ΧΡ.ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ 2


ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Με αυτό το τελευταίο σήμα της Ο.Ε.Α., όσοι ακόμα νοήμονες νεοέλληνες έχουν απομείνει και έχουν μελετήσει προηγουμένως επαρκή γκάμα κειμένων της θρυλικής ελληνοκεντρικής οργάνωσης, θα αντιληφθούν ότι πλέον συμπληρώνεται ο γρίφος και αποκαθίσταται πλήρως η χαμένη συλλογική μνήμη. Έλληνες αφυπνισθείτε ΤΩΡΑ - ΤΩΡΑ - ΤΩΡΑ ή επιλέξτε να μείνετε αιωνίως ναρκωμένοι από τα καμπαλιστικά μάγια της δρακονιανής μάγισσας κίρκης, ώστε να γενοκτονηθείτε με βεβαιότητα -αργά ή γρήγορα- από τους μογγόλους και κινέζους.
Από εδώ και μπρος θα ξεχωρίσει ποιος είναι με ποιον, και ποιος ανήκει που.
Το ιστολόγιο εκτός εξαιρέσεως κρίσιμου έκτακτου γεγονότος εθνικής σημασίας, δεν θα κάνει καμία άλλη ανάρτηση τουλάχιστον για μια εβδομάδα. Είναι ώρα για περισυλλογή και περίσκεψη για όλους και είναι ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάρουν θέση όλοι. Τελείωσαν τα ψέματα.

- Χρησιμοποιήστε το παρακάτω LINK για όσους δεν διαθέτουν πρόχειρο στα χέρια τους το βιβλίο των αντιπάλων μας (Κινεζοεβραική «Βίβλος»), ώστε να επιβεβαιώσετε εύκολα τα όσα αναγράφει το επώδυνα αφυπνιστικό κείμενο που ακολουθεί:
http://www.apostoliki-diakonia.gr/bible/bible.asp


ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

31 ΜΑΙΟΥ 2010:
ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΓΑΖΑΣ.

31 ΜΑΙΟΥ 2010:
Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΑΓΟΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΥΓΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 11.600 ΕΤΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ ΔΙΟΣ, ΜΕΛΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.


ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α., ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (G.H.REES – GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT) ΑΘΗΝΑΙ , ΕΛΛΑΣ – GREECE ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ – ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΑΤΟΣ:

ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΚΑΙ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΓΓΛΙΑΣ,

● ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ 2010, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΘΝΗ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ – ΕΛΒΕΤΩΝ – ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ.

● ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ 2010, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΣ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΣΑΣ, ΨΕΥΔΟΩΝ – ΨΕΥΔΟΓΙΑΧΒΕΧ, PSEUDO-BEING ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑΣ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ, ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΛΟΡΔΟΙ ΣΑΣ.

● ΑΠΟ ΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ 2010, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΛΛΗΜΑ: Ή ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 11.600 ΕΤΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, Ή ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ ΜΑΟΥΝΑ – ΚΕΑ ΧΑΒΑΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟ «JPL» ΤΗΣ «NASA» ΟΝΟΜΑΣΕ «ΝΕΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ», ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ, Ή ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΠΑΥΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΥΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΩΣ ΤΟ 2012.

ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΔΩΔΕΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ:

1ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ, Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΓΕΝΗΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ «ΘΕΟΣ» ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑΣ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΛΕΜΟΥ «ΣΕΛΗΝΗ», ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΤΟ 20.000 Π.Χ. ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟ 20.000 ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟ 10.000 (11.500) Π.Χ. ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΡΑΙΗΜΟΝΤ ΝΤΡΑΙΗΚ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΑΣΙΝ ΚΑΙ ΣΕΡΜΠΑΚΩΦ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΦΥΣΙΚΟ – ΤΕΧΝΗΤΟ ΓΙΓΑ-ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΝΔΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ «ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΩΝ» ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΑΤΡΟΣ Ή DIAUS PITAR ΤΩΝ VARUNA Ή ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ,
[ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑ, (ΙΔΕ LINK:http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/wikipedia.htm ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ» LINK:http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_01.html )],
ΚΑΙ ΤΩΝ «ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΘΕΩΝ» ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ – ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΩΝ» Ή ΕΒΡΑΙΣΤΙ «Γ.Χ.Β.Χ.» Ή «ΓΙΑΧΒΕΧ» ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΩΣ «ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ» ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΜΑΓΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ή ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ Ή ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ «ΑΡΚΑΔΙΚΑ» ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ – ΓΕΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ, ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΛΗΝΕΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΠΡΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 12:1» ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ «ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ – ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΣΙΩΝ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΔΑΒΙΔ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 71 Ή 72:7 ΟΠΟΥ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ «Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΘΕΙ» ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ – ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΟΚΚΥΓΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΥΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ «ΣΕΙΡΙΟΥ Α’» ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙ:
«ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.»
ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 20:2-6» ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ: «Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ ("Αγγαίος Β΄ 8", "Ιησούς του Ναυή ΣΤ΄ 19", ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html ). ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 9:13-21» ΚΑΙ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 19:11-21» ΟΤΙ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ – ΜΑΥΡΕΣ, ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ - ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΩΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Ω! ΑΘΛΙΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΗΤΟΙ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 1/3 ΗΤΟΙ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΡΥΞΟΥΝ ΕΠΙ 1000 ΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΝΤΑΪ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ 1000 ΕΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «HONG», ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΝ ΦΟΝΙΚΟΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ 1ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ.

2ΟΝ) ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΚΛΗΤΩΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΣ Η ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ – ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΟΥΛΩΝ (ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ») – ΣΚΛΑΒΩΝ – ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.
(ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html )ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ, ΕΙΧΕ ΔΙΕΛΘΕΙ – ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ – ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ή «RETICULI».

3ΟΝ) Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΙΟΥΣ, ΗΤΟΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ, ΕΓΙΝΕ ΤΟ 11.500 Π.Χ. ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΡΑΙΗΜΟΝΤ ΝΤΡΑΙΗΚ ΔΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ». ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ Ή ΑΙΓΗΪΔΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ – ΑΙΓΗΪΔΟΣ ΤΟ 9.600 Π.Χ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ «ΤΙΜΑΙΟΣ» ΚΑΙ «ΚΡΙΤΙΑΣ» ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.

4ΟΝ) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΕΞΑΧΘΕΝΤΟΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ:
Η ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΩΡΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΕΛΛΑΔΟΣ.

5ΟΝ) ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΥΠΕΡΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΗΪΔΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΠΕΙΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΗΪΔΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 9.600 Π.Χ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΙΩΝΩΝ – Ή ΓΙΟΥΝΑΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΘΗΛΕΩΝ – ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ – ΓΙΟΥΝΑΝ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΟΥΝΑΝ – ΙΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΙΩΝΕΣ – ΓΙΟΥΝΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ.

6ΟΝ) ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

7ΟΝ) ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ KAI ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΕΙΣΘΕ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 Π.Χ. ΕΩΣ ΤΟ 5.000 Π.Χ., ΗΤΟΙ ΕΠΙ 4.600 ΕΤΗ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΘΕ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΑΡΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΘΗΛΕΩΝ – ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΑΡΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΡΡΕΝΩΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΘΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΝΡΘΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α’. (σχόλιο ιστολογίου: Ως «ηλεκτρομαγνητικές εγγραφές» αντιστοίχως στα εξωτερικά «τοιχώματα» στερεοϋφές αυτών των αστρικών συστημάτων – «κοσμικά ωά.» κατά Ορφικούς) ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ, ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΑΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ, ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΓΗΙΝΟΥΣ – ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΡΟΝΟ, ΟΥΡΑΝΟ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΠΛΟΥΤΩΝΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΕΠΑΓΩΓΙΚΩΝ «LINK – NASER» ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ 360 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΡΑΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 600 ΑΟΡΑΤΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΑΠΟ ΤΟ «JPL» ΤΗΣ «NASA» ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΝΕΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ», ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ – ΠΟΙΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ.

8ΟΝ) ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΩΣ «ΑΠΟ ΘΕΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ «ΓΕΝΕΣΗ» ΤΗΣ «ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ», ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΓΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΕΟΙ ΕΛΛΟΧΙΜ», ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ( … ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ) ΤΟ 5.000 Π.Χ. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΖΩΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ – ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΕΩΣ.»

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ «ΤΑΛΜΟΥΔ» ΟΠΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ «ΖΩΑ» «ΓΚΟΪΜ», ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ «ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».

9ΟΝ) ΑΠΟ ΤΟ 5.000 Π.Χ. ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

10ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΣ ΟΡΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΟΛΗ «ΟΥΡ» ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΑΡΧΕΣ ΣΑΣ ΘΑΡΡΑ ΚΑΙ ΑΒΡΑΑΜ Ή HABRA-HAM Ή HAN ΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟ ΧΑΝ (ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ) ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΟΡΔΗΣ («ΓΕΝΕΣΗ 11:24-32», ΚΑΙ «ΓΕΝΕΣΗ 12:1-7») .

Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΑΣ «ΟΥΡ» ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ – ΣΑΤΑΝΑ – ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ ΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΣΙΝ Ή ΣΙΝΩΝ Ή ΚΙΝΕΖΩΝ.

11ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ, Ο ΑΒΡΑΑΜ ΜΕΤΟΙΚΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΑΡΡΑ ΣΤΟ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΕΛΑΒΕ ΩΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΙΜΝΙΑ, ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ Ή ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ («ΓΕΝΕΣΗ 12:10-20 ΚΑΙ ΓΕΝΕΣΗ 13:1-4»).

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΑΣ «ΤΑΛΜΟΥΔ» ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ «ΠΟΡΝΕΣ». ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ:
ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ – ΥΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΑΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΑΒΡΑΑΜ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΤΕ ΥΙΟΙ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑΣ.

ΤΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ΠΟΡΝΕΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΙΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ – ΜΟΝΤΕΛΑ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΣΤΡΩΠΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΡΑΒΒΙΝΟΙ - ΠΑΤΕΡΕΣ – ΣΥΖΥΓΟΙ – ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΩΠΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΡΝΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΔΑΞΑΣΑΣ ΑΡΧΙΠΟΡΝΗΣ – ΑΡΧΙΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΣΑΡΡΑΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ (ΧΩΡΑ ΥΠΤΙΩΣ – ΑΙΓΑΙΟΥ Ή ΥΠΤΑΙΓΗΪΣ Ή ΑΙΓΥΠΤΟΣ)

12ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ («ΓΕΝΕΣΗ 33:18-20, ΓΕΝΕΣΗ 34:1-31»), Ο ΜΑΣΤΡΩΠΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΡΑ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ. Ο ΙΣΑΑΚ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΓΕΝΗΣΕ 12 ΥΙΟΥΣ, ΩΣ ΤΟΥΣ 12 ΓΕΝΑΡΧΕΣ ΤΩΝ 12 ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ «ΔΕΙΝΑ». ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ, ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ – ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ «ΣΥΧΕΜ» ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ «ΙΑΚΩΒ ΚΑΙ ΣΙΑ» ΤΩΝ 12 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ, ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΣ «ΔΕΙΝΑ» ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ «ΣΥΧΕΜ» ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΒΛΑΞ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ «ΔΕΙΝΑ» ΩΣ ΣΥΖΥΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΙΑΚΩΒ. Ο ΙΑΚΩΒ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΧΕΜ». ΑΥΤΟΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ «ΣΥΧΕΜ», ΕΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΠΟΛΗ.

13ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ «ΠΑΛΑΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗ», «ΕΞΟΔΟΣ 12Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ», ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΑΑΡΩΝ: «ΚΑΙ ΕΚΑΜΟΝ ΟΙ ΥΙΟΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΕΖΗΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΣΚΕΥΗ ΑΡΓΥΡΑ, ΚΑΙ ΣΚΕΥΗ ΧΡΥΣΑ, ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΑ. ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ (ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ - ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ) ΕΔΩΚΕΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΡΙΝ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ (SIC: ΤΟΤΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ «ΧΑΡΙΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟΥ»), ΚΑΙ …«ΕΔΑΝΕΙΣΑΝ» (ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ) ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΟΣΑ ΕΖΗΤΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΓΥΜΝΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ. (ΙΔΕ «ΕΞΟΔΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12 ΕΔΑΦΙΟ 35»)

14ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ «ΠΑΛΑΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΒΙΒΛΙΟ «ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ» ΚΕΦΑΛΑΙΑ 7:1, 2, 16, 22, ΚΑΙ 9:1, 2, 3, ΚΑΙ 11:23, ΚΑΙ 12:2, 29 ΚΑΙ 15:6, ΚΑΙ 19:1, ΚΑΙ 20:10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ΚΑΙ 28:12,13 ΚΑΙ 31:3, ΚΑΙ 33:17,19 (ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ: «ΕΘΝΗ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΣΙ» ΗΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ – ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ), ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΗΔΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ, ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ 6 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΡΗΤΙΚΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ: ΓΕΡΓΕΣΑΙΟΥΣ – ΑΜΟΡΡΑΙΟΥΣ – ΧΑΝΑΝΑΙΟΥΣ – ΦΕΡΕΖΑΙΟΥΣ – ΕΥΑΙΟΥΣ – ΙΕΒΟΥΣΑΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΝ ΧΕΤΤΑΙΩΝ ΑΠΟΙΚΩΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΖΩΝΤΑ ΜΟΝΟΝ ΙΧΝΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΩΣ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ 2010 ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΓΑΖΑΣ.

15ΟΝ) ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Ο ROGER DE GARAUDY ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ IRVING, Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ FAURISSON ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ: ADOLF HISLER Ή HITLER, HEINRICH HIMLER ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ «S/S», BORMAN, MÜLLER, HAUSHOFFER, LINCOLN VON TREBITS ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΤΩΝ 60.000 ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΩΝ «ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ» Ή ΕΞΕΒΡΑΙΣΘΕΝΤΩΝ ΑΣΚΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΡΟΥΣΣΑΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΨΕΥΔΩΣ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΣΑΣ ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΣΕ 6.000.000 ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ «ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ», ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ, ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

16ΟΝ) ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ «ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ 7 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΣΑΣ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΗ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΟΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΤΕ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΣΑΣ ΜΩΥΣΕΩΣ (σχόλιο ιστολογίου: Ο σεληνιαζόμενος Μωυσής με τα σεληνιακά «κέρατα - ημισέληνο» στην κεφαλή του, ως έμβλημα του θεού Σιν – Σιών – Σινά – Τζενταϊ - Σενταϊ της Σελήνης των Σεληνολατρών Χαλδαίων, στο Όρος Σινά ή Σιών ή Σιν ή Κίνα, ΙΔΕ LINK:http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/el-shaddai-wikipedia.html ), ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ «ΣΥΧΕΜ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΤΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΛΑΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ «ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑΣ» ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΘΝΗ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕΣΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ.

17ΟΝ) ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΑΙΩΝΑ ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΩΣ «ΔΗΜΟΣ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ» ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΙΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤ’ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΔΕΧΟΤΑΝ ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ: «ΗΤΑΝ ΤΕΚΝΑ – ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ», ΑΝΑΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΕΣ (PEISISTRATIANS) ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ – ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ «ΕΡΩΤΙΔΕΙΣ» ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ «ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΟΡΝΕΣ» ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΧΑΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕΣΩ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.

18ΟΝ) 8 ΑΙΩΝΕΣ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΜΕ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΡΙΕΙΣ – ΤΡΩΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΕΤΤΑΙΩΝ Ή ΓΟΤΘΩΝ ΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΕΚΒΙΑΖΑΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΤΡΩΕΣ, ΟΙ ΦΡΥΓΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΤΤΑΙΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΕΤΟΙΚΙΣΑΝΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΕΩΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΣΑΣ ΣΕΛΤΖΟΥΚΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ.

19ΟΝ) ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΕΝΔΟΠΕΛΑΣΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΧΕΤΤΑΙΩΝ – ΓΟΤΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΧΕΤΤΑΪΚΗΣ ΓΟΤΘΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΑΠΟ ΝΟΤΟ.

20ΟΝ) ΕΝΩ Η ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗ ΔΙΕΛΥΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΣΑΣ ΔΑΝΙΗΛ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΕΡΣΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΥΡΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΣΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΝΕΥΗ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΒΑΨΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΙΓΡΗ, ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.

21ΟΝ) ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΕΣΘΗΡ» ΤΗΣ «ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΣΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΕΣΘΗΡ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΕΡΣΙΑΣ «ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ», ΕΓΙΝΕ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ «ΑΣΣΟΥΗΡΗ» Ή ΞΕΡΞΗ ΤΟΥ Α’, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΒΑΛΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Ο ΞΕΡΞΗΣ Α’ ΤΟ 480 Π.Χ. ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ 2.300.000 ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ 800.000 ΑΝΔΡΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ 3.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΡΟΔΟΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΔΟΝΙΟ Ή ΜΑΡΔΟΧΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΠΟ 1000 ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΚΑΙ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΕΡΣΙΑΣ.

22ΟΝ) ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ ΞΕΡΞΗΣ Α’, ΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΕΣΘΗΡ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ (75.000 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ), ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ, ΩΣ ΛΕΥΚΟΥ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΗΡΩΟΣ ΠΕΡΣΕΩΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΟΡΤΑΖΕΤΕ ΩΣ ΕΟΡΤΗ «ΦΟΥΡΕΙΜ» Ή «ΠΟΥΡΙΜ», Η ΠΕΡΣΙΑ ΑΛΩΘΗΚΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΪΤΕΣ ΨΕΥΔΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΪΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΟΠΩΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ – ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ, ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

23ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΡΩΜΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΡΗΤΟΡΑ ΚΙΚΕΡΩΝΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ, 1.500.000 ΕΒΡΑΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΤΕΚΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ. ΕΠΙ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ 250.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ, ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥΣ ΩΜΕΣ, ΤΥΛΙΞΑΝ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΣ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ – ΑΙΜΟΠΟΤΩΝ – ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ – ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΟΙ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΗΝΑΪΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΛΙΒΥΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Η ΡΩΜΗ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΕΒΡΑΙΟΥ «ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ, ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΦΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΘΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΗΠΙΑΝ ΚΡΑΣΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ – ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ.

24ΟΝ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ.

ΠΡΩΤΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΟΡΔΗ ΤΟΥ ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ – ΙΡΑΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΔΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ 6.000.000 ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ – ΙΡΑΝΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΑΛΟΓΟ, ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΪΤΕΣ ΨΕΥΔΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΡΣΩΝ – ΙΡΑΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» (ΚΙΝΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ) (ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΝΙΚΟ – ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Κ.Κ» (ΚΙΝΑΣ – ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ).

25ΟΝ) ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΟΡΔΗ ΤΩΝ ΠΕΤΣΕΝΕΓΚΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΜΟΪΣΙΑ» ΝΥΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ. ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΤΟ 1941 – 45.

26ΟΝ) ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΝΥΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΤΟ 1920 ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟ 1955 ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ «ΠΟΥΡΙΜ» ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ «ΜΙΤ». ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΥΠΡΟ.

27ΟΝ) ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ, ΝΥΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΙΛΛΥΡΙΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΩΣ «ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ».

28ΟΝ) ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 1453, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ: «ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ ΦΕΟΥΔΑ – ΚΟΜΗΤΕΙΕΣ – ΒΑΡΩΝΙΕΣ – ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΑ – ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ», ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΑΞΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ SACHS – KOEN – BURG – GOTHA ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

29ΟΝ) Ο Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΕΡΒΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΡΙΝΤΣΙΠ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΟΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΣΛΑΒΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ – ΓΑΛΛΙΑΣ – ΗΠΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ.
ΝΕΚΡΟΙ: 80.000.000 ΛΕΥΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ, ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ.
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

30ΟΝ) ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ 1918, ΗΤΟΙ ΤΟ 1917, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΩΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΖΙΟΥ(JEW)-ΓΚΑΣΒΙΛΙ-ΒΗΣΣΑΡΙΟΝΟΒΙΤΣ Ή «ΣΤΑΛΙΝ», ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ – ΣΚΥΘΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΤΑΞΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ, Ο ΡΑΒΒΙΝΟΠΑΙΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ Ή MARDOCHAI (MURDOCH) Ή «ΜΑΡΞ».

31ΟΝ) ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1939 Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ADOLF HISLER Ή HITLER, ΝΟΘΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΟΥ ROTHSCHILD ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ «ΠΟΥΡΙΜ» ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ. ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ BENJAMIN MOSES Ή BENITO MUSOLINI ΙΤΑΛΙΑΣ, Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΣ ΧΙΡΟΧΙΤΟ, ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ, ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΖΙΟΥ(JEW)-ΓΚΑΣΒΙΛΙ-ΣΤΑΛΙΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ 1941 ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΩΡΤΣΙΛ Ή CHERZL ΑΓΓΛΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΟΥΣΒΕΛΤ Ή ROSENWELT ΤΩΝ ΗΠΑ. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ALFRED ROSENBERG. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ADAM SMITH.
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΛΙΑ.
ΝΕΚΡΟΙ: 120.000.000 ΛΕΥΚΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΓΟΤΘΟΙ – ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΥΚΡΑΝΟΙ, ΡΩΣΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΕΙΝΑ, ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΕΣΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΟΥ BENJAMIN MOSE Ή MUSOLINI, ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ADOLF HITLER Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΣΚΑΨΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ BRAU-NAU ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΡΙΣΕΙ ΟΙ ROTHSCHILD ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ HISLER – HITLER ΩΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΘΕΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ HITLER.

32ΟΝ) Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ (ΙΔΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΧΥΡΩΝ ΡΟΥΠΕΛ ΣΤΡΥΜΟΝΟΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΧΥΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ) ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΗΡΩΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ ΣΤΡΥΜΟΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΜΕΝΟΥΣ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΙΔΡΥΣΗ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΑΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1.500.000 ΝΕΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ – ΠΕΙΝΑ – ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ».

33ΟΝ) ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΩΣ: Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η «ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ» - «ΠΟΥΡΙΜ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ «ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΙΑΣ – ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ») ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ Ο «Ρ.Ι.Κ.», Ο «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.», ΚΑΙ Ο «Κ.Κ.» (ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ), ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ – ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ, ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ.

