ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ


Ο.Ε.Α. προς Υπηρεσιες Πληροφοριων του Ισραηλ, Ρωσιας και Ιραν - Περσιας: περι επισπευμένης ανάφλεξης του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου

ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΜΟΣΑΝΤ"
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΞΕΒΡΑΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΚΑΝΙΩΝ Η' ΕΒΡΑΙΣΤI ΑΣΚΕΝΑΖΕΙΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΣΚΑΝΙΑΣ - ΠΡΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΩΑΔΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.

ΠΕΡΣΕΣ - ΙΡΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΕΙΩΝ Η' ΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΗΡΩΑ ΠΕΡΣΕΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ. ΙΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ: ΗΤΟΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ.

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΣ - ΙΡΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ - ΙΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΛΗ ΣΙΙΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΗΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΕ (ΚΟΙΝΗ) ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ:

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ, ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "HONG" ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ - ΙΡΑΝ.

ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ.

ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΣΤΗΝ Β' ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ Η ΚΙΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ «PACT OF SHANGHAI» Η' «Ρ.Ι.Κ.» ΗΤΟΙ ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ - ΚΙΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG», ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ: ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΩΣ
ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ 888 ΚΑΙ 777.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΔΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.

ΕΙΔΙΚΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΗΣΟΥΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:
«ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ».

ΕΙΔΙΚΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ - ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ - ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ, ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «FSB / KGB» ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ - ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ - ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗ ΜΑΣ:
«ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΤΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ «HONG» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.»

«ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ «PACT OF SHANGHAI» Η' «Ρ.Ι.Κ.», ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΕΚΡΗΞΗ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.»

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΔΙΔΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΟΡΙΟΥ, ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΞΩΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΟΜΩΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 150.000.000 ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 150.000.000 ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ C.I.S. Η' «ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ» ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.Δ. Η ' USSR.

ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ :

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΑΝΑΛΥΤΗΣ
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α.
ΑΘΗΝΩΝ.

ΒΟΛΟΣ 05.12.2011 ΕΛΛΑΣ

ΤΕΛΟΣ - OVER

Υ.Γ.

ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.
------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------

Σχολιου ιστολογιου:

Παραθέτουμε αυτούσιο το σχόλιο από αφυπνισμένο προσωποπανθρωπο φίλο του ιστολογιου:
Με τρίτο παγκόσμιο πόλεμο απειλεί η Κίνα, αν χτυπηθεί το Ιράν! Πλέον βλέπουν οι Δρακονιανοί ότι δεν τους μένει χρόνος και κόβουν σκηνές από το προγραμμά τους, μήπως και προλάβουν.
Θα βάλουν το ΝΑΤΟ να χτυπήσει το Ιράν, ώστε να επέμβουν Ρωσία και Κίνα, και από εκεί, μετά από μια ΝΑΤΟική ήττα, θα ξεσηκώσουν και τον Ισλαμικό άξονα για γρήγορη και τελειωτική αντεπίθεση.
Η ΟΕΑ για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνετε!!
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι Έλληνες;; να δουν τους Κινέζους να κάνουν απόβαση; τότε θα είναι αργά...
Αλλά βέβαια, αφού το προφήτευσαν οι "άγιοι" δρακοδαιμονισμένοι προφήτες, δεν μπορούμε να το αποφύγουμε,οπότε η μόνη λύση είναι να περιμένουμε την γενοκτονία που μας έχει ετοιμάσει ο "καλός" δρακοαπατεώνας και αρχημαλάκας ΙΑΧΒΕ.
http://www.infowars.com/chinese-professor-threatens-third-world-war-to-protect-iran/
..........................................

Σχόλιο ιστολογιου:
Ακριβώς έτσι και χειρότερα έχουν τα πράγματα φίλε! Οι έλληνες είναι μουδιασμένοι από τα θρησκευτικά χτυπήματα στο μέτωπο διαρκείας χιλιάδων ετών.
Ρε μαλακες νεοέλληνες, ξυπνήστε επιτέλους και αφήστε τους δαιμονισμένους Παισιους και λοιπούς οι οποίοι ήταν σε πλήρη αφασία και καταληψία από δαίμονες και μέσω τεχνολογίας του Σιν - Σιών της Σελήνης! Ενώ βλέπετε ξεκάθαρα πλέον ότι όλα αυτά που γραφούμε περί των κινέζων είναι αληθινά και με στοιχεία, και αντί να ετοιμαστείτε στις νέες, σύγχρονες και τελειωτικές Θερμοπύλες στο πλευρό της Ο.Ε.Α., εσείς κάνετε μουγκα και εθελοτυφλείτε προδοτικως και εσκεμμένα επειδή ο δαιμονισμένος Παισιος είπε ότι τα 200.000.000 κινεζικού στρατού καλώς θα κάνουν και θα πάρουν παραμάζωμα την δύση διότι θα επιβάλουν τον γνήσιο χριστιανισμό! Λες και το πρόβλημα του πλανήτη Γη είναι το πώς θα γίνει όλος ο πλανήτης χριστιανικός (ακόμα και τα φυτά και τα ζώα θα πεθάνουν αν δεν πιστέψουν σε αυτόν. ΓΕΛΩΣ) και το μουνι της μάνας που τον εφεύρε. Είστε μαλακες ρε;Το δέχεστε επειδή το είπε ο Παισιος και ο κάθε Παισιος; Εφόσον δεν είσαστε στην θέση να καταλάβετε αυτή την διανοητική σας αναπηρία η οποία σας κραταει σε αφασία, εσείς θα γενοκτονηθειτε ηλιθιως και η προδοτική στάση σας απέναντι στην Ελλάδα και την ιστορία της θα αφανίσει στο τέλος κάθε τι ελληνικό από προσώπου γης αλλά και την ιδία την Γη στο τέλος από τους κινέζους και τους μογγόλους..
Δείτε και μελετήστε τις ετικέτες στα αριστερά του ιστολογιου περί "Σίνα - Κίνα" και "χριστιανικός δούρειος Ίππος" για να νοήσετε τα αυτονόητα.
ΥΓ
Τα ανώτατα στελέχη - πρώην διοικητές της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ (υποθέτουμε ότι επρόκειτο για ελληνογενείς ψευδοεβραιους) αφυπνισμένοι πλέον από τα κείμενα της Ο.Ε.Α., πήγαν κόντρα με το ραββινικο ιερατείο - κατεστημενο εντος του Ισραήλ και δήλωναν δημοσίως ότι δεν θέλουν πόλεμο με το Ιράν! Ιδου μαλακες νεοέλληνες! Οι αξιωματικοί της Μοσάντ πάνε κόντρα στα σχέδια και οι έλληνες όπως ο γεωπολιτικός αναλυτής (μαϊμού) Δρουγος και λοιποί μαλακιζοντε και αντί να σβήσουν την φωτιά που πάει να ανάψει αυτοί ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Θα επανέλθουμε επί του θέματος και με το κόμμα των απόστρατων το οποίο επινοήθηκε από κινέζικα - σιωνιστικά επιτελεία και το οποίο απαρτίζετε
από γλυφτες και από μασονικά αποσκατα τα οποία ονειρεύονται μαρμαρωμένους βασιλιάδες, κόκκινες μηλιές και Κωνσταντινούπολη και ο νoων νοείτο! (εκτός βέβαια από πολύ ελάχιστους πατριώτες αξιωματικούς οι οποίοι απλά παρασυρθήκαν)

ΣΧΕΤΙΚΟ:
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ…«ΔΟΛΙΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ»…!!! ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ…!!!

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ: ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ

Η ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ HOLLYWOOD) ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ “COWBOYS & ALIENS”, Η΄ “ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ”…

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΝΤΕΧΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ (ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ: ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ(ΑΜΕΡΙΚΗ-ΝΑΤΟ-ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ!) ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ (ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΦΥΛΗ, ΑΡΑ ΚΙΝΑ-ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗ-ΑΜΙΓΩΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!) ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ-ΑΡΧΙΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑΧΒΕ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΪ) ΚΑΙ ΕΞΟΡΥΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΙΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΕΚΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ). ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ, ΕΝΩ Η ΚΑΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΧΕΙ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ (ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ: ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΟ Ι.Χ.-ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ) ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΛΕΒΑΝ, ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑΧΒΕ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΪ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΟΡΥΚΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ(HOLLYWOOD), ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ HONG, ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑΧΒΕ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΪ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΜΜΕΝΗΣ ΓΗΣ (SCORCHED EARTH)!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ!! (ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ;)

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!! ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ!

ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ.

Υ.Γ.: Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ: KURTZMAN-ROSENBERG-ΚΛΠ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ: COHEN-GREENBERG-ROSENBERG-SPIELBERG (ΝΑΙ, ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΣ!)-ΚΛΠ
ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΗΠ-Ε-Ι 666)

Εφόσον έχουμε πλέον την ..."τιμή".... να μας διορίσουν (με τις ευλογίες και προτροπή του Καρατζα-φυρερ του ΛΑ.Ο.Σ. - Εψιλον 666) ως νέο κατοχικό μας πρωθυπουργό - δικτάτορα τον μασόνο Λουκά Παπαδήμο μέλους της κλειστής Λέσχης της Τριμερούς Επιτροπής, δημιουργηθείσα το 1973 από τον εβραιομογγόλο σεφαραδείμ διεθνή τραπεζίτη - αρχιτοκογλύφο Δαβίδ Ροκφέλερ ως πρώην ιδιοκτήτη της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ - Federal Reserve (πριν αυτή εκπωληθεί στην Κεντρική Τράπεζα της Κίνας) με σκοπό την ίδρυση της πρώτης βραχυπρόθεσμης Α' Δυτικής Παγκοσμιοποίησης ή "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" του άξονος ΗΠ-Ε-Ι (ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗ - ΙΑΠΩΝΙΑ) ή άξονος "666" που σχεδιάζεται από την υπερστοά HONG Κίνας να προβοκάρει με τυπική ηγέτιδα την Ελλάδα και τους ταλαίπωρους "Εψιλον-ΛΑ.Ο.Σ. 666" τον κολοσσό άξονα Σαγκάης ή "Ρ.Ι.Κ." της Κίνας 888 (Ρωσίας - Ισλαμ - Κινας) ώστε αυτός ο κολοσιαίος στρατός της Ρ.Ι.Κ. των 200.000.000+ (ιδε "Αποκάλυψη") σαρωτικά αντεπιτηθέμενος να γενοκτονήσει την λευκή και μαύρη φυλή (ήδη τελείται οικονομική γενοκτονία της δύσης από την Κίνα) με πρώτους γενοκτονημένους τους προβοκάτορες του "ΛΑ.Ο.Σ. 666", δια την ίδρυση της τερματικής Κινεζικής Β' Παγκοσμιοποιήσεως ή "Βασιλείας του Σιν-Σιων-Σενταϊ-Τζεντάϊ-Ιεχωβα, Νέου (κατεστραμμένου) Κόσμου 888", το ιστολόγιο "Ελλην & Χάος" θα αποδεσμεύσει κάποια νέα στοιχεία που υπέπεσαν στην προσοχή του:

...όπως π.χ. την απόρρητη σφραγίδα της Τριμερούς Επιτροπής, που αναπαριστά τέρατα δράκους και το σινικο-σιωνιστικό αστέρι της HONG

Η επιγραφή αναφέρει στα Λατινικά: "Noster Ordo Seclorum" = "H Τάξη μας ανά τους αιώνες" (ΝΕΑ ΤΑΞΗ 666 ή Novus Ordo Seclorum)
και "Ego Terminatio - Ego Fides - Ego Sceptrum" = "Εγώ/ή Εμείς καθορίζω ορια - σύνορα (αυτοδιάθεση - (κρατών)) / εγώ πιστεύω (στον Σιν - Σιων -Τζενταϊ) / εγώ (είμαι) σκύπτρο ??"

Πιθανότατα η λατινική φράση υπονοεί ότι η Τριμερής έχει το στόχο του νέου καθορισμού της αυτοδιάθεσης των κρατών (εθνικής ανεξαρτησίας) με κατάλυση της επιμέρους εθνικής τους ανεξαρτησίας και συγχώνευση τους σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 666 του άξονος ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΙΑΠΩΝΙΑΣ υπο το Σκύπτρο της Τριμερούς Επιτροπής και την υπόγεια καθοδήγηση της ύπατης υπερστοάς HONG (εξού και το έμβλημα με τους ερπετοειδείς δράκους).... Φυσικά ακόμα και η Τριμερής Επιτροπή είναι πολύ χαμηλά στη δρακονιανή ιεραρχία και δέχεται με τη σειρά της διαταγές από τους αρχιραββίνους Βαρούχ της υπερστοάς BENEN BERITH ή "Στοάς Μεγάλης Δρυός" Νέας Υόρκης και από την Δυτική Ανώτερη Μασονική εβραιομογγολική Υπερ-Στοά +/-A.O.A. Λονδίνου από την οποία δέχεται διαταγές και ο Καρατζαφύρερ και η Ναζιστική Μαύρη Διεθνής μέσω της αμέσως υφιστάμενης GOLDEN DAWN OF THE OUTER (ή Χρυσής Αυγής του Εξωτερικού) και μέσω του αρνητικού M.T.M. ή Θεοσοφικής Εταιρείας Ελλάδος.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

10:06 του ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Η «Τριμερής Επιτροπή» (“Trilateral Commission”) ιδρύθηκε τον Ιούλιο 1973 από τον Ντέϊβιντ Ροκφέλερ για «την προώθηση της στενότερης συνεργασίας μεταξύ ΗΠΑ, Ευρώπης και Ιαπωνίας» (παγκοσμιοποίηση υπό την κυριαρχία των ΗΠΑ).

Ο πρώην συντηρητικός και μετέπειτα Δημοκρατικός Γερουσιαστής Μπάρι Γκολντγουότερ γράφει στο βιβλίο του ότι η Τριμερής Επιτροπή είναι ουσιαστικά «μια επιδέξια, συντονισμένη προσπάθεια για να πάρει τον έλεγχο και να ενοποιήσει τα τέσσερα κέντρα της εξουσίας : Πολιτική, Νομισματική, Πνευματική και Εκκλησιαστική, ώστε να δημιουργηθεί μια παγκόσμια οικονομική δύναμη ανώτερη ανώτερη από τις κυβερνήσεις των εθνών».

Ο διανοητής Νόαμ Τσόμσκι άσκησε δριμεία κριτική σε έκθεση της Τριμερούς Επιτροπής υπό τον τίτλο «Η Κρίση της Δημοκρατίας» και την κατηγόρησε για «παραβιάσεις της δημοκρατίας από την άρχουσα καπιταλιστική ελίτ», ενώ άλλοι έχουν υποστηρίξει ότι η Τριμερής Επιτροπή του Ροκφέλερ και του Μπρζεζίνσκι είναι μια «συνωμοτική οργάνωση επιβολής της παγκόσμιας νέας τάξης».

Ανάμεσα στα μέλη του ευρωπαϊκού γκρουπ της Τριμερούς Επιτροπής (σύνολο 170 μελών) συναντάμε τα ονόματα : Οδυσσέας Κυριακόπουλος (βιομήχανος), Αλέξης Παπαχελάς (δημοσιογράφος), Γιώργος Βασιλείου (πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας), Παναγής Βουρλούμης (πρώην πρόεδρος ΟΤΕ) καιΛουκάς Παπαδήμος (νυν πρωθυπουργός της Ελλάδας).


Το επίσημο site τους με τους 3 αντιπροσώπους τους (ΗΠΑ - Ευρώπης - Ιαπωνίας) και τις 3 αντίστοιχες αντιπροσωπευτικές γλώσσες.

Το έμβλημα τους που σκιαγραφεί το 666 ως τον γεωστρατηγικό αριθμό που έχει καθορίσει η υπερστοά HONG για τον άξονα ΗΠ-Ε-Ι trilateral ή Τριμερής, ως δήθεν τάχα αντίχριστη αμαρτωλή δύση - νέα τάξη που νομοτελειακά της αξίζει να γενοκτονηθεί από τον τιμωρό Κίνα 888 (ΙΗΣΟΥΣ) του άξονος Ρ.Ι.Κ., ώστε να παραλύσουν τελείως τα ένστικτα επιβίωσης της λευκής + μαύρης φυλής στον Κινεζοεβραικό Αρμαγεδδώνα και προ του Αρμαγεδδώνος..

