφόρνια των Η.Π.Α. Το σχέδιο θα εκτελείτο τον Δεκέμβριο του 1945… Τον Αύγουστο του 1945 όμως τέλειωσε ο Β’ΠΠ και ενώ οι εγκληματίες αυτοί σε κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να τιμωρηθούν από τους συγγενείς των χιλιάδων θυμάτων τους, ο Douglas McArthur στρατηγός των Η.Π.Α. τους προστάτεψε και τους έδωσε αμνηστία με αντάλλαγμα να δοθούν όλα τα αποτελέσματα από τις έρευνες της Μονάδος 731 στα επιτελεία των Η.Π.Α. Εκτός των άλλων, εφαρμόστηκαν μέθοδοι ψεκασμού από αεροσκάφη βιολογικών παραγόντων σε εδάφη, ώστε να προκαλέσουν μολύνσεις σε ανυποψίαστους πληθυσμούς. Τώρα μπορείτε να διαπιστώσετε από πού ακριβώς προήλθαν οι ιδέες για τα chemtrails ανά τον πλανήτη, πού εξελίχθηκε η μέθοδος του CBR warfare, πού υπήρξαν όντως κρεματόρια και βασανισμοί για «επιστημονικούς» σκοπούς. Διαπιστώνετε τώρα την πλήρως δυστοπική και ανώμαλη αντίληψη που έχουν οι hongmen και τα παιδιά τους για την ύπαρξη της ζωής, καταλαβαίνετε τώρα την έλλειψη ηθικής και λογικής από αυτό το είδος…

Σας προκαλούμε ελεεινοί βασανιστές, απάνθρωπα κτήνη, σας προκαλούμε να παραθέσετε αποδείξεις περί του αντιθέτου. Σας προκαλούμε, τέρατα του Σιν να μας δείξετε πότε στα χρονικά, φύλα των Ανδρομεδίων προγόνων μας έπραξαν τέτοια βασανιστήρια απέναντι στον οποιοδήποτε. Ορίστε η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ ημών και του δικού σας γένους. Ορίστε ποια η φύσις σας τέρατα άλλων διαστάσεων. Αυτό πολεμάμε με νύχια και με δόντια, αυτήν την αντίληψη σας για την Ζωή και την Φύση, αυτήν σας την ανωμαλία με την οποία πλημμυρίζετε τον πλανήτη και τους κατοίκους του. Ορίστε ποιοι είσαστε…