34ΟΝ) ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΣ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 5.000 ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΟΙΟΣ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ ΤΟΙΟΣΔΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛ.
ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛ.
ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ - ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ - ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΜΑΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2010, ΕΞΩΘΕΝ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ «ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΥ» «ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 14 ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ «ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΔΙΟΣ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΓΕΝΕΣΗ» ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ». (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/wikipedia.html )
ΙΔΕ «ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ» (NEW TESTAMENT) «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2:12-13» ΚΑΙ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» (OLD TESTAMENT) «ΓΕΝΕΣΗ 3:14-15». ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΩΣ «ΔΙΑΒΟΛΟΣ» ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΨΕΥΔΩΣ Ο ΠΡΟ 9.600 ΕΤΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΑΣ – ΖΕΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ «ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ» ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΕΡΟ – ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Η ΠΕΡΓΑΜΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΠΡΟ ΤΟΥ 9.600 Π.Χ., ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑ – ΔΙΟΣ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ. ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΗ ΡΩΜΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΗΤΟΙ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ, ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΙΤΑΛΙΑΣ.

ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ, «ΓΕΝΕΣΗ 3:14-15», Ο ΑΠΑΤΕΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟΝΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΙΑ – ΖΕΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΕΙ ΕΞΥΒΡΙΖΕΙ ΩΣ «ΖΩΟ ΟΦΗ – ΦΙΔΙ» ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΤΑΛΜΟΥΔ», ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ «ΘΕΟΙ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ «ΖΩΑ – ΓΚΟΪΜ».

● ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΤΖΕΝΤΑΪ, ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ) ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ – ΕΧΘΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ «ΟΦΕΩΣ» ΔΙΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΝΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ «ΓΥΝΑΙΚΟΣ», ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ («ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 12:1»)

● Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ ΤΟ 5.000 Π.Χ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΠΡΟ 4600 ΕΤΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΟ 9.600 Π.Χ. Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΙΧΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ, ΗΔΗ ΑΦΙΧΘΕΝΤΑ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ: «ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΧΘΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ «ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ» ΗΤΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΕΥΚΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ «ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΤΙ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΘΑ «ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΕΡΝΑ» ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΗ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΤΡΑΥΜΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΤΡΙΜΕΡΗ ΑΞΟΝΑ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ) ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΖΗΜΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ «ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΗΣ ΠΤΕΡΝΑΣ» ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ» ΜΕ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.

Η Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥΣ «LINK – NETRINO – NASER» ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΟΜΟΙΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΗΤΟΙ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ 7,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΤΕΙ – ΜΑΤΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

ΔΙΟΤΙ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΒΛΑΞ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΙΟΥΔΑΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ, ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΗΜΙΝΟΪΚΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΪΚΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ.

35ΟΝ) ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ Ή ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ή ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ» ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΤΙΜΙΑΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ – ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ «ΠΑΝΟΣ» Ή «ΟΝΤΟΣ».
ΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ «ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ «ΠΑΝ» Ή «ΩΝ» ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΘΝΗ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ «ΟΝΤΟΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΘΕΟΥ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ, Ο ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΙΟΥΔΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ «ΠΑΝ» Ή «ΩΝ». ΟΜΩΣ Ο ΟΡΟΣ «ΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ «ΕΙΜΙ» ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ:
● ΑΓΓΛΙΣΤΙ: THE BEING
● ΓΑΛΛΙΣΤΙ: L’ETANT
● ΙΤΑΛΙΣΤΙ: L’ENTE – ESSENTE
● ΓΕΡΜΑΝΙΣΤΙ: DER SEIEND
● ΕΒΡΑΙΣΤΙ: ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΗΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΟ ΟΡΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΘΡΗ ΜΕΤΟΧΗ «Ο ΩΝ» ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΡΑΣΤΙΚΟ ΟΡΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΛΕΞΕΩΝ «ΓΙΕ – ΧΑΜΑΧ – ΒΑ – ΧΑΜΑΧ» ΗΤΟΙ «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ». ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΡΚΤΙΚΟΛΕΞΟ «ΓΧΒΧ» (ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ: «JHVH») ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ «ΙΕΧΩΒΑ» ΜΕ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ «Χ», ΣΕ «JEHOVAH», ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΑΡΚΤΙΚΟΛΕΞΟ ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟ «JHVH» ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ «Ο ΩΝ» ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ», ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ «JHVH», ΗΤΟΙ ΤΟΝ «ΟΝΤΑ», ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ «ΠΑΝΑ», ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΑΤΑΝΑ – ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΙΟΥΔΑ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΑΤΗ, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΙΟΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ «JHVH» Ή «ΟΝΤΟΣ» Ή «ΠΑΝΟΣ», ΔΙΟΤΙ Ο ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΑΕΘΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ», ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ «ΟΝΤΟΣ» Ή «ΠΑΝΟΣ» Ή «JHVH» Ή «ΓΧΒΧ».

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΦΗ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΞΟΔΟ» ΚΕΦΑΛΑΙΑ 3:14 ΚΑΙ 6:3 ΤΗΣ «ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ», ΟΠΟΥ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ ΑΠΟΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ «ΩΝ» Ή «ΟΝΤΑ» Ή «JHVH» Ή «ΓΧΒΧ» Ή ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ «ΙΕΟΒΑ».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ «ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ» ΚΑΙ «ΨΕΥΔΟΩΝ».

ΦΥΣΙΚΑ, Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ» ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ «ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ».

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,
ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΟΝΤΑ» ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. Π.Χ. ΟΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ «THE BEING», ΟΙ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΙ ΤΟ «L’ETANT», ΟΙ ΙΤΑΛΟΦΩΝΟΙ ΤΟ «L’ENTE», ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟΙ ΤΟ «DER SEIEND», ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ «JEHOVAH», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ «JEHOVAH» ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΗ – ΝΕΚΡΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΞΗ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΝΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ …ΜΗΤΣΟΣ ΟΥΤΕ …ΙΕΧΩΒΑ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

36ΟΝ) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ 31ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΚΑΛΩΝ» ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ «ΚΑΚΩΝ» ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΙΣ 21 ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΙΟΥ 2010, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΑΝΕΚΟΠΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ.

ΟΜΩΣ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΩΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΩΝ ΑΙΜΟΠΟΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΡΗΞΕΩΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ.

37ΟΝ) Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ 19 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 60 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΖΑ, ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ «ΜΜΕ» ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΛΑΘΡΑΙΩΣ ΟΙ ΙΡΑΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΕΡΩΤΩΝΤΑΣ:

● 1ΟΝ: ΠΟΙΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ;

● 2ΟΝ: ΠΟΙΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΑΙΜΟΠΟΤΗ ΠΡΟΦΗΤΗ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΖΑΧΑΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΕΝΩ Ο ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΕΚΟΨΕΣ, ΕΒΡΑΙΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΠΕΡΙΕΙΧΕ 10.000 ΤΟΝΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΣ;

● 3ΟΝ: ΠΟΙΟΙ ΙΡΑΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΒΡΑΙΕ ΘΕΑΤΡΙΝΕ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΪΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ;

38ΟΝ) ΑΚΟΥΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΣΑΤΑΝΙΚΕ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ ΛΑΕ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ:
ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ, ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΙΟΥΔΑΣ, ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ «ΠΑΝΟΣ» Ή «ΟΝΤΟΣ» ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ.

● ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ, ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΙΟΥΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ, ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΣ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ. ΕΑΝ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΔΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 11.600 ΕΤΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ._


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:
ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ: ΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΗΣ «ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ», ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΥΠΕΡΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ: ΓΑΖΑ, ΑΚΚΑΡΩΝΑ, ΙΟΠΠΗ, ΑΖΩΤΟ, ΑΣΚΑΛΩΝΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΙΝΙΚΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΥΡΟ ΚΑΙ ΣΙΔΩΝΑ, ΜΕ ΓΕΝΑΡΧΗ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΙΝΙΚΑ [ ΩΣ ΑΔΕΛΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΔΜΟΥ – ΚΙΛΙΚΟΣ – ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΑΓΗΝΟΡΟΣ (ΑΓΗΝΩΡ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΓΙΟΠΗΣ Ή ΤΗΛΕΦΑΣΣΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΙΡΟΥ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ – ΑΔΩΝΙΔΟΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ], ΥΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΑΓΗΝΟΡΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΣΑΣ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΜΑΥΡΩΝ ΜΑΓΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΖΑΣ. ΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΒΙΒΛΙΟ «ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΗ» ΚΕΦΑΛΑΙΑ 10, 11, 12, 13, ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΦΑΓΗ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ ΓΑΙ, ΙΕΡΙΧΩ, ΧΕΒΡΩΝΟΣ, ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΙΑΡΜΟΥΘΙΑΣ, ΛΑΧΕΙΣ, ΕΓΛΩΝΟΣ, ΜΑΚΚΗΔΩΝΟΣ, ΛΙΒΝΑΣ, ΓΕΖΕΡΙΑΣ, ΔΕΒΕΙΡΙΑΣ, ΑΣΔΩΘ (ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΣΝΤΟΤ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΚΟ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2010), ΚΑΔΗΣ, ΓΑΖΑΣ, ΓΕΣΕΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΕΩΝ. ΕΙΣ ΤΟΝ «ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΗ» 15:47 ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ «Η ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ (ΠΟΤΑΜΟΣ ΝΕΙΛΟΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ».
ΣΤΟΝ «ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΗ» 13:1-6 ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ «ΟΙ ΓΑΖΑΙΟΙ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ», ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑΣ Ή ΕΛΛΟΧΙΜ Ή ΕΛΛΟΧ Ή ΑΛΛΑΧ. ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΟΧ – ΑΛΛΑΧ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
ΕΙΣ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΒΙΒΛΙΑ «ΚΡΙΤΕΣ 1:1-18», «Β’ ΒΑΣΙΛΕΩΝ 18:1-18», «Α’ ΧΡΟΝΙΚΩΝ 7:20-28», «ΑΜΩΣ 1:6-8», «ΣΟΦΟΝΙΑΣ 2:4-7», ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΙΣ «ΖΑΧΑΡΙΑ 9:1-15», ΓΡΑΦΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑΣ Ή ΕΛΛΟΧ Ή ΑΛΛΑΧ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΜΑΓΩΝ ΤΟΥ, ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΩΣ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΘΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΠΙΑΝ ΚΡΑΣΙ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟΙΚΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΙ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:
ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ - ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ «STERN» ΚΑΙ «ΙΡΓΚΟΥΝ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ «ΧΑΣΑΠΗ» ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΜΕΝΑΧΕΜ ΜΠΕΓΚΙΝ, ΚΑΙ «ΧΑΓΚΑΝΑ» ΚΑΙ «ΜΠΕΤΑΡ» ΚΑΙ «ΧΕΡΟΥΤ» Η ΟΠΟΙΑ «ΧΕΡΟΥΤ» ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ «ΧΑΣΑΠΗ» ΜΠΕΓΚΙΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ «ΓΚΑΧΑΛ», ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ «ΛΙΚΟΥΝΤ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1977 ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ «ΧΑΣΑΠΗ» ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΜΕΝΑΧΕΜ ΜΠΕΓΚΙΝ.

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

Α: 25.11.1940 ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΛΟΙΟ «ΠΑΤΡΙΑ» ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΑΪΦΑΣ. 300 ΝΕΚΡΟΙ.

Β: 6.11.1944 ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΛΟΡΔΟ ΜΑΪΝ.