Ακούστε και την πολύστροφη Λιάνα Κανέλλη που αν και ατυχώς και προδοτικώς και ηλιθίως είναι εγκλωβισμένη στους εβραίους του ΚΚΕ δηλαδή του Καρολου Μαρδοχάϊ - Marx, των Κολοζώφ και Μαϊλη - Ισμαήλ ...., μερικές φορές την ξεφεύγουν κάποιες πικρές αλήθειες..Κατα τ'αλλα περίμεναν επιμελώς και καθυστερούσαν ..."όλως τυχαίως" την (τελετουργική) ορκωμοσία της νέας κατοχικής κυβέρνησης ώστε να συμπέσει με την (Τελετουργική) ημερομηνία 11-11-11 της καμπαλιστικής αριθμολογίας των δαιμονιζόμενων δρακονιανών αρχιμασόνων της "Νέας Δρακονιανής Εποχής ή Νεου Κινεζικού Κόσμου 888", ενώ ο Παπαδήμου είναι όλως τυχαίως ο 11ος πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση...να τον χαιρόμαστε...
Όπως βλέπετε τα σχέδια τους προχωράνε μια χαρά και το ΛΑ.Ο.Σ.-666 είναι ένα βήμα πριν την τελική εξουσία, δηλαδή πριν την τελική σας γενοκτονία σε 2 φάσεις (1=>Μυστρά 2=>"Δώρο" Κων/πολη)...
Και θα συνεχίσουν να προχωράνε τα σχέδια τους μια χαρά μέχρι την οριστική σας γενοκτονία, εφόσον εσείς κοιμάστε και δεν αντιδράτε με ένοπλη εξέγερση - ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ( και όχι γιαλατζί ψευδο-επανασταση γλυκου νερου "αγανακτισμένων") και ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ των 300ων προδοτών της "Βουλης"-Αβουλίας των ελλήνων, ώστε να πάρει τη χώρα επιτέλους ένα ελληνικό χέρι -μη μασονικό- και αληθινά πατριωτικό που θα δουλέψει για την εθνική ανεξαρτησία την αυτονομία και άμυνα και υπερισχύ της Ελλάδος και δεν θα δουλέψει για κανέναν άλλον Κινεζοεβραίο γενοκτόνο πούστη. Και στους όρχεις μας τα χρέη..τα οποία θα τα πάρουμε πίσω όσα μπορούμε από τις περιουσίες των προδοτών κλεφτών και των συγγενών των προδοτών που θα πρέπει να κατασχεθούν και απαλλοτριωθούν άμεσα υπέρ του ελληνικού δημοσίου! Και στην τελική ανάλυση στους όρχεις μας τα εικονικά & πραγματικά χρέη, διότι Ο ΜΕΓΑΣ ΗΡΩΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ ΕΛΕΓΕ: "Την ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες!" Καταλάβατε όλοι εσείς;;
Καταλάβατε και εσείς οι απόστρατοι αξιωματικοί;;; Ναι σε εσάς τα λέμε και σε εσάς τους χαμηλόβαθμους μη μασόνους αξιωματικούς... συνεχίστε όλοι εσείς να χάνετε πολύτιμο χρόνο δημιουργώντας στημένα κόμματα (του εβραιοΠΑΣΟΚ και του ναζιστικού προβοκατόρικου ΛΑ.Ο.Σ.) και συνεχίστε να μην ανατρέπετε με τη Βία και με Θανατικές Ποινές τους προδότες καταχραστές πολιτικούς για να έλθει και για εσάς και τις οικογένειες σας η γενοκτονία μια ώρα αρχύτερα... συνεχίστε λοιπόν ...και θα δείτε.


Δειτε τον Καρατζαφερη και τον Παπαχελα, αυτα τα δυο συμπαιγνιακα μουνοσκυλα, να εκπεμπουν μασονικες χαρουλες για την ΤριμερηΣΧΕΤΙΚΑ:

ΝΕΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥ ΑΡΧΙ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑ-ΦΥΡΕΡ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΜΟΡΓΚΑΝ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ:
Luke (Skywalker) Papadimos

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΣΑΒΙΤ ΣΑΒΑΩΘ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ....

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΣΑΒΙΤ ΣΑΒΑΩΘ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/11/blog-post_429.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ)

῾Ο Χριστὸς θριαμβευτὴς
11 Καὶ εἶδον τὸν οὐρανὸν ἀνεῳγμένον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ᾿ αὐτόν, καλούμενος πιστὸς καὶ ἀληθινός, καὶ ἐν δικαιοσύνῃ κρίνει καὶ πολεμεῖ· 12 οἱ δὲ ὀφθαλμοὶ αὐτοῦ ὡς φλὸξ πυρός, (ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΤΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, MATIA ΔΡΑΚΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΧΟΛΥΓΟΥΝΤ Η ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΞΥΛΟΥ)καὶ ἐπὶ τὴν κεφαλὴν αὐτοῦ διαδήματα πολλά, ἔχων ὀνόματα γεγραμμένα, καὶ ὄνομα γεγραμμένον ὃ οὐδεὶς οἶδεν εἰ μὴ αὐτός, 13 καὶ περιβεβλημένος ἱμάτιον βεβαμμένον ἐν αἵματΙι,(ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΡΟΥΧΑ ΒΑΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ?? ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ,Η ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ) καὶ κέκληται τὸ ὄνομα αὐτοῦ, ὁ λόγος τοῦ Θεοῦ. 14 καὶ τὰ στρατεύματα τὰ ἐν τῷ οὐρανῷ ἠκολούθει αὐτῷ(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ,ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΙΣΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ. ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΑΣ ΦΥΛΗΣ)ἐπὶ ἵπποις λευκοῖς, ἐνδεδυμένοι βύσσινον λευκὸν καθαρόν. 15 καὶ ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ ἐκπορεύεται ρομφαία ὀξεῖα δίστομος, ἵνα ἐν αὐτῇ πατάσσῃ τὰ ἔθνη· καὶ αὐτὸς ποιμανεῖ αὐτοὺς ἐν ράβδῳ σιδηρᾷ·(ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΙΣΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ ΔΙΣΤΟΜΗ.ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) καὶ αὐτὸς πατεῖ τὴν ληνὸν τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τῆς ὀργῆς τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος.(ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΛΗΝΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΤΩΝ 7 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΘΩΣ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΜΑΛΘΑΚΑΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ .
ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΥΠΕΡΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΑΣΤΡΟ Ο ΚΟΚΥΓΑΣ ΤΟΥ ΜΟΗΜΟΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ)16 καὶ ἔχει ἐπὶ τὸ ἱμάτιον καὶ ἐπὶ τὸν μηρὸν αὐτοῦ ὄνομα γεγραμμένον, βασιλεὺς βασιλέων καὶ κύριος κυρίων.
῾Η καταστροφὴ τῶν ἐχθρῶν του
17 Καὶ εἶδον ἕνα ἄγγελον ἑστῶτα ἐν τῷ ἡλίῳ, καὶ ἔκραξεν ἐν φωνῇ μεγάλῃ λέγων πᾶσι τοῖς ὀρνέοις τοῖς πετομένοις ἐν μεσουρανήματι· δεῦτε συνάχθητε εἰς τὸ δεῖπνον τὸ μέγα τοῦ Θεοῦ,(ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΚΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΑΡΚΕΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.) 18 α φάγητε σάρκας βασιλέων καὶ σάρκας χιλιάρχων καὶ σάρκας ἰσχυρῶν καὶ σάρκας ἵππων καὶ τῶν καθημένων ἐπ᾿ αὐτῶν, καὶ σάρκας πάντων ἐλευθέρων τε καὶ δούλων, καὶ μικρῶν τε καὶ μεγάλων.(ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ-ΔΗΜΗΤΗΡΑΣ-ΓΗΣ ΠΛΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ. ΚΑΛΕΙ Ο ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΖΕΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ-ΣΙΝΟΥΣ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ,ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.ΟΡΙΣΤΕ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ???) 19 Καὶ εἶδον τὸ θηρίον καὶ τοὺς βασιλεῖς τῆς γῆςΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΗΠ.Ε.Ι <ΗΠΑ ΕΥΡΩΠΗ ΙΑΠΩΝΙΑ> ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΔΥΜΑΜΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΚΙΝΑ)) καὶ τὰ στρατεύματα αὐτῶν συνηγμένα ποιῆσαι τὸν πόλεμον(ΑΣΘΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι 666 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. 888 ΜΕ ΤΥΠΟΙΣ ΗΓΕΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ) μετὰ τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ ἵππου καὶ μετὰ τοῦ στρατεύματος αὐτοῦ.(200.000.000.ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ) 20 καὶ ἐπιάσθη τὸ θηρίον(ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΗΠΑ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΙΑΠΩΝΙΑΣ) καὶ ὁ μετ᾿ αὐτοῦ ψευδοπροφήτης(Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 Ο ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥΦΙΣΤΗΣ-ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ ΕΚ ΤΗΣ ΔΑΝΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΑΝ <ΩΣΠΕΡ ΓΑΡ ΕΚ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑ ΦΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΓΕΝΗΤΑΙ ΟΥΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝ ΦΥΛΗΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΣΕΤΑΙ> ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΣΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ Ο ΣΟΥΦΙΣΤΗΣ,ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΗΣ.ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΠΟΙΣΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Η ΓΛΥΞΜΠΕΡΓΚΕΡ ΥΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΘΩΝΑ ΕΚ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΚΗ ΑΥΛΗΣ.ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΛΛΟΣΟ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ ΙΣΛΑΜ ΚΙΝΑ) ΜΕ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 888 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ Ι'Η'Σ'Ο'Υ'Σ' ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ -ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΒΛΕΠΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 8-8-2008) ὁ ποιήσας τὰ σημεῖα ἐνώπιον αὐτοῦ, ἐν οἷς ἐπλάνησε τοὺς λαβόντας τὸ χάραγμα θηρίου(ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ 666 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΤΣΙΠ ΠΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ) καὶ τοὺς προσκυνοῦντας τῇ εἰκόνι αὐτοῦ· ζῶντες ἐβλήθησαν οἱ δύο εἰς τὴν λίμνην τοῦ πυρὸς τὴν καιομένην ἐν θείῳ. 21 καὶ οἱ λοιποὶ ἀπεκτάνθησαν ἐν τῇ ρομφαίᾳ τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ ἵππου, τῇ ἐξελθούσῃ ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ· καὶ πάντα τὰ ὄρνεα ἐχορτάσθησαν ἐκ τῶν σαρκῶν αὐτῶν.

ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΕΑΝ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ ΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΙΗΣΟΥ.
ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΜΝΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ, ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. 
Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ.
ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΙΣΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΦΟΥ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΙΗΣΟΥ ΣΑΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗ.
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΟΙ ΙΜΑΜΙΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ-ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ''ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ'' ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΩΝ ΑΓΑΡΗΝΩΝ Η ΑΠΙΣΤΩΝ.


ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣΕ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ, ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ????
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ.ΟΛΗ Η ΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΙΣΟΦΑΓΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ,ΖΩΑ ΝΕΚΡΑ,ΔΑΣΗ ΚΑΜΕΝΑ,ΠΟΤΑΜΙΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ,ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ.
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 200.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΓΙΚΑ.
ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ (ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ "888" ΚΑΙ Ο "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/888.html


ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 6 ΡΑΙΧ 
http://www.aparadektoi.gr/smforum/index.php?action=printpage;topic=2518.0

ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
http://www.agioskosmas.gr/periodiko.asp?isue=11&artid=220ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΟΠΟΥ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 150.000.000 ΡΩΣΩΝ Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ .ΗΔΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ.
http://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/2_epitomos_parts/26_prof_me_leptom.pdf


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/blog-post_12.html

ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
http://www.easy-share.com/1914283169/MONOMAXIES.rar

ΥΓΙΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΓΙΗ ΣΩΜΑΤΑ.
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΥΓΙΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΥΓΙΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ .
ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ.
"ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ"

ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ
http://www.easy-share.com/1914211902/alithis+asfalis+grafh.rar

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

Ορατός ο κίνδυνος "πυρηνικού πολέμου" στη Μέση ΑνατολήΤρέχουν να προλάβουν οι αιμοσταγείς παράφρονες -υπό καταληψία- λακέδες της HONG να βάλουν μπρος ένα "μίνι" πυρηνικό ολοκαύτωμα, ήτοι να ρίξουνε εκατέρωθεν καμιά 60αριά πυρηνικές κεφαλές, ελάχιστες σε σχέση με όσες μόλυναν τους ουρανούς του πλανήτη κατά την διάρκεια του "Ψυχρού Πολέμου" μεταξύ Η.Π.Α. και USSR, αλλά αρκετές ώστε να προχωρήσουν τα σχέδια μείωσης των πληθυσμών του πλανήτη, εκκαθαρίσεως εδαφών για εποικισμό και βεβαίως αρκετές ώστε να τρομοκρατήσουν τους υπόλοιπους κατοίκους του πλανήτη με σκοπό να αποδεχτούν τα χειρότερα, δηλαδή την γενοκτονία των 2/3 των κατοίκων του πλανήτη.

Οι κραυγές αγωνίας ανά τον πλανήτη είναι αρκετές αλλά τα συμπαιγνιακά ΜΜΑ παίζουν το παιχνίδι "Εάν δεν είναι στις ειδήσεις, δεν υπάρχει είδηση". Άλλωστε, την Ευρώπη την ενδιαφέρουν οι τράπεζες και τα χρηματιστήρια και όχι ένας πιθανός Γ'Π.Π.

Ήδη, ο άρρωστος από καρκίνο(τυχαία και αυτός) Ούγκο Τσάβεζ δηλώνει απερίφραστα πως είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος πυρηνικού πολέμου ο οποίος θα καταστρέψει τον κόσμο. Από κοντά και ο αποσυρθείς ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο ο οποίος προειδοποιεί πως "ετοιμάζουν πυρηνικό πόλεμο".

Ουδείς εκ των δύο όμως δεν δείχνει το δάχτυλο προς τον αληθινό υπεύθυνο, την γενοκτονική Κίνα, όργανο επί γης του αρχισυνωμότη Σιν Σιών ο οποίος κινείται "κατά τας γραφάς". Λογικό θα σκεφτεί κάποιος, μιας και οι δύο χώρες, Βενεζουέλα και Κούβα, διατηρούν σχέσεις εξαρτήσεως με κινεζικές βιομηχανίες τόσο για οπλισμό όσο και για υπόλοιπα εμπορικά "αγαθά" της Σίνας.

Ορατός ο κίνδυνος "πυρηνικού πολέμου" στη Μέση Ανατολή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες προειδοποίησε χθες κατά του κινδύνου ενός "πυρηνικού πολέμου" στη Μέση Ανατολή, ο οποίος θα απειλούσε το μέλλον του πλανήτη, λόγω των εντάσεων ανάμεσα στο Ιράν και τους Δυτικούς για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.

"Αυτήν τη στιγμή υπάρχει κίνδυνος ενός πυρηνικού πολέμου, ο οποίος μπορεί να σημάνει το τέλος του κόσμου", τόνισε ο Τσάβες, σύμμαχος του Ιράν.

"Οι πρώτοι που ευθύνονται για τον κίνδυνο αυτόν είναι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι σύμμαχοί της, ανάμεσά τους και το Ισραήλ, που έχουν στην κατοχή τους πολλές ατομικές βόμβες", πρόσθεσε.

Αμερικανοί και Ευρωπαίοι ασκούν πιέσεις στο Ιράν από την περασμένη εβδομάδα που δόθηκε στη δημοσιότητα η έκθεση της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενεργείας, στην οποία εκφράζονται έντονες υποψίες ότι το Ιράν έχει εργαστεί για την ανάπτυξη ατομικού όπλου.

Το Ιράν απέρριψε τις κατηγορίες της ΙΑΕΑ, η έκθεση της οποίας δημοσιοποιήθηκε σε μια περίοδο που οι Ισραηλινοί απειλούν για προληπτική επίθεση εναντίον των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων.
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_9955.html

"Ετοιμάζουν πυρηνικό πόλεμο"
"Στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου βάζει τον κόσμο η έκθεση της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής ενέργειας (ΙΑΕΑ) για το Ιράν", σύμφωνα με άρθρο του Κουβανού ηγέτη Φιντέλ Κάστρο.

Ο Κάστρο υποστηρίζει ότι Βρετανία και Ισραήλ, προετοιμάζουν επίθεση εναντίον του Ιράν και η ΙΑΕΑ εξυπηρετεί τους σκοπούς τους.

"Το πιο περίεργο είναι ότι μόλις το ΝΑΤΟ είχε ολοκληρώσει την επιχείρηση του στη Λιβύη" στα τέλη Οκτωβρίου, η ΙΑΕΑ "έδωσε στη δημοσιότητα την έκθεση της που είναι πολιτική, ιδιοτελής και δογματική, η οποία θέτει τον κόσμο στα πρόθυρα του πολέμου με χρήση πυρηνικών όπλων", γράφει ο Κάστρο στο άρθρο του με τίτλο "γενοκτόνος Κυνισμός".

