ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Κ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΙΔΑΚΗ

AΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ‘’ΑΙΑΝΤΙΣ’’ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΙΔΑΚΗ

"ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ -ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ-ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ,ΠΕΡΙΚΛΗΣ,ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!" http://salamis-aiantis.blogspot.com/

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΜΓΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ COSCO. ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
ΥΓ***ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ Χ.ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ:


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΝ ΥΠΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ! ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

Διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το άρθρο στο εβραϊκών συμφερόντων ιστολογιου «GREEK NATIONAL PRIDE» όπου μοστράρετε και η σκατοφατσα του προβοκάτορα ιταλοεβραιου κυπατζη Κοραντή ή CORRADO μονιμως στα δεξιά του ιστολογιου τους:
http://nationalpride.wordpress.com/2011/07/09/%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%b7-%cf%87%ce%bf%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%ce%af%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%b3%ce%ba%ce%b5/
Μετά από δεκάδες αποκαλυπτικά κείμενα αληθούς ιστορίας της Ο.Ε.Α. και του ιστολογιου για την επταετία και τον Παπαδόπουλο, έρχονται ως φίδια κολοβά και ύπουλα του ΛΑ.Ο.Σ. να ρίξουν το δηλητήριο αποπροσανατολισμού από την αληθή ιστορία. (διαστρέφουν την ιστορία ως συνήθως παλιά τους τέχνη κόσκινο οι διαστρεβλωτές πάσης αλήθειας εβραίοι).
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
Ioannis Tzortzis, University of Birmingham "The Metapolitefsi that Never Was: a Re-evaluation of the 1973 ‘Markezinis Experiment’:
ΓΡΑΦΕΙ:
The Americans asked the Greek government to allow the use of their bases in Greek territory and air space to supply Israel; Markezinis, backed by Papadopoulos, denied on the grounds of maintaining good relations with the Arab countries.This denial is said to have turned the US against Papadopoulos and Markezinis.
μτφρ.
Οι Αμερικανοί ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να επιτρέψει τη χρήση των βάσεών τους στο ελληνικό έδαφος και τον εναέριο χώρο για την βοήθεια του Ισραήλ. Ο Μαρκεζίνης, που υποστηρίζονταν από τον Παπαδόπουλο, ΑΡΝΗΘΗΚΕ με το επιχείρημα της διατήρησης των καλών σχέσεων με τον αραβικό κόσμο. Αυτή η άρνηση λέγεται ότι έστρεψε τις ΗΠΑ εναντίον του Παπαδόπουλου και του Μαρκεζίνη.
Uncomfortable Questions: Cyprus, October 1973-August 1974Author(s): Vassilis K. Fouskas
Source: Contemporary European History, Vol. 14, No. 1 (Feb., 2005), pp. 45-63Published by: Cambridge University PressStable URL:http://www.jstor.org/stable/20081244
ΓΡΑΦΕΙ:
junta, led by Papadopoulos, had twice refused to help the Americans, both during the 1967 six-day Arab-Israeli war and, more importantly, during the Yom Kippur crisis of October 1973. The declared public attitude of "neutrality" by Papadopoylo's government had certainly annoyed the Americans.
μτρφρ.
Η χούντα, με επικεφαλής τον Παπαδόπουλο, είχε δύο φορές αρνηθεί να βοηθήσει τους Αμερικανούς, τόσο κατά τη διάρκεια των έξι ημερών 1967 αραβο-ισραηλινό πόλεμο και, το πιο σημαντικό, κατά τη διάρκεια της κρίσης Γιομ Κιπούρ τον Οκτώβριο του 1973. Η δηλωμένη δημόσια στάση της «ουδετερότητας» από την κυβέρνηση Παπαδόπουλου είχε οπωσδήποτε ενοχλήσει τους Αμερικανούς.
Πηγές: Βιβλίο:
C.M. Woodhouse, "Η Άνοδος και η Πτώση των Ελλήνων Συνταγματαρχών (London, Granada 1985), 142.
εδω σε αυτο το βιβλιο του στρατιωτικου ιστορικου της Ακαδημιας της πολεμικης αεροποριας των ΗΠΑ
Jacob Abadi is professor of history at the United States Air Force Academy.
ΓΡΑΦΕΙ:
the junta had to be extremely cautious. Consequently, it refused to provide bases and facilities to the American airlift of weapons to Israel during the Yom Kippur War of October 1973.
μτφρ.
η χούντα έπρεπε να είναι εξαιρετικά προσεκτική. Κατά συνέπεια, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να παράσχει τις βάσεις και εγκαταστάσεις για την αμερικανική αερογέφυρα των όπλων προς το Ισραήλ κατά τη διάρκεια του πολέμου Yom Kippur τον Οκτώβριο του 1973.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
H wikipedia,
Οι Αμερικάνοι,
Όλοι οι γεωστρατηγικοί αναλυτές,
Οι Ιστορικοί,
Οι Ακαδημαικοί,
Όλοι τους γνωρίζουν για τα 2 ΟΧΙ του Παπαδόπουλου προς παροχή Αμερικανικής βοήθειας προς Ισραήλ μέσω Ελλάδος κατά τους στημένους αραβοισραηλινούς πολέμους του 1967 και 1973. Ως γενναία με πολλά κιλά ατσάλινων ελληνικών όρχεων ΟΧΙ του Παπαδόπουλου και Μαρκεζίνη τα οποία απέτρεψαν την κλιμάκωση στον Αρμαγεδδώνα του 1975 όπως προφήτευαν (διάβαζε: προγραμμάτιζαν) τα σιωνιστικά επιτελεία των «Μαρτύρων του Ιεχωβά» - Ολάμ Μπερίθ – Μπένεν Μπερίθ. Οι μόνοι που δεν το γνώριζαν ακόμη (και που το γνωρίζουν τώρα εξαιτείας του ιστολογίου ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ») είναι τα 10.000.000 σχιζοφρενή δίποδα (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) που θέλουν να ονομάζονται Έλληνες και που επί 40 χρόνια έτρωγαν το παραμύθι – κουτόχορτο της κακιάς αμερικανοκίνητης χούντας του τάχα σιωνιστή και μασόνου Συνταγματάρχη Παπαδόπουλου. Διότι η Ο.Ε.Α. αποκάλυψε ότι αυτοί οι 2 αραβοισραηλινοί πόλεμοι ήταν στημένες ενδοφυλετικές εμφύλιες ενδοσημιτικές ήτοι ενδομογγολικές ψευδοσυγκρούσεις που σκοπό είχαν να συμπαρασύρουν το ΝΑΤΟ (τότε άξονας ΗΠ.Ε.Ι.) προς βοηθεία των σημιτών μογγόλων Ισραηλινών και ως ανάδραση να συμπαρασύρουν και το σύμφωνο Βαρσοβίας (τότε άξονα Ρ.Ι.Κ.) προς βοήθεια των συμπαιγνιακών σημιτών μογγόλων Αράβων. Ο Παπαδόπουλος δρώντας με βάση το εθνικό και πλανητικό συμφέρον λόγω ότι επιθυμούσε να κρατήσει ουδέτερη στάση και επιθυμούσε την ειρήνη και την συνέχιση της ροής αραβικού πετρελαίου προς την Ελλάδα, αρνήθηκε τη βοήθεια προς το Ισραήλ, μέσω ΝΑΤΟικων αερογεφυρών μέσω Ελλάδας, και έτσι αρνήθηκε και την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην κρίση και έτσι αρνήθηκε και απέτρεψε την κλιμάκωση στον «Αρμαγεδδώνα» του 1975 όπως σχεδιάζονταν από τα Κινεζοεβραικά σιωνιστικά επιτελεία, λόγω εμπλοκής και του Συμφώνου της Βαρσοβίας. Ο Παπαδόπουλος επονομαζόμενος αλλιώς και ως «Ο Νάσερ της Ελλάδος» στην Κρίση του 1967 (πόλεμος των 6 ημερών) εισηγήθηκε στον Ο.Η.Ε. την άμεση κατάπαυση του πυρός , την ειρήνευση μεταξύ των 2 πλευρών και την επιστροφή των κατακτηθέντων εδαφών από Ισραηλινούς προς τους Άραβες!! Ενώ το 1973 εκτός από στάση ουδετερότητας και άρνηση προς την Αμερικανική βοήθεια προς Ισραήλ μέσω Ελλάδος, αυτός αντίθετα βοήθησε διακριτικά τους Άραβες (!!!) μέσω βοήθειας των Σοβιετικών προς αυτούς μέσω Ελλάδος, κάτι που άφησε έκπληκτους τους Σοβιετικούς και τους κομμουνιστές στην Ελλάδα οι οποίοι (όσοι είναι έντιμοι από αυτούς) παραδέχονται μέχρι και σήμερα έκπληκτοι αυτά τα γεγονότα. Όλα αυτά οδήγησαν λίγο μετά το Γιομ Κιπούρ (το 1973) στην επιτυχή ανατροπή των Παπαδόπουλου – Μαρκεζίνη από εβραιο-αμερικανικές μεθοδεύσεις του Πολυτεχνείου (mossad) και του προδότη εβραιου Γιοβάνοβιτς – Ιωαννίδη που είχε στενό συγγενή του σύνδεσμο με την mossad (Αλ-Λαζάρ ή Αλζαράκη). Το 1967 είχαν επιχειρήσει πολλαπλές φορές ομοίως να τον ανατρέψουν μέσω του ανθέλληνα μογγόλου βασιλέως (του κώλου) Γλυξμπουργκ, αλλά απέτυχαν.
Έρχεται λοιπόν κατόπιν εορτής μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις του ιστολογίου μας προς τον Ελληνικό λαό και γράφει λοιπόν ο ελεεινός και πρόστυχος Κοραντης: «Όπως πληροφορήθηκα τότε, και οι τρεις προαναφερθέντες (Παπαδόπουλος-Μαρκεζίνης-κλπ) συμφώνησαν με την εισήγησή μου και απαγορεύθηκε η διέλευση κ.λπ.»
Δηλαδή εδώ τι γίνετε;;; Αφού το ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ και η Ο.Ε.Α. απεκάλυψε όλα αυτά στους Έλληνες για τον Ήρωα και Ευεργέτη της Εθνικής & Πλανητικής Ασφάλειας Συνταγματάρχη Παπαδόπουλο μετά από 40 χρόνια προπαγάνδας και ψεύδους, πάει τώρα ο ιταλοεβραίος CORRADO του ΛΑ.Ο.Σ. 666 να ...κλέψει τη δόξα από τον Παπαδόπουλο και λέει ότι τάχα αυτός έκανε την κίνηση, το πρώτο βήμα και ο Παπαδόπουλος απλά τάχα υπάκουσε στην εισήγηση του;;; (!!!).
Συνεχίζει: «Απορώ, πράγματι, πώς δεν το βρήκε στα αρχεία η κυρία Τομαή ένα τόσο σημαντικό «ντοκουμέντο»,
Ε! πως να το βγάλει ρε εβραιομασονικο συμπαιγνιακο μουνόσκυλο αφού δεν υπάρχει;; Σας προκαλούμε βγάλτε αυτό το έγγραφο στη δημοσιότητα προβοκάτορες του «ΛΑ.Ο.Σ.»!!!
Αν και σας έχουμε ικανούς να το κατασκευάσετε πλαστογραφημένο τώρα και να μοιάζει γνήσιο… λεφτά και τέτοια μέσα δεν έχετε μήπως για να το κάνετε;;;
Το κείμενο τους το κάνουν έντεχνα να μοιάζει ότι τάχα μας απείλησαν οι άραβες και ότι τάχα ο Παπαδόπουλος αν και ήθελε να βοηθήσει το ισραήλ τελικά τάχα δεν βοήθησε επειδή τρομοκρατήθηκε. Και ότι η Ο.Ε.Α. ψεύδεται όταν λέει ότι είναι ιταλοεβραιος προβοκάτορας μισέλληνας ο CORRADO, διότι αυτός (τάχα) ήταν εναντίον των ισραηλινών και υπέρ των αράβων και σκέφτονταν την ελληνική ασφάλεια!!!. Γέλως, διότι αυτοκαρφώνετε με το παρακάτω: «Ομολογώ ότι βρέθηκα ενώπιον του μεγαλύτερου διλήμματος της καριέρας μου: «Μπρος βαθύ και πίσω ρέμα»!»
Τελικώς, αναλογιζόμενος τους Έλληνες στις αραβικές χώρες, σου λέει, εγώ ως εβραίος θέλω να βοηθήσω το Ισραήλ αλλά με απειλούν οι άραβες και τάχα σκεφτομαι την επιβίωση και ασφάλεια των ελλήνων!
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΕΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
Εβραιομασονικός Εμετός!
Ρε εβραιοκυπατζη ρε σκατοραββινοι ποιον δουλεύετε ρε; Έχετε το χρήμα και τις στημένες μπορδελοιστοσελιδες σας να περνάτε ότι συμφέρει τα εβραιομασονικα σάπια μυαλά σας αλλά εμείς θα φροντίσουμε να μάθει μέχρι και η τελευταία ελληνίδα νοικοκυρά το ποιον σας! Και αν όχι εμείς, να είστε σίγουροι πως αυτό θα το πράξουν άλλοι. Δεν το σταματάτε πλέον. Η χιονοστιβάδα της γυμνής αλήθειας θα σας τσακίσει πρώτα και μετά θα σταματήσει!
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Στελεχη και ψηφοφοροι του ΛΑ.Ο.Σ. εγκαταλειψτε αμεσως το ΛΑ.Ο.Σ. των ΠΡΟΔΟΤΩΝ και τον ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_03.html

