ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG», ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ "ΖΕΝ" -"ΑΟΑ" - "ΟΤΟ"

*ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ*
To εμετικό εβραιομασονικό ιστολόγιο της Θεσ/νικης "ΤΑ ΧΑΛΙΑ" δημοσιευσε ειρωνική ανάρτηση του (01.10.2011) πριν την δημοσίευση της έρευνάς μας για την υπερστοα "HONG" (03.10.2011)
στην οποία ανάρτηση του, αναφέρει την HONG ως HUNG. Το τονίζουμε: αυτό έγινε ΠΡΙΝ την δημοσίευση της έρευνάς μας για την υπερστοα "HONG"
πως ήξερε ο συντάκτης του ιστολογίου "ΤΑ ΧΑΛΙΑ" ότι η υπερστοά HONG ονομάζεται αλλιώς ως HUNG πριν την δημοσίευση της έρευνάς μας για την υπερστοα "HONG";;
To μάντεψε στην τύχη; Χλωμό..
Έκανε ο ίδιος έρευνα και το βρήκε; Ακόμα πιο χλωμό ως ανίκανος ερευνητής που είναι.
ή μήπως ενημερώθηκε από την τοπική του μασονική στοά ή ραββινεία μέσω της ΚΥΠ/ΕΥΠ και της Γ.Α.Δ.Α. η οποία παρακολουθεί τα τηλέφωνα του Καραγεωργίου και του Αποστολου Παπανάκου όπως και τα e-mail τους... Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι αυτό, διότι δεν εξηγείτε αλλιώς ότι το έγραψε σκοπίμως και όχι τυχαία ως HUNG τη στιγμή που το ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ και η Ο.Ε.Α. δεν το έχει γράψει ποτέ ως HUNG παρά μόνο χθες μετά την δημοσίευση της ερευνάς του για την υπερστοά HONG.

http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_1463.html

Επίσης ο Σπυρόπουλος πριν την ανάρτηση της έρευνας για την Χονγκ άφησε υπονοούμενα ότι αναμένετε από το ιστολόγιο μας το ξεβράκωμα της ΧΟΝΓΚ
και προφανώς κατόπιν εντολών των αφεντικών του της ΓΑΔΑ έκανε προληπτική ανάρτηση για να προλάβει την ερευνα μας:

http://anti-amazon.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

Απόδειξη ότι η εβραιομασωνική πασοκική χούντα της ΓΑΔΑ της ΚΥΠ και της κατοχικής Τροικας μας παρακολουθεί στενά και επιμόνως, και προσπαθεί με αυτόν τον ύπουλο τρόπο να μας εκφοβίσει.
Τους γράφουμε στους όρχεις μας και στα παλαιότερα των υποδυμάτων μας και συνεχίζουμε!
Όπως κάθε ύπουλο δρακονιανό φίδι η ύπατη δρακονιανή υπερστοά HONG κυκλοφορεί με πολλά ονόματα, παρακλάδια και μορφές... για αποπροσανατολισμό των ερευνητών, για προστασία της ανωνυμίας των μελών της, και όπως το χταπόδι που ρίχνει μελάνι συσκοτίσεως.. Εξηγούμε παρακάτω..

Έχουμε και λέμε λοιπόν..
Η υπέρστοα HONG φαίνεται να ιδρύθηκε και οργανώθηκε με αυτή την ονομασία και μορφή περί το 1600μ.δ.χ. (μετά δρακονιανού ψευδόχριστου)... Είναι δηλαδή κατά πολύ αρχαιότερη της δυτικής συμβατικής εβραιοσαξονικής (μογγολικής) φιλοσοφικής μασονίας του Λονδίνου η οποία ιδρύθηκε και οργανώθηκε ουσιαστικά το 18ο αιώνα. (ενώ η συμπαιγνιακή «αντίθετη» ναζιστική θεοσοφική μασονία της Δύσεως ιδρύθηκε και οργανώθηκε ουσιαστικά με εντολές του μογγολικού Θιβέτ και της εβραίας Μπλαβάτσκυ το 19ο αιώνα, παράλληλα δηλαδή με την άνθιση του προβοκατόρικου ναζισμού ώστε να προπαρασκευαστεί ο Β’ και ο Γ’Παγκόσμιος Πόλεμος)

Προηγουμένως του 1600 υπήρχε βέβαια, αλλά σε άλλη μορφή και κυκλοφορούσε με το όνομα του «Λευκού Λωτού» και άλλες ονομασίες, ενώ ήταν πιστή στις αυτοκρατορικές κινεζικές δυναστείες των αμιγώς κίτρινων αρχαίων δρακονιανών Χαν και Μινγκ. Η υπερστοά αυτή διοικούνταν κυρίως από Μανδαρίνους (γραφιάδες αυλικοί του Αυτοκράτορα) αλλά και από Σαολίν μοναχούς, «μέντιουμ» με τις γνωστές «υπερ-ανθρώπινες» «υπερ-φυσικές» πνευματικές – και φυσικο-σωματικές δυνάμεις (με τη βοήθεια ασφαλώς των δρακονιανών δαιμόνων – διαστημικών επικυρίαρχων) και με τις πολεμικές τέχνες «Κουνγκ-Φου» κλπ.
Όπως έχει αποδείξει η Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» οι δρακονιανοί Κινέζοι Σίνες Εξολοθρευτές Ληστές (συμφώνως με αρχ. ελληνική ετυμολογία της λέξεως «Σίνις» = Κινέζος) από το 9600 π.δ.χ. (εποχή αναχώρησης ελλήνων θεών και βυθίσεως Ατλαντίδος) έως και περίπου το 5.000 π.δ.χ., εκκαθάρισαν πλήρως την Ασία από τους προηγούμενους αυτόχθονες κατοίκους της που ήταν Πελασγοί Έλληνες Ίωνες Γιουνάν. (Σήμερα ακόμα η Νότια Κίνα λέγεται «Γιουνάν» και οι μογγόλοι Τούρκοι αποκαλούν την Ελλάδα «Γιουνανιστάν», δηλαδή το Κράτος των Γιουνάν-Ιώνων-Ελλήνων, αλλά εκεί δεν κατοικεί κανένας Έλληνας πλέον, διότι όλοι σφαγιάστηκαν) .. Οι Δρακονιανές Κινεζικές γενοκτονικές ορδές λοιπόν με εντολές του Σεληνιακού ουράνιου κυρίου τους Τζεηντ-Τζενταϊ-Σεντάϊ-Σκατάϊ εγενοκτόνησαν μέχρις ενός τους Γιουνάν της Ασίας και βίασαν τις ελληνίδες Γιουνάν παράγωντας τους λευκοκίτρινους σχιζοφυλετικούς μπάσταρδους και υβρίδια (ύβρις εναντίον φύσεως), δηλαδή τα τέκνα τους, τους Μογγόλους.. Λόγω του ανθρωπολογικού σχιζοειδούς φαινόμενου «Ντομπερμαν» (Ανακαλυφθέν από Γάλλους ανθρωπολόγους το 1920) οι λευκο-κίτρινοι ημιδρακονιανοί γενοκτόνοι Μογγόλοι συνέχισαν το έργο των καθαρών δρακονιανών Κίτρινων, γενοκτονώντας πλέον αντί γι’αυτούς τη λευκή και τη μαύρη φυλή και τους έλληνες, προωθούμενοι σταδιακώς προς τη δύση, ΑΛΛΑ ΕΝΙΟΤΕ, ως λυσσασμένα σκυλιά ντόμπερμαν επιτίθονταν και προς τα ανατολικά και προς τα αφεντικά και γενήτορες τους, αμιγώς κίτρινους δρακονιανούς Κινέζους !!!
Αυτές λοιπόν οι αμιγώς κίτρινες αυτοκρατορικές δρακονιανές ερπετικές δυναστείες των Χαν και Μιγνκ χολωμένοι από τις παρενοχλήσεις και επιθέσεις των ...«τέκνων» τους λευκο-κίτρινων μογγόλων εναντίον τους, αναγκάστηκαν και άρχισαν να χτίζουν αυτό το οποίο αργότερα έγινε το σήμα κατατεθέν του «κινεζικού πολιτισμού» (= σχήμα οξύμωρο), δηλαδή το Μεγάλο Σινικό Τείχος με σημείο μέγιστου ύψους έναν πύργο στημένο -όχι τυχαία- στα «888 μέτρα» από το επίπεδο της θάλασσας!! (Σχετικά με τον «ιερό – τυχερό» κινεζικό γεωστρατηγικό κωδικό αριθμό «888» Ι’Η’Σ’Ο’Υ’Σ’ και τον ρόλο του, έχει γράψει το ιστολόγιο στο παρελθόν και δεν θα αναλυθεί ξανά εδώ...
http://www.flickr.com/photos/bobcanada/1002269917/in/set-72157601204668763
η επιγραφή λέει: "Μόνο οι πιο άριστοι άνδρες μπορούν να σκαρφαλώσουν μέχρι αυτό το σημείο - 888 μέτρα" )
).....
Το Σινικό τείχος λοιπόν χτίστηκε με τη δόλια γενοκτονική σκοπιμότητα αφενός να πάψουν ή να μετριαστούν οι μογγολικές «ντόμπερμαν» επιθέσεις εναντίον των γενητόρων και αφεντικών τους Κινέζων Χαν και Μινγκ και αφετέρου οι μογγολικές ορδές να προωθηθούν με μεγαλύτερη ώθηση προς δυσμάς, δηλαδή ο Δράκος να προωθηθεί προς τον δυτικό Τίγρη, με τα ολέθρια αποτελέσματα που καταγράφει η ιστορία (μογγόλοι υπερ-γενοκτόνοι: Τζέγκις Χάν, Αττίλας, Ταμερλάνος, Αβρααμ ή Χαβρα-Χαν, Ιησούς του Ναυί και γενοκτονίες ελλήνων Αιγύπτου και Παλαιστίνης, κλπ κλπ)
(Ο Κινεζικός λευκός δυτικός Τίγρης που ουσιαστικά συμβολίζει την δύση και την αντίπαλη λευκή φυλή γενικότερα)
Επινοηθέν από τα Κινεζικά Δρακονιανά επίγεια και διαστημικά επιτελεία, και με απλά λόγια σημαίνει ότι η Δύση είναι ο Τίγρης και η Κίνα είναι ο Δράκος. Πρώτα μεθοδεύουν τα συμπαιγνιακά θρησκευτικομασονικά ιερατεία Ανατολής+Δύσεως (HONG+ZEN+AOA+OTO+MTM+BENEN BERITH) την προβοκατόρικη ασθενή επίθεση της Τίγρης εναντίον του Δράκου και τελικά ο Δράκος αντεπιτίθεται και τα σαρώνει όλα. (Βλεπε και "Αγια" γενοκτονικη
Κινεζικό Δόγμα Τίγρης και Δράκου.
Επινοηθέν από τα Κινεζικά Δρακονιανά επίγεια και διαστημικά επιτελεία, και με απλά λόγια σημαίνει ότι η Δύση είναι ο Τίγρης και η Κίνα είναι ο Δράκος. Πρώτα μεθοδεύουν τα συμπαιγνιακά θρησκευτικομασονικά ιερατεία Ανατολής+Δύσεως (HONG+ZEN+AOA+OTO+MTM+BENEN BERITH) την προβοκατόρικη ασθενή επίθεση της Τίγρης εναντίον του Δράκου και τελικά ο Δράκος αντεπιτίθεται και τα σαρώνει όλα.
......................
Από το 1644μ.δ.χ ανατρέπετε η μακρόχρονη αυτοκρατορική δυναστεία των Μινγκ (διάδοχοι των Χαν) και αναλαμβάνει την εξουσία της Κίνας η αυτοκρατορική δυναστεία των Τσίνγκ. Όμως οι Τσίνγκ κατά τα φαινόμενα δεν είναι αμιγώς κίτρινοι δρακονιανοί αλλά επρόκειτο για κάποια μογγολική επιμειξία και εισβολή προερχόμενη εκ της Μαντζουρίας, βορειοανατολικώς της Κίνας!! Αυτό το γεγονός φαίνεται να ήταν απαράδεκτο για τους καθαρώς Κίτρινους δρακονιανούς Κινέζους οι οποίοι δεν ανέχονται φυλετική σκατόμυγα στο σπαθί τους, και έτσι λοιπόν ξεκίνησε ευθύς αμέσως το αντάρτικο εναντίον των φυλετικά ακάθαρτων καταπιεστών(κατά τους Κινέζους) αυτοκρατόρων Τσινγκ, οι οποίοι ταυτίστηκαν με το σκότος. Αυτή ήταν και η αιτία της μετάπτωσης των προηγούμενων δρακονιανών υπερ-στοών (λευκού λωτού, κλπ)) και της ίδρυσης των Χονγκ στη μορφή που τη γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα!! Οι αντιστασιακοί θωρακίζονται κάποια στιγμή σε ένα μοναστήρι Σαολίν... Οι Τσινγκ στέλνουν στρατό και εισβάλει και καταστρέφει και εκθεμελιώνει αυτό το μοναστήρι.. Κατά τον θρύλο μόνον πέντε μοναχοί Σαολίν επιβίωσαν! Αυτοί ήταν οι διαβόητοι «5 πρεσβύτεροι» και κατά τον θρύλο οι αρχικοί ιδρυτές της δρακονιανής υπερ-στοάς HONG στην μορφή που την ξέρουμε μέχρι και σήμερα..
Η υπερστοά HONG λοιπόν κυκλοφορεί με πολλά ονόματα και παραλλαγές ένα από αυτά είναι το HUNG... HONG και HUNG στην Κινεζική γλώσσα σημαίνει μεγάλη ισχύς και το χρώμα κόκκινο το οποίο είναι και το χρώμα αυτής της υπερστοάς. Το κόκκινο έχει να κάνει με το ότι από την βαθιά αρχαιότητα οι αυτοκράτορες Χαν και οι Μιγνκ βάφανε τα φρύδια τους και λοιπά μέρη του σωματός τους με κόκκινο χρώμα και αυτό ήταν ένδειξη της κοινωνικά υπέρτατης θέσεως τους.. Ο γήινος δρακονιανός κινέζος αυτοκράτορας εθεωρείτο ένα μόλις βήμα πριν από τον Ουράνιο αυτοκράτορα (http://en.wikipedia.org/wiki/Jade_Emperor) δρακοχελώνα θεό Τζέηντ ή Τζεντ ή Τζιούντ ή Ιούδα ή Τζεντάϊ ή Σεντάϊ ή Σκατάϊ δηλαδή τον σεληνιακό δρακονιανό πειρατή, διαστημικό γενήτορα των Κινέζων, ανώτατο θεό του Ταοϊσμού και της Κίνας, και δημιουργό όλων των κύριων γήινων θρησκειών και πολιτικών-οικονομικών-κοινωνικών συστημάτων εξωτερικής επιφανείας πλανήτου.
Κάντε ένα διάλλειμα και δείτε μια στιγμή αυτό σχετικά με τους κινέζους αυτοκράτορες..και τους διαχρονικούς πράκτορές τους στη δύση εβραιομογγόλους:
Ο ΚΙΝΕΖΟΜΟΡΦΟΣ ΣΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΟΜΟΡΦΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ "HONG" ΔΙΑΤΑΖΕΙ: "Αφήστε την Ελλάδα να πτωχεύσει" !
Το κόκκινο επίσης έχει να κάνει με το χρώμα του αίματος και τη γενοκτονία των Κινέζων εναντίον Πελασγών αλλά είναι γενικά και ένα χρώμα που συμβολίζει την αιματηρή επανάσταση..όπως θα φανεί παρακάτω..
Το κύριο επαναστατικό σύνθημα και ΥΠΑΤΟΣ ΟΡΚΟΣ της Χόγνκ ήταν «ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΙΝΓΚ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΣΙΝΓΚ» - " Down with Tsing ! " and "' Long live Ming ! ",ενώ τα μέλη της στις τελετουργίες τους κλήσεως δρακονιανών δαιμόνων φοράνε κόκκινες κελεμπίες, διότι το κόκκινο είναι το επίσημο χρώμα και όνομα της υπερστοάς.
Διαβάζουμε τα εξής αποκαλυπτικά από την Ο.Ε.Α.:
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΟΥΓΓΡΟΕΒΡΑΙΟΣ LINCOLN VON TREBITS ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΟ ΘΙΒΕΤ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ «ΝΑΖΙΣΜΟΣ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ») ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: «ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΙΝΓΚ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΣΙΝΓΚ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΚΡΑΖΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ LINCOLN VON TREBITS, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ «HONG» ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «GOLDEN DAWN» Ή «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ΑΚΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΣΑ TA ΝΗΜΑΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ …ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ. ΙΔΕ LINK:http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html ), ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ Ή ΡΟΜΆ, ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΣΚΥΘΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.