Ο 85χρονος ηγέτης, υπογραμμίζει ότι ενεργώντας έτσι η ΙΑΕΑ "ένας οργανισμός του Ο.Η.Ε. που θα πρέπει να παραμείνει στην υπηρεσία της παγκόσμιας ειρήνης" στηρίζει "τον πυρηνικό πόλεμο που η αυτοκρατορία των γιάνκηδων, σε συμμαχία με τη Μεγάλη Βρετανία και το Ισραήλ, προετοιμάζει λεπτομερώς εναντίον του Ιράν".

"Μετά το περίφημο Veni, vidi, vici του Ρωμαίου αυτοκράτορα (Ήρθα, είδα και κατέκτησα), που αναμεταδόθηκε στην κοινή γνώμη μετά το θάνατο του Λιβύου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, δεν μπορούμε πια να βρούμε λόγια για να περιγράψουμε την πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών", εκτιμά ο Φιντέλ Κάστρο.

Στην έκθεσή της που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, η ΙΑΕΑ εκφράζει "σοβαρές ανησυχίες" σχετικά με τη στρατιωτική διάσταση του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν.

Η Τεχεράνη απέρριψε την έκθεση, κατηγορώντας την Υπηρεσία ότι είναι όργανο στα χέρια των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ για να την απομονώσουν.

Ο Φιντέλ Κάστρο στο άρθρο του θεωρεί ότι είναι αναγκαίο "η ανθρωπότητα να έχει επίγνωση των κινδύνων που διατρέχει αδυσώπητα να περιέλθει σε μια πλήρη και τελική καταστροφή που θα είναι το αποτέλεσμα των ανεύθυνων αποφάσεων των πολιτικών στα χέρια των οποίων η τύχη, περισσότερο ότι το ταλέντο ή την αξία, έχει βάλει τη μοίρα της ανθρωπότητας".
http://news247.gr/kosmos/news/etoimazoyn_pyrhniko_polemo.1490136.html
Ελπίζουμε ότι σόφρονες άνθρωποι σε καίριες θέσεις θα αποτρέψουν αυτό που πάει να ξεκινήσει, ανατρέποντας από τις καρέκλες εξουσίας όλα αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα, προσκυνητές της HONG, και θα τους ξαποστείλουν στα βάθη των θαλασσών. Μία ανατροπή θα ήταν καλοδεχούμενη επιτέλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
IAEA: IRAN
http://www.iaea.org/newscenter/focus/iaeairan/index.shtml
http://www.iaea.org/newscenter/news/2011/bog091111.html

Ο Γενικός Διευθυντής της ΙΑΕΑ είναι βέβαια λευκοκίτρινος "ιάπωνας"...
http://www.iaea.org/About/dg/amano/biography.html

Είναι να απορείς με την αλλοπρόσαλλη στάση του Νετανιάχου. Πριν το καλοκαίρι του '11 το έπαιζε σεμνά και ταπεινά, τώρα βγάζει προς τα έξω το προφίλ του αδιάλλακτου αιμοσταγή παράφρονα. Αν αυτά δεν είναι δείγματα καταληψίας και χειραγώγησης... Αν εκεί στο Ισραήλ, τους έχουν παραμυθιάσει ότι με κάποιο μαγικό αβραμικό τρόπο θα σωθούνε, ας χτυπήσουνε γερά δυο τρεις φορές το κεφάλι τους στα τείχη που τους έχουν βάλει μέσα και χαίρονται, μπας και συνέλθουν και ανατρέψουν εν τέλει όλους τους ανώμαλους χειραγωγούμενους, για να έχουν ελπίδα επιβιώσεως. Τουλάχιστον, αυτό δείχνει η κίνηση πρώην αξιωματικών της Μοσσάντ να ξεσκεπάσουν το σχέδιο Νετανιάχου για προληπτικό χτύπημα στο Ιράν... Και σημειώνουμε το "πρώην" διότι οι νυν στην Μοσσάντ παίζουν άλλο παιχνίδι...

Iran missile development commander killed in explosion
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/8887322/Iran-missile-development-commander-killed-in-explosion.html

Israel refuses to tell US its Iran intentions
Israel has refused to reassure President Barack Obama that it would warn him in advance of any pre-emptive strike on Iran's nuclear capabilities, raising fears that it may be planning a go-it-alone attack as early as next summer.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/8886543/Israel-refuses-to-tell-US-its-Iran-intentions.html

Allen West: US Must 'Absolutely' Support Israel in Iran Attack
http://www.newsmax.com/Headline/west-iran-israel-nuclear/2011/11/10/id/417646?s=al&promo_code=D7D1-1

Threat by the US/Israel/UK on Iran
http://eyreinternational.wordpress.com/2011/11/13/threat-by-the-usisraeluk-on-iran/
(Εξοπλισμοί-Στρατηγική, εικόνες οπλικών συστημάτων)

William Hague does not rule out military option on Iran
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/8888082/William-Hague-does-not-rule-out-military-option-on-Iran.html

Barack Obama to consider all options to stop Iran getting nuclear weapons
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/barackobama/8887887/Barack-Obama-to-consider-all-options-to-stop-Iran-getting-nuclear-weapons.html

Επικίνδυνα παιχνίδια με το Ιράν με σκοπο την αναφλεξη του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/3.html

Επικίνδυνα παιχνίδια με το Ιράν με σκοπο την αναφλεξη του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου!!!

Ενώ στο παράλληλο σύμπαν της Βουλής Αβουλίας των Ανθελλήνων, τα κυνάρια αναλώνονται σε ανούσιους και συμπαιγνιακούς διαξιφισμούς, το Ισραήλ, η Αγγλία και οι ΗΠΑ προετοιμάζονται τάχιστα, εάν πιστέψουμε τις "έγκριτες" διεθνείς εφημερίδες, για προληπτικό χτύπημα στο Ιράν, λόγω όπως λένε πληροφοριών περί επιτάχυνσης του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν... Με άλλα λόγια ρίχνουν λάδι στην φωτιά του Γ' Π.Π.

Βέβαια, δεν γίνεται κουβέντα από τα συμπαιγνιακά ΜΜΑ. Το ενδιαφέρον άλλωστε επικεντρώνεται στην ...Κυβέρνηση Εκτάκτου Ανάγκης(ξεπουλήματος της Ελλάδος), στην 6η δόση του πρεζάκια, στο ...κούρεμα, στις γόβες της κινεζόδουλης Λαγκάρντ και σε άλλα θέματα "ζωτικής σημασίας". Έτσι ακριβώς όπως "έπαψε να υπάρχει" η ραδιενέργεια στην Ιαπωνία. Την ξέχασαν τα ΜΜΑ και η ραδιενέργεια είπε να φύγει ρε παιδί μου...

Find out true reactor conditions
http://www.japantimes.co.jp/text/ed20111104a1.html
Acute leukemia case is spiking up
http://fukushima-diary.com/2011/11/acute-leukemia-case-is-spiking-up/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+FukushimaDiary+%28Fukushima+Diary%29
Radioactive Disaster Debris Arrives in Tokyo from Iwate Prefecture
http://ex-skf.blogspot.com/2011/11/radioactive-disaster-debris-arrives-in.html
Σύμφωνα με το άρθρο του Sky News, ο Νετανιάχου προσπαθεί να συγκεντρώσει υποστήριξη από το "κοινοβούλιο" του Ισραήλ ώστε να προβούνε σε προληπτικό χτύπημα κατά του Ιράν.
"The country's defence minister Ehud Barak and the foreign minister Avigdor Lieberman are said to be among those backing a pre-emptive strike to neutralise Iran's nuclear ambitions."

