ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

ΠΕΡΙ ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ - ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ

TOP URGENT MESSAGE OF NATIONAL SECURITY AFFAIR OF RUSSIA – USA – AND EUROPEAN COMMUNITY (E.U.) IN BRUSSELS BELGIUM, AND TOP URGENT MESSAGE OF PLANETARY SECURITY MATTER TO THE ABOVE THREE GOVERNMENTS.

ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ («ΗΠΑ») – ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» («Ε.Ε.»)


ΑΘΗΝΑΙ 22.10.2010


ΘΕΜΑ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ 31.10.2010, ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ 31.10.2010, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ – «ΗΠΑ» - ΚΑΙ «Ε.Ε.» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΠΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ:


ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΡΩΣΙΑΣ – «ΗΠΑ» - «Ε.Ε.»,

ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΩΣ ΡΩΣΟ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ «R.A.T.I.O» ΗΤΟΙ «RUSSIAN – ATLANTIC – TREATY of INTERNATIONAL ORGANIZATION», ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ, ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ ) ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΑΚΟΜΗ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ «RATIO», ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΡΓΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ – ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ Η ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ «RATIO» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΛΟΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ, ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΝΑΡΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ Ή «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ – ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ), ΤΗΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» (ΚΙΝΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΜΟΓΓΟΛΟΙ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΣ «Κ.Κ.» (ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ).

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΔΙΔΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 31.10.2010 ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ:

1: ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ «RATIO» ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΕΞΑΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

2: ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ή ΑΛΛΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ «RATIO» ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΟΠΛΑ Ή ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΑΞΟΝΑ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.», ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΑΠΟΣΥΜΠΛΕΚΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

3: ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ε.Ε.» ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ – ΒΙΒΛΙΑ – ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ – ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ – ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

4: ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΔΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΙΝΔΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΗΣ – «ΗΠΑ» ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «HONG» ΚΙΝΑΣ.

5: ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΑ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΟΥΝΤΑΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».

6: ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΟΙ «ΗΠΑ» ΚΑΙ Η «Ε.Ε.», ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΕ 51% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΥΣΙΩΔΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

7: ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΤΕ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΤΕ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ, ΩΣΤΕ Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ: ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΣΠΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΜΗΚΟΣ ΑΚΤΩΝ 500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΔΙΑ ΕΚΑΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΞΟΔΟ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΑΚΤΩΝ 1500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ.

8: ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ.

9: ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΟΒΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΟΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

10: ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

11: ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

12: ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

13: ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.

14: ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΤΕ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

15: ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ «ΝΕΑ ΑΤΛΑΝΤΙΣ» (NEW ATLANTIS) ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΒΥΘΙΣΘΕΙΣΑΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ, ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΥΣ» ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΓΗΡΑ, ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΑΛΓΕΡΙΑ, ΚΑΝΑΡΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ, ΑΖΟΡΕΣ ΝΗΣΟΥΣ, ΑΙΓΥΠΤΟ, ΛΙΒΥΗ, ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙ, ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ, ΜΑΡΟΚΟ, ΩΣ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ» (Ο.Η.Ε. – O.N.U.) ΟΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ 20 ΜΟΙΡΩΝ ΕΩΣ 30 ΜΟΙΡΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ 0 ΜΟΙΡΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ «ΝΕΑ ΑΤΛΑΝΤΙΣ» ΘΑ ΤΟ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΕΔΑΦΗ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

Α: ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΛΓΕΡΙΑ
Β: ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΜΑΛΙ
Γ: ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ
Δ: ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΑΧΑΡΑ
Ε: ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΑΡΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΣΤ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΗΣΟΥΣ ΑΖΟΡΕΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
Ζ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΗΣΟΥΣ ΒΑΛΕΑΡΙΔΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ» (GUANCHES) ΣΤΙΣ ΚΑΝΑΡΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ.

ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ – ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΗ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ – ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΙ» ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΡΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΖΩΝΕΣ:
ΚΥΑΝΗ – ΠΡΑΣΙΝΗ – ΚΙΤΡΙΝΗ
ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΤΟΓΚΟΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΙ», ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Ή ΚΥΝΟΣ.

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ - ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ ΘΕΟ ΤΙΤΑΝΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ Ή DIOSES ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΡΟ-ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ.

ΙΔΕ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ «ΚΡΙΤΙΑΣ 108» ΚΑΙ «ΤΙΜΑΙΟΣ 24».

ΙΔΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ: ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΟΔΩΡΟ, ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΑΡΝΟΒΙΟ, ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΠΛΙΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΛΛΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΙΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΩΣ «CANARIUS» ΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ «ΚΥΝΑΡΙΟΥΣ» ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΛΙΟ – ΥΠΕΡΙΩΝΑ – ΣΕΙΡΙΟ Ή ΑΡΧΑΪΣΤΙ «ΚΥΝΑ» - «CANIS» - «ΣΚΥΛΟ», ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΗΤΟΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ «ΕΨΙΛΟΝ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΤΥΠΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ GABON ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ Ή «ΚΑΝΑΡΙΩΝ» Ή «ΚΥΝΑΡΙΩΝ» Ή «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΗΤΑΝ Η ΒΥΘΙΣΘΕΙΣΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΗΣΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ΚΕΙΜΕΝΗ ΔΥΤΙΚΩΣ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΝ ΣΤΗΛΩΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΣ ΤΩΝ ΟΡΕΩΝ ΑΤΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΤΛΑΣ (ΜΑΡΟΚΟΥ) ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ.

Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ «ZEN» ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΣΕΙΡΙΑ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΥΣ».

ΣΚΟΠΟΣ: ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΑΟΙ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΔΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ – 666» ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΤΟΥ 2012, ΩΣΤΕ ΟΙ ΙΝΔΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΕΥΚΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΙ», ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ, ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΙΝΕΖΙΚΟΥ – ΑΝΤΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ – ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ - ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ».

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΤΑΥΤΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ – ΛΕΥΚΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» - ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΑΝΤΙΡΡΟΠΟΥ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΜΙΚΡΟΠΟΜΠΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑΤΟΣ «BARCODE 666», ΩΣΤΕ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ «Α.Ο.Α.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΗΤΟΙ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ (GOLDEN DAWN), ΠΡΟΣ ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ – 666» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟΙΔΡΥΘΕΝ «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ HOLSTEIN GLUCKSBURG.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΧΑΛΚΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ - 666» ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ 1994 ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΛΙ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ – 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΜΕΣΩ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΣΚΥΤΑΛΗΣ», ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΥΣ» ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ - 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» «PA-SY-A.GR», ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «DIASVSMETATRON-PLEGMA.BLOGSPOT.COM» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΨΕΥΔΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΥΣ» ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ – ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ» ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΤΟΓΚΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΙ» Ή «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ» ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΙ ΛΑΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΛΑΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ 666» ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ – 666» ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΣΑΧΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΚΥΝΗΓΟΙ, ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΝΟΜΑΔΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΜΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΕΡΗΜΟ ΣΑΧΑΡΑ.

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΙΝΙΚΟ – ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΑΠΟΣΙΩΠΑ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ» ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Η «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «O.T.O» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ» ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΒΥΘΙΣΘΕΙΣΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ – ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ – ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», «Ρ.Ι.Κ.», «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΑΙ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ – ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΤΟΥ 2012:

1ΟΝ: ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ», ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΙΝΑΣ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΛΕΥΚΟΙ «ΑΤΤΙΛΕΣ - ΑΤΛΑΝΤΕΣ», ΜΕ ΔΗΘΕΝ «ΑΛΤΑΪΚΗ – ΑΤΛΑΝΤΕΙΑ» ΓΛΩΣΣΑ – ΗΘΗ – ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΙΩΝΩΝ - ΓΙΟΥΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΗΛΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ – ΙΩΝΩΝ - ΓΙΟΥΝΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΑ ΟΠΟΥ Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΟΥΝΑΝ = ΙΩΝΙΑ = ΕΛΛΑΣ.

ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ – ΑΠΑΤΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΟΤΙ Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΟΜΟΓΛΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΟΜΟΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ», ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΙΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ» ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ – ΦΥΛΗ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΛΠ.

2ΟΝ: ΕΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΨΕΥΔΟΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ: ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ – ΘΙΒΕΤ – ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΛΠ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΟΙ «ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΕΣ» ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.», ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΙΝΔΙΑ, ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ «ΗΠΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 200.000.000 ΑΝΔΡΩΝ, ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΘΕΝ ΑΤΛΑΝΤΕΙΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «Ε.Σ.Σ.Δ.», ΤΟ ΘΙΒΕΤΙΑΝΙΚΟ ΔΗΘΕΝ ΑΤΛΑΝΤΕΙΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΞΟΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΤΛΑΝΤΕΙΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ «SEATO» ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ Κ.Λ.Π., ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ – ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

3ΟΝ: ΕΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ» ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ▼ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α.Ο.Α.» Η’ «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» Η’ «ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ» Η’ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» (GOLDEN DAWN) ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΙ», ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΑΤΛΑΝΤΕΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΓΟΙ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΛΟΡΔΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΛΕΥΚΩΝ «ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΩΝ» Η’ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ «Μ.Τ.Μ.» ΟΠΩΣ Η «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ» ΑΛΛΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» – «ΝΑΤΟ» – «SΕΑΤΟ», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ - ΚΟΡΕΑΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Η ΚΙΝΑ, ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΕΘΝΗ – ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ «Α.Ο.Α.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΤΟΥ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΡΑΒΒΙΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΡΩΣΙΑΣ – «ΗΠΑ» – ΚΑΙ «Ε.Ε.», ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ «Μ.Τ.Μ.» ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ Η «ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ «PA-SY-A.GR» ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ DIASVSMETATRON-PLEGMA.BLOGSPOT.COM ΕΛΛΑΔΟΣ.


16: ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΙΤΑΛΙΑΣ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

Α) ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΦΡΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΩΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ – ΓΑΛΛΩΝ – ΦΡΥΓΩΝ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.

Β) ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΧΕΤΤΑΙΑΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΩΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΧΕΤΤΑΙΩΝ – ΧΑΤΘΙ – ΓΟΤΘΩΝ – ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Γ) ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΩΑΔΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΩΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΡΟΙΑ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ – ΡΩΜΑΙΩΝ – ΙΤΑΛΩΝ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.


17: ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.

18: ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ – ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΑΝΙΔΟΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΑ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.


ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΡΩΣΙΑΣ – «ΗΠΑ» – ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ «Ε.Ε.», ΕΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 24:00’ ΤΗΣ 31ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 (31.10.2010), ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΧΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ 18 ΑΠΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ «RATIO», ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΜΠΛΟΦΑ, ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΜΑΧΗΤΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 (01.11.2010), ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

Α) ΜΕ ΤΟΝ ΠΤΩΧΟ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «NETRINO – NASER», ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΣΘΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ (ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΑΞΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ) ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 7.000 ΕΤΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΣΘΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

Β) ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ Η’ ΑΛΛΟ ΜΕΣO ΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», «Ρ.Ι.Κ.», «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.», ΚΑΙ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ - ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η’ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ.

Γ) ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΠΛΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «NETRINO – NASER», ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ.

ΗΔΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ «ΗΠΑ», ΜΑΚΡΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΤΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ.

ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΚΟΥΣΤΕ ΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.


ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ - ΚΡΟΝΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ: http://1.bp.blogspot.com/_xiGOMVbKvy0/SxSrHntgbjI/AAAAAAAABog/Ozs5MwWKDnY/s1600/dragonian-hierarchy-GR.jpg


Η Ρωσία είναι υπέρ της ενεργοποίησης των σχέσεων με το Σουδάν
http://greek.ruvr.ru/2010/10/25/28451823.html
Ένα θετικό βήμα καθώς για χρόνια εγκληματικώς και ανοήτως οι δυτικοί και οι Ρώσοι άφηναν να Αφρική να κατακλειστεί και να γενοκτονηθεί από τους Κινέζους.