Unit 731 Japanese Torture & Human Medical ExperimentsΟμοίως τα ίδια έπραξαν και οι …Ευρωπαίοι χριστιανοί κονκισταδόρες κατά την άφιξη τους στην χώρα των Αζτέκων. Ο βασιλιάς των Αζτέκων έχοντας προβλέψει την λαίλαπα από τον "ερπετικό θεό" του σταυρού (serpent god of the cross)ο οποίος "θα ισοπέδωνε τις πόλεις τους και την θρησκεία τους" παραδόθηκε αυτοβούλως στον Κορτέζ ώστε να τον εξευμενίσει. Ατυχώς, διότι οι «καλοί χριστιανοί εκπολιτιστές» κατελήφθησαν από την δολοφονική μανία του θεού τους, του Σιν Σιών Σεντάι Τζεντάι Τζεηντ δρακοχελώνα και επιδόθηκαν σε ένα «ράλλυ» βασανιστηρίων και δολοφονιών εις βάρος των δύσμοιρων Αζτέκων. Γυναίκες βιάζονταν και ακρωτηριάζονταν, βρέφη ακρωτηριάζονταν και πετάγονταν στα σκυλιά για να τα φάνε, ξετομαριάσματα ανθρώπων ζωντανών για διασκέδαση, ακρωτηριασμοί εμπρησμοί ανωμαλία έπιασε τους καλούς χριστιανούς και αφάνισαν ολόκληρο πολιτισμό. Μάλιστα, παραδοσιακό βασανιστήριο για τους κονκισταδόρες ήταν το κάψιμο ζωντανών αζτέκων 13 τον αριθμό ώστε να τιμήσουν τον Γιεχοσούβα και τους 12 απόστολους!Μάλιστα, όταν οι κραυγές των καιόμενων θυμάτων έσκιζαν την νύχτα, οι κονκισταδόρες απλά τους έκοβαν την γλώσσα ώστε να μην διακόπτεται η ανάπαυση του …ιερέα… Πού ήταν τότε ο ψευδοχριστούλης να τους σώσει που στο όνομα του τους βασάνιζαν; Μόνο να ανασταίνει τον λάζαρο ήξερε και να περπατάει στο νερό; Πού ήταν τότε; Δεν ήταν άνθρωποι οι Αζτέκοι; Δεν ήταν χριστιανοί προφανώς και δεν νοιάστηκε… Και κάπως έτσι όπως ακριβώς προέβλεψε ο Μοντεζούμο, βασιλιάς των Αζτέκων, μία ήπειρος και το 1/3 άλλης μίας «άδειασαν» από τους κατοίκους των. Ολόκληρες μεγαλειώδεις πόλεις καταβαραθρώθηκαν ως τα θεμέλια από την δολοφονική μανία των χριστιανών… Το τραγικότερο όλων ήταν ότι οι εναπομείναντες Αζτέκοι και Ίνκας χρησιμοποιήθηκαν σαν σκλάβοι ώστε να διαλύσουν τα ίδια τους τα κτίσματα πέτρα πέτρα. Ανάγκασαν τους ανθρώπους να «σβήσουν» από την ιστορία έναν ολόκληρο πολιτισμό με τα χέρια τους… Οι πολιτισμένοι …ευρωπαίοι ισπανομογγόλοι… και η θρησκεία τους.

Το θέμα είναι ότι οι Αζτέκοι όντας εμμονικοί και αυτοί με την μέτρηση του χρόνου, προέβλεψαν την ολοκλήρωση του κύκλου, κατά την οποία ολοκλήρωση, οερπετικός θεός του σταυρού επιστρέφει... Σαν Κίνα 888;;; 

2012: Doomsday? Fall of the Aztec Empire: Return of the Serpent God of the Cross. Mayan Calendar


ΥΓ.1: Τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν. Όλοι όσοι υποστηρίζουν την «κινεζική λύση», τα κινεζικά δάνεια, την συμμαχία(βλ. παράδοση) στους Κινέζους δεν μπορούν να κάνουν ότι δεν ήξεραν. Όλα τα μέσα, βλ. τουρκνετ, ολυμπία κλπ μπορούν να δούνε με τα ίδια τους τα μάτια ποιοι είναι αυτοί που εκθειάζουν και παρακαλούν. Ορίστε οι μέθοδοι με τις οποίες οι ερπετικοί κινέζοι υποτάσσουν τον πλανήτη. Ήδη αυτά συμβαίνουν από την είσοδο της COSCO στα λιμάνια της χώρας. Ήδη η κινεζοποίηση έχει ξεκινήσει, αργά ύπουλα και σταθερά. Αυτό είναι το μέλλον για το οποίο κόπτονται τόσο τα προδοτικά ιστολόγια όσο και τα προδοτικά ΜΜΕ, με αυτούς συνεργάζονται οι εβραιοσόρος, εβραιομπάφετ, εβραιομητσοτάκηδες, ρωσοεβραίοι κλπ. Τώρα κανείς δεν θα μπορεί να ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε…

ΥΓ.2: Ο Jobs που εκθειάζουν όλοι ως οραματιστή(The Excessive Glorification of Steve Jobs) κλπ ήταν αυτός που πήρε τα προϊόντα της Mac και από εκεί που τα κατασκεύαζαν στην Αμερική αμερικανοί εργάτες, τα πήγε στην Κίνα, στο περιβόητο εργοστάσιο της Foxconn με τις 36ωρες βάρδιες σερί, τις καθημερινές αυτοκτονίες, τους ξυλοδαρμούς και τις απειλές, εκεί όπου κατασκευάζονται πλέον όλα τα προϊόντα της mac αλλά και τα lenovo, hp, sony-syon κλπ. Ψάξτε για foxconn στο διαδίκτυο και θα φρίξετε!