Γ: 22.07.1946 ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «KING DAVID» ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. 95 ΝΕΚΡΟΙ ΑΡΑΒΕΣ, ΒΡΕΤΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

Δ: ΤΟ 1946 – 1947, ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ, ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ – ΒΟΜΒΕΣ. ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΒΟΜΒΑ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΡΕΞ ΦΑΡΑΜ.

Ε: ΤΟ 1947 – 1948, ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ 750.000 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ – ΚΡΗΤΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΕ.

ΣΤ: 09.06.1948, Ο ΜΕΝΑΧΕΜ ΜΠΕΓΚΙΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ «ΙΡΓΚΟΥΝ», ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ 251 ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΤΕΪΡ ΓΙΑΣΙΝ.

Ζ: 17.09.1948, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΚΟΜΗ ΜΠΕΡΝΑΝΤΟΤΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΤΟΥ «ΟΗΕ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

Η: ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ «ΚΟΥΝΕΪΤΡΑ» ΜΕ 53.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Θ: ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΕΡΙΞΑΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ ΧΩΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ «ΑΡΚΟΥΜΠ» ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΛΙΒΑΝΟ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΝΑΡΚΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΣΑΝ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΒΑΛΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΜΕΝΑΧΕΜ ΜΠΕΓΚΙΝ, Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΟΥ ΝΤΕΪΡ ΓΙΑΣΙΝ», ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΓΡΑΜΜΗ», ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 57 (ΣΤΟΑ ΟΠΕΡΑ), ΑΘΗΝΑΙ, 1978, ΤΗΛ: 3638435.

Ι: ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΤΕΙΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΝΕΡΟ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΦΟΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΡΑΗΛ, Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ – ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ Ή ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ Ή ΨΕΥΔΟΟΝΤΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3:
Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΗΠΑ – ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΚΡΗΤΩΝ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΚΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ – ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4:
ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ «MOSSAD» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://makelio.blogspot.com/ , Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΟΥΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΩΜΑΙΟΥ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ http://makelio.blogspot.com/ , Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ , ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ:

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5:
Η ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ «ΟΡΘΟΔΟΞΗ» ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ, ΩΡΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ:
«ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ» ΔΗΛΑΔΗ «ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ» ΟΙ ΑΠΟΙΚΟΙ ΚΡΗΤΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.
ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΩΡΥΕΤΑΙ:
«ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛ», ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ «ΟΡΘΟΔΟΞΑ» ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ, ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ή ΑΛΛΑΧΟΥ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ, Ή ΑΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 6:
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ «ΟΡΘΟΔΟΞΗ» ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΚΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΟΡΘΟΔΟΞΗ» ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ, ΠΛΟΙΑΡΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΦΟΔΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΕΦΟΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΕΥΘΗΝΗ ΤΗΣ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΜΑΥΡΟ ΑΕΤΟ ΕΠΙ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ, ΤΟΤΕ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΟΡΘΟΔΟΞΗ» ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΙΕΡΑΣ» ΒΡΩΜΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ» ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΩΔΥΝΑ ΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ:

«ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛ».

ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ» ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ» ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:

«ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ» …ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ._


ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΕΛΛΑΣ.


Επιπλέον:

Περι Αβραάμ ή Χαβρα-Χαν και Βαρθολομαίο - Δώρο για Μπουμπούκο από την Ο.Ε.Α.

Απάντηση σε σχόλιο για το πώς είναι δυνατόν να είναι οι Εβραίοι Μογγόλοι

Συμπληρωση στην Αναρτηση περι Ναζισμου!!

Γεγονότα Λιβάνου: Περι κρυπτοεβραίων Σιϊτων Ψευδομουσουλμάνων προβοκατόρων - συμπαικτών Ισραήλ

Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ O "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ" ΣΑΟΥΛ - ΠΑΥΛΑΚΙΑΣ

Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπεία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και ...Παυλάκια

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

Περί "θαύματος" ...

Από:
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/06/el-shaddai-wikipedia.html?showComment=1275645453786_AIe9_BFHU_GQ6lbEu2h9hCWxW9nWl8ryWiaB__Q6jEB1rSFeCTjIB20u4cBb1Z8xu1u_akO5je7z0mVu1MLcCvg-6-Rt72KXeWycWjbljB3O3E5uj8fIgKcEWWr2oiFaNRZ_iIm-RJQ_2bIK9WMJMA95dojYS_n3Pzk1NAoHYOloTfrnNoXC_vqWoYlTpw8JuwCE5r5GHM1E4N9NgajBDcPk3asfRlc8Jhd1aRuVCBQ15ovyRhDIIno#c5496272195995647709

Θαύμα:
είναι ότι τεχνητό ή φυσικό φαινόμενο δεν μπορεί να κατανοήσει ένα πρωτόγονο ον, που μπορεί να προκληθεί:

1ον) Μέσω υψηλότατης τεχνολογίας προς εξαπάτηση των πρωτόγονων όντων - πληθυσμών από ανώτερο γήινο ή εξωγήινο πολιτισμό. (Βλέπε παράδειγμα εκδούλευσης Ινδιάνων Καραιβικής από Κολόμβο μέσω γνώσεως ακριβούς πρόβλεψης ηλιακών εκκλείψεων)

2ον) Μέσω απάτης - ταχυδαχτυλουργικά τρυκ ΣΟΟΥ "ΜΑΓΕΙΑΣ" προς έντρομους εύπιστους ηλιθίους. (βλ. εβραίους Κοπερφιλντ - και απροσχημάτιστους απατεώνες φθηνούς ταχυδαχτυλουργούς του τύπου εβραίου Ουριέλ Γκέλερ και λοιπούς, βλ. απάτες δακρύζοντων εικόνων προς αποκομιδή οικονομικών ωφελών από το εύπιστο ψαρωμένο ποίμνιο, κλπ)

3ον) Μέσω ακόμη άγνωστων για τον πρωτόγονο φυσικών φαινομένων που υπάγονται σε ακόμα μη ανιχνεύσιμους από τον πρωτόγονο φυσικούς νόμους λόγω ότι ο πρωτόγονος επιλέγει να είναι βλακοηλίθιο εύπιστο εξουσιαζόμενο πρόβατο-κορόιδο σε κάποιο μαντρί(ιερατείο) κάποιας ανορθολογικής θρησκείας, παρά να δρα και να ζει ως ορθολογιστής έλλην πανεπιστήμων.

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ

"Ορθοδοξία" (Χαριστική ... Βολή) η αλλιώς Σοφοδοξία ή Δοκησισοφία

Λέξις ανύπαρκτη εις το Αρχαίο Ελληνικό Λεξιλόγιο. Πράγματι το πλέον ενημερωμένο Λεξικόν Αρχαίας Ελληνικής του ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ θεωρεί ανύπαρκτη την λέξι "Ορθοδοξία", και από την λέξη "ορθοδίκης" περνά αμέσως στην λέξι "ορθοδρομέω", διότι η λέξις "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" είναι ανύπαρκτη στα κείμενα των Αρχαίων Πατέρων ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ. Υπάρχει σοβαρός λόγος γι'αυτό.
Πράγματι στην δεύτερη μεταφορική της έννοια η λέξις "ορθός" σημαίνει "σωστός, αληθής, ακριβής" με εφαρμογές αρχαίων ιδιωματισμών: το "ορθ'ακούω" ήτοι "ορθώς αποκαλούμαι", το "οθρώ λόγω" ήτοι "κατ'αλήθειαν" ή "κατά ακριβολογίαν", και το "ορθώς λέγω" ήτοι ομιλώ εν πάσει αποδεδειγμένη αληθεια.

Το δεύτερο συνθετικό της λέξεως ήτοι το "δοξία" ή "δόξα" είναι το ουσιαστικό του ρήματος "δοκέω" ή "δοξάζω" με πρώτη κυριολεκτική ερμηνεία τα:
"σκέπτομαι, υποθέτω, νομίζω, φαντάζομαι".
Με την ανωτέρω ανάλυση ετυμολογίας η λέξις "ορθοδοξία" αντιστοιχεί ακριβώς στις συνώνυμες λέξεις-συνθετικά "ορθοσκέψις", "ορθοϋπόθεσις", "ορθονομιζόμενον", και "ορθοφαντασία", ήτοι αντιστοιχεί σε "σχήματα οξύμωρα" κατ'αρχαία γλώσσα ή σε "σχήματα μωρίας οξείας μορφής" κατά μετάφρασι.

Διότι η "πρωσοπική σκέψις" του καθενός η διαφέρουσα κατά κανόνα από την προσωπική σκέψι των άλλων, δεν είναι κατ'ανάγκη η ορθή.

ότι το "προσωπικό υποθέτειν" του καθενός το διαφέρον κατά κανόνα από το προσωπικό υποθέτειν των άλλων, δεν αντιστοιχεί κατ'ανάγκην με το ορθόν.

Διότι το "προσωπικό νομιζόμενον" του καθενός το διαφέρον κατά κανόνα από το προσωπικό νομιζόμενο των άλλων, δεν είναι κατ'ανάγκην η αλήθεια.

Διότι η "προσωπική φαντασία του καθενός" η διαφέρουσα ΠΑΝΤΟΤΕ από την προσωπική φαντασία των άλλων, δεν είναι ΠΟΤΕ ακριβώς η αλήθεια.

Διότι αν ισχύσουν αυτά τα οξύμωρα σχήματα τότε οι Αρχαίοι Πατέρες τοποθετούν την λέξι που συνέθεσαν για να αρμόζει στην περίπτωση, δηλαδή "δοκησίσοφος" που σημαίνει ακριβώς "ο θεωρών την δόκησιν-δόκημα-δοκήν-δοκούν ως σοφίαν", ήτοι "ο θεωρών την προσωπική του φαντασία ως σοφία δηλαδή ως αποδεδειγμένη γνώση".

Άρα με τους ανωτέρω ετυμολογικούς αναλυτικούς ορισμούς η Ορθοδοξία είναι δοκησίσοφος ή δοκησίορθος ή ορθοδόκησις ... ορθοδοκούσα, απαξιούσα ορθολογικές αποδείξεις προς υποστήριξη των Δογμάτων της.

Πολύ φυσικά, ...εφ'όσον και η λέξις Δόγμα σημαίνει κατ'αρχαίοις "το δοκούν", "το φανταζόμενον", "το νομιζόμενον", "το υποτιθέμενον" κλπ.

Ώστε, θα απορήσει έντρομος ο πιστός χριστιανός ορθόδοξος, "ώστε η θρησκεία που πιστεύω είναι άθροισμα νομιζομένων - υποτιθεμένων - φαντασιών ήτοι πραγμάτων "δοξίας" και "δοκήσεως", συνιστόν "άθροισμα δοκησισοφίας";

Ναι αναγνώστη διότι μη τολμούσα η θρησκεία σου να δεχθεί λογικό έλεγχο των υποθέσεων της και των φαντασιών της, αυτο-προσδιορίσθηκε με την ονομασία "ορθοδοξία" ήτοι "ορθοφαντασία" ήτοι "ορθοδοκούσα" ήτοι "σοφοδοκούσα" ήτοι "δοκησίσοφος".

Ναί αναγνώστη διότι έπρεπε δια της "δοκήσεως" να πεθάνει ο "Ορθός Λόγος" των Αρχαίων Πατέρων σου, Γιγάντων του Πνεύματος, οι οποίοι κατά την Ορθοδοξίαν ... "οι σοφοί των Αθηνών εμωράνθησαν".