Ασκήσεις της διοίκησης και του επιτελείου της Αεροπορίας Μεγάλων Αποστάσεων της Ρωσίας
http://greek.ruvr.ru/2010/10/25/28313689.html
Σχόλιο: Κάθε Οκτώβριο η «Ρ.Ι.Κ.» ή «άξονας Σαγκάης» έκανε μεγάλα Κοινά Στρατιωτικά Γυμνάσια, και το πάνω χέρι είχε η Κίνα. Όχι όμως φέτος…

Η Ρωσία πρέπει να συμμετέχει στο κοινό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας
http://greek.ruvr.ru/2010/10/25/28296956.html

Η Ρωσία θέλει να αντιληφθεί τι είναι η νατοϊκή «ευρωπαϊκή αντιπυραυλική ασπίδα»
http://greek.ruvr.ru/2010/10/22/27796318.html
Σχόλιο: Χρήση του αντιπυραυλικού συστήματος ως διπλωματική πρόσκληση της Δύσεως προς τη Ρωσία για το σχηματισμό του κοινού καινοφανούς άξονος «RATIO» εναντίον Κίνας – «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.»

Η Ρωσία περιμένει συγκεκριμένα έργα από τις ΗΠΑ
http://greek.ruvr.ru/2010/10/22/27600640.html

Η Ρωσία συνεχίζει να ενισχύει τις θέσεις της στα Βαλκάνια
http://greek.ruvr.ru/2010/10/21/27538570.html

Η συνεργασία στον τομέα της αντιπυραυλικής άμυνας αποτελεί σημαντικό παράγοντα διασφάλισης της διεθνούς ασφάλειας
Στη Μόσχα δεν αποκλείουν τη συζήτηση στην επικείμενη στις 20 Νοεμβρίου στη Λισσαβόνα συνάντηση κορυφής Ρωσίας-ΝΑΤΟ της ρωσικής συμμετοχής στο ευρωπαϊκό αντιπυραυλικό σύστημα.
http://greek.ruvr.ru/2010/10/20/27337689.html

Η Ρωσία μελετά τη δυνατότητα συμμετοχής της στην ευρωπαϊκή αντιπυραυλική άμυνα
http://greek.ruvr.ru/2010/10/19/27014287.html

Ρωσία-ΝΑΤΟ: Αναμένεται συνεννόηση για τις υιοθετούμενες αποφάσεις
http://greek.ruvr.ru/2010/10/18/26879723.html

Η ΕΕ συμβουλεύει τη Γεωργία να αποκαταστήσει σχέσεις με τη Ρωσία
http://greek.ruvr.ru/2010/10/18/26748800.html
σχόλιο: Μια ακόμη σημαντικότατη εξέλιξη προσέγγισης ΝΑΤΟ-Ρωσίας

Ο Μεντβέντεφ θα θέσει στη συνάντηση της «τρόϊκας» το θέμα της κατάργησης του καθεστώτος θεώρησης εισόδου
http://greek.ruvr.ru/2010/10/18/26702607.html

Η Ρωσία πλευρίζει με πρωτοφανή τρόπο στον αμυντικό τομέα τις "αντίπαλες" ΗΠΑ σπάζοντας σταδιακά το αμυντικό "Σύμφωνο της Σαγκάης".
ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ ΦΟΡΑ:
ΟΙ ΘΙΓΜΕΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣΑΥΡΕΣ ΣΙΝΕΣ-ΚΙΝΕΖΟΙ !!!
http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=930:2010-10-05-11-22-49&catid=40:industry-international&Itemid=61