Ο δε Jobs έχει πάρα πολύ στενές σχέσεις με όλη την μυστικιστική θεωρία και πρακτική(magik) των ερπετικών κινέζων και των γενετικών τους συγγενών. Ο Jobs τώρα θεωρείται οραματιστής, πίσω στο 1980 θεωρείτο άλλος ένας της σειράς, με την macintosh να παραπαίει και ενώ είχε βγάλει τότε ένα μοντέλο Η/Υ το οποίο ήταν πολύ πιο εξελιγμένο από τους Η/Υ της εποχής που δούλευαν ακόμα σε περιβάλλον DOS με τις δισκέτες 5 1/4 τις μεγάλες τότε. Το μοντέλο όμως απέτυχε λόγω μεγάλου κόστους και ο Jobbs έφυγε από την macintosh ως αποτυχημένος. Πριν από αυτό, ο Jobs σε ταξίδι του(στο Θιβέτ;) γοητεύτηκε από τον βουδισμό, τόσο ώστε γυρνώντας στην Αμερική πήγε απευθείας στο Los Altos Zen Center της Καλιφόρνια, κέντρο ΖΕΝ(ψάξτε το) και κλείστηκε εκεί. Από τότε θα ήταν γνωστός ως Techno Buddist... Αφού έγινε ΖΕΝ βουδιστής με δάσκαλο τον Roshi Kokun Chino(τί σύμπτωση, chino...) ο οποίος είχε εκπαιδευτεί σε βουνά της Ιαπωνίας, ο Jobs αγόρασε το γραφιστικό τμήμα της Lucas Arts και δημιούργησε την PIXAR, ίσως την πιο επιτυχημένη εταιρία animation movies, με ταινίες οι οποίες έχουν εντυπωθεί πλήρως πλέον στο υποσυνείδητο όλων των παιδιών στον πλανήτη(βλ. toy story, βλ. Nemo κλπ). Δραστήριος μπάσταρδος ο ζεν τεχνολογικός βουδιστής έ; Και εν τέλει επέστρεψε στην mac το 1996. Αλλά επέστρεψε πολύ διαφορετικός από όταν έφυγε. Τώρα ο Jobs ήταν ένας έμπειρος μυημένος στην μαγεία των λάμα του Θιβέτ και όχι ο δύστροπος χοντροαμερικάνος. Τώρα πλέον φορούσε και από τότε και έπειτα για πάντα τα ίδια. Μαύρο ζιβάγκο(Κρόνιος συμβολισμός), τζην συγκεκριμένα καθώς και αθλητικά συγκεκριμένα. Τώρα ήταν έτοιμος να γίνει ένας μικρός θεός που θα έλεγχε τις ζωές εκατομυρίων... Και το έκανε. Οι οπαδοί του είναι πιο φανατικοί από θρησκόληπτους φανατικούς, ντύνονται με τον ίδιο τρόπο σαν καλά δουλάκια, οι συσκευές του παρακολουθούν εκατομύρια ανθρώπους κάθε στιγμή που περνάει και αυτός πέρασε στην ιστορία ως ο "μεγαλύτερος οραματιστής" του αιώνα... Όχι άσχημα! Τί έκανε στο Θιβέτ ο Jobs; Σε τί μυήθηκε; Τί τον δίδαξαν; Γιατί επέστρεψε σαν μεσσίας μετά στην mac; Γιατί ο καθηγητής του ήταν μέγας μύστης, γιατί διάλεξε αυτή την μόνιμη ενδυμασία ως "στολή" του; Τί συμφώνησε και τί έδωσε ως αντάλλαγμα για την ανέλπιστη επιτυχία του μετά την αποτυχία του; Ποιά ήταν η συμφωνία με τον you know who...

Είδατε λοιπόν πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα συνδέονται με αδιόρατους ιστούς και όλα οδηγούν στην Πηγή του Κακού, στην Κίνα Σίνα και κατ'επέκταση στην λέρα που λυμαίνεται τον πλανήτη.