Πως "εμωράνθησαν" εφ'όσον εκ ταυτότητος η Ορθοδοξία αποφεύγει την διαλεκτική αναμέτρηση με τον Ορθό Λόγο ή Ορθολογισμό;

Πως "εμωράνθησαν" από ισχυρισμούς φαντασίας και "δοξίας" της Ορθοδοξίας ανίκανους να αντιπαλέψουν την Αποδεικτική Λογική του Ορθολογισμού των Αρχαίων Ελλήνων;
Πως η "δοξία" εμώρανε τον Ορθό Λόγο, εφ'όσον είναι εκ ταυτότητος και κατ'ορισμόν "δοκησίσοφος";
Από ποιούς "εμωράνθησαν οι σοφοί των Αθηνών", από δοκησίσοφους της "δοξίας"; Ποιος θα επισημάνει ότι "ελληνοχριστιανικόν" πνεύμα σημαίνει την οξυμωρία: "πνεύμα αποτελούμενον από σοφία και δοκησισοφία;"
Ποιος θα καθαρίσει την δοκησισοφία του χριστιανισμού από την Σοφία των Αρχαίων Πατέρων, ήτοι την κόπρο από τον χρυσό;
Δεν θα το κάνουν αυτό οπωσδήποτε οι αποτελούντες την "Ένωση Χριστιανών Ελλήνων Επιστημόνων" οι εκ προοιμίου δεχθέντες ότι η Αποδεδειγμένη Επιστήμη μέσω Πειραμάτων, μπορεί να συμβιβασθεί με την Αναπόδεικτη "Δοξία" και τα αυθαίρετα Δόγματα-Δοκήματα-Φαντασιώσεις του Χριστιανισμού.
Διότι αν Επιστήμων σημαίνει ο Επιστάμενος - Επιστάμενος Αποδειγμένης Σοφίας μέσω Ορθού Λόγου-, και αν Χριστιανός Οθρόδοξος σημαίνει ο Υποθέτων Δοκησισοφίας και Φαντασίας, τότε η ανωτέρω "ένωση" αυτοχαρτηρίστηκε με το οξύμωρο σχήμα "Ένωση Δοκησισόφων Ελλήνων Σοφών"...

Δεν θα το κάνουν αυτό οι "Χριστιανοί Πολυτελείας" Τέκτονες, οι Τυφλώς και Αναποδείκτως πιστεύοντες εις τον Εξωκοσμικόν Λόγον του "Αρχιτέκτονος του Σύμπαντος" ή του "Πολιτικού Μηχανικού του Σύμπαντος" ή του "Μηχανολόγου Ηλεκτρολόγου του Σύμπαντος"...

Δεν θα το κάνουν οι Δοκησίσοφοι της Ακαδημίας Αθηνών του έτους 2009, οι ουδέποτε καταστάντες ικανοί να λύσουν τα υποδήματα των Μαθητών της Ακαδημίας του Πλάτωνος, των οποίων οι Καθηγητές εσφάγισαν από τους πνευματικούς προγόνους Δοκησισόφους εκείνων των Δοκησισόφων που διόρισαν και εξέλεξαν τους "ακαδημαϊκούς" του 2009...

Δεν θα το κάνει η αυτοαποκαλούμενη "πνευματική ηγεσία της χώρας" η αποτελούμενη από εγκάθετους ορκισμένους σε Κυβερνήσεις Πολιτικής Δοκησισοφίας, ορκιζόμενες με την σειρά τους ενώπιον Δοκησισόφων Τράγων Αρχιεπισκόπων της Ορθοδοξίας.

Διότι όλοι οι ανωτέρω Σύγχρονοι Δοκησίσοφοι ΕΜΩΡΑΝΘΗΣΑΝ και ΕΤΥΦΛΩΘΗΣΑΝ από το πνεύμα το .. άγιον της Τυφλής Αποδοχής Θρησκευτικών-Πολιτικών και Οικονομικών Δοκησισοφιών εβραιοτουρανικής προελεύσεως.

Είναι ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟ το Έλκος και το Καρκίνωμα της "Δοξίας" και της "Δοκησισοφίας". Αν το αφήσει κανείς να καταλάβει τα Θρησκευτικά Ζητήματα, αυτό επεκτείνεται και στα Πολιτικά και στα Οικονομικά Ζητήματα.

Με τον τρόπο αυτό διαφθείρεται Ένα Ολόκληρο Έθνος δεχόμενο κατ'ΕΠΕΚΤΑΣΙ, λόγω κεκτημένης ταχύτητος φθοράς του Λογικού, την Πολιτική "Δοξία" ανεφάρμοστων Πολιτικών Θεωριών Πολιτικής Φαντασίας, και την Οικονομική "Δοξία" ανεφάρμοστων Οικονομικών θεωριών της Οικονομικής Φαντασίας.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ οι ανωτέρω τρεις "Δοξίες" Θρησκεία - Πολιτικής - Οικονομίας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η αφελής φαντασίωση κάποιου "τρελλού επιστήμονα", ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ "Δοξίες" δηλαδή Ψευδοδοξίες και στην πραγματικότητα Απάτες προς εξαπάτησι αφελών οπαδών. Διότι μόνον με προκαθορισμένη χειραγώγιση είναι δυνατόν να συμπέσουν ακριβώς οι "Δοξίες" και τα Φανταζόμενα πολλών Φαντασμένων "ηγετών" ταυτοχρόνως.

Στο σημείο αυτό, η Ορθοδοξία εδηλητηρίασε τον Ελληνισμό με το Πνεύμα της Ολοκληρωτικής Ψευδοδοξίας Θρησκείας - Πολιτικής - Οικονομίας, διότι επιβάλοντας τον μόνον στον Τομέα των Ύψίστων Ζητημάτων της Θρησκείας, επροκάλεσε την εύκολη επέκταση του δηλητηρίου στα Κατώτερα Ζητήματα Πολιτικής και Οικονομίας, προκαλώντας την γένεση των Τεράτων της Πολιτικής θρησκείας και της Οικονομικής Θρησκείας.

Θρησκευτική Δοκησισοφία, Πολιτική Δοκησισοφία και Οικονομική Δοκησισοφία, αυτά είναι τα Εκτρώματα τα χαρακτηρίζοντα τον "σύγχρονο" "ελληνοχριστιανικό πολιτισμό".

...Δια να δύνανται σήμερα οι ανοητώτεροι των ανοήτων "συμβιβαστές διανοούμενοι" να διατείνωνται ότι ο Ελληνισμός υπήρξε Υποφήτης - Πρόδρομος που προετοίμαστε την οδό στον Χριστιανισμό της "Δοξίας".

Στην έσχατη έντρομη προσπάθεια χαλιναγωγήσεως του Γίγαντα Ελληνισμού, θέλουν δηλαδή να τον πείσουν ότι ο Ενδοκοσμικός Λόγος που επρέσβευε προετοίμασε το δρόμο του ανύπαρκτου Εξωκοσμικού Λόγου της "Ορθοδοξίας"...

Θέλουν αν τον πείσουν ότι ο Ορθολογισμός που επρέσβευε προετοίμασε τον δρόμο στην Δοκησισοφία της "Ορθοδοξίας".
Υπάρχουν όμως οι Ελεξίνοες που δεν πείθονται και απαντούν στο άνομο αισχρό αυτό πάντρεμα Ελληνισμού και Χριστιανισμού:
ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΑΧΡΕΙΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΛΕΠΡΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ !!!

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2010

Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.

«Πληροφορούμε το κοινό ότι τεκμηριωμένη έρευνα των Ανδρών της Ο.Ε.Α. Λονδίνου απέδειξε ότι το ατύχημα του διάδοχου Παύλου Γλυξμπεργκερ (γνωρίζουν καλά το θέμα ο ΣΤΟΧΟΣ και η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ) είναι σκηνοθετημένο από επιτελεία του Μέσο Τεκτονικού ΟΤΟ Λονδίνου με συνεργασία της Βρετανικής Αστυνομίας, ώστε να έλθει στην επικαιρότητα το θέμα «καημένοι φουκαράδες βασιλείς εκεί στα ξένα αδικοδιωγμενοι» «και το θέμα» Η Παναγιά έσωσε τον διάδοχο, επομένως ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ = ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ «και το θέμα» Όλοι μαζί παιδιά τον δεκαπενταύγουστο στην Τήνο όπου θα φθαση η βασιλική οικογένεια με το κότερο του Βαρδινογιάννη «και το θέμα» Όλοι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι, Ζήτω ο Βασιλεύς (υπονοούμενα εφημερίδος ΣΤΟΧΟΣ) «και το θέμα» Εμπρός να πάρουμε την Βόρεια Ήπειρο από τους Αλβανούς (συνθήματα ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ)«και το θέμα» Εμπρός να πάρουμε τα Σκόπια και την Κωνσταντινούπολη από τους Τούρκους (Εφ. ΣΤΟΧΟΣ) «και το θέμα» Η πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη «και το θέμα» Εμπρός να κάνουμε πόλεμο με εισαγόμενα όπλα που κατασκευάζουν εβραϊκές Πολυεθνικές «και το θέμα» Εμπρός για να ξαναπαθουμε τα ίδια που πάθαμε στην Μικρασιατική Καταστροφή «και το θέμα» Θα εισελθει ο Ελληνικός Στρατός στην Τουρκία αλλά δεν θα εξέλθει…. «και το θέμα» Ενώ ο Ελληνικός Στρατός θα βρίσκεται στην Τουρκία νικηφόρος εμείς θα προκηρύξουμε εκλογές όπως ο Βενιζαλ εβραϊκής καταγωγής «και το θέμα» Στις εκλογές η χώρα θα μείνει ακυβέρνητη και ο Ελληνικός Στρατός θα διαλυθεί και θα σφαγει στην Τουρκία «και το θέμα» Διότι θα διακόψουμε την λειτουργία του Λογιστικού Πολέμου εν πλήρη εκστρατεία όπως ο Βενιζαλ, «και το θέμα» Μας συγχωρείτε αλλά οι εβραίοι κατασκευαστές δεν μας δίνουν πια όπλα. «και το θέμα» Ελάτε μωρέ Έλληνες, δεν μάθατε ακόμα την διδασκαλία ότι όταν σε χτυπήσουν στο ένα μάγουλο πρέπει να γυρίσεις και το άλλο; Ε! Αφού είναι έτσι, και ηταν θέλημα «θεού» οταν την φαγαμε από την μια μεριά(Μικρά Ασία), τώρα θα πρέπει να γυρίσουμε και την άλλη μεριά να την φάμε και από εκεί (Θράκη, Ήπειρος, Αιγαίο, Μακεδονία) «και το θέμα» Αφού οι Μογγολοι σας χτυπούν στο ένα μάγουλο ( 3.000.000 μογγολικές ορδες) εσείς μείνετε πιστοί στην διδασκαλία και γυρίστε και το άλλο (ήτοι, φέρτε μας 33.000.000 μογγολους για να σφαγουμε και να αγιάσουμε... σαν καλοί χριστιανοί που είμαστε)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ: Οι προφητείες του Αγίου όρους λένε (οι εβραίοι ηγούμενοι) ότι ο Εξαδάκτυλος θα πάρει την Πόλη «και το θέμα» Η Παναγιά έξυνε το αιοδιον της το 1453 αλλά τώρα έπαυσε να το ξύνει και θα πάρουμε σίγουρα την Πόλη «και το θέμα» Είδαν οράματα οι Μοναχοί του Αγίου Όρους ότι πράγματι η Παναγιά έπαυσε να ξύνει το αιοδιον της και αυτή τη φορά θα μας προσέξει ιδιαιτέρως «και το θέμα» Χάσαμε την Κύπρο, τα Βαλκάνια και την Μικρά Ασία και καταντήσαμε στίγμα στο Χάρτη επειδή η Παναγιά ήταν στον γυναικολόγο «και το θέμα» Εισηλθαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα επειδή ο Χριστός ως αιωνιον νηπιον ασχολείτο με τον αυνανισμον «και το θέμα» Ο δισχιλιετης αυνανισμός του Χριστού τελείωσε τώρα και θα μας προσέξει ιδιαιτέρως «και το θέμα» Οι Άγιοι Πάντες θηλυκοί και αρσενικοί ασχολούντο με θεικην παρτουζαν δια ταύτα μας συγχωρείτε δια την Γεωγραφικην Ελληνικην Συρρίκνωση «και το θέμα» Τώρα που τελείωσε η παρτουζα (διότι οι Άγιοι και οι Χριστοί και οι Παναγίες γαμιούνται) θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως «και το θέμα»Διότι δεν ηδυναντο αγαμητοι όντες να ανταπεξέλθουν στα φιλελληνικά των καθήκοντα, το λέει και ο εβραίος ΦΡΟΥΔ. «και το θέμα» Η τέχνη της Εξουσίας ειναι άλλα να λέμε και άλλα να κάνουμε «και το θέμα» Μαλθακες Έλληνες σας δουλεύουμε με εβραίους Βασιλείς και Πολιτικούς, εβραϊκή θρησκεία και εβραϊκή οικονομία μέχρις πλήρους διαλύσεως σας «και το θέμα» ήσασταν Αυτοκρατορία Πέντε Ηπείρων με τον Προμηθέα και τον Δια και καταντήσατε ένας βράχος στα Βαλκάνια με τον Χριστον που σας σερβίραμε ως φιλέλληνα «και το θέμα» το ενθυμιζον επαιτειαν γυφτων «Δείξτε οίκτο για τους βασιλείς, δεχθείτε τους πίσω, μόλις εξήλθαν από ατύχημα – θέατρο σκηνοθετημένο»
ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ : THE GAME IS OVER, Αχρεία Καθάρματα όλων των Κομμάτων όλων των Θρησκειών και όλων των Βασιλικών Δυναστειών. Διότι το παιγνίδι που ξεσκεπάζεται είναι «χαμένο από χέρι» ως είθισται να λέγεται εις χαρτοπαικτικούς κύκλους. Και το παιγνίδι σας ξεσκεπάστηκε Κοραδοειδεις Μαζανθρωποι Ηγέτες Κομμάτων, Δυναστειών, Θρησκειών και Οικονομιών. Μένει να ευρειτε τον λιγότερο εξευτελιστικό για σας τρόπο αποχωρήσεως από το παιγνίδι.
Και για να καταλάβουν οι αναγνώστες για το τι εννοεί όταν γράφει για «ατύχημα» του διάδοχου Παύλου, ανεβάσαμε το κείμενο για να μπορείτε να το μελετήσετε…
Παρακατω θα βρειτε τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τον ανθελληνισμό των μογγολων Γκλύξμπουργκ