Ο δε παράφρων Λίμπερμαν, απροκάλυπτα δήλωσε πως: "Το Ιράν αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για την Παγκόσμια Τάξη"("Iran poses the most dangerous threat to world order."). Βέβαια είπε πως τα θέματα αυτά του υπουργικού του Ισραήλ δεν είναι προς δημοσιοποίηση. Και πολύ σωστά αναρωτιέται ο "Tyler Durden" που υπογράφει το άρθρο στο zerohedge: Αφού δεν είναι προς δημοσιοποίηση, πως τότε το Sky News το δημοσιοποίησε;;;(Which makes one wonder: why is Sky News reporting on this, and why is it a matter for public discussion?)
Sky News Reports Israel Preparing For Preemptive Strike On Iran
http://www.zerohedge.com/news/sky-news-reports-israel-preparing-preemptive-strike-iran
Άλλωστε, φανερά, το Ισραήλ διενεργεί δοκιμές βαλλιστικού πυραύλου(πυρηνικής κεφαλής) ο οποίος έχει την ικανότητα να πλήξει το Ιράν. Παιχνίδια εντυπώσεων;

Israeli army test-fires missile capable of reaching Iran
http://www.guardian.co.uk/world/2011/nov/02/israeli-army-test-fires-missile?CMP=twt_gu
Israel speeds up ballistic missile tests as speculation grows of attack on Iran
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2056639/Israel-speeds-ballistic-missile-tests-speculation-grows-attack-Iran.html#ixzz1cbVDFkXD


Το όνομα του πυραύλου; Jericho... (περίεργη σύμπτωση ότι στην ταινία του εβραιοκρατούμενου Χόλλυγουντ, IRON MAN, παρουσιάζεται όπλο με το ίδιο όνομα "Ιεριχώς")

Και από κοντά, η Αγγλία και οι ΗΠΑ... συμφωνούν ότι το Ιράν "έγινε πολύ επιθετικό με το πυρηνικό του πρόγραμμα και δεν γνωρίζουμε γιατί"

  • Whitehall figures say Iran is 'newly aggressive - and we are not sure why'
  • Iran 'has enough enriched uranium for four nuclear weapons'
  • Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu pushing for invasion
  • Tel Aviv test-fires rockets capable of carrying nuclear warheads into Iran
  • Report reveals China continues to supply Tehran with missiles and other conventional weapons
  • Obama says nuclear programme remains a threat and calls on Iran to reveal its intentions
Λείπει ο Μάρτης απ'την Σαρακοστή; Η Κίνα συνεχίζει να προμηθεύει την Τεχεράνη με πυραύλους και άλλα συμβατικά όπλα, λένε αναφορές των αμερικάνων.

UK and U.S. 'draw up joint plan to attack Iran': Evidence of nuclear programme raises tension in Middle East
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2056873/Iran-attack-drawn-UK-US-Middle-East-tensions-rise.html#ixzz1cj3s6h4f
Και ενώ αυτά γράφτηκαν χθες, σήμερα η Guardian αναφέρει πως ο Νετανιάχου διέταξε ΕΔΕ για το πως διέρρευσαν τα σχέδια περί Ιράν. Όπως αναφέρεται στο άρθρο, εφημερίδα του Κουβέιτ αναφέρει πως ο Νετανιάχου πιστεύει πως οι επικεφαλής της Μοσσάντ και του Σιν Μπετ(κόμμα) διέρρευσαν την είδηση με σκοπό να αποτρέψουν μία τέτοια κίνηση. Άλλωστε, ο πρώην επικεφαλής της Μοσσάντ Μέιρ Νταγκάν έχει δηλώσει ότι μία επίθεση στο Ιράν "είναι η πιο ηλίθια κίνηση που έχει ακούσει".

Israeli PM orders investigation into Iran leak
http://www.guardian.co.uk/world/2011/nov/03/israeli-pm-investigation-iran-leak
The paper suggested that the purpose of the leaks was to prevent an attack, which had moved from the stage of discussion to implementation. "Those who oppose the plan within the security establishment decided to leak it to the media and thwart the plan," it said.

Ex-Israeli spymaster takes swipe at Netanyahu
http://www.guardian.co.uk/world/feedarticle/9677363
Ενώ όλα αυτά λαμβάνουν χώρα, ο Αχμαντινετζάν ή Σαβοριτζιάν σαβοριγιάν-γιαχ-γιαχβε, έχει περιέργως "εξαφανιστεί" από την δημοσιότητα, ενώ όλοι θυμούνται ότι έβγαινε και πέταγε κορώνες για το "σατανικό Ισραήλ" για ψύλλου πήδημα...
AHMADINEJAD SAYS "THE FINAL MOVE HAS BEGUN," GLOBAL REVOLUTION MANAGED BY THE TWELFTH IMAM
http://omega77.tripod.com/globalrevolution.pdf

Ahmadinejad’s Satanic Hand Gestures
http://ahmedamiruddin.wordpress.com/2010/02/15/irans-president-ahmadinajad-a-freemason/

Το ΝΑΤΟ καταστρεψε το υδρευτικό έργο "θαύμα" της Λιβύης

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ με νέο κείμενο & βίντεο
(επίσης έχει ενημερωθεί και η ανάρτηση "Ξένες Φωνές Επιβεβαιώνουν την Ο.Ε.Α.":
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_3780.html)

Why Gaddafi must die!Στο ανωτέρω βίντεο ο Αφρικανός παραπλανημένος(θα διαπιστώσετε το γιατί αν παρακολουθήσετε το βίντεο)αδερφός αναλύει με λογική και επιχειρήματα γιατί το ΝΑΤΟ έχει λυσσάξει να εξοντώσει τον Καντάφι, με την χαρακτηριστική προφορά που έχουν οι Αφρικανοί(οπότε τα αγγλικά είναι πολύ καθαρά και κατανοητά)

Επιγραμματικά, κάποιοι από τους λόγους:
1. Δημιουργία του πρώτου Αφρικανικού Δορυφόρου Τηλεπικοινωνιών... Δηλαδή τα αφρικανικά έθνη να έχουν δικό τους τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο!
Κοστίζει 400 εκατομύρια δολάρια για την επίτευξη αυτού του έργου. Από την άλλη, η Ευρώπη θα χάσει 500 εκατομύρια δολάρια(καθώς και το IMF διότι δεν δανείστηκαν από αυτό για τον δορυφόρο αλλά ο Καντάφι μόνος του έβαλε 300 εκατομύρια δολάρια!!!)

2. Ο Καντάφι και Αφρικανικές χώρες αποφάσισαν τη δημιουργία τριών τραπεζών:
-Το AMF(African Monetary Fund) με έδρα το Καμερούν. Θα δημιουργείτο το 2011, φέτος δηλαδή, χωρίς συμμετοχή χωρών εκτός Αφρικής.
-Η Αφρικανική Κεντρική Τράπεζα με έδρα τη Νιγηρία. Με άμεσο αποτέλεσμα να σταματήσουν οι αφρικανικές χώρες και ειδικώς οι γαλλόφωνες, να χρησιμοποιούν δυτικό συνάλλαγμα. Πάλι ο Καντάφι χρηματοδότησε το μεγαλύτερο μέρος της προσπάθειας.
-Η Αφρικανική Τράπεζα Επενδύσεων με έδρα τη Λιβύη. Με αυτόν τον τρόπο θα απελευθερωθεί η Αφρική από την παγίδα των δανεισμών από τη Δύση.
Τα χρήματα που κατασχέθηκαν(λογαριασμοί Καντάφι) προορίζονταν για αυτά τα σχέδια.

3. Τρίτος λόγος, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αφρικής.

Τι κοινό έχουν οι χώρες που βομβαρδίζουν τη Λιβύη; Είναι όλες τους χρεωκοπημένες! Οι ΗΠΑ δανείζονται από τους Κινέζους, το ευρώ καταρρέει και έρχεται ο Καντάφι και τους ξεφτιλίζει ακόμα περισσότερο προσπαθώντας να απεξαρτήσει την Αφρική από αυτούς, κόβωντας έτσι πολλά δις δολαρίων που απομυζούν από τις αφρικανικές χώρες...

Έ, δεν είναι να απορείς με τη λύσσά τους να δολοφονήσουν τον Καντάφι...

Και βέβαια, δυστυχώς, ο Αφρικανός φίλος έχει παραπλανηθεί και λογικά, διότι αναφέρει ότι η Χίλλαρυ Κλίντον όταν επισκέφθηκε τις αφρικανικές χώρες πρόσφατα ζήτησε να μην στηρίζουν τον Καντάφι αλλά και να μην κάνουν δουλειές με την Κίνα. Και ερωτά αφελώς δυστυχώς ο φίλος: Γιατί να μην δανειστούμε από την Κίνα; Τί μας έκανε η Κίνα που δεν μας κάνατε εσείς; Μήπως μας βομβάρδισε; Μήπως μας μόλυνε; Μήπως μας έκλεψε; Όλα οι δυτικοί τα έκαναν... Και αναφέρει μάλιστα ότι ο μεγαλύτερος επενδυτής αυτή τη στιγμή στην Αφρική είναι οι Κινέζοι...