Εκείνο που μας βάζει ιδέες είναι ότι όταν ανακοινώθηκε στα μέσα του 2010 ότι η εν λόγω εταιρία είχε σκοπό να αποχωρήσει από την Κίνα για να εγκατασταθεί στην βόρειο Αμερική, και από τότε πέρασε σχεδόν ενάμιση χρόνος και τώρα ο Jobs είναι νεκρός!(τουλάχιστον έτσι ανακοινώθηκε...) Τώρα αν είναι οι Τριάδες, ήτοι τα παρακλάδια της «HONG», αναμεμειγμένοι σε αυτή την υπόθεση και έφαγαν τον Jobs, κρίνετε το οι ίδιοι!(αν δεν τον πήγαν στα κεντρικά πλέον σε πιο επιτελική θέση) Ένα χρόνο μετά την μεταμόσχευση στην οποία υπεβλήθη, πέθανε ο Jobs. Αλλά ακόμα και το κύκλωμα των μοσχευμάτων το ελέγχουν οι Ασιάτες, οπότε το μόσχευμα θα ήταν είτε επισφαλές εάν όντως τον "πέθαναν" ή επίλεκτο κομμάτι εάν τον απέσυραν από την δημοσιότητα και τον πήραν πίσω στην Πηγή! Όπου και αν το πιάσεις βρωμάει "ερπετίλα"...

Όπως επίσης θα θυμόμαστε την περίπτωση του Χριστόδουλου όπου η Ο.Ε.Α. έστειλε γιατρό να τον σώσει με την Ιπποκράτεια ιατρική και το μασονικό προδοτικό υποστημικό κομματικό ιατρικό κατεστημένο τον ήθελε νεκρό διότι αφυπνισμένος από τα κείμενα της Ο.Ε.Α. πήγε κόντρα στο κινέζικο σχέδιο γενοκτονίας 5.000.000.000 ανθρώπων.
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Η Κινεζική Κυβέρνηση αποκαλεί την Ο.Ε.Α. φασίστες!!! (ΓΕΛΩΣ) Προς μασονους Στρατηγους της ΓΑ.ΔΑ. και της ΚΥΠ/ΕΥΠ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/blog-post_10.html
ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG», ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ "ΖΕΝ" -"ΑΟΑ" - "ΟΤΟ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/hong_03.html

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ "ΘΕΟΛΟΓΟΥ"
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/blog-post_12.html

FOXCONN, εταιρία ερπετών ltd
(http://de.wikipedia.org/wiki/Foxconn )
Μεταφράζουμε περιληπτικά το άρθρο από την wikipedia:
Από το 2006, ο Όμιλος εκτίθεται σε κατηγορίες. Ειδικά οι χαμηλοί μισθοί και απάνθρωπες συνθήκες εργασίας οδηγούσαν σε αυτοκτονίες.

Η Βρετανική εφημερίδα «Sunday Mail» εγείρει σοβαρές καταγγελίες κατά της Foxconn. Για την παραγωγή του iPod επικρατούν απάνθρωπες συνθήκες εργασίας. Οι εργάτες χρησιμοποιούνται με 15 ώρες εργασίας την ημέρα και οι μηνιαίες αποδοχές που αναφέρθηκαν είναι 40 €, σημαντικά χαμηλότερες από αυτόν του βασικού - ελάχιστου μισθού των 80 €. (και αυτά είναι παραπληροφόρηση βέβαια των εβραιοσαξόνων της Βρετανίας διότι ούτε τα 40, ούτε τα 80 ευρώ υπάρχουν, το μόνο που υπάρχει είναι τρόμος, τρόμος, τρόμος…)