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

Περί Γιαχβεχ ο λόγος … απαντούμε στον φίλο αναγνώστη

Καλησπέρα αγαπητέ αναγνώστη και καλή χρονιά να έχεις.
Σημασία πολύ περισσότερη έχει τι γράφεις και όχι ο τρόπος που το γράφεις οπότε δεν με ενοχλούν τα κεφαλαία σου.
Ας μπω και εγώ λοιπόν γρήγορα στο ψητό.
Γράφεις για ελληνοποιημένη θρησκεία εννοώντας την ορθοδοξία.
Αυτό απέχει μακράν από την πραγματικότητα καθώς:


1) Έχει ως αρχηγό της τον υβριστή ελλήνων Ραββίνο Γιεχουσουα(Ο Γιαχβέ σώζει) ο οποίος αποκαλούσε τους έλληνες σκυλάκια και τους εβραίους τέκνα!


2) Έχει ως ανώτερο ΘΕΟ της μια εξωκοσμική οντότητα (τριαδική) που αποκαλείτε Γιαχβέ. Υπενθυμίζω την φράση ΑΛΛΕΛΟΥΙΑ της Αποκάλυψης της Καινής Διαθήκης που σημαίνει ενείται (ΔΟΞΑΣΤΕ) τον Γιαχβέ.
Συνεπώς ΙΔΙΟΣ ο ΘΕΟΣ της Καινής Διαθήκης με αυτόν της Παλαιάς μισελληνικής Διαθήκης των εβραιομογγόλων Δαβιδ-Ιησου του Ναυή-Αβρααμ-Χαβραχαν άπαντες μισέλληνες-γενοκτόνοι πελασγών. Αυτό αποδύκνυεται επιπλέον και εύκολως δια της ΟΠΤΙΚΗΣ μεθόδου, παρακολουθώντας το τετραγράμματο ΓΧΒΧ ή (Γιε-Χω-Βε-Χαϊ) ή Ακτινοβόλου Οφθαλμού εν τριγώνω (Ψυχοτρονικές Ακτινοβολίες Λεβανίας) που βρίσκεται σε χριστιανικές εκκλησίες και ταυτοχρόνως ΚΑΙ σε μασονικές στοές αποδυκνείοντας το στημένο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ-ΣΥΜΠΑΙΧΝΙΑ εβραιοχριστιανών αρχι-ιεραρχών(άπαντες ταυτόχρονως λειτουρνώντας ως ιερείς+ραββίνοι+μασόνοι) και τυπικών εθνικών φιλοσοφικών μασόνων της οδού της δεξιάς χειρός (+888 του +ΜΤΜ του +ΟΤΟ της +ΑΟΑ του +ΖΕΝ της +ΧΟΝΓΚ)
βλέπε:
και
http://4.bp.blogspot.com/_xiGOMVbKvy0/Szs9PS8NOVI/AAAAAAAABrY/sewPNmv8Xek/s400/Tetragrammaton_at_RomanCatholic_Church_Saint-Germain_Paris_France.jpg (η εικόνα από Ρωμαιοκαθολικό χριστιανικό ναό της Γαλλίας, πρόσεξε το τετραγράμματο ΓΧΒΧ γραμμένο στα εβραικά εντός ισοσκελούς τριγώνου που κοιτάει προς τα πάνω. Αυτό το τρίγωνο συνδιασμένο με το αντίθετο θεοσοφικό τρίγωνο της αριστεράς ατραπούς που κοιτάει προς τα κάτω παράγει το Εξάκτινο Σινο-σιωνιστικό Αστέρι του Δαβιδ της Θεατρικής Συμπαιχνίας Γιαχβέ-Ταμιήλ ή "Θεού-Διαβόλου" με σκοπό την διαίρεση, διανοητική αφασία, σχιζοφρένεια και γενοκτονία της λευκής και μαύρης φυλής)
και
Η εξωκοσμικότητα αυτής της ελεινής (ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ) οντότητας αποδυκνύεται ως απάτη με χρήση απλής αριστοτελειας λογικής και με χρήση της μεθόδου εις άτοπον απαγωγής.
Μπορείς να διαβάσεις το παρακάτω:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post.html
όπου και αποδυκνύεται η απάτη του Γιαχβέ μιας σχιζοφρενικής άρρωστης οντότητας που θέλει να παρουσιαστεί ως εξωκοσμικός δημιουργός Θεός!! Η αιτία για αυτό το ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ είναι συγκεκριμένη αλλά δεν θα στην αναφέρω σε αυτό το μήνυμα.

Ο πραγματικός ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ (ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΝ) λοιπόν των Ελλήνων και ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ είναι ΌΧΙ ο ΨΕΥΔΗΣ εξωκοσμικός δημιουργός θεός της Ορθοδοξίας των Εβραίων και των Μουσουλμάνων (που χτίζει σπιτάκια στην κοσμική άμμο) και απειλει λόγω ζηλοτυπίας με σφαγή τους απίστους, αλλά είναι ο ΤΑΥΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, ή ΣΥΜ-ΠΑΝ ή ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ ή ΠΑΝΑΣ (Ορολογία των Ορφικών) ενος Συμπαντικού Οργανισμού του οποίου είμαστε όλοι μέλη Του ήτοι Μικρο-οργανισμοί κύτταρα Του επιτελώντες βιολογικές λειτουργίες και που είτε λειτουργούμε ως υγείη είτε ως άρρωστα καρκινικά κατ'αναλογία ενός βιολογικού οργανισμού. Η τριαδικότητα είναι απλά ένα τρύκ-διαστροφή των εβραίων του σανχέντριν για να παρουσίασουν έναν εβραίο θεό δυνάστη ως δήθεν τον "αγνωστο θεό" των ελλήνων. Η τριαδικότητα είναι επιστημονική ΕΛΛΗΝΙΚΗ έννοια και όχι θρησκευτική και δεν είναι άλλη από την τριαδική φύση του ταλαντούμενου Αιθήρος ΗλιουΥλης-ΟυδέτερουΗλιου(Απόλλωνος)-ΗλιουΑντιύλης. Αλλά δεν θα επεκταθώ εδώ άλλο σε αυτό το τεράστιο ζήτημα.

Συνεχίζοντας με το ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ο κουτοπόνηρος Σαούλ (Παυλάκιας των εθνών) ήτοι ο άνθρωπος ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ-ραββίνος του Σανχέντριν που μετωνόμασε το όνομα του σε ελληνικό (όπως και ολοι οι εβραιομογγόλοι Απόστολοι) για να είναι πιο προσιτός στην ελλάδα και στην Πελασγική Ρώμη.... στις πράξεις των Αποστόλων επιχειρεί να περάσει ΕΒΡΑΙΚΟ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ "ΓΙΑΧΒΕ" ως "ΔΩΡΟ" με ελληνικό περιτύλιγμα ΤΑΥΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ κολακεύοντας τους έλληνες με τον "Αγνωστο Θεό" και με λόγια Ελλήνων ποιητών των ορφικών ύμνων!!!!!!
Ο "άγνωστος θεός" όμως τον ελλήνων ήταν στην ουσία πολύ ...γνωστός αλλά αποκαλούνταν άγνωστος διότι απλά ήταν απρόσιτος για τα αισθητήρια μας όπως απρόσιτος και κολοσιαίος είναι και ένας ανθρώπινος οργανισμός για κάθε ένα από τα κύτταρα του.
Γιαυτό εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων ....ηλιθίων ,οι αθηναίοι απέριψαν τους δογματισμούς και την εβραική κουτοπονηριά του Παυλάκια.

Απογοητευμένος ο Παυλάκιας κατέφυγε στις εβραικές συναγωγές και στην εβραική κοινότητα των γεφυραίων όπου απο εκεί προώθησε την νέα θρησκεία (ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ) που επιβλήθηκε κατόπιν στους έλληνες με το ξίφος της Β'Ρώμης ή Βυζαντίου. Αντιλαμβάνεσαι το ισχυρό όπλο που απέκτησαν οι μογγόλοι εβραίοι ... μπήκαν στην κυριολεξία στα μυαλά και στις καρδιές των αντιπάλων Πελασγών....για να τις κατευθύνουν όπως αυτοί θέλουν.. με αποτέλεσμα σήμερα να χρησιμοποιείται η θρησκεία αυτή ως γενοκτονικό ηθικό άλλοθι για τον περιούσιο λαό του Ισραήλ!!!!!!!! (Βλ Προτεστάντες ΗΠΑ και πρόεδρο Μπους και λοιπά αίσχη και γενοκτονίες ιρακινών και παλαιστινίων της εποχής μας!
Δεν χρειάζεται να γράψω πολλά για την σκοταδιστική εποχή του Βυζαντίου.
Αρκεί να αναφερθώ σε λίγα χαρακτηριστικά σημεία εκείνης της σκοτεινής εποχής για τον Ελληνισμό.