Επίσης για τον ίδιο τριπλό πράκτορα (Κινέζων, εβραιομασωνίας Λονδίνου, και Ναζιστικής Γερμανίας) ουγγροεβραίο LINCOLN VON TREBITS, ως δρακονιανώς τηλεκατευθυνόμενο εβραιοναζιστικό ζόμπι των 72 της A.O.A. Λονδίνου, που τον βλέπετε εδώ ντυμένο και ως Κινέζο δρακονιανό μανδαρίνο της HONG:
Διαβάζουμε τα εξής αποκαλυπτικά στο βιβλίο «Ναζισμός Μυστική Εταιρεία» (Verner Gerson)
(σελίδα 291)
«Στο επιτελείο –ή καλύτερα την «αυλή»- κάθε «τίγρη», συνωστίζονταν ένα πλήθος ξένοι advisers (σύμβουλοι), τυχοδιώκτες, κατάσκοποι, χρηματιστές, έμποροι όπλων. Όλοι αυτοί έκαναν έναν φοβερό υπόγειο πόλεμο μεταξύ τους, όπου τα ύπουλα χτυπήματα ήταν ο κανόνας.
Για να επιβληθεί καί να ξεπεράσει αυτά τα καθάρματα, ό Τρέμπιτς (Ιγνάτιος Τρέμπιτς-Λιλκολν), ακολουθώντας καί τις συμβουλές του Γιοϋ-Πέϊ-Φοϋ,«κινεζοποιήθηκε» στο μάξιμουμ.Καθιέρωσε την ενδυμασία των μανδαρίνων του παλιού καιρού, ξύρισε το μουστάκι του, αντέγραψε τίς χειρονομίες καί τη συμπεριφορά των Ουρανίων καί πήρε τ' όνομα Κάο-Κούνγκ (Φως της Απεραντοσύνης).
Μπήκε τόσο πολύ στο πετσί του νέου ρόλου του, ώστε του έκαναν μια τιμή πού μόνο άλλος ένας Ευρωπαίος είχε την τύχη να δεχθεί ως τότε, ό γάλλος κόμης 'Αλμπέρ ντε Πουβουρβίγ ή Μάτ-Τζιόϊ: Μύησαν τον Κάο-Κούνγκ στη μυστική ' Εταιρεία των Χόνγκ.
Αυτή τη φορά, ό Τρέμπιτς μπόρεσε ν' αναγνωρίσει «το χέρι» των ' Εβδομήντα-Δύο, αυτό πού τον εϊχε εκτο­ξεύσει σε τούτη τη μεγάλη περιπέτεια καί πού αυτός είχε υπηρετήσει ως τότε τυφλά, χωρίς να προσπαθεί να κατα­λάβει το Μεγάλο-Σχέδιο.
 θρησκευτική αίρεση των Χόνγκ απλώνεται, όχι μόνο στις δεκαοχτώ επαρχίες πού αποτελούν την Κίνα, αλλά καί στίς Κινεζικές αποικίες πού βρίσκονται σκορπισμένες σ' όλη την έκταση της κεντρικής Ασίας. Στήν πραγμα­τικότητα, αυτή διηύθηνε τόσο την εσωτερική όσο καί την εξωτερική πολιτική της Κίνας, από το 1912 καί μετά, δη­λαδή από την εποχή πού ό Σούν-Γιάτ-Σέν ανακήρυξε τη Δημοκρατία Σούν-Γιάν-Σέν: 1866-1925, πρώτος πρόε­δρος της Κινεζικής Δημοκρατίας καί ιδρυτής του Κοϋο-Μίν-Τάνγκ).
...........
Αυτή τη φορά δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία. Ήταν «τηλεκατευθυνόμενος» και είχε κληθεί να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο σε διεθνές επίπεδο.
Όμως πάνω απ’όλα, διαισθάνθηκε (μια και οι αδιάσειστες αποδείξεις του έλλειπαν) ότι οι μυστικές εταιρείες της Δύσης δεν είναι, στην πραγματικότητα παρά προεκτάσεις παρακλάδια των μυστικών εταιρειών της Άπω Ανατολής: των Χόνγκτου Χρυσού Άνθους, της Τριάδας… κι’ άλλων ακόμα μυστικότερων.»
ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ.
Όταν οι ΧΟΝΓΚ, που λειτουργούσαν από το 1600 – 1900 ως παρακράτος και υπόκοσμος της Κίνας, τελικά κατάφεραν το 1912 και ανάτρεψαν τους Τσίνγκ με την επανάσταση Hinhai, ανέλαβε την εξουσία της Κίνας ο «δημοκρατικός» Σουν Γουέν (Sun Wen) ο οποίος ήταν παράλληλα και ηγετικό μέλος της υπερστοάςHONG. Από τότε η HONG ξαναμπήκε για τα καλά στα μέσα και στα έξω και στον πλήρη έλεγχο της εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής της δρακονιανής Κίνας διακλαδωμένη ουσιαστικά παντού και διατάσσοντας και κατευθύνοντας ΚΑΙ τα νήματα των δυτικών υπερ-στοών και υπο-στοών μέσω του ΖΕΝ του συμπαιγνιακού μογγολικού Θιβέτ (λευκή και μελανή αδελφότητα), σήμερα δήθεν εξόριστου στην Ινδία..
Διαβάζουμε:
Sun, Yat Sen, eigentlich Sun Wen (1868-1925), Arzt und Staatsmann, Führer der chinesischen Revolution von 1911, erster Präsident der Chinesischen Republik, Gründer und Führer der Kuomintang (Volkspartei), Mitglied der Geheigesellschaft «Hong» (Triade) und einer (vermutlich amerikanischen) Freimaurerloge.
Μεταφραση:
Sun, Yat Sen, αλλά το ορθό είναι Sun Wen (1868-1925), γιατρός και άνθρωπος της εξουσίας, αρχηγός της κινέζικης επαναστάσεως, πρώτος πρωθυπουργός της ρεπουμπλικανής Κίνας, ιδρυτής και αρχηγός του κόμματος Kuomintang (το κομμα του λαου), στέλεχος της μασονικής στοάς "Hong"(Τριάδα) και ίσως και άλλης αμερικανικής στοάς
Από τότε η Υπερστοα HONG και τα παρακλάδια της διακλαδώθηκαν και μετεξελίχτηκαν και σε πολιτικό κίνημα έχοντας μέχρι και σήμερα στις τάξεις τους πολιτικούς ανώτατους αξιωματούχους και στρατηγούς της Κινεζικής κυβερνήσεως!
Η «HONG» πλέον ήταν ο νέος αναστημένος «αυτοκράτορας Μινγκ» – ως μεσάζοντας δρακονιανό μέντιουμ μεταξύ Ουρανού(Σελήνης) και Γης, και οι αξιωματούχοι πολιτικοί και στρατηγοί της Κινεζικής κυβερνήσεων και του Κινεζικού στρατού ήταν τα πειθήνια ζόμπι και τα πιόνια της.
Ο πολιτικός φορέας των HONG λέγεται Tiandihui (= η μυστική εταιρεία του "Ουρανού και της Γης", δηλαδή ο μεσάζοντας-μέντιουμ μεταξύ διαστημικών και γήινων κινέζων δρακονιανών), άλλα ονόματα του όφεως της HONG είναι το HONGMEN ή HONGMENG (κυρίως παρακλάδια της HONG στην Ταϊβαν).. που σημαίνει η πελώρια ή απέραντη πύλη..
China Zhi Gong Party
(επίσης ένα από το 8 κύρια δικτατορικά κινεζικά πολιτικά κόμματα λέγεται Zhi Gong και προέρχεται απευθείας από την διεθνή HONG, δηλαδή την "Hung Society Zhigong Hall"όπως αναφέρει ωμά η wiki, η οποία διεθνής Hung όπως λέει, εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ..!!! Ιδού λοιπόν οι Κινεζικά τηλεκατευθυνόμενες ΗΠΑ με τα Κινεζικής ιδιοκτησίας λιμάνια και πόλεις και μεγαλοκαταστήματα εντός των ΗΠΑ !!! Ξυπνάτε ηλίθια αμερικανάκια και ηλίθια νεοελληνάκια των ΗΠΑ)
Μέλος της HONG και της Tiandihui κατά τα φαινόμενα ήταν και ο διαβόητος κομμουνιστής υπερ-εγκληματίας Μαο Τσε Τουνγκ ή Mao Zedong ο οποίος δολοφόνησε δίχως πρόβλημα πάνω από 40.000.000 «δικούς του» Κινέζους για να επιβάλει την Κόκκινη «HONG» Κινεζική κομμουνιστική δικτατορία του (=δικτατορία τηςHONG)..Διότι HONG=Κόκκινο. Και το σοσιαλιστικό Κοϋο-Μίν-Τάνγκ το ίδρυσε ο τότε φανερός ηγέτης της HONG Σούν-Γιάν-Σέν ή Sun Wen (1868-1925). Τον βλέπετε εδώ και στη φωτογραφία: http://en.wikipedia.org/wiki/Kuomintang . Στο οποίο Κοϋο-Μίν-Τάνγκ (πολιτικό κίνημα της HONG) ανήκε αρχικά και ο Μαο Τσε Τουνγκ άσχετα αν αργότερα ήρθαν δήθεν τάχα σε ρήξη, δημιουργώντας ένα αριστερο-κομμουνιστικό Κοϋο-Μίν-Τάνγκ και ένα δεξιό-εθνικιστικό Κοϋο-Μίν-Τάνγκ το οποίο δήθεν τάχα ηττήθηκε.. O Μαο Τσε Τουγκ μάλιστα ήταν αρχικά και διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας του Κοϋο-Μίν-Τάνγκ, δηλαδή την αντίστοιχη θέση που κρατούσε ο Γκέμπελς στο ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας! Στην πραγματικότητα η HONG από πίσω κινούσε τα νήματα και επέφερε την γεωστρατηγική πλανητική στροφή με επιβολή κομμουνισμού στο ανατολικό μπλοκ του πλανήτη. Απόδειξη τούτου ότι η HONG καθόλη τη διάρκεια της κομμουνιστικής κυριαρχίας στην Κίνα κατείχε επίσημη θέση πολιτικού κόμματος (!!!) στο δικτατορικό κεντρικό "κομμουνιστικό" κινεζικό καθεστώς, ως θέση που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, και αυτό το κόμμα λέγεται China Zhi Gong Party, http://en.wikipedia.org/wiki/China_Zhi_Gong_Party όπως δείξαμε πιο πάνω, με ισχυρότατες διεθνείς διασυνδέσεις σε ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο! Από τότε οι Κινέζοι ονομάζονται «RedChinese» = Κόκκινοι Κινέζοι.. Δηλαδή Κινέζοι της HONG. Η σημαία της Κίνας παριστάνει την ημισέληνο και είναι κόκκινη, η σημαία της σοβιετικής κομμουνιστικής ένωσης επίσης κόκκινη, και η σημαία της Τουράνιας μογγολικής γενοκτονικής πόρνης Τουρκίας και συμμάχου της Κίνας, επίσης Κόκκινη με ημισέληνο!! Επίσης «κόκκινοι εβραίοι» ή «κόκκινη ασπίς» ή «ΑΣΠΙΔΑ της HONG», ονομάζονται οι χαζαρο-μογγόλοι διεθνείς τραπεζίτες υπερ-πλούσιοι εγκληματίες τοκογλύφοι Ροτσιλντ οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο και στην υποβοήθηση της κομμουνιστικής σοβιετικής και κινεζικής επανάστασης...Θα επανέρθουμε κάποια άλλη φορά στο ζήτημα αυτό.. Μέχρι σ’αυτό το σημείο πάρτε βαθιές ανάσες και αναρωτηθείτε ανόητοι φιλοκινέζοι αυτοκτόνοι νεοέλληνες τι πρόκειται να κάνουν σε εσάς οι Κινέζοι εφόσον δεν υπολογίζουν ούτε καν τη δική τους φυλή, ούτε τον πλανήτη (τον οποίο καταστρέφουν οικολογικά στο όνομα της «ανάπτυξης») και δεν υπολογίζουν ουσιαστικά τίποτε προκειμένου να κυριαρχήσουν στον πλανήτη!
Όμως συνεχίζοντας τα αποκαλυπτήρια της HONG, όπως φάνηκε και παραπάνω στο κείμενο με το ηγετικό μέλος της HONG Sun Wen, τα παρακλάδια τηςHONG ονομάζονται αλλιώς και «Τριάδες»..
Οι «Τριάδες» είναι μια απίστευτης δύναμης εγκληματική οργάνωση του υπόκοσμου με 4 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, ως παρακλάδι της HONG που ουσιαστικά αποτελεί οργανωμένο έγκλημα των απάνθρωπων και ύπουλων Κινεζοερπετών εναντίον της Λευκής και Μαύρης φυλής, είναι απλωμένοι φυσικά σε όλη την Ασία αλλά και σε όλο τον κόσμο και όπου υπάρχουν γενικά Κινέζοι στον πλανήτη (δηλαδή πλέον παντού)..στην Αμερική π.χ. συναντώνται ως «Τριάδες» και «Tong» http://en.wikipedia.org/wiki/Tong_(organization)
Δραστηριότητες των «Τριάδων»: Οικονομικό και λοιπό οργανωμένο Έγκλημα,
Διεθνές Παραεμπόριο, Διακίνηση ναρκωτικών, Ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Πολιτικοί και λοιποί εκβιασμοί, Εξόντωση και δολοφονία πολιτικών και λοιπών αντιπάλων της HONG, και λοιπές ...αγαθοεργίες..
Η δυτική αστυνομία δηλώνει ότι ΑΔΥΝΑΤΕΙ να τους εντοπίσει και να τους εξαρθρώσει, λόγω του τρόπου με τον οποίον λειτουργούν και είναι οργανωμένοι!! (και φυσικά συμπληρώνουμε εμείς: λόγω της συγκάλυψης που απολαμβάνουν από την δυτική μασονία η οποία βρίσκεται υπό τις διαταγές της HONG μέσω Θιβέτ)
Προς τι λοιπόν το Τρία στις «Τριάδες»;;
Από το παρακάτω site που προέρχεται από δυτικούς μασόνους μαθαίνουμε σημαντικές πληροφορίες, καθώς οι δυτικοί μασόνοι ως όργανα της HONG θέλουν να γνωρίζουν όσα μπορούν από την οργάνωση η οποία τους κατευθύνει και τους διοικεί.
Στην παραπάνω εικόνα αριστερά βλέπετε το ύπατο έμβλημα της HONG η οποία είναι η κόκκινη πυραμιδοειδής τριγωνική αυτοκρατορική σφραγίδα, και δεξιά είναι οι 5 σημαίες που αντιπροσωπεύουν τους 5 πρεσβύτερους μοναχούς «μέντιουμ» Σαολίν, και σύμφωνα με τον θρύλο αρχικούς ιδρυτές της υπερστοάς HONG με την μορφή που την ξέρουμε μέχρι και σήμερα.
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ «ΤΡΙΑΔΕΣ» ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ.
Ιδού λοιπόν γιατί η δυτική μασονία έχει την πυραμιδοειδή διοίκηση και το Τρίγωνο του σεληνιακού Γιαχβέχα («οφθαλμός εν τριγώνω» παρόν σε όλες τις μασονικές στοές και στις χριστιανικές και εβραικές εκκλησίες-συναγωγές) ...
Ίδου λοιπόν τι σημαίνει το 3 και τι σημαίνει το τρίγωνο στη δυτική μασονία και στις χριστιανικές εκκλησίες και ραββινείες. Για να το πούμε πιο ωμά σημαίνει ότι οι δυτικοί μασόνοι και ραββίνοι στήνουν κώλο στους Κινέζους αυτοκράτορες Χαν και Μιγνκ και στην τριγωνική – πυραμιδοειδή αυτοκρατορική τους σφραγίδα, και στήνουν κώλο και στους μοντέρνους Κινέζους αυτοκράτορες διαδόχους των Μινγκ, της ύπατης δρακονιανής υπερστοάς HONG με επίσης ύπατο έμβλημα την τριγωνική κινεζική αυτοκρατορική σφραγίδα .... ή ...κινεζικός αυτοκρατορικός όφθαλμος εν τριγώνω (ΓΕΛΩΣ!!!)
Όμως γιατί η σημαία του Ισραήλ και των «κόκκινων εβραίων» μογγόλων Ροτσιλντ είναι 2 συμπλεκόμενα τρίγωνα και όχι ένα;;; Η απάντηση του ερωτήματος βρίσκεται στα χιλιάδες κείμενα και αναρτήσεις της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ. Συνοπτικά πρόκειται για τη συμπαιγνία Δεξιάς και Αριστεράς Χειρός (αριστερά ατραπός) ή Αγκάρτα και Σαμπάλα (Λευκό & Μελανό αδελφάτο) του ενδιάμεσου ΖΕΝ του Θιβέτ...διότι η HONG για να διοικήσει αποτελεσματικά την δυτική μασονία και να διαλύσει τα δυτικά έθνη λευκής+μαύρης φυλής διακλάδωσε τις υφιστάμενες με αυτήν στοές σε θετικές και αρνητικές, δηλαδή σε 888 και 666, δηλαδή σε φιλοσοφικές στοές που ακολουθούν το δεξί μονοπάτι ή το ΑΝΩ ΟΡΘΟ ΤΡΙΓΩΝΟ του ...καλού θεούλη, και σε θεοσοφικές ναζιστικές σατανικές στοές που ακολουθούν το αριστερό μονοπάτι ή το ΚΑΤΩ ΟΡΘΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ...του κακού σατανά.. Φυσικά πρόκειται για τις διαφορετικές όψεις του ίδιου δρακονιανού νομίσματος, και για αντιστροφή του φύσει καλού σε κακό και του φύσει κακού σε καλό, διότι και τους 2 συμπαιγνιακούς «αντίθετους» πόλους τους διοικεί η μητέρα πόρνη υπερ-στοά HONG, διότι όπως είπε και ο μέγιστος ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, «ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ» δηλαδή τα «ενάντια είναι ίδια»... άρα και τα ενάντια της HONG είναι ίδια και προέρχονται από την ύπατη δρακονιανή HONG, άρα και τα σεληνιακά ενάντια είναι ίδια και προέρχονται από την ύπατη δρακονιανή Σελήνη..
Και για να κλείσουμε έχουμε ένα δώρο προς τον εκπροσωπο της ΓΑ.ΔΑ., διανοητικό και σωματικό αυνανιστή Σπύρο Χατζή - Χατζη Σπυρόπουλο, του Π-Α-Σ-Υ-Α (Σύλλογος λεσβοπαρτουζόβιων ανάνδρων) προσκυνητή της Ιερουσαλήμ (Ιεράς Σελήνης) μαζί με θεοσοφιστή Παναγιώτη Τουλάτο...
Ο Σπυρόπουλος όταν παρίστανε τον φίλο και σύμμαχο της Ο.Ε.Α. για να χαφιεδίζει στην Γ.Α.Δ.Α. και να προσπαθεί να βρει αδύνατα σημεία στην Ο.Ε.Α. (όπερ αδύνατον!) έψαχνε εναγωνιωδώς και ανεπιτυχώς να βρει την ύπαρξη της υπερστοάς HONG, ως αιώνιος αποτυχημένος και τεμπελόσκυλο άνεργος ερευνητής του κώλου που ζει με μητριαρχικά χαρτζιλίκια της μητέρας του και της αδεφλής του!!
Τελικά αμφισβήτησε μεταξύ άλλων και την ύπαρξη της υπερστοάς HONG και ζητούσε επίμονα από το ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ και την Ο.Ε.Α. να του αποστείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση της υπερστοάς HONG !!!
Με ελάχιστη ολιγοήμερη έρευνα μας στο internet, επιβεβαιώνουμε σήμερα την ύπαρξη της HONG και ικανοποιούμε λοιπόν το αίτημα του Σπυρόπουλου κοινοποιώντας του τη διεύθυνση της HONG όπου και μπορεί να ζητήσει επισήμως το τιμολόγιο για τις ακόλουθες υπηρεσίες του:
Χαφιεδισμός στην ασφάλεια εναντίον ελληνοκεντρικών οργανώσεων και ατόμων, Υπονόμευση ελληνοκεντρικών οργανώσεων και ατόμων, Εξύβριση νεων ελλήνων ηρώων (Ηλιάκη, Λάλα, Σολωμού) αλλά και παλιών (Κολοκοτρώνη, κλπ, τους οποίους αποκάλεσε μη καθαρούς έλληνες μογγόλους ο φίλος του Σπυρόπουλου δήθεν καθαρός γνήσιος® έλληνας® ήρωας® αρχιδαιμονιζόμενος μαλάκας του πλανήτη Εύμολπος), εξύβριση οτιδήποτε ελληνικού και πατριωτικού, εξύβριση και επίθεση στην ελληνοκεντρική υπεροργάνωση Ο.Ε.Α. (αντίπαλο δέος της HONG) και στον σύγχρονο ήρωα Γιάννη Καραγεωργίου, διάλυση ελληνικών οικογενειών μέσω λεσβοπαρτουζόβιων οργίων και διάλυση των τέκνων του και της νεοελληνικής νεολαίας μέσω προώθησης – μίμησης της εκφυλισμένης διεφθαρμένης ζωής της ιδεολογικής πόρνης πάσης νεοελλάδος που λέγεται Σπύρος Σπυρόπουλος.
Ιδού λοιπόν αρχιμαλάκα του διαδικτύου η διεύθυνση. Τώρα μπορείς να πας στην Ταϊβαν και στην Κίνα για να σε ξεκωλιάσουν ελεύθερα οι αγαπημένοι σου Δρακονιανοί ερπετικοί σαυρομάτες σχιζομάτηδες της HONG σε ομοφυλόφιλα και λεσβοπαρτουζόβια όργια, ως αντίστοιχα των δυτικών μασονικών «Διαχωρισμός των Σεφιρώθ» και «περάσματος της Αβύσσου»
(C) 2010 Κίνα Global Alliance ελευθερομασόνο Διεύθυνση: 802 Οδική Fuxing, Kaohsiung City Lingya Περιφέρεια Αρ. 3, 9ος όροφος, τηλ. :07-2 -3318218 -3320084 Fax: 07
Και η επίσημη ιστοσελίδα των HONGMEN που είναι ένα παράρτημα της HONG με κυρίως παρουσία και έδρα στην Ταϊβαν.. και γύρω στα 300.000 μέλη σε όλη την Ασία!!!
Εδώ είναι το κανάλι στο Youtube των Hongmen στην Ταϊβαν όπου μπορείτε να δείτε βίντεο από επίσημες εκδηλώσεις των HONG..
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ:
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΡΟΝΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ – ΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ


Παρόμοια αμφισβήτηση των Δρακονιανών πλανητικών Υπερ-στοών που αποκάλυψε στους ανίδεους νεοέλληνες η Ο.Ε.Α., επιχείρησε να κάνει και ο θεοσοφιστής μασονίσκος Ε. Παλιγγίνης της ομάδας των ψευδο-Ολυμπίων, του θεοσοφιστή μασόνου στρατηγού Καλογεράκη και του ΛΑ.Ο.Σ. - Εψιλον 666.


Ο εν λόγω απαντήθηκε και ισοπεδώθηκε ομοίως από το ιστολόγιο:ΝΕΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ "ΑΔΕΡΦΗ ΤΑΤΑ" ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΟΝΤΑ!

"Ανύπαρκτη" Στοά Μεγάλης Δρυός, "ανύπαρκτοι" μασόνοι . Όλα στη φαντασία μας....

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΥΠΝΑΛΕΟΥ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ - ΜΕΡΟΣ 2ο


ΝΕΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ "ΑΔΕΡΦΗ ΤΑΤΑ" ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΟΝΤΑ!
Και μη ξανατολμήσετε ψαρούκλες ψευδο-ερευνητές της κακιάς ώρας και ελεεινές «ελληνικές» ιστοσελίδες, να αμφισβητήσετε την υπεροχή και την απίστευτου βάθους έρευνα της Ο.Ε.Α. διότι θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. Από εδώ και εμπρός εάν θέλετε να επιβιώσετε θα δηλώσετε σεβασμό και την κατωτερότητα σας σε σχέση με την υπεροχή της Ο.Ε.Α., και θα υπακούετε στις διαταγές της και στις λύσεις που προτείνει, αλλιώς θα γενοκτονηθείτε από τους Κινέζους με τον αθλιότερο τρόπο. Διαλέγετε και παίρνετε..
"Ανύπαρκτη" Στοά Μεγάλης Δρυός, "ανύπαρκτοι" μασόνοι . Όλα στη φαντασία μας....
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΥΠΝΑΛΕΟΥ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ - ΜΕΡΟΣ 2ο


Δεν ξέρετε που πάνε τα τέσσερα, τολμάτε και αμφισβητείτε και την παγκόσμια και διαστημική έρευνα της Ο.Ε.Α., τρομάρα σας, ελεεινοί παλιομπινέδες!
Ιδού και μερικά βιβλία με θέμα την HONG, τις «Τριάδες» και τις παράλληλες κινεζικές μυστικές εταρείες, γραμμένα προφανώς από δυτικούς μυημένους ελευθεροτέκτονες υπό τις διαταγές της HONG:
ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ (ΜΗ ΧΕΣΩ!!)


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Επίσης οι «HONGMEN» ομολογούν ότι ελέγχουν και το Modeling! Και η αποδειξη τούτου εδώ: http://innoutworld2.blogspot.com/2011/09/naomi-campell.html
Η Ο.Ε.Α. λοιπόν όταν φώναζε ότι οι κινέζοι "μεταναστες" είναι πράκτορες ήξερε πολύ καλά τι έλεγε και αν δεν το καταλάβατε και αυτό τώρα με τον οικονομικό πόλεμο των κινέζων εναντίον σας (διότι τα πάντα είναι MADE IN CHINA (ακόμα και τα σκόρδα από την Κίνα τα εισάγουν εις την Ευρώπη!!)), τότε θα το καταλάβετε στην β’ και τελειωτική φάση του πολέμου της Κίνας εναντίον σας ήτοι στην επερχόμενη γενοκτονία σας!


Να επισημάνουμε επίσης ότι λόγο του ότι η Ο.Ε.Α. έχει προκαλέσει ρήγμα ανάμεσα στους εβραιομασόνους ανά τις μασονικές στοές παγκοσμίως, υπάρχουν πλέον πάρα πολλά στελέχη που πάνε κόντρα στο σχέδιο της «HONG», και έτσι οι κινέζοι μανδαρίνοι της «HONG» δεν εμπιστεύονται πλέον ούτε την «ΑΟΑ» και «ΟΤΟ» Λονδίνου (εδώ που τα λέμε ούτε τους ίδιους τους εαυτούς τους δεν εμπιστεύονται και γι'αυτο επικρατεί δικτατορία εκεί στην Κίνα και σκοτώνουν τους αντιρρησίες επί τόπου δια να μην είναι εμπόδιο στα γενοκτονικα τους σχέδια), γι'αυτούς τους λόγους έχουν πλέον βάλει απευθείας καθαρούς κίτρινους, μέλη των ΤΡΙΑΔΩΝ / ΤΡΙΑΔΕΣ, δια να προχωρήσουν και να συντονίζουν οι ίδιοι απευθείας τα σχέδια τους, όπως το σκηνικό των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και το όλο σκηνικό με την WIKILEAKShttp://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=24508&Itemid=85


http://ellhnkaichaos.blogspot.com/search/label/WIKILEAKS ...ενώ καλούν τις πολιτικές μαριονέτες τους της δύσεως και της ελλάδος κατευθείαν στην έδρα της HONG στην Σαγκάη και γενικά στην Κίνα, για να πάρουν απευθείας εντολές και να παρακάμψουν την εβραιμασονική ιεραρχία δύσεως.. (βλ.πολλαπλές πρόσφατες επισκέψεις "ελληνων" αξιωματούχων αλλά και εκκλησιαστικών παραγόντων στην Κίνα)
ΣΧΕΤΙΚΑ:


ΤΟ ΖΗΤΩ 10.000.000 ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟ - ΔΡΑΚΟ ΤΖΕΗΝΤ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ (ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ "888" ΚΑΙ Ο "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ: Ή ΜΕ ΤΟΝ SIN - SION - ZION - JADE - JENDAI - SENDAI - CHINESE DRAGON 888 Ή ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ

Η ΩΣ ΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΊ(http://1.bp.blogspot.com/-7igPVE8V6D0/TgzL6bN52DI/AAAAAAAAAFs/rt96jW4yz78/s1600/karatzafuhrer.jpg),ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,Η GOOGLE ΑΦΑΙΡΕΣΕ-ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΕΠΛΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ(http://i626.photobucket.com/albums/tt344/oen__01/images1.jpg).


http://www.youtube.com/watch?v=vkmn5_InX1o

Σάββατο 18 Μαϊου 2002.
Δείτε σε αυτή την παλιά συγκέντρωση τον πραγματικό σκοπό ίδρυσης του ΛΑ.Ο.Σ. από την εβραική θεοσοφική εταιρεία Ελλάδος (υπό Κινεζική ανώτερη εποπτεία) και τις πραγματικές προθέσεις του προβοκάτορα ναζιστού Καρατζαφύρερ, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Βέβαια από τότε και μετά τις αποκαλύψεις και το ξεσκέπασμα και τη ζημιά που του έκανε η Ο.Ε.Α., ο πανικόβλητος Καρατζαφύρερ και η λοιπή θρασύδειλη δαιμονιζόμενη θεοσοφική συμμορία του άρχισε να κρύβει τις πραγματικές προθέσεις τους και να ελίσσονται σαν φίδια, κάνοντας το άσπρο – μαύρο, εξ ου και το παρατσούκλι του «ο κωλοτούμπας».
Σημείο 1:00 του βίντεο.
--------------------------
Μιλάει για παγκοσμιοποίηση και «νέα τάξη πραγμάτων». Κρύβει δολίως από τους Έλληνες ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν 2 παγκοσμιοποιήσεις. Η μία δημιουργείται πρώτα και είναι της δύσης και της τριμερούς του άξονα «ΗΠ-Ε-Ι» ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ 666 η οποία συνασπισμένη θα προβοκάρει το «Σύμφωνο της Σαγκάης» (Ρωσία – Ισλαμ – Κίνα) και την ΚΙΝΑ 888 ωστε αντεπιτηθέμενη η Κίνα να γενοκτονονήσει τη λευκή + μαύρη φυλή και να επιβάλει την ΤΕΛΙΚΗ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ 888 ή χιλιετή «Βασιλεία του Ιεχωβά» της Κίνας. «Μαριονέτα στα χέρια των εβραίων είμαστε» λέει ..ουδεμία κουβέντα τότε όμως για την Κίνα ο Φύρερ... λες και δεν υπήρχε!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" ΣΗΜΕΡΑ:
http://www.youtube.com/watch?v=-FBfp00NeiE
Να θυμίσουμε εδώ τα ερπετικά Δρακονιανά σύμβολα στη σχεδίαση του Ολυμπιακού Σταδίου της Δρακονιανής Κίνας με τους ψευδο-ολυμπιακούς αγώνες να γίνονται στις 8/08/08 (Δράκος Τζεηντ - Τζενταϊ - Σενταϊ 888)

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ (ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ "888" ΚΑΙ Ο "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ
Πάμε παρακάτω...
Σημείο 2:12 του βίντεο.
---------------------------
Ο Καραφύρερ εξηγεί το έμβλημα του ΛΑ.Ο.Σ.
Το ναζιστικό προβοκατόρικο «Επεκτεινόμενο Σταυρό» που σημαίνει επέκταση προβοκατόρικη γεωγραφική στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, ώστε να δημιουργηθεί η «Αυτοκρατορία Κωνσταντινουπόλεως 666».
Το ιστολόγιο από την αρχή κιόλας της δημιουργίας του ξεσκέπασε έγκαιρα τον πλήρη & αληθή αποσυμβολισμό του ναζιστικού προβοκατόρικου εμβλήματος του ΛΑ.Ο.Σ.
Αποσυμβολισμός εμβλήματος ΛΑ.Ο.Σ. νεοναζιστικής διεθνούς (επεκτεινόμενος σταυρός):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/eeyna_26.html

Αποσυμβολισμος συμβόλων του ακροδεξιού "ελληνικού" κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. και της "Ελληνικής" Ναζιστικής "Χρυσής Αυγής" (GOLDEN MORGENRÖTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/golden-morgenrote.html

Το "666" και ο ναζιστικός Επεκτεινόμενος Σταυρός ως ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ της "Νεας Βυζαντινής Σουφιστικής Αυτοκρατορίας 666":
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ!!! Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/blog-post_08.html

Προσέξτε ειδικά το τελευταίο LINK.
Ήδη είχαν αρχίσει τις κωλοτούμπες τότε...μετά τις αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου
Αριστοτεχνική ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ του θρασύδειλου ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ τον Αύγουστο του 2009.
Ο αρχηγός του ο Καραφύρερ το 2002 λέει στη συγκέντρωση:
"Και όπως δείχνουν και τα βέλη που έχουμε στο σήμα μας, εμείς το λέμε ξεκάθαρα σε όλες τις κατευθύνσεις, ερχόμαστε για να μεγαλώσουμε (επεκτείνουμε) την Ελλάδα προς Βοράν, προς Ανατολήν, προς Δύση και Νότο, (τα 4 βέλη)", σημείο 2:27 του βίντεο «Πρωτεύουσα μας η Κωνσταντινούπολη!!!».......
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟ 2009:
"Τα βέλη τα βάλαμε για να δείξουμε ότι το ελληνικό πνεύμα επεκτείνεται προς όλα τα σημεία του ορίζοντα, είναι δηλαδή Οικουμενικό."