Ολόκληρη η ιστορική αλήθεια για την Πατριωτική Κυβέρνηση εξαετίας 1967-1973 και απάντηση σε δόλια σιωνιστικά δημοσιεύματα προώθησης του Sir Μαρκεζίνη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/1967-1973.html
Αποκατατάσταση της αλήθειας για Γ.Παπαδόπουλο. Απάντηση σε ψευδή ελεεινά άρθρα Αμερικανών
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_07.html
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΧΙΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_08.html
ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html

ΨΕΥΔΕΊΣ, ΔΌΛΙΕΣ, ΕΛΕΕΙΝΈΣ ΤΡΙΣAΘΛΙΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΊΕΣ ΤΟΝ ΜΟΓΓΌΛΩΝΕΒΡAIΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΎΠΟΥ ΑΛΒΈΡΤΟΥ ΑΪΝΣΤAΪΝ!!!!!

ΨΕΥΔΕΊΣ, ΔΌΛΙΕΣ, ΕΛΕΕΙΝΈΣ ΤΡΙΣAΘΛΙΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΊΕΣ ΤΟΝ ΜΟΓΓΌΛΩΝΕΒΡAIΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΎΠΟΥ ΑΛΒΈΡΤΟΥ ΑΪΝΣΤAΪΝ!!!!!
.
.
.
.
ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΑΦΉΝΕΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΌΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΊΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΎΣ ΌΠΩΣ ΤΟΝ ΕΓΚΈΦΑΛΟ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ Ο ΕΦΈΣΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΊΑ

Η διανοητική εξόντωση του εβραιοσάξονα μισέλληνα Νιμιτς από την ΟΕΑ!

Απο το εγχειρίδιο επιβιώσεως http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_31.html


Επιστρέφουμε εις το ζήτημα των σκοπίων ή “Vardaska”, δια το οποίο ο «ΟΗΕ» ετοποθέτησε μεσολαβητή τον εβραίο ομοφυλόφιλο δικηγόρο Ματθαίο Νίμιτς.
Ο ως άνω μογγόλος εβραίος μισέλληνας, παραβιάζοντας κάθε αρχή ουδετερότητος και αντικειμενικότητος των μεσολαβητών, εδήλωσε προσφάτως δημοσίως ότι:
1) Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν έλληνας.
2) Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σφαγέας των λαών.
Μετά τις ανωτέρω υβριστικές και ψευδείς δημόσιες δηλώσεις του εβραίου Νίμιτς εναντίον των ελλήνων, εάν οι πολιτικοί ελλάδος δεν ήταν ελληνοεβραίοι προδότες και κύναιδοι ομοφυλόφιλοι προδότες αλλά ήταν έλληνες πατριώτες, θα απέκλειαν από την μεσολάβηση τον εβραίο Νίμιτς, αφού προηγουμένως τον καλούσαν στην Ελλάδα και μετά από δεκατρία χέρια ξυλοδαρμού, του έγραφαν με τατουάζ στο δέρμα τα ακόλουθα:
“ Εβραίε μογγόλε απατεώνα πλαστογράφε της ιστορίας Ματθαίε ή Ματταθία, συμφώνως με το βιβλίο «Γένεση ΙΒ’ 10-20 και ΙΓ’ 1-4», ο γενάρχης σου Αβρααμ ή Χαβρα-Χαν ή «Αρχηγός της Χάβρας» ήταν μαστρωπός ο οποίος εξέδιδε ως πόρνη την σύζυγο του Σάρρα στον Φαραώ της Αιγύπτου, με αντάλλαγμα … αιγοπρόβατα. Εσύ λοιπόν μογγόλε εβραίε Ματθαίε, ως ομοφυλόφιλος απόγονος μαστρωπού και πόρνης, ήτοι χυδαϊστί «σαν πούστης, νταβατζή πατέρα γιος και πουτάνας μάνας γιος», δεν έχεις το ηθικό ανάστημα και το δικαίωμα να βάζεις στο βρωμερό σου στόμα το γεμάτο από σπέρμα πεολειχίας των εν συναγωγή εβραιοσαξόνων συντρόφων σου, ούτε τον άνδρα ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ Αλέξανδρο, ούτε τους Έλληνες ούτε την Ελλάδα._
Όθεν, πουτάνας γιε Νίμιτς, ως πούστης των ομοφυλοφίλων εβραιομασωνικών τελετών «Διαχωρισμός των Σεφιρώθ», και ως Λευκοκίτρινος Μογγόλος Εβραίος, είσαι εκ ταυτότητος και κληρονομικότητος απατεώνας και ψεύτης όπως οι δυο διαστημικοί εγκληματίες επαγγελματίες απατεώνες ψευδοθεοί σου, Σαβίτ-Σαβαώθ-Κρόνος, και Σιν-Σιών-Σινα-Τζεηντ-Τζεντάϊ-Σεντάϊ-Γιαχβεχ._