1) Απαγορεύτηκε δια της βίας το όνομα "Ελλας". Οι πατριάρχες έλεγαν εγώ είμαι χριστιανός και όχι Ελληνας!!

2) Για να επιβληθεί δια της βίας ο εβραιοχριστιανισμός Καταστράφηκε η λαμπρή Ακαδημία Πλάτωνος και διώχτηκαν σφάχτηκαν οι τελευταίοι φιλόσοφοι

3) Καταργήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ανάδειξης των αρίστων

4) Γενοκτονήθηκαν οι έλληνες για να "εκχριστιανιστούν" (Αλλάριχος κλπ)

5) Καταστράφηκαν οι λαμπρές βιβλιοθήκες Σεραπείου και Αλεξάνδριας. Σφάχτηκε φρικιαστικά από Χριστιανιούς Φανατικούς η μέγιστη φιλόσοφος και μαθηματικός Υπατία, το τελευταίο φως της βιβλιοθήκης.

6) ή 666: Δαιμονοποιήθηκαν ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ οι επιστήμες και τα μαθηματικά και ειδικώς η γεωμετρία του Δωδεκαεδρικού Αιθέρα ως δήθεν ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ-ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ (η μια πλευρά του δωδεκάεδρου) !!!! ώστε να τρομοκρατηθούν οι τότε και οι μελλοντικοί ερευνητές της ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΣ δομής του Σύμπαντος-Κόσμου-Ταυτοκοσμικού-Λόγου του Συμπαντικού Οργανισμού!. Αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα που θέλει ειδική ανάπτυξη από μόνο του. Δεν θα το αναπτύξω εδώ.3) Η δήθεν ελληνική Ορθοδοξία κατέπνιξε την επανάσταση του 1750 και αφόρισε την επανάσταση του 1821. Δεν χρειάζεται να γράψω εδώ πολλά.
Αρκεί να διαβάσεις την άποψη του Κολοκοτρώνη και άλλων άριστων ελλήνων της εποχής και την ιστορία του αδελφού του Κολοκοτρώνη που γλύτωσε στο παραπέντε από την προδοσία των ρασοφόρων. ( http://ethnikoi.org/leeches.html )
Το ζήτημα παραμένει για την προνομιακή θέση που είχε και έχει η Ορθοδοξία και οι Πατριάρχες από τους Τουράνιους Μογγόλους Τούρκους. Ο σημερινός Αρχηγός της Ορθοδοξης Εκκλησίας Πατριάρχης Βαρθολομαίος (Βοθρολυμαίος) έχει δηλώσει πρόσφατα ότι: ........."τα πηγαίναμε μια χαρά με τους Τούρκους (τα 400 χρόνια της σκλαβιάς!!!) μέχρι που κάποιοι ξυπόλυτοι(!!!!) ήρθαν και μας τα χάλασαν κάνωντας επανάσταση!!!" (οι παρενθέσεις δικές μου) Εχει επίσης παρεβρεθεί σε σιωνιστικές αρχιραββινίες. Πάρε μια καλή γεύση λοιπόν από "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" Ορθοδοξία (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ για να μη κλάψουμε)

Θα μπορούσα να σου γράψω και άλλα πολλά αλλά δεν υπάρχει χρόνος. Μελέτησε τα κείμενα της ΟΕΑ για περισσότερα, σχεδόν όλα αναρτημένα στο ιστολόγιο μας.

Κλείνω με τα όσα έχει γράψει αυτές τις μέρες το ιστολόγιο. Αφυπνίσου αγαπητέ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ , πέταξε στα σκουπίδια τους Εβραίους Θεούς και τους Υποτακτικούς τους Εβραιομογγόλους γενοκτόνους Ελλήνων-Πελασγών κατ'εντολή των σεληνιακών θεών τους (βλ.Τουράνιες μογγολικές ισλαμικές κινεζικές σημαίες), εναρμονίσου με τους έλληνες μέγιστους φιλοσόφους Ηράκλειτο, Αριστοτέλη, Δημόκριτο, και λοιπούς και ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΟΥ με τον Ελληνικό Ορθολογισμό-Επιστήμες. Μάθε αρχ.ελληνικά διάβασε ελληνική γραμματεία και ελληνική μυθολογία-μιτολογία (Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ) εναρμονίσου με τη φύση-σύμπαν, ΕΠΙΒΙΩΣΕ!!!!

]+[ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ]+[

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post.html


Παραθέτω και δυο σχόλια από την προηγούμενη ανάρτηση μας που απαντούσαμε σε έναν άλλο φίλο, αλλά είναι άκρος αφυπνιστικά

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ανάφερες ότι είναι ενάντια στον Γιαχβέ (!!!) παραθέτοντας ταυτοχρόνως την αναλογία του ενάντιου στο Δία, τιτάνα Ιαπετού. Αυτό αφήνει δόλιους συνειρμούς στους έλληνες περί δήθεν ανδρομέδιας-ελληνικής (Ιαπετικής) καταγωγής του ραββίνου Γιεχοσουα (εάν τελικώς υπήρξε ως ιστορικό πρόσωπο και δεν ήτο ένα υδιοφυές εφεύρημα των 72 ραββινικών καθαρμάτων του σανχέντριν).Εάν όντως ο Γιεχοσούα(=Ο Ιεχωβά Σώζει) όμως ήταν ενάντιος στον Ιεχωβά (!!!) ψευδώς παρουσιαζόμενο ως εξωκοσμικός θεός δημιουργός της Παλαιάς Εβραιομογγολικής Διαθήκης(δημιουργός θεός: σεληνιακή απάτη του σεληνιακού Σιν-Σιων-Γιαχβέ) θα δρούσε και ως τέτοιος και δεν θα έβριζε ως σκυλιά τους έλληνες ακολουθώντας τη μισελληνική γραμμή της Παλαιάς ΜογγολοΕβραικής Διαθήκης του Ιεχωβά την οποία -σύμφωνως με τα εβραιοχριστιανικά- γραπτά ήρθε να συμπληρώσει και όχι να καταργήσει, ούτε θα είχε το λυσσασμένο γενοκτονικό μένος εναντίον της λευκής πελασγικής φυλής χρησιμοποιώντας στην αποκάλυψη (ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ-ΔΙΑΒΑΖΕ: ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ) τα δυο μυριάδες μυριάδων του επιστρατευμένου κινεζικού (Δρακονιανού) στρατού των ημερών μας τα οποία σχεδιάζει (Η ΧΟΝΓΚ σε συμπαιχνία με την ΑΟΑ Λονδίνου) να γενοκτονήσουν την λοιπή λευκή+μαύρη ανθρωπότητα. (Το 1/3).Το γενοκτονικό μένος και μίσος εναντίον αλλοφύλων και εναντίον ειδικώς των φωτοφόρων Πελασγών-Παλαιστηνίων+Ελλήνων δεν είναι χαρακτηριστικά ενός πραγματικού υπερσυμπαντικού Θεού-Υπερνού που επιθυμεί την υγεία και ευημερία όλων των όντων σε αρμονία με τη φύση, αλλά είναι χαρακτηριστικά ενός εγκληματία πειρατή του τοπικού διαστήματος (Σελήνης+7 εσωτερικών πλανητών-των λεγόμενων 7 "αστέρων". βλ.αποκάλυψη) που σχεδιάζει αφού πρώτα γενοκτονήσει τους αλλόφυλους πληθυσμούς εχθρικών αστερισμών (Ανδρομέδας-Σειρίου) να χρησιμοποιήσει τους υπόλοιπους γήινους (Δρακονιανούς Γενετικής Μηχανικής) ως δούλους-υπηρέτες άνευ μνήμης για εξόρυξη πρώτων υλών και αναχώρηση της σελήνης προς άλλα ηλ.συστήματα αφού πρώτα καταστρέψει το δικό μας. ("ανταναίρεση", βλ.Παλαιά Διαθήκη και απειλές του Γιαχβέ κυβερνήτη της σελήνης περί τέλους του Κόσμου)
01 Ιανουαρίου 2010 3:29 μ.μ.Δεν φάσκω και αντιφάσκω πουθενά. Εσύ απλά δεν είσαι ενημερωμένος. Στα αναφέρω περιληπτικά αν και το ιστολόγιο έχει ασχολήθει στο παρελθόν ενδελεχώς με αυτά. Ο όρος εβραίος είναι μεταγενέστερος και αποδόθηκε για τους φοίνικες και κάδμειους προδότες της λευκής φυλής και για την εβραική κοινότητα των γεφυραίων-γεβραίων ήτοι των γεφυρώνων εμπορικά τις δύο ηπείρους εφόσον οι εβραίοι-φοίνικες το μόνο που ήξεραν να κάνουν καλά ήταν το εμπόριο. (ο θεός τους το χρήμα). Οι συγκεκριμένοι συνεργάστηκαν εμπορικά και πολεμικά κατά τους ελληνοπερσικούς πολέμους (Εβραιοπέρσες Μαρδοχαίου-Εσθήρ) εναντίον της μητροπολιτικής ελλάδος με τους σημίτες ιουδαίους, ουσιαστικώς τα 2 βασίλεια των ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ιουδαίων Σαμαρείας και Ιερουσαλήμ, τα οποία δημιουργήθηκαν με τη φρικιαστική γενοκτονία των Φιλισταίων-Παλαιστινίων-Πελασγών Ελλήνων αποίκων παλαισατίας από τον εγκληματιά φονιά ελλήνων Ιησού του Ναυή (ομώνυμος του Ραββίνου Γεχοσουα-"Χριστού" καθόλου τυχαίο!) κατ'εντολή του Γιαχβέ ο οποίος "σταματούσε τον ήλιο" για να φωτίζει περισσότερο και να γενοκτονεί ο Γιεχοσουα περισσότερους έλληνες εφόσον οι Ιουδαίοι μογγόλοι δεν χόρτεναν από ελληνικό αίμα στην ελληνική-πελασγική γη της επαγγελίας.Συμπέρασμα: Οι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ Ιουδαίοι και ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΕΒΡΑΙΟΙ" ΦΟΙΝΙΚΕΣ-ΚΑΔΜΕΙΟΙ πρόκειται για ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΛΕΥΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ απόγονοι του ΜΟΓΓΟΛΟΥ Αβρααμ ή Χαβρα-Χαν ή αρχηγού της Χάβρας ο οποίος προήλθε από την Μογγολική πόλη ΟΥΡ ή ΟΥΡΓΚΑ (ονομα αρχαίας πρωτεύουσας Μογγολίας) της Χαλδαίας οι οποίοι προήλθαν από τις εβραιομογγολικές ορδές των Υξώς και Ελαμιτών οι οποίοι προήλθαν από την πίεση των καθαρών κίτρινων Κινέζων προς τα δυτικά αφού εφόσον οι Κινέζοι καθάρισαν (ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ) την Ασία από την Πελασγική Παρουσία (Νίγια-Γιουνάν κλπ) προώθησαν τη μπάσταρδη σχιζοφυλετική ράτσα των λευκοκίτρινων ΦΥΣΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ (Ανθρωπολογικό Συνδρομο) Μογγόλων προς τα δυτικά με σατανικό σχέδιο ούτως ώστε αυτοί να αναλάβουν το "θεάρεστο έργο" (Του Σεληνιακού Σιν-Γιαχβε) της διάβρωσης και καταστροφής των πάλαι ποτέ κραταιών Πελασγικών αυτοκρατοριών της δύσεως όπως Ασσυρία-Βαβυλώνα-Μητροπολιτική Ελλάδα-Αίγυπτος κλπ.Δυστηχώς για εμάς τους Πελασγούς-Ελληνες το σχέδιο τους επέτυχε.Είναι στο χέρι μας να αφυπνιστούμε εθνοφυλετικά και να ενωθούμε ώστε να πάψουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να έχουμε ηγέτες και θρησκεία των ΦΥΣΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ μας μογγόλων-εβραίων απόγονος των οποίων είναι ΚΑΙ ο ραββίνος Γεχοσουά ΕΦΟΣΟΝ κατάγεται εκ της γενεολογικής γραμμής Δαβίδ-Αβρααμ-ΧαβραΧαν.
03 Ιανουαρίου 2010 10:18 π.μ.