(Η είδηση αναδημοσιεύτηκε και σε άλλα ιστολόγια τότε:ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. !!! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ Ή ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΘΕΛΕΤΕ;;
ΝΕΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ: Ευνούχισε τα βέλη!! Διάβαζε: Άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς!
Σημείο 2:27 του βίντεο «Πρωτεύουσα μας η Κωνσταντινούπολη!!!»
Απο το 2:56 μεχρι 3:20 λεει:
---------------------------------------------
Πρωτευουσα του Ελληνισμου είναι η βασιλευουσα,ειναι η Κωνσταντινουπολη!
Απο κατω ακουγονται οι φωνες,βυζαντιο και παλι-βυζαντιο και παλι!
Καταρχάς για ποιον Λαμπράκη μιλάει;; Όλα τα μεγαλοκάναλα έχουν ξεσαλώσει να τον προβάλουν μανιωδώς.. αυτόν και την υπόλοιπη θεοσοφική ναζιστική συμμορία του!
Για τα άλλα δεν χρειάζεται ιδιαίτερος σχολιασμός, το βίντεο μιλάει από μόνο του, όπως μιλάνε και τα πλείστα κείμενα – προειδοποιήσεις της Ο.Ε.Α.
Απο 3:23 μεχρι 3:33
---------------------------------
Την πρώτη μας κυβέρνηση θα την ιδρύσουμε στην μητροπολη, την δεύτερη στην αγια σοφια!
Και άλλη επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α.: μιλάει εδώ για 2 δικές του Κυβερνήσεις. Η μια η αρχική - μεταβατική είναι στο Μυστρά Πελοποννήσου όπου θα στεγαθεί προσωρινά η «κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας του ΛΑ.Ο.Σ.» (ήδη έχουν ανακατασκευάσει εκεί τα «ανάκτορα – μέγαρα» και έχουν στήσει στρατιωτική μεραρχία στην Τρίπολη προς φύλαξη της!) μετά από στημένη-προδομένη εθνική μεγάλη καταστροφή και εισβολή των στρατευμάτων του άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ώστε ως ανάδραση να σχηματιστεί με τη βοήθεια-συμπαιγνία των Ρώσων και του εξίσου συμπαιγνιακού διπρόσωπου εγκληματικού «ΝΑΤΟ» (που αφού υποκίνησε την επίθεση του «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» θα το παίξει κατόπιν «φιλέλληνας») η μόνιμη τελική πρωτεύουσα στην Κωνσταντινούπολη ως έδρα της «Αυτοκρατορίας 666».
(η οποία κατόπιν σχεδιάζεται να προβοκάρει τον άξονα Ρ.Ι.Κ. και την Κίνα 888 ή "Σύμφωνο της Σαγκάης")

ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΑΣΟΚ – ΛΑ.Ο.Σ.»

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_19.html
Ο.Ε.Α ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_1948.html

Απο 3:40 μεχρι 3:59 του βίντεο
--------------------------------
«Ειναι σιγουρο οτι καποιος απο τη γενια μας θα μπει στην πολη!»
Παρόμοια βεβαιότητα πως θα γίνει Πρωθυπουργός μέσα σε αυτή τη δεκαετία εκφράζει και στο παρακάτω βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=vVk1cA5d0_U
Αφήνουμε στους αναγνώστες να προβληματιστούν από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα του Καρατζαφύρερ (Α.Ο.Α. Λονδίνου) σε συνδυασμό με τις στημένες προφητείες «Οιωνούς» (Δρακονιανά προγράμματα) των Κακόγερων του Αγ.Ορους και των «Εψιλον 666» του Ιωαν. Φουράκη.
Εντωμεταξύ ο Καραφύρερ και τα τσιράκια του στο μεσοδιάστημα, εξαιτίας των αποκαλύψεων της Ο.Ε.Α., έχουν τρελαθεί στις ...κωλοτούμπες:
Αφαιρούνται η Βυζαντινή σημαία και οι Χριστιανικές εικόνες από τα γραφεία του ΛΑΟΣ:
http://ta-anilia.blogspot.com/2009/06/blog-post_3478.html
«ΛΑ.Ο.Σ.-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝOYME ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ… ΙΣΡΑΗΛ!»
http://dexiextrem.blogspot.com/2009/08/blog-post_4975.html
Απο 4:04 μεχρι 4:58 και απο 6:13 μεχρι 6:30--------------------------------------------------------------------
Εχει βαλει και τον εβραιοχριστιανο παππα να κανει «λειτουργία» για να σεληνιάζονται τα πληθη!
Ψάλουν όλοι το «Υπερμάχω στρατηγό τα νικητήρια»
Που ήταν αυτή η φοβερή και τρομερή ..στρατηγός όμως κατά την Άλωση της Κων/πόλεως και κατά την Μικρασιατική Καταστροφή;;;
Αφήνουμε τον μικρασιάτη Γιάννη Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α. να μιλήσει:
Ο.Ε.Α. προς ιστοσελιδα «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» και μεντιουμ Ιωσηφ
http://www.youtube.com/watch?v=9wZZauNm2-U
Άρα εδώ πράγματι μιλάμε για μια «στρατηγό» αλλά για στρατηγό του αντίπαλου στρατοπέδου, του τουράνιου και εβραιομογγολικού στρατοπέδου, που βλακωδώς και αυτοκτονικώς την λατρεύουν οι σύγχρονοι εξεβραισμένοι γραικορωμιοί «νεοέλληνες»
Σημείο 5:00 του βίντεο:--------------------------Ο δαιμονιζόμενος θεοσοφιστής Φασίστας Καραφύρερ απειλεί με εξόντωση και μηνύσεις όσους δεν δεχτούν να εκτελέσουν τα γενοκτονικά προβοκατόρικα σχέδια του εναντίον του Παν-Ελληνισμού
Πάρτε ένα δείγμα της υλοποίησης των απειλών του εναντίον του ανθρώπου και της ελληνοκεντρικής οργάνωσης (Ο.Ε.Α.) που προκάλεσε τη μεγαλύτερη ζημιά στο ναζιστικό προβοκατόρικο κόμμα του:
Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ 17Ν, ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Αhttp://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/17.html
Σημείο 5:29 του βίντεο
«ΛΑ.Ο.Σ.» και «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» (Golden Morgenrote - BERLINGOLDEN DAWN – LONDON) συγκοινωνούντα θεοσοφικά ναζιστικά δοχεία
Εξαιτίας των κωλοτούμπων του όμως, οι σχέσεις τους έχουν συμπαιγνιακώς διασπαστεί τελευταία.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΤΟ 6:00 ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.
Σημείο 6:43 του βίντεο
Ο μόνος αληθινός λόγος για τον οποίο ο Καρατζαφύρερ οδηγήθηκε για ανακρίσεις στο ΕΑΤ/ΕΣΑ από την κυβέρνηση του Γ.Παπαδοπούλου ήταν οι στενές συμμαχικές & φιλικές σχέσεις που είχε ο Καρατζαφύρερ ανέκαθεν με τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ και την ανθελληνική εβραιοσαξονική μογγολική δυναστεία των Γλύξμπουργκ η οποία κατόπιν εντολών των Αμερικανοεβραίων και του Προέδρου Τζόνσον αποπειράθηκε πολλαπλές φορές μέσα στο 1967 να ανατρέψει την πατριωτική κυβέρνηση του Γ.Παπαδοπούλου λόγω ότι αυτή είχε μπει σφήνα στα σχέδια τους, κράτησε ουδέτερη/ειρηνική ή/και φιλοαραβική στάση(!!!) υπερ της ελληνικής εθνικής ασφάλειας και είχε πει ένα γενναίο ΌΧΙ στην δημιουργία αερογέφυρας βοήθειας του ΗΠΑ-ΝΑΤΟ προς το Ισραήλ κατά τον στημένο αραβοϊσραηλινό πόλεμο των 6 ημερών, το οποίο ΟΧΙ το επανέλαβε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση μαζί με τον Σ.Μαρκεζίνη το 1973 στο 2ο στημένο και πιο κρίσημο αραβοισραηλινό πόλεμο του Γιομ Κιπουρ, και τελικά αυτή ήταν και η αιτία ανατροπής της κυβέρνησης Παπαδοπούλου.
ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html
Ο Καρατζαφέρης έβγαζε επίσης την εφημερίδα «Το στέμμα»
ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ - ΜΟΓΓΟΛΩΝ "ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ":
Βασιλης Λεβεντης: Ορθως τους εκτελεσαν στο Γουδι
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html

Σήμερα ο Καρατζαφύρερ (όπως και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ) αποπειράται να επαναφέρει ξανά στην ανώτερη ηγεσία της Ελλάδας τον έκπτωτο Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ και ειδικότερα τον Γιό του Παύλο Γλυξμπουργκ σπουδαγμένο «αρχιστράτηγο» (του κώλου) σε στρατιωτική ακαδημία των ΗΠΑ, ώστε μαζί με τον άνακτα 
Yohan (ΙΩΑΝΝΗ) Christiansen von Dänemark ψευδο-Παλαιολόγο ψευδο-Δραγάζη να συστήσουν την προβοκατόρικη τριανδρία της «Αυτοκρατορίας Κων/πόλεως 666» εναντίον του άξονα Ρ.Ι.Κ. (Ρωσίας - Ισλάμ - Κίνας)
Ψευδο-παλαιολόγος εβραιοσάξονας μογγόλος Γιόχαν (=Βασιλευς Ιωάννης) Δαν Κριστιανσεν προωθούμενος από τους "Εψιλον-666" του "ΛΑ.Ο.Σ."http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/666.html
ΣΗΜΕΙΟ 7:45 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.
Ενώ σε άλλες δημόσιες δηλώσεις του παριστάνει τον αδικημένο διωκόμενο από το ΕΑΤ/ΕΣΑ Αντι-χουντικό στην συγκέντρωση αυτή κραυγάζει το «ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» της επταετίας ... ο αρχικωλοτούμπας γελοίος κλόουν Καραγκιόζης Καρατζαφύρερ... που πάει και τους βρίσκει τους πράκτορες της η Α.Ο.Α. Λονδίνου ;;... στο Τσίρκο;;; είναι να αναρωτιέται κανείς...
Εμφάνιση και άνεση
Από τότε μέχρι τώρα, για τον κ. Καρατζαφέρη ισχύει πάντα το «απ’ έξω εμφάνιση, από μέσα άνεση» το οποίο ο ίδιος επινόησε ως σλόγκαν για εσώρουχα, όταν έγινε (και) διαφημιστής. Σήμερα πλέον, ο άνθρωπος που το 1974 εβγαζε την εφημερίδα «Το Στέμμα της Δημοκρατίας» αφιερωμένη στον Κωσταντίνο Γλύξμπουργκ, λέει πως τον εμπνέει ο Φιντέλ Κάστρο του οποίου το κάδρο είχε κρεμάσει στο γραφείο του, στην Ευρωβουλή, και αποκηρύσσει τον Καντάφι επειδή συμβιβάστηκε με τους Αμερικανούς. Ο ίδιος, πάλι, όταν έγινε αρχηγός κόμματος έφτιαξε ακόμη και... σωβρακάκια με το σήμα του ΛΑΟΣ, για την «εμφάνιση και άνεση» των απανταχού εθνικιστών.
http://costas2006.blogspot.com/2009/03/blog-post_16.html
ΣΗΜΕΙΟ 9:30 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.
«Προφητικά» λόγια του φύλαρχου & πλανητοσωτήρα Παπαδόπουλου (με τα 2 ΟΧΙ του προς Ισραήλ, Απέτρεψε τον «Αρμαγεδδώνα» του 1975 προφητευόμενου-σχεδιαζόμενου από τα σιωνιστικά επιτελεία των «Μαρτύρων του Ιεχωβα» Μπενεν Μπεριθ – Ολαμ Μπεριθ) .
Σήμερα πολλοί Έλληνες τoν αναπολούν με νοσταλγία.. Ας προσέχατε ρουσφετολήπτες ανάξιοι να λέγεστε έλληνες. Φάτε σήμερα τα εβραιοκινεζικά σκατά στα μούτρα σας, ήτοι τα σκατά του ΔΝΤ και της Κινεζικής δικτατορίας και γενοκτονίας που επέρχεται εναντίον σας...
Όμως γιατί εμείς και η Ο.Ε.Α. την λέμε την πορνο-δρακονιανή «αυτοκρατορία τους» «Αυτοκρατορία – 666» (Του κώλου) ;;;
Ξαναδείτε προσεχτικά αυτό τον σύνδεσμο:
Το "666" και ο ναζιστικός Επεκτεινόμενος Σταυρός ως ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ της "Νεας Βυζαντινής Σουφιστικής Αυτοκρατορίας 666":
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ!!! Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/blog-post_08.html

- Όμως τι δρακονιανό προβοκατόρικο νεοθρήσκευμα θα έχει αυτή η νεοβυζαντινή αυτοκρατορία (του κώλου) που σχεδιάζουν οι αντίπαλοι μας;;
Ορθόδοξο 888;;
Όπως «ορθόδοξος» είναι τάχα μου ο Οικουμενιστής αρχισιωνιστής και ανθέλληνας Τουρκόφιλος Βαρθολομαίος που υβρίζει σήμερα τους επαναστάτες του 1821;;; Πριν από αυτόν υπήρξε σειρά όμοιων θεοσοφιστών Οικουμενιστών του Π.Ε.Θ ή M.R.A. 666 (Παγκόσμια Ενωμένη Θρησκεία) με αρχή τον αρχιμασόνο Αθηναγόρα και άλλους και με εκκίνηση-starter-μίζα της εκτροπής την ημερολογιακή εκτροπή (νέο ημερολόγιο) και την προσέγγιση με το Βατικανό, ενώ όσο προχωρούσαν τα χρόνια η κατάσταση χειροτέρευε μεθοδικά....
Ο Βαρθολομαίος στα πλαίσια του Π.Ε.Θ. προωθεί στην Ελλάδα σήμερα εκτροπή της Ορθοδοξίας 888 σε χριστιανική σουφιστική σχιζοφρενική παρωδία 666 ως παρανοϊκου κράματος ορθόδοξου εβραιοχριστιανισμού και αρχαίου παγανιστικού λατρευτικού θρησκευτικού δωδεκάθεου (με οιωνούς-θυσίες-ειδωλολατρίες και τα λοιπά δρακονιανά και εμετικά)
Μελετήστε παρακάτω το προβοκατόρικο νεοθρήσκευμα που μαγειρεύουν οι θεοσοφιστές για την «αυτοκρατορία τους»...
Σεληνιακό Μέντιουμ Παϊσιος: Προγραμματιστής των Γλύξμπουργκ-Βαρθολομαίου και του "Δώρου" Κων/πολη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_17.html
Ο Γέροντας Παίσιος με τον ...καλύτερο Πατριάρχη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_31.html
Σήμερα σχεδόν όλο το «Αγ.Ορος» (εκτός τελευταίας αντιστεκόμενης στο 666-ΠΕΘ και διωκόμενης «μονής Εσφιγμένου») σε συμπαιγνία με το Φανάρι, σε συμπαγνία με τους «Εψιλον-Φουράκηδες»(Βατοπέδι), σε συμπαιγνία με μονές στην Αγγλία, και με τον Κάρολο της Αγγλίας προωθούνε Σουφισμό 666 και Π.Ε.Θ. όπως δείξαμε ανωτέρω.
βλ. επίσης απόσπασμα κειμένου Πρυτανείας Ο.Ε.Α. 22-5-2004:
ΟΙ ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΙΓΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΣΟΥΦΙΣΜΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΙΣ 12-5-2004 ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΑΣΠΑΣΘΗΚΕ ΕΙΚΟΝΙΚΩΣ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΕ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΥΦΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΕΛΕΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΟΥΦΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.
Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΓΕΤΗΣ - ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΡΑΧΜΑΝΤ ΑΧΜΑΝΤ Ή "ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΪΤΡΕΓΙΑ 666" ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΓΑΡΩΝ ΤΟΥ "ΤARA CENTER" ΛΟΝΔΙΝΟΥ.
ΟΘΕΝ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.
Ομοίως το ΛΑ.Ο.Σ. φέρει μέσα στις τάξεις του σύμφωνα και με τις εντολές του αρχιερέα των «Εψιλον 666» σουφιστή Ι.Φουράκη, σχιζοφρενείς χριστιανοδωδεκαθειστές σουφιστές ενώ ο άνακτας «Ιωάννης» προπαγανδίζεται στα μυστικά εγγραφά τους ως «Νέος Διόνυσος» και ως «Νέος Χριστός – Ιάσων 666»
Ιδου το σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων Πελασγών το οποίο προωθείτε μέσο Βιβλίων, Τηλεόρασης κλπ…και υπερασπιζόμενο από 10.000.000 νεοελλήνων εκτός...εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/10000000.html
Περι δημοσιεύματος Α1 (ΞΕ-ΚΙΝΑ) και περί Δόγματος Τίγρη και Δράκου της Δρακονιανής Σιν-Σιών-Σινας-Κίνας
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/1.html
Αλλά αυτή την προβοκατόρικη «Αυτοκρατορία 666» μέχρι που σκοπεύουν να τη φτάσουν;;
«ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ» και Καρατζαφύρερ
(σημ: Η «Χρυσή Αυγή» μας αποκαλύπτει τις κωλοτούμπες αλλά και τις αρχικές κρυφές πλέον προθέσεις του Καρατζαφύρερ και του ΛΑ.Ο.Σ.)
«Στη Λάρισα τα κήρυξε αυτά ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματός του. Οτι θα έρθει στα πράγματα μας το έχει πει κατ’ επανάληψη, είναι απολύτως βέβαιος γι’ αυτό? «είναι θέλημα Θεού» άλλωστε να γίνει αυτός ο παράκλητος του έθνους που κάποια στιγμή θα δρέψει καρπούς και από την Κόκκινη Μηλιά.»

Που εντοπίζεται όμως η «κόκκινη μηλιά» σύμφωνα με τις εβραιοχριστιανικές παραδόσεις και δρακονιανούς οιωνούς-προφητείες;;;

Αντιγράφουμε από την σελίδες 493 έως 495 του ίδιου βιβλίου («ΜΕΙΞΕΙΣ – ΑΝΑΚΥΚΛΗΣΙΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» του ίδιου Αρχιερέως των «ΕΨΙΛΩΝ» και του ΛΑ.Ο.Σ., Ιωαν. Φουρακη : (οι παρενθέσεις της ΟΕΑ): «Ο πόλεμος τούτος δεν είναι απλώς επικείμενος αλλά και αναπόφευκτος.