1) Εις το πρώτο ψεύδος σου και ψεύδος των θεών σου, απαντούμε:
α) Το όνομα «Αλέξανδρος» είναι όνομα ελληνικής ετυμολογίας, προερχόμενο από τους ελληνικούς όρους «Αλεξω» = Απωθώ – Αποκρούω – Νικώ, και «Ανήρ» = Άνδρας, και σημαίνει «Ο Νικών τους Άνδρες».
β) Το όνομα «Φίλιππος», πατέρας του Αλέξανδρου, είναι ελληνικής ετυμολογίας, προερχόμενο από τους ελληνικούς όρους «Φίλος» και «Ίππος» και σημαίνει «Ο φίλος των αλόγων».
γ) Το όνομα «Ολυμπιάδα», μητέρα του Αλέξανδρου, είναι ελληνικό και σημαίνει «Γυναίκα του Ολύμπου», ήτοι του όρους το οποίο ευρίσκεται στην Ελλάδα, - και έχει ελληνική ετυμολογία: Ειλύω – Ειλυός – Έλυμος – Όλυμος = Απόκρυφος τόπος – Φωλέα Θεών.
δ) Το όνομα «Αριστοτέλης», διδάσκαλος του Αλεξάνδρου, είναι ελληνικής ετυμολογίας, προερχόμενο από τους όρους «Άριστος» και «Τελω» και σημαίνει «Ο τελών άριστες επιστήμες», όπως οι επιστήμες τις οποίες εδίδαξε στον Αλέξανδρο στην ελληνική γλώσσα, και συνέγραψε στην ελληνική γλώσσα, όπως αποδεικνύεται από τα σωζόμενα κείμενα του Αριστοτέλους.
ε) Το όνομα «Καλλισθένης», βιογράφος και αυτόπτης χρονικογράφος της εκστρατείας του Αλεξάνδρου, είναι ελληνικής ετυμολογίας, προερχόμενο από τους ελληνικούς όρους «Κάλλιστος» και «Σθένος», και σημαίνει «Ο έχων μέγιστη Δύναμη»._
ς’) Τα ονόματα : Παρμενίων – Ήφαιστίων – Αντίοχος – Πτολεμαίος – Κράτερος – Νέαρχος – Σέλευκος Νικατωρ – Κλειτος – Αντίπατρος – Αντίγονος – Κάσσανδρος, στρατηγοί του Αλεξάνδρου είναι ονόματα ελληνικής ετυμολογίας και σημαίνουν : Αντίοχος = Ο Αντέχων – Ανθεκτικός, Ηφαιστίων = Υιος του Ηφαίστου, Πτολεμαίος = Πτολεμος – Πόλεμος – Πολεμικός, κλπ ._
ζ) Το όνομα «Μακεδών» ή «Μακεδνός» ή «Μηκεδανός» είναι ελληνικής ετυμολογίας, προερχόμενο από τους ελληνικούς όρους «Μήκος» και «Δανος» = Δαυλός και σημαίνει «Μακρύς Δαυλός» και μεταφορικώς «Μέγας Φωτοδότης»._
η) Συμφώνως με τον έλληνα ιστορικό Ηρόδοτο, οι Μακεδνοί ή Μακεδόνες είναι ελληνικό Δωρικό γένος το οποίο κατοικούσε αρχικώς εις την Φθία ή Φθιώτιδα της Θεσσαλίας, ήτοι εις την κεντρική μητροπολιτική κυρίως Ελλάδα. Αντιγράφουμε από το λήμμα «Μακεδνόν» του «Λεξικού Ελληνικής Αρχαιολογίας» του Αλ. Ρ. Ραγκαβη, εκδόσεις «Κωνσταντινίδου», Αθήναι 1888: «Μακεδνόν: Γένος δωριόν, εν φθιωτιδι υπό τον Δευκαλίωνα οίκουν, εκδιωχθέν δεν υπό των Καδμείων εις τον Πίνδον. Ηρόδοτος Α-56 και Η-43». Επομένως οι Μακεδνοί ή Μακεδόνες έχουν ως Γενάρχη τους τον Δευκαλίωνα και τον υιο του, ΕΛΛΗΝΑ._
Αντιγράφουμε από το λήμμα «Φθιώτις» του ίδου λεξικού: “Φθιώτις ή Φθιώτιδα: Χώρα Θεσσαλική από του όρους Πίνδου μέχρι του Μαλιακού Κόλπου εκτεινόμενη, ης οι κάτοικοι «Φθιώται» εκαλούντο και «Αχαιοί». Επ’αυτών εβασίλευεν ο «ΈΛΛΗΝ» ο υιός του Δευκαλίωνος <Ηρόδοτος Α-56>. Πρώτον δ’επιστεύετο λάβουσα το όνομα παρά του Πελασγού «Φθιου», Αδελφού του Αχαιού, κομισαντος εις την Φθίαν, αποικίαν Πελασγών κατά τον ΙΖ’ (17ο) Αιώνα π.Χ. Ελέγετο δε ότι είς <Ένας> των αρχαιότερων βασιλέων της χώρας, ο «Ευρωτίων», υποδεχθείς τον Πηλέα, ελθόντα εξ Αιγίνης μετ’αποικίας Μυρμηδόνων, και δους <αφού έδωσε> αυτώ την θυγατέρα του Αντιγόνην, και το τρίτον μέρος της βασιλείας του. Αυτή «η Φθία» και «Ελλάς» λεγομένη υπό του Ομήρου, ην «ήταν» του Αχιλλέως η επικράτεια <Ομήρου Ιλιάς Ι-395>».
Αντιγράφουμε από το λήμμα «Φθιος» του ιδίου λεξικού «Φθιος: Πελασγός, υιός του Ποσειδώνος και της Λαρίσσης, καθ’ον εκλήθη η Φθία».
Από τα ανωτέρω συμπεραίνεται ότι οι Μακεδνοί ή Μακεδόνες ήταν οι αρχικοί κάτοικοι της περιοχής της σημερινής Θεσσαλίας η οποία κατά το ως άνω Λεξικό εις το λήμμα «Θεσσαλία», ονομαζόταν αρχικώς «Ελλάς», «Αιολίς», «Πελασγία», και «Πυρραια» <εκ της Πύρρας του Δευκαλίωνος, μητρός του Έλληνος». Επομένως επειδή οι Μακεδόνες ήταν οι αρχαιότεροι κάτοικοι της προϊστορικής «Ελλάδος» ήτοι της κεντρικής σημερινής Ελλάδος ή Θεσσαλίας, ΠΡΙΝ εκδιωχθούν προς την μετέπειτα και σημερινή Μακεδονία από τους Καδμείους του Κάδμου, υιού του Αγήνορος Βασιλέως του Άργους, και επειδή οι Μακεδόνες κατάγονταν από τον γενάρχη των Ελλήνων Δευκαλίωνα και από τον υιό του «Έλληνα», ΆΡΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και άρα οι σημερινοί κάτοικοι των σκοπίων ως μογγόλοι επιδρομείς «Πετσενέγγοι» εκ Βουλγαρίας εισβάλοντες στην Ελληνική Μακεδονία τον 7ο αιώνα μ.Χ., δεν έχουν ούτε το νόμιμο ούτε το ιστορικό δικαίωμα να λέγονται «Μακεδόνες», διότι τα ονόματα «Έλληνες = Μακεδόνες = Θεσσαλοί» της Ελληνικής Προϊστορίας ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ, και διότι οι Μογγολοβούλγαροι και οι Μογγολοαλβανοί των Σκοπίων δεν είναι Έλληνες = Μακεδόνες = Θεσσαλοί._ Ο Αλέξανδρος Φιλίππου, διδαχθείς από τον Αριστοτέλη, την προδοσία των υιών του Αργείου Αγήνορος, Κάδμου και Φοίνικος, οι οποίοι ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΑΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αφού ίδρυσαν αποικίες εις την μέση ανατολή, διεβλήθησαν υπό των εβραίων μογγόλων σημιτών του Αβραάμ εναντίον των Ελλήνων της μητροπολιτικής Ελλάδος, και αποδίδων ιστορική δικαιοσύνη ο Αλέξανδρος δια την εκδίωξη των προγόνων του Μακεδνών από την προϊστορική Ελλάδα = Θεσσαλία εκ μέρους των προδοτών Καδμείων, πριν από την εκστρατεία του εις την Ασία, εκθεμελίωσε και κατέστρεψε τελείως την Θήβα πρωτεύουσα της Βοιωτίας, της οποίας η Ακρόπολις ονομάζονταν «Καδμεία», διότι την Θήβα ίδρυσε ο Κάδμος._ θ) Από το ίδιο ως άνω Λεξικό αντιγράφουμε από το λήμμα «Μακεδονία»: «Μακεδονία: Η από του Ηροδότου κατά πρώτον ούτω καλούμενη χώρα βορείως της Θεσσαλίας… επί Φιλίππου πάσα η Παιονια <Σημερινά «Σκόπια»> πειρελήφθη στην Μακεδονία την Δ’ (4η ) εκατονταετηρίδα π.Χ., οτε <όταν> προν βοράν τα όρη Σκαρδος <δυτικά Σκόπια> και Όρβηλον <Δυτική Βουλγαρία> την εχώριζον από την Μοισίαν <Βόρεια Ελληνική Θράκη, ήτοι Κόσσοβο + Δυτική, Κεντρική και Ανατολική Βουλγαρία ή Ανατολική Ρωμυλία>. Ήσαν δε τα όρη της Μακεδονίας ο Σκαρδος ή Σκορδυς εις τα βορειοδυτικά προς την Μοισιαν <Κόσσοβο + Βουλγαρία> και την Ιλλυρίαν <Σημερινή Αλβανία> και το Σκόμιον ή Σκομβρυν εις τα βορειοανατολικά και την Θράκην <Μοισίαν ή Σημερινή Βουλγαρία>… Εξ’αυτών δε προυχωρουν <προχωρούσαν> προς τα εντός της χώρας ο Βαρνους προς τοις Βόρειοις Όριοις … Η Κερκίνα «Κερκίνη» υψούντο μεταξύ των ποταμών Αξιού και Στρύμωνος… Μεταξύ δε του Στρύμωνος και του Νέσου <Νέστου> παρεκειντο ο Όρβηλος <Δυτικής Βουλγαρίας> και το Παγγαίον …», ήτοι όρη της Ελληνικής Μακεδονίας.
Άπαντα τα ως άνω όρη Σκάρδος – Όρβηλον – Σκόμιον – Κερκίνη, και άπασα η Αρχαία Ελληνική Βορ. Μακεδονία ή Παιονια, σήμερα κατέχονται από τα Σκόπια και από την δυτική Μογγολική Βουλγαρία, διότι οι προδότες Πατριάρχες και Αυτοκράτορες του Βυζαντίου παρέδωσαν ΗΤΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ αυτά τα αρχαιότατα ελληνικά εδάφη, ήτοι την Βόρεια Μακεδονία και την Βόρεια Θράκη εις τους επιδρομείς Σλάβους Σκύθες και εις τους επιδρομείς Μογγόλους Πετσενέγγους, με ανταλλάγματα τον … εκχριστιανισμό τους Ίδε Βυζαντινή ιστορία, δια την παράδοση της Μοισίας και Παιανίας εις τον μογγόλος Χαν-Βογορ-Χαν, έναντι εκχριστιανισμού ._
Εάν οι σημερινοί «Έλληνες» πολιτικοί δεν ήταν προδότες, θα απαιτούσαν από τα Σκόπια και από την Βουλγαρία, άπαντα τα ως άνω Αρχαία Ελληνικά εδάφη της Βόρειας Μακεδονίας ή ΠΑΙΟΝΙΑΣ και της Βόρειας Θράκης ή ΜΟΙΣΙΑΣ, και από την Αλβανία τα εδάφη της Βορείου Ελληνικής ΗΠΕΙΡΟΥ τα οποία αποτελούσαν εδάφη της Μακεδονίας του Φιλίππου τον Δ’ αιώνα π.Χ._
Ίδε: Θουκιδίδη Β,Γ. Ηρόδοτο Ζ. Πολύβιο ΙΖ. Στράβωνα Ζ._
ι) Όλες οι επιγραφές των αρχαιολογικών ευρημάτων στην Νότια Ελεύθερη και στην Βόρεια Κατεχόμενη, από Σκόπια και Βουλγαρία, Μακεδονία, ουσιαστικών κατεχόμενη από Μογγόλους Βούλγαρους και Μογγόλους Αλβανούς εισβολείς και γενοκτόνους των Ελλήνων Μακεδόνων, είναι επιγραφές στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα, όπως είναι επίσης Ελληνική η τεχνοτροπία όλων των ως άνω ευρημάτων, και η αρχιτεκτονική όλων των ανασκαφέντων κτιρίων εις τα Σκόπια και Βουλγαρία των Μογγόλων εισβολέων του 7ου αιώνος μ.Χ._
ια) Ο [Αρχαίος Ιστορικός] Θεοπομπος γράφει ότι : “Ο Βασιλεύς της Μακεδονίας Φίλιππος Β’ υιός του Αμυντα και πατήρ του Αλεξάνδρου, είναι ο μέγιστος ηγέτης ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»._
ιβ) Μετά τις πρώτες νίκες του στην Ασία, ο Αλέξανδρος απέστειλε τριακόσιες αργυρές ασπίδες των νεκρών «Περσών Αθανάτων» δια να αναρτηθούν στον Παρθενώνα των Αθηνών ως αναθύματα εις την ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, συνοδευόμενες με το γραπτό μήνυμα – επιγραφή: «Ο Αλέξανδρος Φιλίππου ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πλην Λακεδαιμονίων, από των Βαρβάρων των εν Ασία κατοικούντων»._
Η επιγραφή αυτή αποδεικνύει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος συμπεριελάμβανε εις τους Έλληνες ΚΑΙ τους Μακεδόνες της εκστρατείας ως ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ, ΓΕΝΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ._
Ομοφυλόφιλε, πόρνης και μαστρωπού υιε, μογγόλε Εβραιοσάξονα Ματθαίε Νίμιτς, η σημερινή γλώσσα της “VARDASKA” ή ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, είναι μίγμα μεγάλου ποσοστού Βουλγαρικών μογγολικών όρων και μικρού ποσοστού αλλοιωμένων ελληνικών όρων με Βουλγαρικές καταλήξεις, και επομένως ουδεμία πρωτογενή σχέση έχει με την ελληνική γλώσσα των σύγχρονων και των αρχαίων Μακεδόνων._
Επομένως, ακυρώνοντας και αποκαλύπτοντας το ψεύδος σου ευρύπρωκτε μογγολοεβραίε απατεώνα, αποδείξαμε ότι «Ο ΜΕΓΑΛΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ» και ότι «ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» και ότι «ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΚΕΔΩΝ, ΕΚΤΟΣ 350.000 ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ»._