Μεταξύ άλλων έχουν επικριθεί, η άνιση μεταχείριση των εργαζομένων και εγκαταστάσεις – εργατικές κατοικίες (διάβαζε: κλούβια). Σύμφωνα με πρόσφατες εκθέσεις, οι συνήθεις ώρες εργασίας ενός εργαζόμενου στην Foxconn είναι 12 ώρες ημερησίως, έξι ημέρες την εβδομάδα. Πληρωμή: 240 € (συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, τα νυχτερινά και τις υπερωρίες). Το κόστος των γευμάτων και την διανυκτέρευση τα αναλαμβάνει η εταιρεία. Η ψυχολογική πίεση είναι τεράστια, αφού καθιερώθηκε συγκεκριμένη ωρα για την τουαλέτα και πλήρη απαγόρευση ομιλίας με άλλους εργάτες στο χώρο εργασίας. Η απομάκρυνση από το εργοστάσιο και η απομάκρυνση από τις εργατικές κατοικίες από τους εργαζόμενους γίνεται μόνο με ειδική άδεια!!!!

Στις αρχές του 2010 η εταιρεία κλονίστηκε από μια σειρά αυτοκτονιών. Μέχρι το τέλος Μαΐου του έτους αύξησε τον αριθμό των θανάτων στους ένδεκα. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας ανακοίνωσε ότι επιθυμούν να αυξήσουν τους μισθούς έως και 30% (σε 1.200 γιουάν, ή € 143). Αργότερα ανακοινώθηκε ότι θα αυξάνονταν ο μισθός των εργαζομένων από την 1 Οκτωβρίου 2010 στο διπλάσιο. Αυξήθηκε στη συνέχεια, έως 2.000 γιουάν, ή περίπου 244 ευρώ με την ότι οι εργαζόμενοι θα ειχαν μια «πιο θετική στάση απέναντι στη ζωή.»(!!!) Παρά τα μέτρα αυτά ο αριθμός των αυτοκτονιών αυξήθηκε μέχρι και στις αρχές του Αυγούστου 2010 έως συνολικά 13.

Τον Ιούνιο του 2010 ανακοινώθηκε ότι η Foxconn θέλει να κλείσει όλα τα εργοστάσια στην Κίνα ή να κλείσει κάποια από τα εργοστάσια στην Κίνα επειδή η αύξηση των χαμηλών μισθών μείωνε την κερδοφορία. Από τις 6 Σεπτεμβρίου 2010, υπάρχουν αρχικές εκθέσεις όπου αναφέρουν ότι μερικές από τις εγκαταστάσεις παραγωγής της Foxconn θα μεταφερθούν στη Βόρεια Αμερική.

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ Η ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ:

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΙΝΑ(ΚΙΝΑ)

ΣΕΛ. 77
.....

ΙΔΟΥ ΠΛΕΙΟΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΩΣ "ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΕΝΕΤΗΣΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ" ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΟΙ "ΚΑΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ 888 .'. KAI OI "ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ - ΣΑΞΟΝΕΣ  666 '.' ", ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΩΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ - ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ:

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ (ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΥ ΣΥΓΚΡΗΤΙΚΗΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ-ΜΙΤΟΛΟΓΙΑΣ) RAYMOND DRAKE: "GODS AND SPACEMEN THROUGHOUT HISTORY", ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ "UFO - ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ", ΣΕΛΙΣ 147-153, ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ":

"ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ (ΞΑΝΑΚΤΙΣΟΥΝ) ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ) ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ "SUI-SING", ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΥΣΕΣ (U.F.O./KNOW.F.O.) ΛΕΓΟΝΤΑΣ: "ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ "SUI-SING" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ)". ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΑ (ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ) ΟΝΤΑ._ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5.000 ΕΤΗ Π.Μ.Χ. (ΗΤΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ"), ΕΝΑΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΤΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ._ ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΩΝ "ΠΙΣΤΕΥΩ" Μ'ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ"). ΤΑ "ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ", ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ... ΕΝΑ ΚΗΠΟ Μ' ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΗΛΩΝ ΓΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΤΕΡΩΤΟ ΕΡΠΕΤΟ (ΔΡΑΚΟΝΤΑ). Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟΥ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΟΣ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑ (ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ), Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ) ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΜΑΡΙΑ), Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΑΣ), Η ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ), Ο ΜΟΝΑΣΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ, Η ΑΓΑΜΙΑ, Η ΙΕΡΩΣΥΝΗ, ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΧΑΟΣ (ΚΑΙ ... Ο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ"), Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ "ΚΙΝΕΖΙΚΑ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ) ΜΥΣΤΙΚΟΦΥΛΑΚΙΑ"._

.....ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ RAYMOND DRAKE....


ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΙ ΝΕΟ(ΨΕΥΔ)ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (= ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΚΡΑΜΑ ΠΑΣΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ... & ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ !!!) ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΩΛΥΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΤΑΣΗ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - ΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ...ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ(!!!!) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΩΝ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ "ΜΗΤΕΡΑ" HONG-ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΑΣ(ΠΑΛΑΙΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ) ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ(ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-Π.Ε.Θ.-ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ-ΣΟΥΦΙΣΜΟΣ) ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΜΗΤΗΡ "HONG" ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ (Ή JUDE-ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΓΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑΣ Ή ΤΖΕΝΤΑΪ Ή ΤΖΕΗΝΤ ΩΣ ΤΟΝ ΑΝΩΤAΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΟΪΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ.

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ - ΘΙΒΕΤΙΑΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΥΣΗ, ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΩΣ "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ" ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ ΤΗΣ Α' ΚΑΙ Β' ΡΩΜΗΣ (ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ "ΡΩΜΑΙΚΩΝ" ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ-ΣΑΒΒΑΩΘΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΚΡΟΝΙΟ" ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 12 ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ (ΚΑΙ 12 ΦΥΛΩΝ ΙΣΡΑΗΛ, 12 ΠΥΛΩΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΚΛΠ, ΚΛΠ), ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑ(12) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟ ΑΙΘΕΡΑ Ή ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ - ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ, ΩΣ ΑΙΩΝΙΑ ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΩΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΑΜΙΓΩΣ ΕΞΗΓΗΣΙΜΗΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ (ΘΕΤΙΚΟΝ - ΟΥΔΕΤΕΡΟΝ - ΑΡΝΗΤΙΚΟΝ) ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΟΥΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗΣ ΔΟΜΗΣ (ΠΑΤΡΟΣ - ΥΙΟΥ - ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ).

ΑΛΛΑ Η ΠΟΡΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΜΗΤΗΡ HONG (ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΟΠΤΕΊΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟΥ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΤΑΧΑ ΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΤΑΧΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ (ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ, ΣΙΝΤΟΪΣΜΟΥ, ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΥ, ΤΑΟΪΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΘΕΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΖΕΗΝΤ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ (ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ - ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ - ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ - ΜΑΓΕΙΑΣ - WICCA - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΨΕΥΔΟ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΑ, ΘΩΡ, ΟΝΤΙΝ, ΚΛΠ) ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΡΟΠΗΣ "666" ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ, ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΩΝ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ" ΔΙΟΣ (ΤΕΣΣΕΡΑΚΟΝΤΑΘΕΟ) ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΟΣΟΦΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΡΑΜΑ - ΠΑΡΩΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ-ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ (ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ) ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΩΣΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟ-ΕΠΟΧΗΤΙΚΗΣ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ" ΔΥΣΗΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ RAYMOND DRAKE ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟΥΣ..

ΣΕΛΗΝΗ Ή ΛΕΒΑΝΙΑ: ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ
(άρθρο του ιστολογίου "ΕΛΛΗΝ vs ΧΑΟΣ")

Σύντομες αποδείξεις ότι ο ψευδοθεός της Βίβλου είναι ο σεληνιακός θεός μογγόλων και ειδικότερα της Δρακονιανής Σεληνιακής Κίνας (ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ)

ΤΟ ΖΗΤΩ 10.000.000 ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟ - ΔΡΑΚΟ ΤΖΕΗΝΤ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ: Ή ΜΕ ΤΟΝ SIN - SION - ZION - JADE - JENDAI - SENDAI - CHINESE DRAGON 888 Ή ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ...


ΓΗΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ-ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ (ΛΕΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ)

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More