Καταλαβαίνετε πως τα έχουν οι Κινέζοι; Μονά - ζυγά δικά τους. Βγάζουν βιτρίνα το ΝΑΤΟ ώστε να καταστρέψουν τις σχέσεις Αφρικής με τη Δύση ώστε οι Αφρικανοί να στραφούν προς αυτούς αφού η κακή Δύση τους βομβαρδίζει!

Έυχόμαστε κουράγιο στους Αφρικανούς, τους δηλώνουμε να κάνουνε υπομονή λίγο ακόμα και τους επιστούμε ΠΡΟΣΟΧΗ στους Κινέζους! Μην πέσουν από τα δίχτυα της Δύσης στα δίχτυα των Κινέζων διότι είναι η άλλη πλευρά του κακοφορμισμένου νομίσματος!

Δείτε και εδώ τον Πίνακα με το Εθνικό Χρέος ανά Χώρα, η Λιβύη βρίσκεται στην τελευταία θέση με 3,3% του ΑΕΠ χρέος... Ουσιαστικά δηλαδή δεν χρωστούσε η Λιβύη, ήταν εκτός συστήματος. Ε, τώρα φαντάζεστε πως νιώθουν οι αιμοπότες τραπεζίτες της Δύσης και τα κοράκια του ΝΑΤΟ. Αυτοί να είναι στα μαύρα χάλια και να χρωστάνε μέχρι και της ...Μιχαλούς και ο Καντάφι να τους κάνει πλάκα και στα στατιστικά στοιχεία;;; Θα λυσσάξουν! Όλα έχουν την αιτία τους. Και όλα θα βγούνε στη φόρα, ακόμα και αν δολοφονήσουν τον Καντάφι. Δεν τους ξεπλένει ούτε ο ...Νίγηρας πλέον!


List of National Debt by Country
  • US Gross Debt 2010 – $14,867.5bn 97% of GDP (US Debt) (US have two figures, gross debt (97% of GDP) includes funds held by government e.g. social security. Net debt (60% of GDP) excludes this.
  • Japan National Debt 228% of GDP 2011 (Japan national debt)
  • Italy National Debt 115% of GDP (FT)
  • UK National Debt 58% of GDP (UK) (note UK is now publishing two figures – one which includes bank bailouts and one which excludes. The figure in this graph is based on old calculation which includes financial sector intervention. The ONS now publish a figure without financial sector intervention. See(UK national debt for more details.

Other selected Levels of Public Debt as a % of GDP from 2010
1Japan
225.80

2Saint Kitts and Nevis
185.00

3Lebanon
150.70

4Zimbabwe
149.00

5Greece
144.00

6Iceland
123.80

7Jamaica
123.20

8Italy
118.10

9Singapore
102.40

10Belgium
98.60

11Ireland
94.20

12Sudan
94.20

13Sri Lanka
86.70

14France
83.50

15Portugal
83.20

16Egypt
80.50

17Belize
80.00

18Hungary
79.60

19Germany
78.80

20Dominica
78.00

21Nicaragua
78.00

22Israel
77.30

23United Kingdom
76.50

24Malta
72.60

25Austria
70.40

26Netherlands
64.60

27Spain
63.40

28Cote d’Ivoire
63.30

29Jordan
61.40

30Cyprus
61.10

31Brazil
60.80

32Mauritius
60.50

33Ghana
59.90

34World
59.30

35Albania
59.30

36Bahrain
59.20

37United States
58.90

38Seychelles
58.80

39Morocco
58.20

40Bhutan
57.80

41Guyana
57.00

42Vietnam
56.70

43Philippines
56.50

44Uruguay
56.00

45India
55.90

46Croatia
55.00

47El Salvador
55.00

48Poland
53.60

49Malaysia
53.10

50Kenya
50.90

51Argentina
50.30

52Pakistan
49.90

53Tunisia
49.50

54Turkey
48.10

55Norway
47.70

56Denmark
46.60

57Aruba
46.30

58Latvia
46.20

59Finland
45.40

60Colombia
44.80

61United Arab Emirates
44.60

62Costa Rica
42.40

63Thailand
42.30

64Dominican Republic
41.70

65Mexico
41.50

66Serbia
41.50

67Slovakia
41.00

68Mozambique
40.80

69Sweden
40.80

70Malawi
40.40

71Czech Republic
40.00

72Panama
40.00

73Bolivia
39.70

74Bangladesh
39.30

75Ethiopia
39.30

76Yemen
39.10

77Bosnia and Herzegovina
39.00

78Ukraine
38.40

79Switzerland
38.20

80Montenegro
38.00

81Lithuania
36.70

82Slovenia
35.50

83Romania
34.80

84Cuba
34.40

85Macedonia
34.20

86Canada
34.00

87Taiwan
33.90

88South Africa
33.20

89Senegal
32.10

90Syria
29.80

91Guatemala
29.60

92Papua New Guinea
27.80

93Indonesia
26.40

94Trinidad and Tobago
26.40

95Honduras
26.10

96Gabon
25.80

97Algeria
25.70

98New Zealand
25.50

99Venezuela
25.50

100Moldova
25.00

101Zambia
24.10

102Korea, South
23.70

103Peru
23.60

104Tanzania
23.30

105Ecuador
23.20

106Paraguay
22.80

107Botswana
22.60

108Australia
22.40

109Uganda
20.40

110Angola
20.30

111Namibia
20.00

112Hong Kong
18.20

113China
17.50

114Saudi Arabia
16.70

115Bulgaria
16.20

116Iran
16.20

117Luxembourg
16.20

118Kazakhstan
16.20

119Nigeria
13.40

120Kuwait
12.60

121Qatar
10.30

122Cameroon
9.60

123Russia
9.50

124Uzbekistan
9.00

125Estonia
7.70

126Gibraltar
7.50

127Chile
6.20

128Wallis and Futuna
5.60
.
129Azerbaijan
4.60

130Oman
4.40

131Equatorial Guinea
4.10

132Libya
3.30

http://www.economicshelp.org/blog/economics/list-of-national-debt-by-country/

Ευχόμαστε η συμπαντική Νέμεσις να τιμωρήσει σύντομα τα καθάρματα τους εβραιοσάξονες διότι πέραν του ότι είναι γεννημένοι πούστηδες και αρχι-παπατζήδες, είναι και αρχι-εγκληματίες. Ό,τι κάνουν γράφει και δεν ξεγράφει. Η τιμωρία τους θα είναι αμείλικτη.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Horrors Of US-NATO Butchery Of Libya Revealed
Exclusive to Rense.com
7-30-11


Note - The following email was received by a colleague of Susan Lindauer and we thank Susan for sending it immediately to us. This document is extremely important to read as it shows the hideous barbarity of the so-called 'civilized' Zionist-controlled United States and its City of London EU Western gangster allies. The bombing of the Libyan water project (the 'Great Manmade River'), the bombing of schools, hospitals and population centers, the blockading of the port at Tripoli to cut off all food and medical supplies, are all designed to starve and kill masses of humanity.

The people of Libya are incredibly intelligent and strong and are committed to withstanding this effort to steal their nation from them. We wish them all possible success. If Libya is allowed to be slaughtered and reduced to Third World rubble like the Zionist-owned United States did to the nations of Iraq and Afghanistan, the Western world - and 'civilization' as we knew it - are essentially gone. Remember Dresden... - ed

Susan: Also enclosed below is a press release on today's bombing by NATO

Finally back on the internet, not at our hotel, had to travel to get on. Thursday and Friday no gasoline thanks to the piracy of NATO.

What they gave me for Jeff Rense is a web link, they say it has photos and a video of what he needs. It is http://libya-sons.tv/video/ (Ed note - This page is now 404, apparently as a result the outrageous NATO bombing of the Libyan Broadcasting Authority and the murder of three journalist colleagues there.)

These people are now excited hiring some of the biggest lawyers in the world to file (lawsuits) against NATO. The war crimes here are unforgivable.

Last night, NATO bombed the Libyan Broadcasting company killing 3 civilians and injuring 15 others. They don't like any TV here except NATO propaganda. I am attaching 2 more leaflets, NATO dropped these last week. In what alternate Universe does NATO think these people will take any advice from them?

We were at a rally on Thursday where probably 400,000 to 500,000 people rallied behind their country and the Leader of their revolution.