2) Εις το δεύτερο ψεύδος σου και ψεύδος των θεών σου απαντούμε:
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, διότι και ο αυτόπτης ακόλουθος ιστορικός της εκστρατείας Καλλισθένης ΚΑΙ ο εξ αντιγραφής ιστορικός Αρειανός ΚΑΙ οι παραδόσεις των Ασιατικών εθνών, καταθέτουν γραπτώς ότι ο Αλέξανδρος στις μάχες του εναντίον των Περσών και των Συμμάχων τους, ούτε εστόχευε, ούτε έβλαπτε την ζωή των αντιπάλων στρατιωτών μετά το πέρας των μαχών, αλλά είχε ως πάγια στρατηγική την ταχύτατη καταδρομική εξουδετέρωση του αντιπάλου επιτελείου μάχης, την οποία αφού επιτύγχανε, άφηνε ανενόχλητο το άναρχο διαλυμένο αντίπαλο στράτευμα ελλείψει ηγετών._
Απατεώνα Ματαθια Νίμιτς, γνωρίζεις τα πάντα δια την ως άνω πρωτοφανή στην ιστορία στρατηγική ανθρωπισμού και επιείκειας προς το εχθρικό στράτευμα, διότι αυτές οι μάχες διδάσκονται μέχρι σήμερα στις στρατιωτικές Ακαδημίες όλων των κρατών, και των ΗΠΑ και του Ισραήλ, ως υποδείγματα κεραυνοβόλων νικηφόρων μαχών «Blitz-Krieg» ελάχιστης αιματοχυσίας εκατέρωθεν._
Ομοίως, όλοι οι αρχαίοι ιστορικοί και οι παραδόσεις των Ασιατικών εθνών καταθέτουν ότι ο Αλέξανδρος και οι Έλληνες οι οποίοι τον ακολουθούν, σεβάστηκαν απολύτως την ζωή των αμάχων, τις διοικητικές δομές, τις θρησκείες τις κοινωνικές δομές, και τους πολιτισμούς των εθνών από τα οποία διήλθαν, σε σημείο πρωτοφανές δια την προηγούμενη και δια την μετέπειτα ιστορία έως σήμερα, πράγμα το οποίο οδήγησε αυτά τα έθνη, απελευθερωθέντα από τον ΕΒΡΑΙΟΠΕΡΣΙΚΟ ζυγό κατοχής, να πιστεύουν, κακώς βεβαίως, ότι ο Αλέξανδρος ήταν ΘΕΟΣ.
Δεν ήταν Θεός. Ήταν Ανδρομέδιος Έλληνας Υπεράνθρωπος, ευρύπρωκτε σαυροειδή εβραιομογγόλε Νίμιτς, γιε του Μογγόλου Νταβατζή Αβραάμ και της Πόρνης του Μογγόλας Σάρρας και της … Μάρας του κακού μογγολικού συναπαντήματος._
Και σαν Έλληνας, κοινωνός της Θεϊκής Σοφίας του Πανεπιστήμονος Αριστοτέλους, συμπεριφέρονταν ΣΑΝ Ανδρομέδιος Θεός._
Αυτός ο Θεϊκός Υπεράνθρωπος άφησε τον Θεϊκό Παράδεισο της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, του Ολύμπου, της Πρωτευούσης του στις Αιγές, και της Ιερής του Πόλεως «ΔΙΟΝ», γεμίζοντας το σώμα του με πληγές μαχών στις ερήμους της Ασίας, και υφιστάμενος κακουχίες οι οποίες τον έφεραν πολλάκις εις το χείλος του θανάτου, ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΔΟΞΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ. Διότι η δόξα του δεν ήταν δυνατόν να γίνει μεγαλύτερη εφ’όσον ήταν ο πρώτος και ο μόνος ο οποίος ηδυνηθη δια της πειθούς και δια της στρατιωτικής βίας, να ενώσει ως ενιαίο Ελληνικό έθνος – κράτος τους φύσει άναρχους Έλληνες των Ελληνικών πόλεων – κρατών, στις οποίες τα ψευδελληνικά ιερατεία είχαν προκαλέσει εμφυλίους αδελφοκτόνους πολέμους μέσω «Θεϊκών Χρησμών», ώστε οι Έλληνες να αποτελούν εις το μέλλον αδιαπέραστο αμυντικό τείχος εναντίον [των μελλοντικών] επιθέσεων του Περσικού Βασιλικού Οίκου και του Περσικού Στρατού, μεταλαχθέντος σε ΕΒΡΑΙΟΠΕΡΣΙΚΟ βασιλικό οίκο και σε ΕΒΡΑΙΟΠΕΡΣΙΚΟ στρατό, μετά τον γάμο του Ξέρξη Α’ ή Ασσουηρη με την Εβραία Εσθήρ, εξαδέλφη του Εβραίου ΜαρδοχάΪ ή Μαροδοχαίου, αυλικού αξιωματούχου της Περσικής Αυλής. Ο Ξέρξης νυμφεύθηκε την Αδασσά ή Εσθήρ του οίκου «Κεις» της Εβραικής φυλής Βενιαμίν, «Εις το τρίτος έτος της Βασιλείας του» ήτοι εις το 482 π.Χ., διότι ο ΔΑΡΕΙΟΣ Α’ ΥΣΤΑΣΠΟΥ είχε πεθάνει το 485 π.Χ._ <Ίδε βιβλίο «Εσθήρ» Παλαιάς Διαθήκης>
Ο ΔΑΡΕΙΟΣ Α’ ΥΣΤΑΣΠΟΥ είχε ήδη κάνει δυο αποτυχημένες επιδρομές στην Ελλάδα. Η πρώτη 499 π.Χ. [ΥΠΟ ΤΟΝ] ΜΑΡΔΟΝΙΟΝ απέτυχε διότι ο στόλος του εναυάγησε στον ΆΘΩ Χαλκιδικής και ο Στρατός του νικήθηκε από τους Έλληνες Θράκες. Η ΔΕΥΤΕΡΗ υπό τον ΔΑΤΙ και τον ΑΡΤΑΦΕΡΝΗ το 490 π.Χ. απέτυχε λόγω ήττας των Περσών στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ από τους Αθηναίους και Πλαταιείς, με αναλογία αντιπάλων 10:1 (ήτοι 100.000 : 10.000 άνδρες)
Ο επόμενος Πέρσης Βασιλιάς, ο ΞΕΡΞΗΣ Α’ ΑΣΟΥΗΡΗΣ, επείσθει από την εβραία σύζυγο του ΕΣΘΗΡ και από τον ΜΑΡΟΔΟΧΑΙΟ ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ, ΠΡΟΑΧΘΕΝΤΑ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ, να γενοκτονήσει τους Έλληνες με μια σαρωτική γιγαντιαία επίθεση η οποία έγινε το 480 π.Χ.
Αντιγράφουμε από το σιωνιστικών συμφερόντων βιβλίο «Γεννηθήτω το θέλημα σου επί της Γης», εκδόσεως «Μαρτύρων του Ιεχωβά», Σελίς 238 στην Ελληνική Έκδοση, δια να δώσουμε τον λόγο στον μογγολοεβραίο εχθρό: “Η Περσική ήττα στον Μαραθώνα ζητούσε εκδίκηση. Ο ΞΕΡΞΗΣ <Α’> αφού ισχυροποιήθη με τα πλούτη του, έκαμε κινητοποίηση ολόκληρου της αυτοκρατορίας του προπαρασκευές δια να ταπεινώσει <Διάβαζε: Γενοκτονήσει> τους Έλληνες. Αυτός θεωρείται ο ΑΣΣΟΥΗΡΗΣ που έλαβε την Ιουδαία ΕΣΘΗΡ ως σύζυγο, και ο οποίος διακυβερνούσε 127 Επαρχίες από την Ινδία ως την Αιθιοπία <Εσθήρ Α’1>. Η δύναμις των στρατευμάτων του, συγκεντρωμένων απ’όλες αυτές τις επαρχίες, περιελάμβανε ανατολίτας, ινδούς, και αιθίοπας._
Οι Φοίνικες <Διάβαζε: Καδμείοι Έλληνες προδότες, απόγονοι των Αργείων και Σύμμαχοι των Εβραίων> επρομήθευσαν στον Ξέρξη 1200 πολεμικά πλοία με πληρώματα, εκτός από τα οποία υπήρχαν 3000 πλοία για την μεταφορά του μεγάλου του μικτού στρατεύματος. Ο ιστορικός Ηρόδοτος λέγει ότι ήσαν 1.700.000 πεζοί, 100.000 ιππείς, και 510.000 ναύται και πεζοναύται, σύνολον 2.310.000 ανδρών. Την άνοιξη του έτους 480 π.Χ. η Πελώρια αυτή πολεμική μηχανή εξεκίνησε κατά της Ελλάδος».
Η συνέχεια είναι γνωστή: Ο Λεωνίδας βασιλεύς της Σπάρτης, κρατώντας στις Θερμοπύλες μόνον τους 300 Σπαρτιάτες, τους 700 Θεσπιείς, και 400 Θηβαίους προς Σφαγήν, λόγω της φιλοπερσικής Θήβας, θυσιάστηκε δια να ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ τους Πέρσες, και ΔΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, αφήνοντας έντρομο τον περσοεβραικό στρατό δι’αυτό το οποίο θα πάθαινε όταν θα αντιμετώπιζε το κύριο σώμα των Ελλήνων. (Διότι εάν ο εφιάλτης δεν πρόδιδε, οι Πέρσες θα ηττώντο στις Θερμοπύλες.)
Αναλογία δυνάμεων Θερμοπυλών: 2.310.000 : 1000 = 2310 προς 1 .
Από τα 4200 πλοία των Περσών, τα 400 εβιθύσθησαν σε τρικυμία του ακρωτηρίου Σηπιαδος Μαγνησίας έναντι Ευβοίας, και από τα λοιπά 3800 πλοία, τα 3500 κατεστράφησαν από τους Έλληνες στην Σαλαμίνα , ενώ τα διασωθέντα 300 πλοία κατέφυγαν στην Νήσο Σάμο <Ηρόδοτος Θ, Η>. Μέρος του Στρατού Ξηράς του Ξέρξη ήτοι 1.450.000 άνδρες υπεχώρησε ΑΜΑΧΗΤΙ μέσω Ελλήσποντου προς Μικρά Ασία, ΕΝΤΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΦΡΙΚΗΣ των Θερμοπυλών και της Σαλαμίνος. Ένα μέρος του Περσοεβραικού στρατού 300.000 ανδρών υπό τον Μαρδόνιο παρέμεινε στην Θεσσαλία. Από τους 510.000 Πέρσες Ναύτες και Πεζοναύτες ΕΦΟΝΕΥΘΗΣΑΝ 474.000 και επιβίωσαν μόνον 36.000 επί των 300 διασωθέντων πλοίων. Αναλογία δυνάμεων στην Σαλαμίνα 4200 : 366 = 11 : 1 πλοία. Προσθέτοντας τις Περσικές Απώλειες στις Θερμοπύλες, υπολογίζεται ότι οι Περσοεβραίοι έχασαν ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 άνδρες ._
Το επόμενο έτος 479 π.Χ. ο Μαρδόνιος με 300.000 Εβραιοπέρσες και 50.000 συγκεντρωθέντες συμμάχους τους, ηττάται στις Πλαταιές από τον συμμαχικό ελληνικό στρατό 110.000 ανδρών. Νεκροί Περσοεβραίοι 310.000 . Διεσώθησαν μόνον 40.000 οι οποίοι υπό τον στρατηγό Αρτάβαζον διέφυγαν προς Βορράν πανικόβλητοι._ <Ηρόδοτος Η>.
Την ίδια ημέρα της μάχης των Πλαταιών, σε ναυμαχία Ελλήνων και Περσών μεταξύ 120 τριήρων Αθηναίων και Σπαρτιατών εναντίον των 300 διασωθέντων Περσικών πλοίων έξωθεν του ακρωτηρίου της Μυκαλης Μικράς Ασίας, συνετρίβη ο Περσικός στόλος και κατεσφάγησαν από τους Έλληνες οι 60.000 Πέρσες του στρατοπέδου της Μυκάλης
Οι ελληνοπερσικοί πόλεμοι συνεχίσθησαν με επιτιθέμενους πλέον τους έλληνες εντός της Περσικής Αυτοκρατορίας, έως το 449 π.Χ. όταν ο ΚΙΜΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ, ως ναύαρχος των ελλήνων ενίκησε και διέλυσε τελείως τον Περσικό Στόλο στην Σαλαμίνα της Κύπρου. (και συμφωνήθηκε ανακοχή.)
Όμως οι διάδοχοι του Ξέρξη Α’ Ασσουήρη, ήτοι οι : Αρταξέρξης Α’ Μακροχειρ, Ξέρξης Β’, Δαρείος Β’ Ωχος, Αρταξέρξης Β’ Μνημων, Αρταξέρξης Γ’ Ωχος, Άρσης, και Δαρείος Γ’ Κοδομάνος, άπαντες έχοντες εβραϊκό μογγολικό αίμα και μισελληνική μύηση ως απόγονοι της εβραιομογγόλας Εσθήρ, από το 449 έως το 336 π.Χ., αναδιοργάνωσαν τον διαλυμένο Περσοεβραικό στρατό ξηράς και στόλο, δια την διεξαγωγή νέων πολέμων δια την εξόντωση και την τελική γενοκτονία των Ελλήνων.
Επομένως Ματθαίε Νίμιτς, ομόφυλε του Μογγολοεβραίου Μαροδοχαίου και της Μογγολοεβραίας Εσθήρ, [Ο Αλέξανδρος είχε καθήκον] ως ηγέτης των Ελλήνων να προχωρήσει σε προληπτικό πόλεμο εναντίον των Περσοεβραίων και να διαλύσει την πολεμική τους μηχανή, πριν αυτή προλάβει να ξαναχτυπήσει τους Έλληνες, ήτοι να πράξει ότι πράττει σήμερα το Ισραήλ ισχυριζόμενο ότι εκτελεί προληπτικές επιθέσεις εναντίον των Αράβων._
Αυτό απαιτούσε να μεταφέρει ο Αλέξανδρος τον πόλεμο ΕΝΤΟΣ της επικράτειας του αντιπάλου Περσοεβραικού στρατού.
Τα ανωτέρω δεν γράφονται μόνον δια τον Νίμιτς. Γράφονται ειδικώς δια τους ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ «ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ – ΦΟΙΝΙΚΕΣ» ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» οι οποίοι παπαγαλίζουν ηλιθίως το Εβραϊκό ψευδές ανθελληνικό δόγμα: “Ο Μ.Αλέξανδρος ήταν σφαγέας των Λαών»._
Επισημαίνουμε ότι όχι μόνον επί βασιλείας του Ξέρξου Α’ Ασσουήρη, αλλά και επί της βασιλείας των προχατόχων του, ήτοι Δαρείου του Μήδου 539 π.Χ., Κύρου Μέγα, Καμβύση, Δαρείου Α’ Υστασπου, η Περσική Αυλή και Διοίκηση είχε διαβρωθεί εντελώς από τους εβραίους της Βαβυλώνος, με αρχή την αυλή του Δαρείου του Μήδου και του Κύρου του Μέγα, λόγω της ανόδου του μογγολοεβραίου Δανιήλ – Μέντιουμ του Γιαχβεχ – εις την θέση του πρωθυπουργού της Περσίας. (Ίδε βιβλίο «Δανιήλ Κεφάλαια Ε’ και Στ’» της «Παλαιάς Διαθήκης». Αυτός ο μογγολοεβραίος πρωθυπουργός της Περσίας, συγκρότησε τον Περσικό στρατό και στόλο από το 539 π.Χ. δια να επιτεθεί εναντίον της Ελλάδος. Από την κρυπτοεβραική «Ορθοδοξία» και από τα λοιπά εβραιοχριστιανικά δόγματα θεωρείται «Μέγας προφήτης της ελεύσεως του Ιησού Χριστού».
Αυτόν τον στρατό και στόλο, μετά από 40 έτη, ήτοι το 499 π.Χ. , εχρησιμοποίησε ο Δαρείος Α’ Υστασπου δια τις δυο επιθέσεις του οι οποίες συνετρίβησαν το 499 π.Χ. και το 490 π.Χ., αντιστοίχως από τους Έλληνες Θράκες και από τους Αθηναίους και Πλαταιείς στον Μαραθώνα._
Ο Μ.Αλέξανδρος δεν εκστράτευσε εναντίον της Περσίας ούτε δια πλουτισμός, εφ’όσον η Μακεδονία ήταν γεμάτη από μεταλλεία χρυσού, και λοιπών μετάλλων και πολύτιμων λίθων.
Αυτό το οποίο επιμελώς αποκρύπτουν οι ομόφυλοι σου εβραιοσάξονες ιστορικοί, ευρύπρωκτε Νίμιτς είναι ότι η μόνη αιτία – κίνητρο της εκστρατείας του Αλεξάνδρου στην Ασία, ήταν η εξουδετέρωση των Μογγόλων Εβραίων οι οποίοι ήδη από την βασιλεία Δαρείου του Μήδου το 539 π.Χ. και ειδικώς μετά την εβραία Εσθήρ στον θρόνο της Περσίας και τον εβραίο εξάδελφό της Μαροδοχαίο στην πρωθυπουργία της Περσίας επί του Ξέρξου Α’ Ασσουηρη το 482 π.Χ., είχαν διαβρώσει όλη την Περσική διοίκηση και την είχαν στρέψει εναντίον της Ελλάδος._
Ο Αλέξανδρος διέλυσε <αλλά δυστηχώς δεν εξόντωσε> στην Περσία, ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ «ΛΑΟ», τον ημιδρακονιανό ημικινεζικό λευκοκίτρινο μογγολικό εβραϊκό «λαό», τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ο οποίος αναρριχηθείς εις τα ύπατα αξιώματα της Περσίας με απάτες – δολοφονίες – δηλητηριάσεις αντιπάλων – και παντοειδή ειδεχθή κακουργήματα, έστρεψε τον αδελφό Πελασγικό Περσικό λαό λευκής φυλής, ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΝΑΡΧΗ ΠΕΡΣΕΑ, με πολέμους εναντίον της Πελασγικής μητροπόλεως ήτοι της Ελλάδος. Δια την Μογγολική Εβραϊκή Διάβρωση της Περσικής διοικήσεως επί όλων των Περσών Βασιλέων, Ίδε βιβλία «Νεεμία» και «Εσδρά» της Παλαιάς <Μογγολικής> Διαθήκης»._
Δια ταύτα και το αβυσσαλέο μογγολικό εβραικό και το κινεζικό μίσος εναντίον του Αλεξάνδρου και των Ελληνών, λόγω της καταστροφής του ως άνω Κινεζοεβραικού σχεδίου καταλήψεως της Ευρώπης από τον Περσοεβραικό στρατό από το 500 π.Χ.
Εξ αιτίας του Θεικού Αλεξάνδρου και των Ελλήνων, οι Μογγόλοι Εβραίοι, και κατά συνέπεια οι εντολοδότες τους Κινέζοι μέσω Θιβέτ, δεν ηδυνήθησαν να γενοκτονήσουν τα έθνη λευκής και μαύρης φυλής και να ιδρύσουν την πλανητική κινεζική «Βασιλεία του Σιν – Σιών – Σινα – Τζεντάϊ – Σεντάϊ – Γιαχβέχ», το 105 μ.Χ. (98 + 7), με έδρα την Σινά, ή Κίνα, όπως «πορφήτευε» <διάβαζε «προγραμμάτιζε»> το δρακονιανό επιτελείο δαιμόνων του ιεχωβά, μέσω της «Αποκάλυψης του Ιωάννου», ήτοι του μογγόλου εβραίου μαθητού του μογγόλου εβραίου γενοκτόνου των ελλήνων «Ιησού Χρηστού», αμφότερων ΑΠΟΓΟΝΩΝ του μαστρωπού γενοκτόνου των Ελλήνων Habra-Ham ή Habra-Han ή «Αρχηγού της Εβραιομογγολικής Χάβρας» Αβραάμ και της πόρνης συζύγου του Σάρρας, - και ΑΠΟΓΟΝΩΝ των εβραίων της βαβυλώνος οι οποίοι εδολοφόνησαν μέσω δηλητηριάσεως τον Θεϊκό Μ.Αλέξανδρο.
Μήπως υπερβάλλουμε; Αφήνουμε τον αντίπαλο να μιλήσει μέσω του βιβλίου «όλη η γραφή είναι θεόπνευστη» των σιωνιστών «μαρτύρων του ιεχωβά», κεφάλαιο 17 «Εσθήρ». Όσα θα διαβάσετε είναι αποδεκτά ως «θεόπνευστα» από όλα τα χριστιανικά – ισλαμικά – ιουδαϊκά δόγματα και αιρέσεις. Προσθέτουμε ότι οι εβραίοι Εσθήρ και Μαροδοχαίος, δια να κατορθώσουν να εξοντώσουν τον νόμιμο πρωθυπουργό της Περσίας Άμαν ή Αμμών και τους 76.000 Πέρσες πατριώτες [οι οποίοι] δεν ήθελαν την Σιωνιστική διάβρωση της Περσίας, εσκηνοθέτησαν ψευδή απόπειρα βιασμού της «βασίλισας» Εσθήρ από τον Άμαν. Η Συνέχεια στο Σιωνιστικό κείμενο:
Κεφ. 17, παράγρ.15: “Όταν η προσδιορισμένη ημέρα … έρχεται, κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπρός στους ιουδαίους. Με αίτηση της Εσθήρ προς τον βασιλέα <Ξέρξη Α’ Ασσουήρη>, ο αγών <δολοφονίας των Περσών πατριωτών> συνεχίζεται την δέκατη Τετάρτη ημέρα στα Σουσα <Πρωτεύουσα της Περσίας. Ήτοι 14 ημέρες σφαγών των Περσών από ιουδαίους μογγόλους μέσα στην Περσία !!!>. Όλοι μαζί 75.810 από τους εχθρούς των ιουδαίων φονεύονται σε όλη την αυτοκρατορία, περιλαμβανομένων 810 <αξιωματικών στρατού> οι οποίοι ήσαν στο φρούριο των Σουσων. Μεταξύ αυτών είναι οι δέκα γιοι του Άμαν <πρωθυπουργού, και ο ίδιος ο Άμαν>, τους οποίους φονεύουν την πρώτη ημέρα και κρεμούν σε ξύλα την δεύτερη ημέρα…. Την δέκατη Πέμπτη του μηνός Αδαρ γίνεται ανάπαυσις, και οι ιουδαίοι δίνουν διέξοδο σε συμπόσια και αγαλλίαση . Ο Μαροδοχαίος <νέος πρωθυπουργός> τώρα [δίνει γραπτές] οδηγίες στους ιουδαίους να τηρούν αυτή την εορτή των «ΦΟΥΡΕΙΜ» (σ.σ. Πουριμ) κάθε έτος… και αυτό κάνουν έως σήμερα . Ο Μαροδοχαίος μεγαλύνεται στην βασιλεία και χρησιμοποιεί τη θέση του ως δεύτερος μετά τον βασιλέα Ασσουήρη <Ξέρξη Α’> για «το καλόν του Λαού αυτού <του ιουδαϊκού> …»._
Κεφ.17, Παραγρ.18 « Όλες οι αποδείξεις τονίζουν ότι το βιβλίο «Εσθήρ» είναι μέρος της «Θεόπνευστου και Ωφελίμου» Αγίας Γραφής. Ακόμη και χωρίς να αναφέρει τον θεό ή το όνομα του <Γιαχβέχ + Σαβαώθ Κρόνο>, μας προμηθεύει γνήσια παραδείγματα πίστεως. Ο Μαροδοχαίος και η Εσθήρ δεν ήσαν απλώς επινοήματα της φαντασίας κάποιοι μυθολόγου, αλλά πραγματικοί δούλοι του ιεχωβά θεού, άτομα τα οποία εξάσκησαν απεριόριστη εμπιστοσύνη στη δύναμη του ιεχωβά να σώζει. Μολονότι έζησαν κάτω από «Υπερεχουσες εξουσίες» σε μια ξένη χώρα χρησιμοποίησαν κάθε νομικό <και άτιμο και δολοφονικό> μέσο για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα του λαού του θεού <ήτοι των ιουδαίων> και της λατρείας του. Εμείς σήμερα μπορούμε ν’ακολουθούμε τα παραδείγματα των <άτιμων και γενοκτονικών μεθόδων> στην «υπεράσπιση και νομική βεβαίωση του ευαγγελίου» της απελευθερώσεως <από τους πατριώτες των εθνών !!!> μέσω της <κινεζοεβραικής> βασιλείας του θεού».
Ευρύπρωκτε μογγολοεβραίες Νίμιτς, τα ανωτέρω κείμενα «Δημόσιας ομολογίας εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητος» και «Ευθέων ΑΠΕΙΛΩΝ και ΠΡΟΤΡΟΠΩΝ και ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΑΛΨΕΩΣ δια την τέλεση ομοίων εγκλημάτων, αποδεικνύουν ότι οι πραγματικοί σφαγείς των λαών είναι οι κίτρινοι κινέζοι και οι λευκοκίτρινοι μογγόλοι: εβραίοι – σάξονες – ταταροί – αζέροι – τούρκοι – αλβανοί – βούλγαροι – βαυαροί – ούγγροι – και λοιποί υποκρινόμενοι ότι δήθεν αποτελούν διαφορετικά και ενίοτε εχθρικά μεταξύ τους έθνη, δια να υπνωτίζουν τα έθνη Λευκής και Μαύρης φυλής._