Η έκρηξης του …. Θα είναι μια τοπική .. θύελλα. Αυτή θα είναι η προαναγγελία …μιας διαβαλκανικής καταιγίδας. Η καταιγίδα αυτή θα προκαλέσει τυφώνα , ο όποιος αφού πλήξει τα Βαλκάνια, την Μικράν Ασάν, την ανατολικην Μεσογειον, της άνω και την κεντροδυτικην Ασάν, τα Ουράλια και τον Καυκασον, θα εξαπλωθεί εις ολην την Ευρωπην, καθώς και εις ολην την Μεσογειον και την βορειοανατολικην Αφρικην. Ακολούθως δε θα διασχίσει τον Ατλαντικον Ωκεανον, και εν συνεχεία και τον Ειρηνικον.

Κατά πρώτον, η Ελλάς θα ηττηθεί (από την Τουρκία(!!!) και θα απολέσει μέρος της εδαφο – πληθυσμιακής της οντοτητος, αλλά δεν θα καταστραφεί. Η ήττα αυτή της Ελλάδος θα είναι ΠΡΟΝΟΙΑ και ΒΟΥΛΗ (θέλημα), των επανερχόμενων προπατόρων Θεών, Ημίθεων, και Ηρώων των Ελλήνων (ήτοι Κρονιων στασιαστών κατά των Ουρανιδων Ανδρομέδας, ως Κρονιων υποδυόμενων ψευδώς τους Θεούς του δωδεκάθεου Διός).

(θεϊκή) ΠΡΟΝΟΙΑ και ΒΟΥΛΗ (θέλημα), για να αναπτυχτούν οι αιτίες, αφορμές, συνθήκες και προϋποθέσεις της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

….εις το τέλος (οι Έλληνες) θα διώξουν τους Τούρκους εις την «Κόκκινη Μηλιά», εις την πέραν του Καζακστάν Μογγολικην περιοχην Τσιν-Γιανγκ(!!!)

… όσοι απ’ αυτούς (τους Μογγολοτουρκους) επιβιώσουν θα καταφύγουν εις την περιοχην Τσιν- Γιανκ της δυτικής Κίνας (όπου θα τους καταδιώκουν οι Έλληνες, ήτοι Ελληνική εισβολή στην Κίνα!!!).

Ο ίδιος κρυπτοσιωνιστης συγγραφέας Φουρακης, «μάλλον» καταγόμενος από τον Γαλλοεβραικο οίκο «Fourie» της Φραγκοκρατίας και Ενετοκρατίας Κρήτης, στις ομιλίες του, σε συζητήσεις του, και στα βιβλία του, έχει δηλώσει:

Α) ότι «ο ορος «ΕΛΛΗΝ» δεν είναι Εθνικός προσδιορισμός. Για να είναι κάποιος ΕΛΛΗΝ θα πρέπει να έχει σπασθεί ΤΡΙΑ θρησκεύματα: τον Χριστιανισμό, το Δωδεκαθεισμο, και τον Σουφισμό ήτοι ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ μίγματος όλων των θρησκειών»(!!!).

Β) ότι «το 98% των Ελλήνων πρέπει να γενοκτονηθει και να επιζήσει μόνον το 2%» (!!!) και ότι «θα δοξαστούμε πριν από την τελική μας σφαγή» (!!!).
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/1.html

Και κλείνουμε το τελειωτικό ξεχαρβάλωμα της κινεζοεβραιο - θεοσοφικής ναζιστικής προβοκατόρικης συμμορίας του Καρατζαφύρερ και των «Έψιλον 666» με το κερασάκι στην τούρτα, τα ταχυδαχτυλουργικά τρυκ των εκπαιδευμένων περιστεριών στο Βόσπορο ώστε να γίνουν την κατάλληλη χρονική στιγμή μαζί και με άλλα σημάδια - «δρακονιανοί οιωνοί» οι κατάλληλοι συνειρμοί, και η τελική αριστοτεχνική δρακονιανή αρματο-παγίδα: «νέα τελική μικρασιατική καταστροφή» προς την ολική γενοκτονία των ηλιθίων παρηκμασμένων νεοελλήνων και κατ’επέκταση της λευκής + μαύρης φυλής στον Κινεζικό «Αρμαγεδδώνα»:
http://www.youtube.com/watch?v=iEJd34Hc79o

"ΠΡΙΝ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ."
(ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΕΘΝΗ, ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΑ’ ΕΤΟΥΣ 1988:)ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ- ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ

***ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ 2 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ***

Η παρούσα ανάρτηση αφιερώνεται στους πάσης φύσεως αριστερίζοντες (άθεους κομμουνιστές και χριστιανο-σοσιαληστές του …«δεξιού» μονοπατιού της δρακονιανής Κινεζικής υπερστοας HONG) και σε ένα από τα τσιράκια τους τον εβραιο-κυπατζή Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ή αλλεώς «Ο Ζούγκλας» ο οποίος αυτοπροσδιοζόμενος ως «κίτρινος» χαφιες δημοσιοκάφρος της κακιάς ώρας ονόμασε και μια από τις εκπομπές του «Κίτρινος Τύπος»..
Οι …δημοκρατικοί – οχλοκρατικοί επιτελείς του εν λόγω δημοσιογράφου όλως περιέργως ενώ άφησαν άθιχτη τη δημοσίευση που έκανε το ιστολογιό μας στην ιστοσελίδα τους με θέμα την αποκατάσταση της αλήθειας για τον Ντερτιλή και την 7ετία:
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΧΙΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=426864&cid=122
Αυτοί αντίθετα αφαίρεσαν και λογόκριναν 2 φορές τα αποκαλυπτήρια και το ξεβράκωμα του προβοκάτορος τριπλού πράκτορα του Λονδίνου, Καρατζα-φύρερ του «ΛΑ.Ο.Σ.»:
ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html
Την οποία ανάρτηση αναδημοσίευσε το ιστολόγιο μας στην ιστοσελίδα του «Ζούγκλα» 2 φορές.
Και ο «Ζούγκλας» την αφαίρεσε και τις 2 φορές από την ιστοσελίδα του!!
Διότι προφανώς για τον «Ζούγκλα» ο Ντερτιλής είναι αρχαία ιστορία και μακρινό παρελθόν ενώ ο Καρατζαφύρερ και το προβοκατόρικο «ΛΑ.Ο.Σ.666» είναι άμεσης προτεραιότητας και πρέπει να προστατευτεί από τα εβραιοτσιράκια του ακόμα και από δήθεν αριστεριστές όπως ο «Ζούγκλας»!!!! Ιδού η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ τους…
Έτσι εξηγείτε ότι και παλιότερα το ιστολόγιο μας είχε καταγγείλει σε ιστοσελίδα των επιτελών δημοσιογράφων του «Ζούγκλα» τον δολοφόνο και χασισομανή της κεντρικής επιτροπής του «ΛΑ.Ο.Σ.» Μάνο Δασκαλάκη (προσωπική επιλογή του Καρατζαφέρη),….(ίδε LINK:http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/17.html ) και αυτοί έκαναν τον …Κινέζο και τα στραβά μάτια… αυτοί οι πουσταράδες που σχίζουν τα καλσόν για το φασιστικό «ΛΑ.Ο.Σ.» αλλά στην πραγματικότητα το συγκαλύπτουν πλαγίως και συμπαιγνιακώς …όπως ομοίως συνεργάστηκε στο θέμα του προδοτικού μνημονίου το σοσιαλιστικό «ΠΑΣΟΚ» με το ακροδεξιό «ΛΑ.Ο.Σ.» και στην σημερινή κατοχική «κυβέρνηση» με σκοπό την κατοχή και καταστροφή της Ελλάδος από την πουστρόικα τζουντάϊκα και κινεζάϊκα.
Αυτά έπραξε ο εβραιο-χαφιές «αριστερίζον» αστράτευτος τρελός με τη βούλα (με τρελόχαρτο Ι5) Μάκης Τριανταφυλλόπουλος , ή «Ζούγκλας» και τα όμοια δόλια έπραξε και εναντίον του Βασίλη Λεβέντη.
O Βασιλης Λεβεντης απανταει στον Μακη τριανταφυλλοπουλο 

Με μεγαλη χαρα και ικανοποιηση βλεπουμε την κινηση αυτη κυριε μακη τριανταφυλλοπουλε ελπιζουμε να συνεχιστει στο μελλον 

Ωστοσο πρεπει να θυμησουμε για λογους καθαρα ιστορικης μνημης και ακριβειας στον ελληνικο λαο πως φερθηκατε στο κομμα της Ενωσης κεντρωων 
Η απαντηση επι της οθονης 
1) 
http://www.youtube.com/watch?v=OoMzjNtJ46U 
2) 
http://www.youtube.com/watch?v=8qqImF_Gij4
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ:
http://www.youtube.com/watch?v=YdVAHGADoTk
Αυτόν τον αριστερίζον «Ζούγκλα» τον προστάτη και προαγωγό των εβραίων αναρχοπατέρων και των θρασύδειλων «ψευτο-αναρχικών» του ανθέλληνα εβραιοσκοπιανού Τζόρτζ Σόρος, ήτοι των ηλιθίων μαστροχαλασάκηδων που αντί να σκοτώσουν τους ελληνοεβραίους προδότες πολιτικούς και αντί να κάψουν και να τινάξουν στον αέρα την Βουλή-αβουλία των ελλήνων, αντί να κάψουν και να τινάξουν στον αέρα τις εβραιομασωνικές στοές και αντί να κάψουν και να τινάξουν στον αέρα τις βίλες των καταχραστών προδοτών πολιτικών και των συννενόχων τους, αυτοί με εντολές των ραββίνων τους και των εβραίων αναρχοπατέρων (τύπου Αβραάμ Λεσπέρογλου), καταστρέφουν γενικώς τα πάντα, προκαλούν γενικό χάος, καίνε την ελληνική σημαία και προάγουν το μίσος προς την πατρίδα, καίνε και καταστρέφουν τις περιουσίες των ελλήνων πολιτών, καίνε και καταστρέφουν την Αθήνα και τις ελληνικές πόλεις, και εμπλέκονται σε ανούσιο πετροπόλεμο της ηλιθιότητας τους με τα «ΜΑΤ» και τους αστυνομικούς…
σε όλους αυτούς τους ηλιθίους ψευδέλληνες και προδότες το ιστολόγιο τους αφιερώνει τα παρακάτω , με την ουτοπική ελπίδα, κάποιοι κοιμώμενοι ελληνόψυχοι ανάμεσα τους να ανανήψουν από την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί, έστω και τώρα την τελευταία στιγμή και να δραστηριοποιηθούν εναντίον του πραγματικού εχθρού.
Και τους αναφέρουμε ως ψευτο-αναρχικούς για τον απλούστατο λόγο ότι ενώ αρνούνται μετά βδελυγμίας να κατονομάσουν τους ζάπλουτους διεθνείς τραπεζίτες ως εβραιοσάξονες και Κινέζους τοκογλύφους καταστροφείς των εθνών, αυτοί τους αναφέρουν γενικώς και αορίστως ως «Τραπεζίτες» και ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ στην καταστροφή των εθνών!!!
Διότι ο πατέρας του αναρχισμού Ρωσοεβραίος (μογγολοειδής) Μπακούνιν αλληλοκαρφώθηκε με τον άλλο εβραίο «αδελφό του» ψευτο-θεωρητικό του κομμουνισμού Κάρολο Μαρδοχάϊ ή Μαρξ και αποκάλυψε σε βιβλίο του τα παρακάτω άκρως διαφωτιστικά για τις στενότατες και φιλικές σχέσεις του Μαρξ με εβραίους, ραββίνους, και με τον εβραιοχαζαρο-μογγόλο ζάπλουτο διεθνή τοκογλύφο Ροτσιλντ:
Ο Μπακούνιν για τον Μαρξ και τον Rothschild
"Ο ίδιος Εβραίος, ο Μαρξ έχει γύρω του, στο Λονδίνο και τη Γαλλία, αλλά κυρίως στη Γερμανία, ένα πλήθος από λιγότερο ή περισσότερο έξυπνους, ενδιαφέροντες, δραστήριους, κερδοσκόπους Εβραίους, καθώς οι Εβραίοι είναι παντού: εμπορικοί ή τραπεζικοί πράκτορες, συγγραφείς, πολιτικοί, ανταποκριτές εφημερίδων όλων των αποχρώσεων, με το ένα πόδι στην τράπεζα, και το άλλο στο σοσιαλιστικό κίνημα, και με οπίσθιά τους να κάθονται στον γερμανικό ημερήσιο τύπο - που έχουν λάβει στην κατοχή τους όλες τις εφημερίδες - και μπορείτε να φανταστείτε τι είδους αποκρουστική λογοτεχνία θα παράγουν. Τώρα, όλο αυτό τον εβραϊκό κόσμο, ο οποίος αποτελεί μια ενιαία κερδοσκοπική αίρεση, ένας λαός βρυκόλακων που ρουφάει το αίμα (στμ: της λευκής + μαύρης φυλής), ένα ενιαίο αδηφάγο παράσιτο, στενά και άρρηκτα ενωμένος όχι μόνο πέραν των εθνικών συνόρων, αλλά σε όλες τις διαφορές των πολιτικών πεποιθήσεων - αυτός ο εβραϊκός κόσμος σήμερα βρίσκεται ως επί το πλείστον στη διάθεση του Μαρξ και την ίδια στιγμή στη διάθεση των Rothschild. Είμαι βέβαιος ότι ο Ρότσιλντ από την πλευρά του, εκτιμά σε μεγάλο βαθμό τις αρετές του Μαρξ, και ότι ο Μαρξ από την πλευρά του, αισθάνεται την ενστικτώδη έλξη και μεγάλο σεβασμό για τον Rothschild.
Αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο. Τι μπορεί να υπάρξει από κοινού μεταξύ του κομμουνισμού και των μεγάλων τραπεζών; Ωωω! Ο κομμουνισμός του Μαρξ επιδιώκει τεράστια συγκέντρωση στο κράτος, και, εφόσον αυτή υπάρχει, πρέπει αναπόφευκτα να είναι μια κεντρική κρατική τράπεζα, και όπου η εν λόγω τράπεζα υπάρχει, το παρασιτικό εβραϊκό έθνος, το οποίο κερδοσκοπεί εναντίον της εργατικής δύναμης των ανθρώπων, θα βρίσκει πάντα τον τρόπο να επικρατήσει ...."
Πηγή: Μιχαήλ Μπακούνιν, 1871, persönliche Beziehungen zu Μαρξ. Σε: Gesammelte Werke. Band 3. Βερολίνο 1924. Σελ. 204-216.[Μετάφραση μου - UD].
«με το ένα πόδι στην τράπεζα, και το άλλο στο σοσιαλιστικό κίνημα»,
καταλάβατε όλοι εσείς οι ηλίθιοι ανεγκέφαλοι έλληνες αναρχικοί και κομμουνιστές, ποιους εξυπηρετείτε και για ποια εβραική και κινεζική πλουτοκρατία δουλεύετε;;;
Διότι λέσχες διαμόρφωσης πολιτικής, όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (C.F.R.) η λέσχη Μπίλντερμπεργκ και άλλες παρόμοιες, ιδρύθηκαν από μια κλειστή συμμορία από εβραίους και σάξονες ζάπλουτους διεθνείς τραπεζίτες τοκογλύφους (ΡΟΚΦΕΛΕΡ - ΜΟΡΓΚΑΝ – ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΛΠ) που με την καθοδήγηση των αρχιραββίνων τους της BENEN BERITH Νέας Υόρκης, και της “A.O.A.” Λονδίνου, και των αφεντικών της HONG Κίνας, και απώτερο σκοπό έχουν να διαλύσουν τελείως την εθνική ανεξαρτησία και να διαλύσουν τελείως όλα τα έθνη ΚΑΙ την Ελλάδα, ώστε να ιδρυθεί η βραχυπρόθεσμη Α’ Παγκοσμιοποίηση η δυτική που θα προβοκάρει ασθενώς τον άξονα Ρ.Ι.Κ.(Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας) ή άξονα Σαγκάης ώστε αντεπιτιθέμενος αυτός ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ να ιδρύσει την τελική Β’ Παγκοσμιοποίηση , δηλαδή την απόλυτη Κινεζική δικτατορία στον πλανήτη στην οποία εσείς δεν θα ζήσετε για να τη δείτε, αλλά οι δούλοι απλοί κινέζοι πολίτες που θα επιβιώσουν στον ημι-κατεστραμμένο πλανήτη μετά τη γενοκτονία των 2/3ων κατά τα γαμημένας «αγίας» γενοκτονικάς γραφάς, θα ζούνε όπως ζούνε τώρα και ακόμα χειρότερα και θα εργάζονται όπως εργάζονται τώρα και ακόμα χειρότερα, με βαρύτατα ωράρια, το πολύ-πολύ για μια χούφτα ρύζι, ως ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΟ ΦΕΟΥΔΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG».
Διότι Ω! ανόητοι ανεγκέφαλοι έλληνες αναρχικοί ο Νο.1 εχθρός της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 666 (Δύση) και της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 888 (τελική Κίνας) που προωθούν αμφότεροι εβραίοι και Κινέζοι, ο Νο.1 εχθρός τους είναι τα μεμονωμένα αυτόνομα ανεξάρτητα Έθνη, ο Εθνισμός, δηλαδή οι Εθνικές Οικογένειες και ειδικώς Έθνη όπως η Ελλάδα με μεγάλο βάθος χρόνου και τεράστια ένδοξη ιστορία τα οποία είναι πολύ δύσκολο να παγκοσμιοποιηθούν, αυτά τα έθνη όπως η Ελλάδα είναι ο Νο.1 εχθρός και αντίπαλος και ο Νο.1 στόχος τους προς καταστροφή, από τους πουσταράδες ζάπλουτους Εβραίους και Κινέζους Τραπεζίτες τους οποίους συγκαλύπτετε και με τους οποίους συμμαχείτε για την καταστροφή της Ελληνικής πατρίδας και των Εθνών, βλάκες χειραγωγούμενοί μεροκαματιάρηδες σκλάβοι άνεργοι ή απλώς ανόητοι αναρχικοί της Ελλάδος! Βλάκες ε Βλάκες! Ξυπνάτε ζώα αναρχικοί και κομμουνιστές ελλάδος!
********************
http://www.cfr.org/
Ιδρυτές:
Its
 founders included CFR members: Nelson Rockefeller, John Foster Dulles (CIA), John McCloy, Harry Dexter White, Owen Lattimore and Alger Hiss
εβραιοσάξονας Ρίτσαρντ Ν. Χαας – Πρόεδρος Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (C.F.R.) άξονας ΗΠ-Ε.Ι.
"...η εθνική ανεξαρτησία θα πρέπει να ξαναοριστεί εάν θέλει να συμβαδίσει με την παγκοσμιοποίηση."
"Η παγκοσμιοποίηση λοιπόν υπονοεί ότι η εθνική ανεξαρτησία... πρέπει να εξασθενήσει.."
Σχόλιο: εννοούν να εξαφανιστεί
"Τα κράτη θα πρέπει να δράσουν σοφά ώστε να εξασθενήσουν την εθνική τους κυριαρχία για να προστατευτούν..."
Σχόλιο: Απίστευτη δήλωση! Υπονοεί ότι όσα έθνη/κράτη αντισταθούν στη νέα τάξη θα απειληθούν και θα κινδυνέψουν!
*************
Για πάνω από ένα αιώνα, ιδεολογικοί εξτρεμιστές και στα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος χρησιμοποίησαν γνωστά περιστατικά για να επιτεθούν στην οικογένεια Ροκφέλερ για την υπερβολική επιρροή που ισχυρίζονται ότι έχει πάνω στα οικονομικά και πολιτικά ιδρύματα της Αμερικής. Μερικοί ακόμα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος κάποιας μυστικής σκευωρίας που εργάζεται εναντίον των συμφερόντων την Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένεια μου και εμένα ως "Διεθνιστές"(Παγκοσμιοποιητές, σημ: διεθνιστές – απάτριδες, όπως και οι αναρχικοί!!!!!!) που συνωμοτούν με άλλους ανά τον κόσμο για να χτίσουν μια πιο ενιαία παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή - έναν ενιαίο κόσμο (Παγκόσμια κυβέρνηση) ... Εάν αυτή είναι η κατηγορία, τότε είμαι ένοχος και είμαι περήφανος γι'αυτό."
Εβραίος-μογγόλος «Σεφαραδείμ» Διεθνής μεγαλοτραπεζίτης Δαβίδ. Ροκφέλερ - Απομνημονεύματα 2002, σελ.405
(παραδεχόμενος ευθαρσώς τη συνωμοσία)
*************
Εβραιος Σιμόν Πέρεζ
"Η ιστορία γράφεται απ΄ αυτούς που έχουν την εξουσία και το χρήμα. Ούτε οι σκλάβοι ούτε οι φτωχοί άνθρωποι έγραψαν ποτέ ιστορία. Αυτά που διαβάζουμε ως ιστορία είναι αυτά που κάποιοι αποφάσισαν ότι έπρεπε να διαβάσουμε."
-********************
"Θα έχουμε Παγκόσμια Κυβέρνηση, είτε το θέλουμε είτε όχι. Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι εάν η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα επιτευχθεί με συναίνεση ή με κατάκτηση"
- Εβραίος μεγαλοτραπεζίτης Πολ Βάρμπουργκ, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), αρχιτέκτονας του αντισυνταγματικού συστήματος της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve), πρώην εβραικής αλλά Κινεζικής πλέον ιδιοκτησίας, απευθυνόμενος προς την Γερουσία των ΗΠΑ στις 17/2/1950
******************
Λέσχη Μπίλντερμπεργκ
Σε κάθε μυστική και απροσπέλαστη σύνοδο της Λέσχης Bilderberg ένας ασήμαντος αριθμός ανθρώπων διαμορφώνει μια συναίνεση για τις προτεραιότητες που θα πρέπει να απασχολήσουν τον κόσμο τα επόμενα χρόνια, σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.
Οι πραγματικοί στόχοι της Bilderberg έχουν αποσαφηνιστεί με ακρίβεια από πολλά έγκυρα δημοσιογραφικά όργανα:
" Κατά τους Times του Λονδίνου, η Bilderberg είναι «μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν» (The Times, 12-7-1977).
" Κατά το περιοδικό Europeo: «Η Bilderberg αποτελεί μια παγκόσμια κυβέρνηση που καπελώνει τις εθνικές κυβερνήσεις» (Europeo, 15-10-1975)
" Κατά τη γαλλική εφημερίδα Quotidien de Paris: «Επιδίωξη των μελών της Bilderberg είναι η εγκαθίδρυση αποτελεσματικής κυριαρχίας σε διάφορα σημεία του κόσμου με τη μεσολάβηση κυβερνήσεων- ανδρεικέλων που κατευθύνονται από πολιτικούς του κάτω πατώματος (των παρασκηνίων).»
******************
Και κλείνοντας αφιερώνουμε στον «Ζούγκλα» και σε όλους αυτούς τους μαλάκες το «ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.pdf» της Ο.Ε.Α. πληκτρολογημένο:
ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ «Ελληνες» ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ από Κινέζους και εβραίους ζάπλουτους Τραπεζίτες τους οποίους δεν κατονομάζετε και δεν καταγγέλλετε και με τους οποίους συμμαχείτε για την καταστροφή των Εθνών και της Πατρίδας σας, ή «Εθνικής σας οικογένειας», ηλίθιοι!
Αφίσα αναρχοκομμουνιστών ελληνοεβραίων αναρχοπατέρων Αθηνών, συνταχθείσα από Αρχιραββίνους και αναρτηθείσα στους δρόμους από τους αναρχικούς:

Η προηγούμενη αφίσα είναι κλασσική εκδήλωση κομμουνιστικής και αναρχοκομμουνιστικής απάτης - παληανθρωπιάς και προδοσίας αντάξιας για θανατικές ποινές...
ΑΠΑΤΗ:
ΑΝΤΙ για την αλήθεια περί "Κινέζικών και Εβραιοσαξονικών τραπεζών", γράφεται απλώς "Οι Τράπεζες" του γενικού και αόριστου ένοχου τραπεζίτου ... πάσης εθνικότητος._
ΑΝΤΙ για την αλήθεια περί "Νεοναζιστών Θεοσοφιστών Μασώνων βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ., συνεργαζόμενων με τη "Χρυσή Αυγή" η οποία είναι παράρτημα της Αγγλικής "Χρυσής Αυγής" ("Golden Dawn") Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΛΟΡΔΟΥΣ της δυτικής υπερστοάς "Α.Ο.Α." Λονδίνου", γράφεται απλώς "φασίστες υπουργοί", γενικώς και αορίστως._
(Ιδε 
LINKShttp://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/golden-morgenrote.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html
http://www.youtube.com/watch?v=D8z2aP1eKhk
 
http://en.wikipedia.org/wiki/A%E2%88%B4A%E2%88%B4
The Order of the G.'.D.'. (Golden Dawn)
ΑΝΤΙ για "Εβραιοσάξονα Βασιληά του Εβραιοσαξονικού γένους Sachsen-Oldenburg-Sonderburg-Shleswig HolSTEIN - Glucksburg", γράφεται "τον Βασιλειά"γενικώς και αορίστως._
ΑΝΤΙ για "Υπάνθρωπους Πασόκους με ηγέτη τον λιθουανο-πολωνο-βούλγαρο-εβραίο σιωνιστή Μινέικο - Τσαντ - Τσιντενμπάουμ - Papandrew, πουτάνας εβραίας Margaret-Chad μάνας γυιο", γράφεται απλώς "Πασόκοι" γενικώς και αορίστως._
ΑΝΤΙ για "Υπάνθρωπους Νεοδημοκράτες με ηγέτη τον ελληνοεβραίο σιωνιστή Ben-Hiram-Zanna-Σαμαράς", γράφεται απλώς "Δεξιοί" γενικώς και αορίστως._
ΑΝΤΙ για "Υπάνθρωπους απάτριδες κομμουνιστές και αναρχικούς με ηγέτες τους εβραίους Kolozov και Abraham Lesperoglou", γράφεται απλώς "Οι Αριστεροί", γενικώς και αορίστως._
ΑΝΤΙ για "Αντισυνταγματικά πραξικοπήματα εβραϊκών κυβερνήσεων ("ΠΑΣΟΚ" -με συμπαιγνία συνενοχή του ΛΑ.Ο.Σ.) με σκοπό την κατάλυση Εθνικής κυριαρχίας και την ολική διάλυση - καταστροφή και κατάσχεση των περιουσιών των εθνών από την Κεντρική Τράπεζα της Κίνας", γράφεται απλώς "Μεταμοντέρνα Πραξικοπήματα", γενικώς και αορίστως._
ΑΝΤΙ για "Ελληνοεβραική Κυβέρνηση "Εθνικής Σωτηρίας" και "Εθνικής Ενότητος" με σκοπό την προώθηση του Τουρκαλβανού εθνοκάπηλου προβοκάτορα Kara-Zafferi ως "Πρωθυπουργού" της Ελλάδος και της "Αυτοκρατορίας Κων/πόλεως" με σκοπό την γενοκτονία των αμάχων της Ελλάδος και της λοιπής δύσεως από τους στρατούς του "Συμφώνου της Σαγκάης" (Ρ.Ι.Κ., Ρωσίας - Ισλαμικών Κρατών - Κίνας) στον Γ' Παγκόσμιο πόλεμο μετά το 2012", γράφεται απλώς "Εθνική Σωτηρία" και "ενότητα" γενικώς και αορίστως._
ΑΝΤΙ για "Το προφανές ζητούμενο" το οποίο είναι η ολική γενοκτονία όλων των γήινων φυλών, ΚΑΙ των λευκοκίτρινων μογγόλων, ήτοι ΚΑΙ των μογγόλων εβραίων και σαξόνων, από τους στρατούς Κίνας και Κορέας", γράφεται το ψευδές "ζητούμενο" περί δήθεν "έντασης της εκμετάλλευσης του λαού, της υποτίμησης εργασίας του λαού, και της υποτίμησης της ζωής του λαού, από τους καπιταλιστές και από τους διεθνείς κερδοσκόπους", τους οποίους οι εβραίοι αναρχοπατέρες Ελλάδος βεβαίως αρνούνται να κατονομάσουν ως "Εβραιοσάξονες τραπεζίτες και κερδοσκόπους ενεργούντες με Κινεζικές εντολές"._
ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Στο τέλος της αφίσας οι συντάκτες της αφίσας, εβραίοι αρχιραββίνοι και εβραίοι ηγέτες αναρχικών ελλάδος,
ΑΝΤΙ για τον ορθό συνειρμό: "ή πληρώνουμε ως ισόβιοι ΣΚΛΑΒΟΙ τοκογλυφικό χρέος 900 δις. Ευρώ για πραγματικό ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ χρέος 90 δις. Ευρώ, ή αρνούμαστε να πληρώσουμε τοκογλυφικό χρέος 900 δις. Ευρώ για να σωθούμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και αυτόνομοι, ΕΜΕΙΣ και η εθνική μας οικογένεια, δηλαδή η Ελλάδα, δηλαδή η Πατρίδα", ήτοι "ή αφήνουμε τους ντόπιους και ξένους εβραιοσάξονες και Κινέζους τραπεζίτες τοκογλύφους να κατασχέσουν εμάς ως ΙΣΟΒΙΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ και τον τον πλούτο της πατρίδος έναντι του τοκογλυφικού και ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ή ΕΜΕΙΣ πετάμε τους ντόπιους εβραίους πολιτικούς στη θάλασσα και καταγγέλουμε ως τοκογλυφικό το χρέος, δημιουργώντας αυτόνομη γεωργία - κτηνοτροφιά και αυτόνομη πολιτική και αμυντική βιομηχανία για αυτόνομη επιβίωση της Ελλάδος, δηλαδή της Ελληνικής Εθνικής Οικογένειας ή Πατρίδος",
ΑΝΤΙ, λοιπόν, για τους ως άνω ορθούς - αληθείς - έντιμους - πατριωτικούς συνειρμούς, τα προδοτικά γενοκτονικά καθάρματα, εβραίοι αρχιραββίνοι εντός ελλάδος, και ελληνοεβραίοι ηγέτες των αναρχικών ελλάδος, ως εφαρμοστές των θεωριών των θεωρητικών του απάτριδος σιωνιστικού αναρχισμού, ρωσοεβραίων Μπακούνιν, Κροπότκιν, και λοιπών, με σκοπό την καταστροφή των Εθνών- Κρατών μέσω της κατασκευής απάτριδων προδοτών των πατρίδων, έγραψαν στο τέλος της προδοτικής αφίσας το προδοτικό σύνθημα: "ή το χρέος ή εμείς, δεν γαμιέται η πατρίς"._
Στο τέλος της αφίσας, ως ανάρχιδοι και άνανδροι, οι αναρχικοί και "Αριστεροί" δεν υπόγραφαν με τα ονόματα τους αλλά με εικονίδια των προδοτικών τους ελληνοεβραικών ανθελληνικών σιωνιστικών οργανώσεων.
Η προδοσία επεκτείνεται στα ανώτατα κλιμάκια της ελληνοεβραικής διοικήσεως, ήτοι στους "έλληνες" μασώνους στρατηγούς της "ΕΛ.ΑΣ", στους μασώνους ανώτατους "έλληνες" δικαστικούς, και στους ελληνοεβραίους και "έλληνες" μασώνους προέδρους δημοκρατίας, πρωθυπουργούς, υπουργούς, και βουλευτές, οι οποίοι έλαβαν γνώση για την ανάρτηση της ως άνω προδοτικής αφίσας στους ελληνικούς δρόμους, αλλά δολίως και σκοπίμως δεν άσκησαν ουδεμία δίωξη εναντίον των συντακτών της προδοτικής αφίσας, ούτε διέταξαν την απανάρτησή της από τους ελληνικούς δρόμους, διότι όλοι οι ως άνω ελεινοί προδότες διατάσσονται από την Αρχιραββινεία Αθηνών δια την δόλια καταστροφή του Ελληνικού κράτους και έθνους, - με αντάλλαγμα μια βίλα με το κλειδί στο χέρι στην Κίνα, και με μετρητά στο όνομά τους σε τράπεζα της Κίνας για ισόβια επιβίωση στην Κίνα.

Ίδε "Επισκέψεις" Ελλήνων μασώνων στρατηγών - πτεράρχων - ναυάρχων των προδοτικών ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ στην Κίνα, και επισκέψεις "Ελλήνων" πολιτικών και ανώτατων δικαστικών στην Κίνα._
Ίδε συμπαιγνία του ελληνοεβραίου στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ Χρηστοφαρεϊζή ή Φαρεϊζή ή Φριζή, με τον ελληνοεβραίο ηγέτη των αναρχικών Ελλάδος Αβραάμ Λεσπέρ ή Λεσπέρογλου, με σκοπό την προσχεδιασμένη καταστροφή των Ελληνικών πόλεων από τους προδότες εγκληματίες αναρχικούς, προστατευόμενους από την Ελληνική Αστυνομία (!!!)._
Το αποτέλεσμα της ως άνω προδοσίας της ελληνοεβραικής μασωνικής : νομοθετικής (βουλής) εξουσίας, εκτελεστικής (ΕΛ.ΑΣ) εξουσίας, και δικαστικής εξουσίας, είναι το αίσχος της ως άνω ατιμώρητης αναρχικής αφίσας η οποία προδοτικώς υβρίζει την Ελλάδα και τους έλληνες, με την φράση: "ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ".
Εντάξει, εβραικά, μασωνικά, αναρχικά, και κομμουνιστικά προδοτικά εγκληματικά ανθελληνικά απάτριδα καθάρματα, το προδοτικό ανθελληνικό μήνυμά σας ελήφθη, και σ'αυτό το μήνυμα, εμείς οι έλληνες της Ο.Ε.Α. απαντούμε:
ΓΑΜΟΥΜΕ και θα συνεχίσουμε να γαμάμε τον Δρακονιανής πουτάνας γυιο, Θεό σας Ιεχωβά - Σιν - Σιών - Σινά - Τζεντ - Τζιουντ - Ιούδα (και Τζέηντ - Τζεντάϊ των πατεράδων των εβραίων,
Κινέζων), αρχικακούργο γενοκτόνο ηλιακών συστημάτων του τοπικού γαλαξία.