These were some of the poorest people in Tripoli, yet they came with signs and their children dressed in green. They had written on their hands and bodies, we will give our soul for M. Ghadafi, we will all die before we let NATO and the great Colonial crusaders kill our beloved leader. NATO has stepped into a huge pile of shit and I hope that they end up with it all over their face. Ghadafi spoke at this rally over the phone, he said to NATO, "you must negotiate with the people of Libya" NOT ME, it is the people who decide their government and their leader.

I suppose you know about the infighting amongst the rebels? Now they have killed one of their big generals and this has instigated hate amongst them, this is due to the tribal loyalties. They have actually been fighting amongst each other for weeks, the kill each other periodically as they are all thugs.

In England, the British tried to give the Libyan embassy to the rebels! Like England says who owns the Libyan embassyand then the next day the rebels are killing each other. What a joke. The legitimate government of Libyan has now sealed that embassy. The UK can KISS any business here in Libya off ­ they are finished as are the FRENCH who periodically by orders of Sarkozy, shut the border between Tunisia and Libya to stop food and medicine and gasoline from coming in. NATO has blocked all the ships from coming into Tripoli so they want to starve these people out. Libya must pay big bribes to get the border open every time.

They are losing and they don't like it, they had better wake up, the US taxpayer will not fund this huge atrocity against humanity. The truth is coming out.The Eighth Wonder Of The World
The Great Libyan Manmade River Project

The 'United States' can't even build high speed trains let alone anything close to the scale of the vision of Muammar Gaddafi. This astonishing engineering feat provides pristine water to 70% of the people of Libya is now being systematically destroyed by US-NATO Depleted Uranium bombs.
And the desert blooms....


http://www.rense.com/general94/natobutcher.htm
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παρασκευή 29/7/2011

Το δολοφονικό γενοκτονικό ΝΑΤΟ υπέπεσε σε άλλο ένα από τα αναρίθμητα εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει στη Λιβύη.

Στις 22/7/11 βομβάρδισε το εργοστάσιο κατασκευής των αγωγών για το τεράστιο έργο, το λεγόμενο "Φράγμα του Τρελού", το οποίο είναι και στο βιβλίο των ρεκόρ Guiness ως το μεγαλύτερο φράγμα που έχει κατασκευαστεί από άνθρωπο. Ο βομβαρδισμός του εργοστασίου στην Brega ήρθε ύστερα από τον βομβαρδισμό του Υδρευτικού Δικτύου της Λιβύης την ίδια μέρα(Παρασκευή 22/7/11).

Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες ενώ η επισκευή του Δικτύου θα χρειαστεί πολλούς μήνες για να ολοκληρωθεί(και αν). Το ΝΑΤΟ δηλαδή καταδίκασε τους Λίβυους με το να τους στερήσει το τρεχούμενο πόσιμο νερό(το 70% των Λίβυων τροφοδοτούνταν από αυτό το Δίκτυο).

Το ΝΑΤΟ προβαίνοντας σε αυτούς τους βομβαρδισμούς στερεί από αθώους άμαχους πολίτες της Λιβύης την πρόσβαση σε πόσιμο νερό, τους υποβάλει σε διάφορες ασθένειες λόγω της επακόλουθης στέρησης νερού για να πλυθούνε, τους υποβάλει σε αργό θάνατο μέσω αφυδάτωσης και μολύνσεων. Συν τοις άλλοις, καταστρέφει ολοκληρωτικά ένα κράτος υπόδειγμα για τις αφρικανικές και αραβικές χώρες διαλύοντας υποδομές που χρειάστηκαν ανυπολόγιστο μόχθο και χρήμα για να δημιουργηθούν. Και όλα αυτά με το φαιδρό πρόσχημα το οποίο κατερρήφθη πολλαπλώς, ότι "ο Καντάφι πρέπει να αποχωρήσει από την εξουσία διότι βασανίζει τους Λίβυους πολίτες".

Όλοι αυτοί οι άνανδροι δολοφόνοι και βασανιστές του ΝΑΤΟ και των συνεργών του θα πληρώσουν πολύ ακριβά τα εγκλήματά που έχουν διατελέσει σε όλον τον πλανήτη. Το θέμα είναι να κρατήσουν την ψυχραιμία τους οι Λίβυοι και οι αραβικοί πληθυσμοί και να μην πέσουν στη φάκα ώστε να προβούν σε αντίποινα κατά της Δύσης εκκινώντας με αυτόν τον τρόπο τον πολυπόθητο για τους πούστηδες του ΝΑΤΟ, "Αρμαγεδδώνα".

Ευχόμαστε κουράγιο και ψυχραιμία στους δοκιμαζόμενους Λίβυους πολίτες.

NATO war crime: Libya water supply

23.07.2011 | Source:Pravda.Ru
NATO terrorist attack has hit a water pipes factory in al-Brega, murdering six guards, this being the factory which makes pipes for the great man-made irrigation system across the desert which brings water to seventy per cent of Libyan homes, according to sources in Libya. The factory was hit after the water supply network was destroyed on Friday.

July 22 2011. A date for humanity to remember. NATO hit the Libyan water supply pipeline. It will take months to repair. Then on Saturday they hit the pipeline factory producing pipes to repair it.

Since when is a water pipes factory in al-Brega a legitimate target to impose a no-fly zone to protect civilians? Sine when is the water supply pipeline itself a legitimate target?

NATO has committed another war crime, targeting a civilian water supply network which brings water to 70% of Libya's population, according to Pravda.Ru sources in Libya. The general manager of the Man Made River Corporation which controls the pipeline reports it was hit in a NATO strike on Friday. In another clear violation of the law, a consignment from Italy of 19 000 AK-47's was caught in Ajdabiyah by the Libyan authorities, according to Libyan military sources.

The international community has two choices: to turn a blind eye like cowards and allow NATO to murder Libyan children, murder Libyan civilians and support terrorists with their strikes - we have received information that white phosphorous is being used against Libyan government positions now that NATO is getting desperate- remember Napalm anyone?? The second option is for the international community to use the proper channels to bring pressure on NATO itself and on the politicians in its member states to stop this murderous atrocity, this outrage against civilization and international law, now.

You vote for this campaign? Then you are a child murderer, or sympathise with child murderers. Cameron, Obama and Sarkozy have the blood of hundreds of innocent people on their hands.

If NATO's contribution to protecting civilians is bombing their water supply then the international community will respond to this heinous war crime, whether or not the politicians do. Will anyone please do something about this horrendous war crime? Or will we all sit back while NATO destroys water supply lines, a civilian structure? Is this protecting civilians or is this an act of revenge because NATO is losing?

Timothy Bancroft-Hinchey
Pravda.Ru
http://english.pravda.ru/news/world/23-07-2011/118577-nato_war_crimes-0/
Geneva Convention, Article 54, paragraph 2: It is prohibited to attack, destroy, remove or render useless objects indispensable to the survival of the civilian population, such as foodstuffs, agricultural areas for the production of foodstuffs, crops, livestock, drinking water installations and supplies and irrigation works, for the specific purpose of denying them for their sustenance value to the civilian population or to the adverse Party, whatever the motive, whether in order to starve out civilians, to cause them to move away, or for any other motive.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Θαρραλέα Γυναίκα τα λέει έξω από τα δόντια: Το ΝΑΤΟ(ΟΤΑΝ) καταστρέφει τη Λιβύη.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_9612.html

ΟΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ
Η ΑΦΡΙΚΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post_20.html

SAIF AL ISLAM GADDAFI: Δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια λάθη με το παρελθόν.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/saif-al-islam-gaddafi.html

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΕ ...ΟΛΙΓΟΜΕΛΕΣ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ(!!!)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_1657.html

ΕΠ'ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_120.html

ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_18.html

Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_3568.html

O ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΔΑΥΙΔ ΚΑΜΕΡΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ "APACHE" ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΛΙΒΥΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/o-apache.html

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_9456.html

ΠΕΡΙ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ – ΛΙΒΥΗΣ – ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_6710.html

Το λυσσασμένο ΝΑΤΟ με συνεργία των "ανθρωπάκων" των ελληνικών επιτελείων, δολοφονεί τον υιό και τα τρία εγγόνια του Καντάφι...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_02.html

Συμπαιγνιακές «Πουστηνιές» του Ρωσοεβραίου Πούτιν στο θέμα Λιβύη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

Σχόλια για Καντάφι-Λιβύη και Φουκουσίμα
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_20.html

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More