Ιδού μερικές [ιστορικές αποδείξεις] της εγκληματικής δράσεως των σφαγέων των λαών μογγόλων εβραίων, με διαταγές των μανδαρίνων της “HONG”.
α) Εις την «Γένεση Κεφ. ΛΔ’ <34>» της Μογγολικής «Παλαιάς Διαθήκης», γίνεται γνωστό ότι η μογγολική συμμορία δολοφόνων – σφαγέων του Αβραάμ εγενοκτόνησε την ελληνική παλαιστινιακή πόλη Συχεμ και καταλήστευσε τα εκεί ευρισκόμενα υλικά αγαθά και κοπάδια ζώων, αιχμαλωτίζοντας και βιάζοντας τα γυναικόπαιδα της Συχεμ._
β) Εις τα βιβλία «Γένεση» και «Έξοδος» της Μογγολικής «Παλαιάς Διαθήκης», γίνεται γνωστό ότι οι δήθεν «Οικονομικοί Μετανάστες» εβραίοι στην Αίγυπτο, εγενοκτόνησαν τα πρωτότοκα παιδιά των Αιγυπτίων – Ελλήνων της Αιγύπτου – Ελλάδος <Ετυμολογία: «Υπτίως του Αιγαίου» ήτοι «Νοτίως του Αιγαίου»>, και έφυγαν από την Αίγυπτο «γυμνώνοντας» τους Αιγύπτιους – Έλληνες, ήτοι ληστεύοντας όλον τον χρυσό και τον αργυρό της Αιγύπτου._
γ) Εις το βιβλίο «Δευτερονόμιο Κεφ. Ζ’» της μογγολικής «Παλαιάς Διαθήκης», γίνεται γνωστό ότι οι εβραίοι, με ηγέτη τον σφαγέα των λαών Ιησού του Ναυί, εγενοκτόνησαν τελείως επτά ελληνικά έθνη παλαιστινίων ελλήνων, συνόλου περίπου επτά εκατομμυρίων ανθρώπων σε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ._
Το μογγολικό εβραικό ιερατεία των Λευιτών διέταξε στους μογγόλους εβραίους την ακόλουθη διαταγή την οποία είχε λάβει ως μέντιουμ από τους δαίμονες του Σιν-Σιών-Τζεντάϊ-Σεντάϊ-Γιαχβεχ, και του Σαβίτ-Σαβαώθ-Κρόνου: “Και όταν κύριος ο θεός σου <σιν-σιών-γιαχβεχ> παραδώσει αυτούς <τους έλληνες παλαιστινίους> έμπροσθεν σου, θέλεις πατάξει <θα γενοκτονήσεις> αυτούς. Κατά κράτος θέλεις εξολοθρεύσει <θα γενοκτονήσεις> αυτούς. Δεν θέλεις δείξει έλεος προς αυτούς».
δ) Από τα συγγράμματα της μεταρωμαϊκής και βυζαντινής ιστορίας, γίνεται γνωστό ότι δεκάδες εκατομμύρια έλληνες και λοιποί λευκοί πελασγοί Ευρώπης και Ασίας γενοκτονήθηκαν από τις μογγολικές ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ «ΟΡΔΕΣ» των ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ: ΤΖΕΓΚΙΣ ΧΑΝ, ΤΑΜΕΡΛΑΝΟΥ, ΑΤΤΙΛΑ – ΣΕΛΤΖΟΥΚΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ – ΠΕΤΣΕΝΕΓΓΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ – ΟΥΪΓΚΟΡ ΟΥΓΓΡΩΝ – ΣΙΝ ή ΦΙΝ ΦΙΝΛΑΝΔΩΝ – ΒΑΥΑΡΩΝ – ΣΑΞΟΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΔΑΝΙΑΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΑΓΓΛΙΑΣ – ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ – ΧΑΖΑΡΩΝ ΑΖΕΡΩΝ – ΤΑΤΑΡΩΝ ΡΩΣΙΑΣ, άπαντων των ανωτέρω ΟΔΗΓΟΥΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ υπονομευτές των εθνών Λευκής φυλής δια την τέλεση των ως άνω γενοκτονιών._
ε) Στην νεώτερη εποχή, οι εβραίοι μογγόλοι της Σερβίας και Βοσνίας, μέσω του εβραίου «Αναρχικού» Γαβριήλ Πρίντζιπ, εδολοφόνησαν στο σεράγεβο τον αρχιδούκα πρίγκιπα της Αυστροουγγαρίας, με αποτέλεσμα οι συμπαιγνιακοί μογγόλοι σάξονες καϊζερ <Καίσαρες> της Γερμανίας, και οι συμπαιγνιακοί σάξονες μογγόλοι τσάροι <Καίσαρες> ψευδο – «Ρομανώφ» απόγονοι του Δανογερμανικού εβραιοσαξονικού οίκου Oldenburg Sonderburg Schleswig Holstein <Εβραίων – Stein> Glucksburg Gottorp, να συγκρουσθούν και να προκαλέσουν τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο με 22.000.000 νεκρούς ευρωπαίους λευκούς πελασγούς._
στ) Η Εβραική μογγολική συμμορία των σφαγέων των λαών: Χίτλερ ή Χίσλερ νόθου υιού του Εβραίου τραπεζίτου Ροτσιλδ του κλάδου Φρανκφούρτης, Χίμλερ αρχηγού των Ες-Ες, Μύλλερ διαδόχου ηγέτου του Γ’Ράιχ, Χαουσχόφερ διδάσκαλου του Χίτλερ, Λίνκολν φον Τρέμπιτς ουγγροεβραίου υιού Ραββίνου, Χάνουσεν, και λοιπών, σε συμπαιγνία με τον εβραίο πρόεδρο των ΗΠΑ Ρουσβελτ, με τον μογγόλο ρωσοεβραίου Ιωσήφ ΤΖΙΟΥ-Γκασβίλι Στάλιν, με τον εβραιοσάξονα Τσώρτσιλ ή Τσέρτσλ, με τον ιταλοεβραίο Mussolini ή Μωϋσή, και με τον μογγολικό οίκο του Χιροχίτο Ιαπωνίας, προκάλεσαν τον Β’Παγκόσμιο Πόλεμο με εβδομήντα περίπου εκατομμύρια νεκρούς Ευρωπαίους και Ρώσους Σκύθες Λευκής Πελασγικής φυλής._
ζ) Σήμερα, η Κινεζική γενοκτονική συμμορία της “HONG” Κίνας και της Κινεζικής αποικίας στις ΗΠΑ, και η μογγολική και μογγολοεβραική και μογγολοσαξονική συμμορία των σφαγέων των λαών: Μπους των ΗΠΑ, Μπαρόζο ή Βαρούχ της Ευρώπης «ΕΕ» κα των μογγόλων Ιαπώνων της ΗΠ.Ε.Ι.,[τριμερής ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ] των μογγόλων του Θιβέτ, των μογγόλων της εξωτερικής μογγολίας πρώην ΕΣΣΔ, και των μογγόλων και μασώνων των Αγγλικών στοών Ινδίας της Θ.Ι.Μ. <ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑ-ΜΟΓΓΟΛΙΑ> των Εβραιομογγόλων Ρωσίας τύπου Πούτιν, και του μογγολικού κρυπτοεβραϊκού σιϊτικού, δήθεν ισλαμικού, ιερατείου και κυβερνήσεων του Ιράν και του Πακιστάν της Ρ.Ι.Κ., (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ), συμφώνως με τις «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» <Διάβαζε: Δρακονιανά προγράμματα> της «αποκαλύψεως» της μογγολικής «Καινής Διαθήκης» και του μογγολικού «Ταλμούδ», σχεδιάζει να γενοκτονήσει τα 2 / 3 του παγκόσμιου πληθυσμού, ήτοι πέντε δισεκατομμύρια ανθρώπους Λευκής και Μαύρης φυλής εώς το 2011 , και ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ μέσω πολέμων στην Γιουγκοσλαβία – Ιράκ – Αφγανιστάν και μέσω Α/φων Chemtrails – Biotrails – Radiotrails, δόλιας ρυπάνσεως και μολύνσεως του περιβάλλοντος, μεταλλαγμένων τροφίμων και άλλων γενοκτονικών μεθόδων._
Μογγόλε εβραίε σφαγέα των λαών, απόγονε σφαγέων των λαών, Νίμιτς, όπως όλοι οι Ραββίνοι και οι επιτελείς Εβραίοι, γνωρίζεις ότι οι μογγολοεβραίοι επιτελείς δεν είναι μόνον οι μέγιστοι σφαγείς και γενοκτόνοι των λαών λευκής και μαύρης φυλής, αλλά ότι αυτοί είναι ΚΑΙ οι μέγιστοι σφαγείς του Εβραϊκού Λαού, διότι αυτοί ως γερμανοεβραίοι τραπεζίτες χρηματοδότησαν την εβραϊκή συμμορία των Χίτλερ-Χίμλερ-Χαουσχόφερ και λοιπών, δια να ιδρύσουν δήθεν το Γ’ Γερμανικό Ραϊχ, αλλά πραγματικώς δια να οδηγήσουν την Γερμανία σε εξόντωση ελλείψει τροφίμων και φαρμάκων. 60.000 ελληνογενών «Προσήλυτων» ψευδοεβραίων Ασκεναζίμ, ήτοι εξεβραισθέντων ελλήνων Ασκανίων Ασκανίας Μικράς Ασίας, με ψευδή μεγέθυνση των 60.000 σε 6.000.000 ώστε με πρόσχημα το ως άνω ψευδές «ολοκαύτωμα» , να απαιτούν σήμερα ανοχή και ατιμωρησία δι’όλα τα εγκλήματα τα οποία διέπραξαν εώς σήμερα, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝ σε Ιράκ – Αφγανιστάν – Παλαιστίνη – Κόσσοβο – Σερβία – Αφρική, εναντίον της Λευκής και Μαύρης φυλής στον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο, ή «Αρμαγεδώνα» του διαστημικού εγκληματία Σιν – Σιών – Σινά – Ιεχωβά».
Μογγόλε εβραίε Νίμιτς, συνέχισε να συνωμοτείς εναντίον των Ελλήνων, εναντίον των λοιπών εθνών Λευκής Πελασγικής και εναντίον της Μαύρης Φυλής, δια όσο ακόμη χρόνο διορίας ζωής και διορίας μετάνοιας θα δώσουν οι εκατοντάδες «έξωθεν» αφιχθέντες δήθεν «φυσικοί» (όπως ανακοινώνει η εβραιοσαξονική “NASA”) δορυφόροι του Πλανήτου Κρόνου <Όπως έντρομοι διαπιστώνουν οι Κινέζοι αστρονόμοι και οι Εβραιοσάξονες αστρονόμοι> προς τους Κινέζους, προς τους Εβραίους και λοιπούς μογγόλους, και προς τα Σεληνιακά διαστημικά επιτελεία του ψευδόθεου Σιν – Σιών – Σινά – Γιαχβέχ – Τζεντάϊ –Τζιουντ – Ιούδα._
Διότι αυτό το οποίο δεν ελάβατε υπ’όψη, εσείς εβραικά και σαξονικά μογγολικά και κινεζικά δρακονιανά βοθρολύματα του γαλαξία ΚΑΙ ο ψευδόθεος σας δρακονιανός αρχισατανάς αρχιδιάβολος Σιν – Σιών – Σινά –Σεντάϊ – Γιαχβεχ ΚΑΙ ο Ανδρομέδιος στασιαστής συνεταίρος του, Σαβίτ – Σαβαώθ – Κρόνος, είναι ότι πάνω από τους ψευδόθεους Γιαχβέχ και Σαβαώθ δευτέρας διαστάσεως, υπάρχουν και επιτηρούν το τοπικό διάστημα οι «Θεοί» της τρίτης, τετάρτης, πέμπτης , εώς της οριακής νιοστής διαστάσεων του ΕΝΟΣ συμπαντικού νοήμονος οργανισμού, οι οποίοι είναι έτοιμοι να επέμβουν στο ηλιακό μας σύστημα και ειδικώς στον πλανήτη μας, δια να μετατρέψουν σε διαστημικά σκουπίδια εσάς τους μογγόλους εβραίους και τους κινέζους και τα σκάφη του δρακονιανού Ιαχωβικού αστροστόλου του Σιν – Σιών – Σενταϊ το 2012, ήτοι δια να επιφέρουν εντελώς αντίθετη έκβαση του αναπόφευκτου (;) επερχόμενου διαστημικού πολέμου, από την έκβαση την οποία παρουσίασε το εβραιοσαξονικό Χόλλυγουντ εις την σειρά των ταινιών «Η <Ανδρομέδια> αυτοκρατορία επιτίθεται», όπου παρουσιάζει τους «καλούς αμυνόμενους, στασιαστές Τζεντάϊ ή Σεντάϊ» του Σιν-Σιών-Γιαχβέ και του Κρόνου (σ.σ. και του δρακομορφου/σαυρόμορφου αρχιτζεντάϊ Γιοντα) , να συντρίβουν τα διαστημικά σκάφη – πλανήτες πολέμου – των «κακών του αστροστόλου της Ανδρομέδιας αυτοκρατορίας των διαστημικών Ελλήνων» οι οποίοι επιτίθενται ._
Συνεχίστε εσείς μογγόλοι εβραίοι και σάξονες και λοιποί μογγόλοι, και εσείς Κινεζικά ανθρωπόμορφα ερπετά να συνωμοτείτε δια την γενοκτονία της Λευκής και Μαύρης φυλής στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ή «Αρμαγεδώνα», δια να επαληθεύσετε την Ελληνική Παροιμία, ότι : «Όποιος σκάβει τον τάφο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα»._ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ._

Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ" ΠΑΥΛΟΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΕΛ. 28-29
http://www.easy-share.com/1903468948/ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ%20ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.rar )


ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ TELLER ΚΑΙ HUGHES, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ "ΕΒΡΑΙΟΣ" η "ΓΕΦΥΡΑΙΟΣ" ΗΤΟΙ " ΕΜΠΟΡΟΣ ΓΕΦΥΡΩΝΩΝ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ - ΦΟΙΝΙΚΕΣ - ΚΑΙ ΚΙΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΛΑΔΟ (ΙΔΕ "ΩΓΥΓΙΑ" ΤΟΜΟΣ Β ΣΕΛ. 279) :
ΟΥΡΑΝΟΣ <ΟΥΡΑΝΙΔΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ> = ΩΚΕΑΝΟΣ = ΙΝΑΧΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ = ΦΟΡΩΝΕΥΣ = ΑΠΙΣ = ΑΡΓΟΣ = ΦΟΡΒΑΣ = ΤΡΙΩΨ = ΙΑΣΟΣ = ΑΓΗΝΩΡ ΑΡΓΟΥΣ = ΦΟΙΝΙΚΑΣ + ΚΑΔΜΟΣ + ΚΙΛΙΞ ΚΙΛΙΚΙΑΣ + ΕΥΡΩΠΗ, ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ.

ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΟΡΟΣ "ΕΒΡΑΙΟΣ" , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΑΓΗΝΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑ , ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΚΕ ΔΟΛΙΩΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ , ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΗΠΕΙΡΟΥ - ΘΡΑΚΗΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΛΕΥΚΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ...ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΙ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ"!!!!

Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΓΕΦΥΡΥΡΑΙΟΥΣ" = "ΕΒΡΑΙΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΗΤΑΝ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ , "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ" ΠΑΥΛΟΣ η ΣΑΥΛΟΣ η ΣΑΟΥΛ , ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ" .
ΕΚΤΟΤΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ "ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ = ΕΒΡΑΙΟΙ" , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ.

Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΙΣΟΥΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΙΝΕΖΟ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΙΟΥΔΑ-ΓΙΑΧΒΕΧ-ΙΕΧΩΒΑ, ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΔΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΨΕΥΔΟΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ "ΚΑΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ" ΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΟΝ Α ΚΑΙ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΣΑΡΩΝ OLDENBURG GOTORP "ROMANOV" ΡΩΣΙΑΣ , ΤΩΝ "ΕΒΡΑΙΩΝ" ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΜΛΕΡ (ΣΣ) ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ , ΤΟΥ "ΕΒΡΑΙΟΥ" ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΑΜΕΡΙΚΗΣ , ΤΟΥ "ΕΒΡΑΙΟΥ" ΙΩΣΗΦ-ΤΖΙΟΥΓΚΑΣΒΙΛΙ "ΣΤΑΛΙΝ" , ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΛΟΙΠΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΟΠΩΣ , Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΔΟΧΑΙ η ΜΑΡΞ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ , Ο ALFRED ROSENBERG ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ , Ο ΑΔΑΜ ΣΜΙΘ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ" ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ " ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΔΟΥΚΩΝ ΤΟΥ ΣΑΞ-ΚΟΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΟΤΤΑ , ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΙΓΚΙΠΩΝ ΣΑΞΟΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ η HANOVER η OVER-HAN η OBER-HAN η ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΥΠΕΡ-ΧΑΝ....,- ΥΠΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΑΛΑΙ-ΛΑΜΑ , ΥΠΑΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ , ΥΠΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "HONG" ΚΙΝΑΣ.

ΣΤΟ Γ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΧΙΣΛΕΡ η ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΜΛΕΡ , ΟΙ 60.000 ΚΑΙ ΟΧΙ 6.000.000 ΘΑΝΟΝΤΕΣ ΤΩΝ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΨΕΥΔΟΙΟΥΔΑΙΟΙ - ΨΕΥΔΟΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ "ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ" ΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ - ΚΑΔΜΕΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΚΑΝΙΑ ΤΡΩΑΔΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ , ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΡΟΥΣΑΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΑΣΠΑΣΘΕΙ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ-ΙΕΧΩΒΑ.

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΜΛΕΡ , ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΟΛΥΚΛΙΝΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΤΩΝ "ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ" ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΑΣΚΑΝΙΩΝ , ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΣΟΥΙΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ Η GOLDEN MEIR ΚΑΙ Η SIMON VEIL. Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΕΟΚ" η "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ" , ΔΙΟΤΗ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ "ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ" η "ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ"(ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ) "ΕΒΡΑΙΟΥΣ" ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

ΕβραιοΜασώνοι και τα υπόλοιπα ''χοιρίδια'' ... προσπαθούν να εξαφανίσουν την Ιωλκό... ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

http://perseysteam.blogspot.com/2007/02/222007_02.html
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ Ε΄ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
....ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ”, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΓΕΤ” ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ “ΡΥΠΑΝΣΕΩΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΒΟΛΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ... ΒΑΡΕΑ ΦΟΡΤΗΓΑ” "ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ...ΒΑΡΕΑ “ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ” ΤΗΣ “ΑΓΕΤ” ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΟΛΟΥ", ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ “ΗΜΕΡΙΔΑΣ”< “ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΡΔΑΤΟΣ” ΤΟΥ Π.Θ.> Ο ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΠΑΡΩΝ Κος ΒΟΛΙΩΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ",ΩΣ ΔΗΘΕΝ “ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΛΟΥ”, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ “ΗΜΕΡΙΔΑΣ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΗΣ “ΗΜΕΡΙΔΑΣ” ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΤΟΥ Π.Θ._ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ._ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ” ΤΟΥ Κου ΒΟΛΙΩΤΗ ΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗΣ “ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ” ΤΟΥ “ΚΚΕ” ΚΑΙ ΤΟΥ “ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ”, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ...ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΟΛΟΖΩΦ ΚΑΙ ΛΕΒΙ <ΑΛΑΒΑΝΟ>, ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ._ <ΟΜΟΙΩΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ “GREENPEACE”>._ΟΛΩΣ...ΤΥΧΑΙΩΣ, ΟΜΟΙΩΣ, ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΚΑΙ ΤΟΥ “ΠΑΣΟΚ”, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΩΝ “ΝΤΟΛΜΕΔΩΝ”, ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΙΝΕΪΚΟ-ΤΣΑΝΤ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΝΕΪΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΣΑΝΤ Ή ΤΣΙΔΕΝΜΠΑΟΥΜ, ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΡΗΘΕΝ ΥΠΟ ΤΩΝ...ΚΥΡΙΩΝ ΓΙΑΧΒΕΧ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ ΟΤΙ "ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ<ΣΙΝ> ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ"._ΟΜΟΙΩΣ, ΟΛΩΣ...ΤΥΧΑΙΩΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΕΚΤΙΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ “ΑΓΕΤ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ “ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΙΩΛΚΟΥ” ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΓΟΡΙΤΣΗΣ, ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΤΩΝ “ΗΠΑ”, ΩΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ ΩΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΩΖΩΜΕΝΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΚΑΤΟΨΕΩΣ ]+[ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Ή ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΤΟΥ “ΠΑΣΟΚ”, ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ 2003 ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ “ΚΥΚΝΟΥ” ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΟΣ, ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ-ΠΟΥΣΤΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ._ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ...ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ-ΛΗΣΤΕΙΩΝ-ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΩΝ-ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΣ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ, ΚΑΙ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ “ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ 21” ΒΟΛΟΥ ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΒΟΛΟΥ._ΤΑ “ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ” ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΙΑΧΩΒΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘΙΚΟΥ ΒΟΘΡΟΥ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΙΩΛΚΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΓΟΡΙΤΣΗΣ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΑΝΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΥΔΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΕΦΡΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΛΙΟ ΜΕΣΩ ΛΟΦΟΥ “ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ”, ΑΝΕΣΚΑΨΑΝ-ΕΣΥΛΙΣΑΝ-ΚΑΙ ΕΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΕΦΡΑΞΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΙΩΛΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΦΡΑΞΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΩΝΟΜΑΣΑΝ “ΤΡΥΠΕΣ” Ή “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΤΡΥΠΑ” Ή “ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ” Ή...ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕΜΝΟΙ. ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΪΚΕΣ, ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΕΒΡΑΪΚΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΕΣ “ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ” ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΕΣΚΑΨΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ Ο,ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΟΛΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΡΥΞΕΩΣ ΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΤΗΣ “ΑΓΕΤ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΩΣ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΓΟΡΙΤΣΗΣ._ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ “ΑΓΕΤ” ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ-ΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ-ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΘΗΣΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ-ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΟΛΟΥ, ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ-ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ “ΑΓΕΤ”, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΞΗΡΑΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΗΣ “ΑΓΕΤ”, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ “ΑΓΕΤ”, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ “ΑΓΕΤ”, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗΣ ΕΚ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ Ή BEN-SALOM Κος Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΓΕΤ” ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΓΕΤ” ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ._..."