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2010

Πάρτε ένα δείγμα από τις διδασκαλίες του υιού του δρακονιανού σιν-σιων-σίνα-γιαχβέ:

Απάντηση στον φίλο που ισχυρίζεται ότι ο Γιαχβε και ο «υιός» του δεν είναι ένα και το αυτό 


Αστειεύσε ρε φίλε?

Έλληνας ο ραββίνος Γιεχουσούα=O Γιαχβέ σώζει;

Καλό ανέκδοτο που πλασαρίζεται τελευταία στους νεοέλληνες στα πλαίσια του σουφικού κινήματος ελληνοχριστιανικής μαγιονέζας χριστιανισμου με δωδεκάθεου και ψευδοπαλαιολόγου δραγάζη δήθεν ενσαρκωμένου διονύσου!

Πάρε ένα δείγμα από τις διδασκαλίες του υιού του δρακονιανού σιν-σιων-σίνα-γιαχβέ:

Δεν ήρθα για να καταργήσω το Μωσαϊκό νόμο αλλά να τον συμπληρώσω
(Δηλαδή δεν ήλθε να καταργήση αλλά να συμπληρώση την Παλαιά μισελληνική Διαθήκη των εβραιομογγόλων Μωυσή-Δαβίδ-μισέλληνα μέντιουμ Ζαχαρία-Ιησού του Ναυή γενοκτόνο Παλαιστινίων-Φιλισταίων-Ελλήνων αποίκων Παλαισατίας κατ'εντολή του ΓΙΑΧΒΕ)

όσους δεν με ήθελαν βασιλέα των, φέρετέ τους εδώ και κατασφάξατέ τους εμπρός μου!!!

Δεν είναι καλόν να λάβη τις τον άρτον των τέκνων(Εβραίων) και να ρίψη εις τα κυνάρια(Έλληνες)!!!

Στην «Αποκάλυψη» ΙΘ' 17-21 στο εμετικό βιβλίο πλανητικής γενοκτονίας της Λευκής και Μαύρης Φυλής του Αρμαγεδώνα από την Κίτρινι Δρακονιανή Φυλή, γράφεται: «Και ειδον ένα Αγγελον ισταμενον εν τω ... καθημενον επί του ίππου (Κινεζομογγολο Ιησουν Χριστον) και με το στράτευμα αυτού(Των 200.000.000 Κινεζικού στρατού των βασιλέων εξ ανατολών- ΔΥΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ) ... Και πάντα τα όρνεα εχορτασθηκαν εκ των σαρκών αυτών(Των γενοκτονημένων ανθρώπων Λευκής+Μαύρη Φυλής)».

"Οποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου"
(Το επανέλαβε ο εγκληματίας πολέμου και εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας αλκοολικός εβραιοσάξονας πρόεδρος Μπους λίγο πριν εισβάλει και γενοκτονήσει το πελασγικό Ιράκ για να ανοίξει ο δρόμος των βασιλέων εξ ανατολών)

"Πίστεψε σε μένα δέξου μου ως βασιλέα σου και αγάπα με αλλιώς θα καείς θα βασανίζεσε αιωνίως στην κόλαση."

Και μη ξεχνάμε και το γενεολογικό του δέντρο.
Πρόκειται για εβραιομογγόλο απόγονο του Δαβίδ και του Αβρααμ όπως μας διαβεβαιώνη για αυτό στο ξεκίνημα της η Καινή(Νέα) Διαθήκη του Γιαχβέ.( ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΙΗΣΟΥ (ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ) ΧΡΙΣΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΔΑΒΙΔ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΑΒΡΑΑΜ-ΧΑΜΠΡΑΧΑΝ-ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΟΡΔΗΣ ΤΩΝ ΥΞΩΣ ΚΑΙ ΕΛΑΜΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΟΥΡ η' ΟΥΡΓΚΑ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΕΟ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΑΝΙΕΣΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ(ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ) ΣΗΜΑΙΕΣ. http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_18.html
Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΙΣΑΑΚ ΔΕ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒ ΙΑΚΩΒ ΔΕ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ... ΚΛΠ ΚΛΠ)

ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΗΣ Β'ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΔΟΛΩΜΑ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΝΟΧΕΣ-ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΠΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΠΑΙΧΝΙΑΚΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ (ΘΕΟΣ-ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΓΙΑΧΒΕ-ΤΑΜΙΛ, ΕΛΟΧΙΜ-ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ (ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ) ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΗΡΩΙΚΟΥ-ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

Ετυμολογίες των λέξεων: Αλληλούϊα - Ιησούς

Αλληλούϊα = Αλλελού-ια = Αλλελού-ιαχβέ = Δοξάστε τον Γιαχβέ! (γενοκτόνο των ελλήνων-παλαιστινίων-παλαισατέων-λευκής πελασγικής φυλής)

Ιησούς = Γιεσούα ή Τζόσουα = (Ραββίνος) Γιεχοσούα = Ο Γιαχβέ σώζει (τους μογγόλους και γενοκτονεί την λευκή και μαύρη φυλή)

Με δεδομένο τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΟ του Ηράκλειτου : ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ που σημαίνει ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ, οι αντιθέσεις «ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ» και «ΙΑΧΩΒΙΣΜΩΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ» είναι εντελώς πλαστές όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι τέκτονες απατεώνες Μητροπολίτες της «Ορθοδόξου Εκκλησίας». http://bp1.blogger.com/_LR-hG6AG6Zw/R_aG76mKdfI/AAAAAAAAAvQ/lOqnX9lcwrQ/s1600-h/masonia4.jpg
Η επαναλαμβανόμενη ασυνάρτητη κραυγή της Ορθοδοξίας «ΑΛΛΕΛΟΥΓΙΑΧ» ή «ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ» είναι εβραϊκή σύνθετη λέξη «ΑΛΛΕΛΟΥ – ΓΙΑΧ» που μεταφράζεται «ΑΙΝΕΙΤΕ τον ΓΙΑΧ» ή «ΑΙΝΕΙΤΕ τον ΓΙΑΧΒΕΧ» ή «ΑΙΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ» ή «ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧ». Η κρυπτοσιωνιστικη Ορθόδοξη Εκκλησία ΑΙΝΕΙ τον ΙΕΧΩΒΑ σε κρυφή εβραϊκή γλώσσα, ενώ οι φανεροί Σιωνιστές «Μάρτυρες του Ιεχωβά» σε φανερή Ελληνική γλώσσα.
Το κοινό νήμα της «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» κινεί και τα δυο θρησκεύματα. Ομοίως είναι πλαστές οι αντιθέσεις «ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ» και «ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι Μητροπολίτες της Ορθοδοξίας, όλοι τους Τέκτονες. Στους ναούς των Τεκτονικών Στοών μέσα στο τρίγωνο πλαίσιο του ΙΕΧΩΒΑ είναι αναρτημένο το εβραϊκό τετραγράμματο με αντιστοιχία Ελληνικών χαρακτήρων «ΓΧΒΧ» ή «Για-Χω-Βε-Χ» (Έλλειψη φωνήεντων στην εβραϊκή γλώσσα)
Ο αναγνώστης αφήνεται μόνος να υπολογίσει το μέγεθος της ΑΠΑΤΗΣ! Δειτε και εδω: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html

Τέκτονες , Ορθόδοξοι και Μάρτυρες του Ιεχωβά χρησιμοποιούν στην άσκηση λατρείας το όνομα «ΙΗΣΟΥΣ» που για τους μεμυημενους είναι η αριθμολεξη του Ελληνικού Αλφαβητικού Αριθμητικού Συστήματος που αποδίδει τον λεξαριθμο «888» της εβραϊκής λέξεως «ΓΙΕΣΟΥ-ΓΙΑΧ» ή «Ο ΙΕΧΩΒΑ ΣΩΖΕΙ».
Τα ανωτέρω κωδικα ονόματα και αριθμοί δεν έχουν σχέση με θρησκεία αλλά εκφράζουν φάσεις Γεωπολιτικών χειρισμών με σκοπό την ίδρυση ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ εκ μέρους των ανθρωπόμορφων τεράτων της «ORDO ADEPTIS ATLANTIS». Αυτό δηλώνεται σαφέστατα στην «Αποκάλυψη της Βίβλου» όπου ο «ΚΕΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ» δηλαδή ο «αρμόδιος φάσεως 888» δηλαδή η «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» απειλεί ότι θα «ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ» κάθε ηγέτη που θα αντισταθεί στην «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ» δηλαδή στην Παγκόσμια Κυβέρνηση «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ». Όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς πού δεν με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου (κατά Λουκά ιθ΄27)
Συμπερασματικά, τα υπολείμματα των παραφρονων ηγετών της ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ απειλούν με σφαγή τα Έθνη και την Ανθρωπότητα εάν δεν δεχτούν τον «ΙΗΣΟΥ 888» δηλαδή την «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» που με την σειρά της υπακούει στην ύπατη στοά «HONG» Κινας , ως Παγκόσμιο Δικτατορικό Κυρίαρχο, δηλαδη τον Σιν - Σιων - Γιαχβεχ της Σεληνης!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html
Παραθέτουμε αυτούσιο απόσπασμα από χριστιανική ιστοσελίδα για την ετυμολογία της λέξεως «ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ» που εκτός του ότι αναγκάστηκαν να ομολογήσουν την αλήθεια, ομολογούν και την σχιζοφρένια των Ελλήνων :
Στο χωρίο Αποκ. 19/ιθ΄ 1–6 της ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ περιέχεται ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ η Εβραϊκή φράση Αλληλούϊα Τί σημαίνει όμως Αλληλούϊα;
Αλληλούϊα σημαίνει αινείτε(δοξάσουμε) τον Γιάχ (ΧΑΛΛΕΛΟΥΓΙΑΧ). Το Γιάχ αποτελεί σύντμηση του ονόματος Γιαχβέ. Η Καινή Διαθήκη λοιπόν μας καλεί να αινέσουμε τον Γιαχβέ. Αν ο Γιαχβέ δεν ήταν ο Αληθινός Θεός ημών των Χριστιανών, θα μας έλεγε η Καινή Διαθήκη να Τον αινέσουμε ; Όχι βέβαια. Όμως ο Γιαχβέ είναι ο Αληθινός Θεός, γιαυτό και ορθώς η Καινή Διαθήκη μας καλεί να Τον αινέσουμε . Το χωρίο Αποκ. 19/ιθ΄ 1–6 , αποτελεί σωστό κόλαφο για τους αρνητές του Γιαχβέ και της Παλαιάς Διαθήκης.
http://www.oodegr.com/oode/biblia/gxbx/kef2.htm

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More