ΓΑΜΟΥΜΕ και θα συνεχίσουμε να γαμούμε τα συνομωτικά - γενοκτονικά σχέδια των Δρακονιανών Κινέζων και των ημι-Δρακονιανών εβραίων αρχιραββίνων της "Α.Ο.Α." Λονδίνου, δια την πρόκληση της εκρήξεως του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, με σκοπό την γενοκτονία όλων των γήινων φυλών, ήτοι των 2/3ων του παγκόσμιου πληθυσμού, από την καθαρώς (κίτρινη δρακονιανή) φυλή Κίνας και Κορέας._
ΓΑΜΟΥΜΕ και θα συνεχίσουμε να γαμούμε τον εβραίο θεωρητικό του κομμουνισμού, Κάρολο Μαροδοχαίο ή Μαρδοχάϊ ή Μάρξ, καταστροφέα των Εθνικών οικογενειών ή Εθνών, μέσω του διεθνούς προδοτικού απάτριδος "διεθνιστικού προλεταριάτου" αμόρφωτων κάφρων κομμουνιστών, καταστροφέων των πατρίδων τους.
(σημ.: Διότι Προλετάριος => Προ-Letto(ιταλικά) => υπέρ του κρεβατιού-γαμισιού=>δηλαδή καρκινιάρης υπάνθρωπος που το μόνο που τον νοιάζει είναι το λυκοτόμαρό του και το τι θα φάει τι θα πιεί και τι θα αρπάξει ο κώλος του)
ΓΑΜΟΥΜΕ και θα συνεχίσουμε να γαμούμε τους εβραίους θεωρητικούς του αναρχισμού, Μπακούνιν, και Κροπότκιν, καταστροφέων των Εθνικών Οικογενειών του Αριστοτέλειου: "ΟΜΟΤΡΟΠΟΥ", "ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΥ","ΟΜΑΙΜΟΥ", "ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥ" (ΠΑΝ), μέσω των προδοτών απάτριδων διεθνιστών αναρχικών και αναρχοαριστερών.
ΓΑΜΟΥΜΕ και θα συνεχίσουμε να γαμούμε: Τον εβραίο θεωρητικό του Ναζισμού Ροζεν-Μπεργκ, τον εβραίο θεωρητικό του καπιταλισμού Αδάμ Σμίθ, και τους εβραίους αρχιραββίνους πραγματικούς συγγραφείς των ώς άνω δολίων - υπονομευτικών θνησιγενών κινεζοεβραϊκών αντεθνικών θεωριών εναντίον όλων των Εθνών._ (σημ: Πλην Δρακονιανής δικτατορικής Κίνας+Κορέας)
Οθεν,
Καλούμε τους εναπομείναντες Έλληνες:
ΓΑΜΗΣΤΕ και ΣΚΟΤΩΣΤΕ τωρα:
Τους Κινέζους Ελλάδος, τους Εβραίους Ελλάδος, τους πολιτικούς Ελλάδος, τους άνευ εξαιρέσεως Μασώνους και Εβραίους Στρατηγούς της "ΕΛ.ΑΣ." και της "ΚΥΠ/ΕΥΠ", τους "Έλληνες" αναρχικούς, τους "Ελληνες" δικαστικούς, και τους οπαδούς των εισαχθέντων έξωθεν σιωνιστικών θρησκευτικών αιρέσεων οι οποίες διδάσκουν ότι:
Ο Γαλαξιακός ψευδόθεος αρχικακούργος "Ιεχωβά-Σιν-Σιών" θα καταστρέψει τα Έθνη, δια να ιδρύσει την "Κινεζο-εβραική "Βασιλεία του Ιεχωβά" επί της Γής"._
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ !!!
Ζήτω η Ελλάς._
Ζήτωσαν τα Έθνη, Εθνικές Οικογένειες._
Ζήτω το Έθνος._
Ζήτω η Πατρίς._
Ζήτωσαν οι Πατρίδες-Έθνη._
Για την Ο.Ε.Α.:
Καραγεωργίου Χρ. Χρ. Γιάννης,
Αναλυτής Γεωστρατηγικής - Γεωπολιτικής
της Ο.Ε.Α. - Ομάς Ελληνικής Αποκαταστάσεως
Υ.Γ.:
Η πληροφορία για το ξεβράκωμα – αλληλοκάρφωμα μεταξύ του αναρχοπατέρα ρωσοεβραιομογγόλου Μπακούνιν και του εβραίου Καρόλου Μαρδοχάϊ Μαρξ προέρχεται από την παρακάτω ιστοσελίδα:
http://www.connexions.org/RedMenace/Docs/RM4-BakuninonMarxRothschild.htm
Της οποίας το λογότυπο:
http://www.connexions.org/
Είναι ο γνωστός επεκτεινόμενος σταυρός με τα 4 κόκκινα βέλη που κοιτάνε προς τα έξω ή μπορεί κανείς να το εκλάβει και αντιθέτως, ως τα 4 λευκά βέλη σε κόκκινο φόντο που κοιτάνε προς τα μέσα.
Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι σύμφωνα με τον απόκρυφο συμβολισμό των μασονικών υπερστοών +/-«Α.Ο.Α.» Λονδίνου και +/-«HONG» Κίνας, τα 4 βέλη που κοιτάνε προς τα έξω συμβολίζουν: «Ναζιστική Βουδιστική Θεοσοφική Σατανική ροπή», ενώ τα 4 βέλη που κοιτάνε προς τα μέσα συμβολίζουν «Χριστιανοσοσιαλιστική ή κομμουνιστική ροπή»
Για το προβοκατόρικο νεοναζιστικό ΛΑ.Ο.Σ. – ΕΨΙΛΟΝ – 666 η «ΑΟΑ» Λονδίνου του έδωσε ως έμβλημα αρχικά τα 4 ΒΕΛΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ (ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΡΟΠΗ της αρνητικής ΑΟΑ Λονδίνου ή «Χρυσής Αυγής του εξωτερικού Golden Dawn» ως εισαγωγικό μυητικό τάγμα της «ΑΟΑ Λονδίνου» Ίδε LINKS:http://en.wikipedia.org/wiki/A%E2%88%B4A%E2%88%B4 The Order of the G.'.D.'. (Golden Dawn
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/golden-morgenrote.html
)…
Όμως μετά από τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» και τα κείμενα της Ο.Ε.Α. η εβραιομασωνία Λονδίνου διέταξε τον τριπλό πράκτορα –προβοκάτορα αρχικωλοτούμπα καιροσκόπο Καρατζαφύρερ να ευνουχίσει και να εξαφανίσει τα 4 βέλη που κοιτάνε προς τα έξω ώστε να μη του φύγουν άλλοι από το μαντρί του, και να ρίξει μελάνι συσκοτίσεως στους έλληνες και ώστε να αποκρύψει τις πραγματικές προβοκατόρικες αρχικές προθέσεις του γενοκτονίας της Ελλάδος σε 2 φάσεις με τελική υπονομευμένη εκστρατεία εναντίον της Κίνας («Κόκκινη Μηλιά») ή Β’ τελικής Μικρασιατικής Καταστροφής ελέω ψευδόθεου – πουστόθεου Σενταϊ –Γενοκτοπουστάϊ και ξεμαρμαρωμένων βασιλιάδων του ανθελληνικού βυζαντίου με υποδομή σχιζοφρενικού χριστιανοδωδεκαθεστικού «σουφικού» θεοσοφικού νεοθρησκεύματος.
ΝΕΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ: Ευνούχισε τα βέλη!! Διάβαζε: Άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_2094.html
Υ.Γ.2:


Ένα από τα εμβλήματα που έβαλαν οι εβραίοι αναρχοπατέρες στην προδοτική εμετική αφίσα τους είναι και η ανοιχτή κονσέρβα…γιατί γνωρίζουν οι πούστηδες τις ιστορίες που κυκλοφορούν για το πώς έσφαζαν οι κομμουνιστές τους έλληνες πατριώτες του εθνικού στρατού ..στον εμφύλιο…
Είναι ένα από τα ύπουλα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν για να διχάσουν τους έλληνες σε νέο εμφύλιο ώστε να διαλυθεί η πατρίδα!!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!


Υ.Γ. 3
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ "ΑΝΑΡΧΙΚΕ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΨΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ - ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ - ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ, ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΞ Ή ΜΑΡΔΟΧΑΪ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ._

Υ.Γ. 4
ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΩΝ ΥΛΩΝ:

Αφ' ενός διανέμετε τα υλικά αγαθά εις τα μέλη των οικογενειών σας, ως κοινωνικών μονάδων "μικράς" σπουδαιότητος, άνευ ειδικής εύνοιας και αδικίας υπερσυσωρεύσεως υλικών αγαθών μόνον σε μερικά εξ' αυτών αφήνοντας τα λοιπά ως απόκληρα, αφ'ετέρου διανέμετε τα υλικά αγαθά εις τα μέλη των Πολεογενειών και των Εθνογενειών σας, ως Κοινωνικών μονάδων Μέγιστης σπουδαιότητος, με ειδική εύνοια καρκινικής διογκώσεως και συσσωρεύσεως υλικών αγαθών σε μερικά μόνον εξ'αυτών, αφήνοντας τα λοιπά ως λιμοκτονούντα και θνήσκοντα κύτταρα του Ελληνικού Έθνους και του Συμπαντικού Οργανισμού, ήτοι Δολοφονώντας τον ίδιο τον Συμπαντικό Οργανισμού και τον Οργανισμό του Ελληνικού Έθνους, δια να αποβιώσουν μετά και τα "καρκινικά κύτταρα" όπως στο Ανθρώπινο Σώμα το πάσχον από ανίατο καλπάζον καρκίνο. Την ορθή φυσική οργανική διανομή των Υλικών Αγαθών γνωρίζατε από τα "Οικονομικά" του Αρχαίου Πατρός σας Ξενοφώντος, από τα ανάλογα Συγγράματα των Αρχαίων δημοσιολόγων σας, από το παραδοσιακό σύστημα Οικονομίας των "Μετοχικών Μεριδίων Άνευ Κεφαλαίου" (Λαϊκιστί: "ΜΕΡΤΙΚΟΥ") της Ελληνικής Ναυτιλίας προ του 1834, και των "Μετοχικών Συνεταιρισμών άνευ Κεφαλαίου" χερσαίας Ελλάδος προ του 1834. Αλλά δολίως και συρόμενοι ανοήτως από τους Δρακονιανούς Μογγόλους ..."Φιλέλληνες" Βαυαρούς - Εβραίους - και Σάξονες των Μετεπαναστατικών "Ελληνικών" Κυβερνήσεων, προς χάριν της Καρκινικής Υλικής Διογκώσεως σας εις βάρος των Ομοεθνών σας Ελλήνων, εγκαταλείψατε αυτό το υγειές πατρώο Οικονομικό Σύστημα, και ως Ξενόδουλοι Γραικύλοι και Προσκυνημένοι προς τις Εβραιο-Μογγολικές Δυναστείες των WittelsBACH Βαυαρίας (Όθων) και Oldenburg HOLSTEIN Glucksburg, δεχθήκατε ως Νόμιμα και Έγκυρα τα Εβραικά τους "Συντάγματα" ("Συντρίματα της Ελλάδος" κατά Θ.Κολοκοτρώνη) επιβολής Κοινωνικού Εμφυλίου Πολέμου και Διαιρέσεως των Ελλήνων σε Κομματικές Κοινωνίες - αντίπαλες Συμμορίες, και ενταχθήκατε σ'αυτές τις συμμορίες των Δρακονιανών Πολιτικών Κομμάτων - Κομματιών - Θραυσμάτων - "Συντριμάτων" - Ερειπίων της Ελλάδος, στις οποίες εμάθατε να απαγγέλετε ως μαριονέτες τα κείμενα δολίως θνησιγενών θεωριών, των Δρακονιανών Εβραιοσαξόνων θεωρητικών του Καπιταλισμού (Αδαμ Σμιθ), Ναζισμού (Rozenberg), Κομμουνισμού - Σοσιαλισμού (Karl Mardochai ή Marx), Φασισμού (Ben(ito) MOSE(lini) =>Γιος του Μωυσή ), αναρχισμού (Bakounin) κλπ._

Επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου για τον σατανικό μασονοκινούμενο ρόλο και υποδομή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και των συναφών οργανώσεων