ΤO 2012, ΩΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

«ΤO 2012, ΩΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ
ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΤΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΝΟΝ Η
Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ 1983, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ
ΙΩΑΝΝΟΥ”, ΚΕΦΑΛΑΙΟ Κ΄ ΤΗΣ “ΑΓΙΑΣ <ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ>
ΓΡΑΦΗΣ”…
…ΟΜΩΣ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ
<ΔΕΚΑΤΡΙΑΘΕΟ> ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ…
ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 9600 Π.Χ. ΗΤΤΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ
ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΓΙΑΧΒΕΧ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΪ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ
ΣΑΒΑΩΘ, ΕΙΧΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:
(α): ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ “ΓΗ”, ΜΕΣΩ ΤΩΝ
ΟΠΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ.
(β): ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΚΡΟΝΟ-ΟΥΡΑΝΟ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ-ΠΛΟΥΤΩΝΑ.
(γ): ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΚΑΙ ΕΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ
ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ
ΟΠΤΙΚΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 360 ΟΡΑΤΟΥΣ
ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ
ΚΡΟΝΟΥ._
…ΤΟ 2012 ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ… Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ “ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ” ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-
ΣΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΕΝΤΩΝ ΣΤΙΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΕΞΩΘΗΣΕ ΚΑΙ
ΕΞΩΘΕΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΕΘΝΗ ΣΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ – ΩΣΤΕ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ
ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΡΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ
ΕΘΝΩΝ._
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΔΙΑ ΠΟΛΛΩΝ
ΤΡΟΠΩΝ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΑ Δ.Α.ΜΕ.Σ.Ο.Ν. ΠΡΟΣ ΔΥΟ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ._
…ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ Η “HONG” ΚΙΝΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ
ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ
ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ, ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΟ
ΕΤΟΣ 2012 ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟΝ
ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ
ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΡΑΒΒΙΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ
ΕΠΟΠΤΟΥ “HONG”, ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ
ΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΩΝ-
ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΜΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΨΕΥΔΩΝ
ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ, ΜΑΥΡΗΣ, ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ
ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.
ΨΕΥΔΟΣ ΠΡΩΤΟΝ: Η ΠΕΝΤΑΤΕΥΧΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΕΝΤΕ ΒΙΒΛΙΑ
ΤΗΣ “ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ” <ΓΕΝΕΣΙΣ-ΕΞΟΔΟΣ-ΛΕΥΪΤΙΚΟΝ-ΑΡΙΘΜΟΙ- ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ> ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΩ ΧΡΗΣΕΩΣ Η/Υ, ΚΑΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΕΝΑΣ ΚΟΜΗΤΗΣ <”ΚΟΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ” ΟΝΟΜΑΖΕΙ Η “ΝΑΣΑ” ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ> ΘΑ
ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ “ΕΓΩ Ο ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-
ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΩ ΜΑΚΡΥΑ”._
ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ
ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ ΣΑΒΑΩΘ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΗ ΚΑΙ
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΔΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ
ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ”, ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 88,
ΑΘΗΝΑΙ, ΤΟ 1998, ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ” ΜΕ
ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ MICHAEL
DROSNIN, ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 171 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ._
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣ ΔΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΕΥΔΟΣ ΠΕΡΙ
“ΚΟΜΗΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΙΚΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟ
2012”, ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ
“ΚΟΜΗΤΗ” ΚΑΙ “ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ”, ΤΑ ΥΠΕΡΜΗΤΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΠΙ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ ΘΑ
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟ 2012, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ Ή
ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ΄Π.Π.
Ή ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ΄Π.Π. ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ
ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ._
ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΤΟΙ
ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΜΩΫΣΗ, ΗΤΟΙ ΠΡΟ 3000 ΕΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΗ Η
“ΠΕΝΤΑΤΕΥΧΟΣ”, Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ “ΚΟΚΚΟΙ
ΑΜΜΟΥ” ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ “ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤΑ
ΑΧΥΡΑ” ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΝ
ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΤΗ ΜΕ ΔΙΣ ΑΣΗΜΑΝΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΣ ΤΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟ
300 ΕΤΩΝ.
ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ “ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ” ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤ΄ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΟΙΟ
ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ “ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΡΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ” ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ
“ΤΥΧΑΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΟΡΙΩΝ
ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ”._
ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΗΝ
ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟ
65.000.000 ΕΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΑΝΙΔΑ
ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ
“ΜΕΤΕΩΡΙΤΟΥ”, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕΣΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ “ΝΑΣΑ” ΚΑΙ
ΤΑΙΝΙΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤV, ΠΕΡΙ ΚΟΜΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΧΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
“ΓΗ”._
ΨΕΥΔΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ: “ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ “ΜΑΓΙΑΣ”
ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΤΕΛΕΙΩΝΕ Ο
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΟΝΙΚΟΣ “ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ” ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ
13 ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ Ή “ΜΠΑΚΤΟΥΝ” ΤΩΝ 144.000
ΗΜΕΡΩΝ ΕΚΑΣΤΟΣ, ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 1872.000 ΗΜΕΡΩΝ ΗΤΟΙ
5125 ΕΤΩΝ, ΑΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΟ 3114 Π.Χ. ΚΑΙ ΛΗΓΟΝΤΩΝ ΤΟ 2012, ΘΑ
ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΟΥ
ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΣΤΙΣ 22/12/2012”._
ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ
ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ ΣΑΒΑΩΘ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑ ΒΡΩΣΗ ΚΑΙ
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΔΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ
ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΚΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΑΙ
ΣΤΙΝΗΣ <ΑΒΔΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΪΝ>, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ “ΤΡΙΤΟ
ΜΑΤΙ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ”
ΕΚΔΟΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟ “ΕΣΟΠΤΡΟΝ”,
ΑΡΜΟΔΙΟΥ 14, ΑΘΗΝΑΙ, ΤΟ 1997, ΜΕ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
ΤΟΝ ΣΑΞΟΝΑ ΤΕΚΤΟΝΑ ADRIAN GILBERT ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟ
MAURICE COTTERELL, ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 46 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣ ΔΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΕΥΔΟΣ ΠΕΡΙ
“ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ 2012”, ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΥΠΕΡΜΗΤΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ 2012, ΩΣ ΔΗΘΕΝ
“ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΕΝΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΛΟΓΩ
ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΟΥ” ΚΑΙ ΩΣ “ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ
ΕΞΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ
ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ”.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ
ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟ-ΛΑΓΝΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ
ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΒΡΑΙOΣΑΞΟΝΕΣ “ΑΝΑΛΥΤΕΣ” ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ
ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ “ΜΑΓΙΑΣ”, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ “ΜΑΓΙΑΣ” ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΙΣ
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟ “ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΤΟ
“ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ
ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ
ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ “ΜΠΑΚΤΟΥΝ” ΤΩΝ 5.125 ΕΤΩΝ”, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΤΟ 2012, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ “ΜΑΓΙΑΣ” ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΟΝΗ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΣ,
ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΜΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ
“ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΡΟΣ
ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΔΙΑ
ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΤΟΥ ΄ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ΄ ΤΩΝ 5.125 ΕΤΩΝ” ΗΤΟΙ ΤΟ 2012, ΜΕ
ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ
ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ
ΕΒΡΑΙΩΝ-ΣΑΞΟΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ._
ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΟ 2012 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ:
“Α”: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΤΗΞΕΩΣ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ
ΓΗΣ, ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΗΪΝΟ
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΜΥΔΡΑΣ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, ΜΕ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΥΨΟΣ-ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ
ΣΤΡΟΒΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΟΒΟΥ
ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΤΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ
ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΙΝΕΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΟΣ
ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ._
ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ, ΑΛΛΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΥΠΕΡΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ
ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ
ΠΟΛΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΕΣ
ΗΜΙΑΝΑΤΡΟΠΕΣ <ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΟΠΕΣ> ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ
ΠΟΛΩΝ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΣΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΕ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΚΑΤΑ 90°, ΩΦΕΙΛΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΜΑΖΩΝ ΠΑΓΟΥ
ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΑΖΩΝ ΤΟΥ
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΤΟΥ ΓΗΪΝΟΥ ΣΤΡΟΒΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ
ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΗΪΝΟΥ ΣΤΡΟΒΟΥ ΜΕ ΝΕΟ ΑΞΟΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Η
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ
ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ._
“Β”: ΕΑΝ ΤΟ 2012 ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΗΜΙΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ Ή ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ “ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”, ΤΑ
ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΛΥΔΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ
ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 400 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ
ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΑΡΓΑ, ΑΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 400+400=800
ΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΣΤΙΣ
22/12/2012, Ω! ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΗΣ
“HONG” ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ
ΛΟΡΔΟΙ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ !!!._
ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟΣ ΚΛΥΔΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΔΕΝ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΘΕΣΑΜΕ ΠΕΡΙ “ΤΗΞΕΩΣ ΠΟΛΙΚΩΝ ΠΑΓΩΝ”
Κ.Λ.Π., ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η “ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΟ 2012” ΕΙΝΑΙ
ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΦΘΕΙ Η ΑΦΙΞΗ
ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟ 2012 ΔΙΑ
ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΗ
ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ "ΜΑΓΙΑΣ”._
…ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ “ΗΤΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ
ΣΑΒΑΩΘ ΤΟ 2012”, “ΗONG” ΚΙΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ “ΖΕΝ” ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ
ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ “ΑΟΑ” ΑΓΓΛΙΑΣ, ΤΟ
ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ “ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ” ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ
ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΡΑΒΒΙΝΕΙΩΝ ΩΣ “ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Β΄ΕΙΣΒΟΛΗ
ΕΞΩΓΗΪΝΩΝ ΣΤΙΣ 22/12/2012 ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ
ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΑΜΥΝΑΣ” <Η ΟΠΟΙΑ “ΑΜΥΝΑ” ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΡΕΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ> , ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
ΟΠΩΣ ΟΙ “ΑΝΤΒΕΝΤΙΣΤΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ “ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ” ΩΣ:
“ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΤΟ 2012”.
…Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ
ΓΑΛΑΞΙΑ ΙΕΧΩΒΑ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ
ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΡΟΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ
ΠΟΛΛΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΑ
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ “Ζ1” ΚΑΙ “Ζ2 ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ή RETICULI”, ΔΙΑ ΤΑ
ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΜΕΣΩ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΓΗΪΝΩΝ “ΜΜΕ” <ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “STRANGE>”… OTI: “AYTΑ ΤΑ ΔΥΟ ΗΛΙΑΚΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ”, ΔΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ” ΚΑΙ ΤΟΝ
ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΗΪΝΟ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ”
ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΚΙΝΕΖΟΥΣ
ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ
ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΗΡΩΟΣ
ΠΕΡΣΕΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ”, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ
ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΜΙΤΟ-ΛΟΓΙΑΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ
ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕΣΩ “ΝΗΜΑΤΟΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΑΣ”
Ή “ΜΙΤΟΥ” ΗΤΟΙ ΚΛΕΙΔΩΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΙΗΣΕΩΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΝΟΝ
ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ Ο.ΕΑ. ΚΑΙ
ΟΥΔΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ._
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΝΤΑ
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΤΟΥ
ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ-ΑΡΧΙΔΙΑΒΟΛΟΥ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΗΝΤ-ΙΟΥΔΑ
ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΙΑ
ΕΥΚΟΛΩΤΕΡΗ ΕΞΟΡΥΞΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ
ΠΛΑΝΗΤΗ “ΦΑΕΘΩΝΑ” ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ
ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ “ΜΑΓΙΑΣ” ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
ΤΟΥ “ΦΑΕΘΩΝΟΣ”.
Ο ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΗΝΤ-ΙΟΥΔΑΣ, ΜΕΣΩ
ΤΟΥ ΕΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ
“ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ” ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ
ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ “ΑΓΙΑ
<ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ>” ΤΟΥ, ΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ”,
Β΄ΠΕΤΡΟΥ Γ΄7, 10, 12, 13, ΟΤΙ: ”ΟΙ ΔΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ <ΗΤΟΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ> ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ, ΕΙΝΑΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΙ <ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΥΡ> ΔΙΑ
ΤΟ ΠΥΡ… ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ <ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ- ΤΖΕΗΝΤ-ΙΟΥΔΑ> ΣΑΝ ΚΛΕΠΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΥΚΤΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ <ΝΥΚΤΑ>
ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ <ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ> ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΜΕ
ΣΥΡΙΓΜΟ, ΤΑ <ΧΗΜΙΚΑ> ΔΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΥΡΑΚΤΟΥΜΕΝΑ ΘΑ
ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ <ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ> ΚΑΙ Η ΓΗ <Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ>
ΚΑΙ ΤΑ ΕΠ΄ΑΥΤΗΣ <ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ> ΕΡΓΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΟΥΝ… Η ΗΜΕΡΑ
ΤΟΥ ΘΕΟΥ <ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΗΝΤ-ΙΟΥΔΑ> ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ
ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ <ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ> ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ
ΠΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ <ΧΗΜΙΚΑ> ΣΤΟΙΧΕΙΑ <ΠΥΡΗΝΙΚΩΣ>
ΠΥΡΑΚΤΟΥΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΟΥΝ. ΚΑΤΑ ΔΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ
ΑΥΤΟΥ <ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ>, ΝΕΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ <ΣΕ ΝΕΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ> ΚΑΙ ΝΕΑΝ ΓΗΝ <ΣΕ ΝΕΟ ΠΛΑΝΗΤΗ> ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΜΕ <ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ>…”.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ
ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΟΤΑΝ ΘΑ
ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ
ΜΕΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ
ΠΟΛΕΜΟΥ “ΣΕΛΗΝΗΣ” ΚΑΙ “ΛΙΛΙΘ” ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΚΙΝΕΖΟΙ,
ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ 888”,. “ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ 666”,
ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ “ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ” ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ
ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΝΑ “ΑΡΠΑΓΟΥΝ” ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ
ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΙΑΧΩΒΙΚΟ “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ” ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ
“ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΒΕΝΤΙΣΤΕΣ” ΟΠΩΣ ΟΙ “ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ
ΙΕΧΩΒΑ”, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ
ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΗΝΤ-ΙΟΥΔΑ
ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ ΣΑΒΑΩΘ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΑΦΙΧΘΕΝΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ
ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΜΕ
ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ-ΝΑΡΚΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΝΔΕΚΑ
ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΗΛΙΟ, ΔΙΑ ΝΑ
ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ
ΚΑΥΣΙΜΑ ΥΠΕΡΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ
ΜΕΤΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ
ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ “ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ”
ΗΤΟΙ “ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ” ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ
ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΙΔΕ “ΑΓΙΑ <ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ> ΓΡΑΦΗ”, “ΠΑΛΑΙΑ
ΔΙΑΘΗΚΗ”, ΒΙΒΛΙΟ ΨΑΛΜΟΙ ΟΒ΄7 ΠΕΡΙ “ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ-
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ”, ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ
"ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ”. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ
ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ Δ΄ΣΗΜΑ, ΟΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΩΣ “ΗΛΙΑΚΟΥ ΗΛΙΟΥ” Ή “ΥΠΕΡΗΛΙΟΥ” Ή
“ΥΠΕΡΙΩΝΟΣ” Ή ΗΛΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑ ΗΛΙΑΚΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ
ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ
ΤΟΥΣ “DOGON” ΤΟΥ “MALI” ΑΦΡΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΒΑΡΥΤΕΡΑ ΑΣΤΡΑ
ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΚΝΩΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ
ΚΟΚΚΥΓΟΣ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΟΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, Η
ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΚΑΡΙΑΙΟ
ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΛΑΤΡΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ._
ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΧΗΣ ΤΟΥ Α΄ΨΕΥΔΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΕΚΑΟΚΤΑΜΕΛΗΣ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ
“ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ” ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ <ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΓΚΑΗ ΚΙΝΑΣ>, ΕΞ
ΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ “ΑΝΤΒΕΝΤΙΣΤΕΣ” ΤΟΥ 1850, ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΝ
ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ “ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ
ΙΕΧΩΒΑ” ΔΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 1890, 1914, 1925, 1948, 1975 ΚΑΙ 2002, ΚΑΙ
ΤΩΡΑ <ΓΕΛΩΣ ΜΕΓΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ> ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΡΔΗΝ… ΤΡΟΠΑΡΙΟ
ΨΕΥΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ “ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ
ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ” <ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΔΙΟΣ> ΣΤΟΝ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ” ΤΟ 2012, ΑΝΤΙ ΤΗΣ
ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΕΡΙ ΒΕΒΑΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΩΝ
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΤΟ 2012 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΑΛΗΘΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΝ [ΕΙΝΑΙ] ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ
ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΟ 2012, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ
ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΣΟΥΦΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ-ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ
“ΕΨΙΛΟΝ”…
…Η Ο.Ε.Α., ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΟΠΟΙΑ
ΕΚΠΟΝΗΣΕ ΕΞΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ <ΔΥΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ ΑΠΑΓΩΓΗΣ> ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ “ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ
ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΤΟ 2012”
ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΩΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΓΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ-
ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΤΟ 1975 ΜΕ ΤΗΝ
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ “ΟΜΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ”, ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ._....»
ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, 5/11/2006.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More