Με αφορμή τις παραπάνω ειδήσεις εστάλλει στο ιστολόγιο το κάτωθι ηχητικό σήμα από την Ο.Ε.Α. (μη μπείτε στον κόπο να κατεβάσετε τους συνδέσμους γιατί οι όλες οι σελίδες έχουν αποθηκευτεί και θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο πανελλήνιο)
Όλα αυτά αποτελούν μια ακόμη επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου σχετικά με τη μασονική προέλευση και καθοδήγηση (αριστεράς ατραπούς) την οποία έχει η Κεντρική Επιτροπή της «Χρυσής Αυγής» Ελλάδος (Golden DawnGolden Morgenrote) ως πλέον πολιτικό σκέλος αυτών των μασονικών παραφυάδων, καθοδηγούμενων σαν μαριονέτες από την Μαύρη Ναζιστική Διεθνή ήτοι από την Μαύρη Μασονία, ήτοι από τις Θεοσοφικές στοές οι οποίοι υπακούουν στο αρνητικό Ο.Τ.Ο. (Ordo Templis Occidentis), στην «Golden Dawn» και στην αρνητική Α.Ο.Α. (Ordo Adeptis Atlantis) Λονδίνου, οι οποίες με τη σειρά τους υπακούουν στο αρνητικό ΖΕΝ Θιβέτ (Μελανό Αδελφάτο) το οποίο με τη σειρά του υπακούει στην «Αριστερή Χείρα» (Αριστερή Ατραπός) των Δρακονιανών Μανδαρίνων της ύπατης πλανητικής υπερστοάς «HONG» της Σαγκάης ως ο ένας από τους 2 πόλους (2 χείρες) των Δρακονιανών (Κινεζικών) πλαστών σεληνιακών διπολικοτήτων ("συμπαιγνία Θεού-Διαβόλου") που τρέλαναν, γενοκτόνησαν με εμφύλιους πολέμους και δίχασαν την Λευκή + Μαύρη φυλή ώστε να επικρατήσουν μογγόλοι και Κινέζοι στον πλανήτη ουσιαστικώς ανενόχλητοι..
Υπενθυμίζουμε ακόμη και στον πιο τελευταίο και αφελή αναγνώστη ότι σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. το μασονικό τάγμα της "Χρυσής Αυγής" (Golden Dawn) Λονδίνου ως η μασονική ανώτερη εποπτία των νεοναζιστικών οργανώσεων χριστιανικής ή παγανιστικής αποκλίσεως παγκοσμίως, είναι μασονικώς ανώτερο ιεραρχικά από το δευτεροβάθμιο τεκτονικό Ο.Τ.Ο. και πρόκειται για εισαγωγική στοά στην τριτοβάθμια Α.Ο.Α. ως την ανώτερη μασονική υπερστοά της δύσεως των 72 καθαρμάτων εβραιοσαξόνων αρχιραββίνων του πλανήτου (Σανχένδριν).
Το αυτό επιβεβαιώνει σε κοινή θέα ακόμα και η Wikipedia στο λήμμα που έχει για την Α.Ο.Α.:
http://en.wikipedia.org/wiki/A%E2%88%B4A%E2%88%B4
Όταν το ιστολόγιο εδώ και πάνω από 1 έτος φώναζε ματαίως και καλούσε και τα άλλα χιλιάδες ιστολόγια προς συμπαράσταση εναντίον του υβριστή σατανιστή ναζιστή «ΕΥΜΟΛΠΟΥ» (eumolpos.blogspot.com) και της εκφυλισμένης παρέας του (Σπυρόπουλο ΠΑ-ΣΥ-Α, «Αντιμέταρον»/Προμετατρον κλπ), ως παρέας σατανιστών ΛΑΤΡΕΩΝ ΤΟΥ «NAER MATARON» ή «NEAR METATRON» ή «ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ», «σεληνιακό θεό» των εβραίων και των μασόνων, όταν λοιπόν αυτή η ναζιστική – σατανική εκφυλισμένη παρέα «αδελφές τατα» έβριζε τους έλληνες ήρωες (πιλότο Ηλιάκη, Σολωμό Σολωμού, Σταύρου Λάλα, Κολοκοτρώνη, κλπ) ως μογγόλους (!!!), ως μη έλληνες (!!!) ως προδότες (!!!) και ως μη ήρωες (!!!), όλες εσείς οι θρασύδειλες προδοτικές 100.000 ελληνικές(;;;) ιστοσελίδες και ιστολόγια, είχατε κρυφτεί ως αρουραίοι στις τρύπες σας και σφυρίζατε αδιάφορα, ενώ τώρα τελευταίως σχίσατε όλοι τα καλσόν σας με την υπόθεση του καραπουστάρα Τατσόπουλου.
Έστω όμως, κατανοούμε εν μέρει την δειλία σας, αλλά εν όψει αυτών των εξελίξεων έχετε μια τελευταία ευκαιρία να επανορθώσετε εσείς ειδικώς τα χαμηλόβαθμα απλά πρώην και νυν πλανεμένα μέλη της «Χρυσής Αυγής» και να μας αποκαλύψετε την ταυτότητα του κρυπτόμενου αρουραίου και χεσμένου από το φόβο σατανιστή/ναζιστή υβριστή ελλήνων ηρώων ΕΥΜΟΛΠΟΥ ο οποίος ως ομοιδεάτης τους του NEAR METATRON (ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ), πιθανόν να ανήκει και σε αυτές τις τάξεις των ανώτερων μελών της Κεντρικής Επιτροπής της «Χρυσής Αυγής» και των συναφών νεοναζιστικών/θεοσοφικών οργανώσεων (συγκοινωνούντα δοχεία) «Νέα Ακρόπολη», «Έψιλον 666», «ΛΑ.Ο.Σ.» κλπ, ώστε η Ο.Ε.Α. να τον πατήσει κάτω και να τον ισοπεδώσει ολοκληρωτικά και όπως του αξίζει.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ όταν παρίστανε δολίως τον συναγωνιστή της Ο.Ε.Α., για να δημοσιεύσει τάχα ορισμένα κείμενα της, λογόκρινε και εξαφάνιζε τα κομμάτια αυτών των κειμένων που έθιγαν το γαμημένο ψευτοπατριωτικό προβοκατόρικο νεοταξικό κόμμα του, το ΛΑ.Ο.Σ (!!!)
Πράξτε λοιπόν κατά συνείδηση, διότι πρέπει επιτέλους κάποιος νέος συλλογικός ήρωας Ηρακλής να αναλάβει αυτή τη βρωμοδουλειά καθαρίσματος των στάβλων του Αυγεία, σε αυτό τον παρηκμασμένο τόπο που βρωμάει από παντού σκατά και σύψη.
Όσον αφορά το «ΛΑ.Ο.Σ.» και την παράλληλη δράση τους (συγκοινωνούντα θεοσοφικά δοχεία) με τη «Χρυσή Αυγή», τα στελέχη του «ΛΑ.Ο.Σ.» ισχυρίζονται ότι είναι ενσαρκώσεις αρχαίων ελλήνων θεών του Δωδεκαθέου και αρχαίων ελλήνων ηρώων, όπως ακριβώς ισχυρίζονται το ίδιο τα μέλη της «Χρυσής Αυγής», τα μέλη της «Νέας Ακρόπολης» νεοναζιστικές οργανώσεις Ελλάδος, τα μέλη των σατανιστών που λατρεύουν τον Μέτατρον, των «καθαρών» σατανιστών του Εωσφόρου («η θρησκεία του αντιχρίστου - 666»), και αυτά βέβαια πηγαίνοντας την ιστορία προς τα πίσω είναι επανάληψη και συνέχεια (η πόρνη ιστορία επαναλαμβάνεται) των όσων γινόταν στους Πύργους της Βαυαρίας, όπου οι ηλίθιοι από κάτω γερμανικής καταγωγής των «ΕΣ/ΕΣ», με τον εμπαιγμό που τους κάνανε οι ανώτεροι τους εβραιομογγόλοι «ΕΣ/ΕΣ» ταγματάρχες, που τους έπαιζαν αυτό το θέατρο ότι τάχα έχουν «ενσαρκώσει» μέσα τους, τους αρχαίους ήρωες «Νιμπελούγκεν» και του Σκανδιναβικού «Δωδεκαθέου του Θωρ» της Σουηδίας των Βίκινγκς. Εξ’ αυτού του συσχετισμού και εξ’ αυτής της ιστορικής συνέχειας άρα συνεπάγετε ότι όλοι αυτοί άγονται και φέρονται από το ίδιο σχήμα της «Μαύρης Διεθνούς», το οποίο για να προκαλέσει μομφή της Κίνας εναντίον της Ευρώπης (ΗΠ.Ε.Ι. ή τριμερούς) και της λευκής φυλής, έχει εξαπολύσει τους Μανδαρίνους και τους μογγόλους του ΖΕΝ και τους γκουρού της Ινδίας (ομοίως του ΖΕΝ), για να εκφυλίσουν την λευκή φυλή, τους έλληνες και τους Ευρωπαίους σε τέτοια σημεία, ώστε μέσω αυτών των υποτιθέμενων ανύπαρκτων μετενσαρκώσεων αρχαίων θεών και ηρώων σε αυτά τα σημερινά εκφυλισμένα καθάρματα του «ΛΑ.Ο.Σ.», «Χρυσής Αυγής», κλπ, και μέσω επίσης σεξουαλικών οργίων τα οποία πάνε πακέτο με αυτές τις μετενσαρκώσεις ως οργίων αμφιφυλοφιλικών (δηλαδή το κάθε φύλο συνουσιάζεται και με το αντίθετο φύλο και με το όμοιο φύλο), ώστε να παραχθεί στη δημόσια κοινή γνώμη και ειδικώς στην κοινή γνώμη των λαών της «Ρ.Ι.Κ.» (Ρωσίας – Ισλαμικών κρατών – Κίνας) και ειδικά των στρατών της «Ρ.Ι.Κ.» η ιδέα ότι θα πρέπει να καθαρίσουν τον πλανήτη από την κόπρο του Αυγεία που είναι οι νεοέλληνες και οι λοιποί διεφθαρμένοι λαοί της δύσεως, οι οποίοι είναι αντίχριστοι, και ισχυρίζονται ότι ενσαρκώνουν αρχαία πνεύματα σατανάδων, (μομφή εναντίον του Ελληνικού Δωδεκαθέου και των ηρώων) κλπ, κλπ.
Τι άλλο πρέπει να πούμε για την ηθική των ανώτερων στελεχών του «ΛΑ.Ο.Σ.», με τη γυναίκα του ...μπουμπούκου μασόνου Άδωνι Γεωργιάδη, αυτό το εκφυλισμένο θυληκό που δείχνει δημοσίως τον κώλο της προς κάθε κατεύθυνση ξεβρακωμένη στην τηλεόραση με κάθε ευκαιρία, η οποία και έκανε εκπομπές με τον αρχιπούστη της Ελλάδος Ψινάκη (διότι το «ΛΑ.Ο.Σ.» δεν θα έβγαινε ποτέ στη βουλή εάν δεν είχε το 2% της ψήφου των πούστηδων!! Θαυμάστε παρα φύσει ελληνοορθόδοξο κόμμα!!! ΓΕΛΩΣ!!!) τάχα ως μέλη της τριμελούς επιτροπής (Ψινάκης, Μπουμπούκου, και ένας άλλος τρίτος γλοιώδης τύπος που μου διαφεύγει το όνομα του)
Αυτή είναι η ανήθικη ...«ηθική» την οποία πλασάρουν στους έλληνες αυτοί οι «κύριοι» του «ΛΑ.Ο.Σ.» τα στελέχη του ψευτοπατριωτικού προβοκατόρικου κρυπτοναζιστικού «ΛΑ.Ο.Σ.» με τις ξεβρακωμένες συζύγους τους να δείχνουν το μουνί τους και τον κώλο τους προς κάθε κατεύθυνση από τα τηλεοπτικά δίκτυα.
Καλούμε τους Έλληνες πατριώτες όπως αποχώρησαν από την «Χρυσή Αυγή» και μας κοινοποίησαν τα προδοτικά πεπραγμένα εκεί μέσα (τελετές μαύρης μαγείας του Μέτατρον, σατανομασονισμός, χαφιεδισμός προς στην ΚΥΠ/ΕΥΠ, φακέλωμα μελών, εκβιασμοί, βία, βρωμιά, διαφθορά, κλπ) έτσι πρέπει τα χαμηλόβαθμα μέλη να αποχωρήσουν και από το «συγκοινωνούν δοχείο» του «ΛΑ.Ο.Σ.» και να μας κοινοποιήσουν σε ιστολόγια τα επίσης προδοτικά πεπραγμένα εκεί μέσα (τελετές μαύρης μαγείας, τελετές ενσαρκώσεων δαιμόνων του Γιαχβεχα ως δήθεν ενσαρκώσεις ελλήνων θεών και ηρώων στα στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ., φακέλωμα των μελών, χαφιεδισμός στην ΚΥΠ/ΕΥΠ, παρακολούθηση των γραφείων του ΛΑ.Ο.Σ. με κάμερες μέχρι και στις τουαλέτες !!!, κλπ κλπ),
Για τα έργα και ημέρες της μπουμπούκου και του μπουμπούκου παραθέτουμε τέλος και εύστοχο σχόλιο συνεργάτη του ιστολογίου:
Φίλε ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ Ιδιαιτέρως διαφωτιστικά όπως πάντα τα στοιχεία σου και ειδικά τα περί reptilian reflexes που θα έπρεπε να έχουν προβληματίσει πολλούς υποψιασμένους ανθρώπους σχετικά με αυτήν την “παράξενη” ιδιότητα των Κινέζων. Σχετικά όμως με τις “ανορθόδοξες ” παρουσίες στο Πεκίνο το 2008 (βίντεο με το “Βασιλικό ζεύγος” στους ολυμπιακούς) θα ήθελα να θυμίσω έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και την παρουσία μιας άλλης ψυχής. Της συζύγου του «εγώ θα δώσω ένα εκατομμύριο ευρώ σε αυτόν που θα αποδείξει ότι είμαι μασόνος» κυρίου Γεωργιάδη (που ακολουθώντας σαν πιστό σκυλί τον προδότη αρχηγό του υβρίζει δημοσίως έλληνες πατριώτες που είχαν το θάρρος να του πουν ότι ήταν λάθος που μπήκαμε στο ΔΝΤ και υποστηρίζει μέχρι και σήμερα ότι είναι μέγα ψεύδος το ότι η Ρωσία προσφέρθηκε να μας βοηθήσει). Η κυρία Μανωλίδου παρουσίασε το Ολυμπιακό Συμφωνικό Κονσέρτο στο Μέγαρο Μουσικής στο Πεκίνο με πρόσκληση και υπό την αιγίδα της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου. Η λεπτομέρεια είναι ότι μιλάμε για την παγκόσμιος άγνωστη Μανωλίδου που οι λίγες εμφανίσεις που έχει πραγματοποίηση στο εξωτερικό και οι 2-3 αξιοπρεπείς δίσκοι που έχει παρουσιάσει δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την επιλογή της από την Κίνα. Επίσης κατά έναν “μυστήριο” τρόπο αμέσως μετά από εκείνη την εμφάνιση, η παρουσία και η προβολή της από τα ΜΜΕ είναι κάτι το απερίγραπτο. Τι να πει κανείς. Άξιο το κορίτσι να το χαίρετε ο σύζυγος (που είπαμε δεν …ΕΙΝΑΙ μασόνος) http://gb.cri.cn/1321/2008/08/26/661s2213178.htm , http://www.eugeniamanolides.com/concerts/index_gr.php ,http://www.youtube.com/watch?v=CO8pesFiWzg (Ο Γεωργιάδης άνοιξε την σχολή του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ μαζί με τον Ραδάμανθυ Αναστασάκη του ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΝ που όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του άλλου μη μασόνου Χαρδαβέλα, είναι μασόνος (ελευθεροτέκτων επί το κομψότερον) παρουσία του Φουράκη που δεν ήταν (πια) μασόνος). . http://www.youtube.com/watch?v=FPZkOuC5xAM&feature=related .Τελικά μου φαίνεται δεν υπάρχουν μασόνοι και η Ο.Ε.Α. κυνηγάει χίμαιρες. Ας τελειώσουμε με άλλη μία σύμπτωση. Ένα άσμα από την μουσουργό με τον ενδιαφέροντα τίτλο: Hymn to the Moon-Ύμνος στο Φεγγάρι http://www.youtube.com/watch?v=s8nZfgQSgpo&feature=related
Επίσης στο περιοδικο NEW AGE NEXUS ο δολοφόνος Μάνος Δασκαλάκης (ΙΔΕ LINKhttp://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/17.html) μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. και προσωπική επιλογή του τουρκαλβανού Καρατζαφέρη, ισχυρίζονταν ότι του είπαν οι εξωγήινοι (οι ερχόμενοι όπως τους ονομάζει στο αρθρο) να εξοντώσει την Ο.Ε.Α., το οποίο σημαίνει ότι και ο Δασκαλάκης, ως υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. συμμετείχε σε αυτές τις ενσαρκώσεις και ενδεχομένως να του δόθηκε και κάποια ιδιότητα φορέως ενσαρκώσεως αρχαίου θεού η’ ηρωως και γι’ αυτό παλάβωσε τελείως, και σε συνδυασμό με το χασίσι που συχνά παίρνει αποτρελάθηκε και εξαφανίστηκε τελείως από την πιάτσα.
(σημ: H κυπ/ευπ είχε εξαφανίσει/καθαρίσει το βεβαρυμένο ποινικό μητρώο και τον φάκελο του Δασκαλάκη ώστε αυτός να μπορέσει να ενταχθεί στην Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ.!!!)
Το κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των μελών του ΛΑ.Ο.Σ. - Χρυσής Αυγής είναι ότι στο διαδίκτυο υπογραφούν με ονόματα αρχαίων ελλήνων ηρώων η’ θέων η’ μεγάλων στρατιωτικών κλπ, όπως ο τριεψιλονίτης - τριεψιλίτης Ε-Ε-Ε (ιδε link: http://eleftheriakos.blogspot.com/2010/01/blog-post_2348.html ) ναζιστής Γεώργιος Δημητρακόπουλος που του δώσανε το όνομα Ωριων (Στρατηγός του θεού Απόλλωνα) και του είπαν ότι τάχα είναι ενσάρκωση κάποιου στρατηγού του Απόλλωνος ήτοι τον έχουνε πείσει μετά από κάποια τελετή η οποία προφανώς έγινε, και ένα άλλο μέλος της τριεψιλίτικης ναζιστικής σελίδας του ιστου Ε-Ε-Ε (www.e-e-e.gr), ο λεγόμενος Ηλεκτρύονας η’ Νέαρχος, τάχα ενσάρκωση του ναυάρχου του Μεγάλου Αλέξανδρου και τον άλλον τον Εύμολπο ενδεχομένως μέσω της ηλιθιότητας του τον χρησιμοποιούν και τον εχουνε πείσει ότι είναι απόγονος του αρχαίου ιερατείου των ευμολπιδών της Ελευσίνας. Και μάλλον έτσι είναι , έχει γίνει επίσημη τελετή με παρόντες πνεύματα και ...οινοπνεύματα των δρακονιανών που εκεί είχαν έρθει ως δήθεν Δίες, Απόλλωνες κλπ, και τον χρίσαν «Ευμολπο» και τον έπεισαν ότι μέσα του τάχα φέρει την ψυχή κάποιου αρχιερέα του οίκου των Ευμολπιδων της Ελευσίνας. (γαμώ τους 72 του εβραιομογγολικού Σανχένδριν της Ελευσίνας).
Άρα όταν βλέπετε άτομα τα οποία φέρουν τέτοια ονόματα αρχαίων θεών ελλήνων , ηρώων στρατιωτικών κλπ, δηλαδή επινοούν σύνθετα ονόματα ανύπαρκτα, δηλαδή εκτός απ’ το κανονικό τους όνομα που είναι γραμμένο στο ληξιαρχείο, έχουν δυο άλλα ονόματα, το ένα είναι αυτό της τελετής (ταχα) ενσαρκώσεως (ψευδούς) και το άλλο είναι το όνομα που τους βαφτίζουν με μια ιδιότητα: Στρατηγός του Απόλλωνα Ωριωνας, κλπ κλπ, να τα έχετε όλα αυτα τα παραπάνω υπόψιν και να είστε υποψιασμένοι και αμφισβητίες των προθέσεων τους.
Αυτοί όλοι μέσα στο ΛΑ.Ο.Σ. με αυτές τις σάπιες θεωρίες αρχαίων (σεληνιακών) θρησκειών, κάνουν μείγμα αυτές τις αρχαίες θρησκείες με τον δρακονιανό χριστιανισμό δια να παραχθεί ο σουφισμός δηλαδη ο προβοκατόρικος χριστιανοδωδεκαθεισμός του ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος θα είναι και η έσχατη πρόκληση του θρησκευτικού τρίτου παγκοσμίου πολέμου της Ρ.Ι.Κ. εναντίον μας.

Ο.Ε.Α. εναντιον του προβοκατορα ναζιστη Μηχαλολιακου

http://www.youtube.com/watch?v=6K59gujOsDI

Η Ο.Ε.Α. έχει προκαλέσει προ πολλού σε διανοητική μονομαχία τον "Αρειο" (ΓΕΛΩΣ) μογγολόμορφο ουρακοτάγκο Μιχαλολιάκο αλλά αυτός ακόμη κάνει τον ...Κινέζο και σπέρνει εκ της πλαγίας βρωμεράς οδού συκοφαντίες και άθλια ψεύδη εναντίον της.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html

ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ !!! : Προς αγνούς πατριώτες εγκλωβισμένους ως απλά μέλη στην Χρυσή Αυγή (GOLDEN MORGENRÖTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/golden-morgenrote.html

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΛΥΚΑΟΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΩΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666", "ΛΑ.Ο.Σ." ΚΑΙ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" (GOLDEN MORGENROTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/666-golden-morgenrote.html

Ορεκτικό Ο.Ε.Α. προς "Χρυσή Αυγή", Hellraiser, Λυκαονες, Εψιλον 666 του "ΛΑ.Ο.Σ.", και λοιπούς αρουραίους
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/hellraiser-666.html
ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α.ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" - "ΛΥΚΑΟΝΩΝ" ΚΛΠ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_1240.html
ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΔΕΛΦΩΝ "ΤΑΤΑ" (ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ "ΠΑ.ΣΥ.Α" - ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ - ΕΥΜΟΛΠΟΣ - ΚΛΠ) ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ - ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_23.html

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More