Όμοιο αντίστοιχο πλεύρισμα του "ΝΑΤΟ" προς τη Ρωσία:
http://elliniki-stratigiki.blogspot.com/2010/10/blog-post_5099.html
"Με αυτόν τον τρόπο, είπε, «Το ΝΑΤΟ επιδεικνύει ότι το αντιπυραυλικό σύστημα δεν στρέφεται εναντίον της Ρωσίας, αλλά αντίθετα, καλείται να υπερασπιστεί τον κοινό μας πληθυσμό». "

Οι Ρωσία παίρνει μέτρα! Οι ρωσοι Στρατηγοί «πιεζουν» προς εμπαργκο οπλων προς την Κίνα!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_13.html

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟ CAM RANH ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ
http://elliniki-stratigiki.blogspot.com/2010/10/cam-rahn.html


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΥΣ – ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ ΑΦΡΙΚΗΣ – ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ:

http://www.amazighworld.org

http://en.wikipedia.org/wiki/Berber_people

Η σημαία των «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» εναναπομείναντων υπολειμμάτων ατλάντων βορειοδυτικής Αφρικής – Μαρόκου – Ορέων Άτλας - ΑντιΆτλας
http://www.amazighworld.org/images2/Drapeau%20Amazigh%20gr.jpeg

Τελετουργική μάσκα Ντόγκον Μαύρης Φυλής του Κράτους Μάλι της Αφρικής:
http://www.randafricanart.com/sitebuilder/images/Dogon_kanaga_mask_ceremony-755x520.jpg
Η οποία παριστάνει αφαιρετικά το Κοσμοανθρωποειδές «Συμπαντικό Οργανισμό» της Ο.Ε.Α. και των Ανδρομεδίων Αστερισμού Ανδρομέδας μέσω Υπερίωνα - Κόκκυγα - Σείριου - Κύνα.

Ατλάντεια κοινή γραφή "Βερβερίνων" - "Γκουαντσε", διακρίνονται Ελληνικά γράμματα, το Ανδρομέδιο έμβλημα της Ο.Ε.Α. και τα Αντίρροπα "Εψιλον" σε κάθετη μορφή Κοσμοανθρωποειδούς ( = ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ):
http://www.bradshawfoundation.com/giraffe/tuareg/tifinagh.gif

Ταυτίσεις - Γλωσσολογικές Ομοιότητες - Συγκριτική Γλωσσολογία μεταξύ των γλωσσών των Λευκών Ατλάντειων "Γκουάντσε - Βερβερίνων" και των γλωσσών των Λευκών Πελασγών Δραβίδων Ινδίας (Σανσκριτικά):
http://www.atlan.org/articles/guanche_dravida/

Η Ατλάντεια Θρησκεία των "Γκουάντσε" - "Βερβερίνων". Ανώτερη θεότητα ο μυθικός Τιτάνας "Ατλας" ή "Ater" ή “Achaman” ή "Ataman" = "αυτός που κρατάει στους ώμους του τον κόσμο-ουρανό". 25% των προσωπικών ονομάτων των "Γκουάντσε" ξεκινούσε με την Ατλάντεια ρίζα "Aτ". Στη γλώσσα των "Γκουάντσε - Βερβερίνων" το νερό ταυτίζεται με την ατλάντεια ρίζα "Ατλ"=Νερο (Ατλαντίς = Υδατοχώρα του Ποσειδώνα, Ποτίζω = Ανδρομέδιος Επόπτης του Πλανητικού Υδάτινου Στοιχείου)
Οι Γκουάντσε στις παραδόσεις τους ανάφεραν ότι προέρχονταν από ένα μεγάλο νησί-ήπειρο που βυθίστηκε σε καταστροφικό κατακλυσμό ενώ οι πρόγονοι τους διασώθηκαν σκαρφαλώνοντας στα υψώματα του μεγάλου ηφαιστείου των Κανάριων Νήσων El Teide.
Φοβόταν πέραν του φυσιολογικού και επί μονίμου βάσεως τα τεκτονικά γεγονότα (Σεισμούς - Ηφαίστεια) ενώ απέφευγαν να βγουν ανοιχτά στη θάλασσα, και απέφευγαν να φύγουν από το νησί τους. Ήταν δε απομονωμένοι για χιλιάδες χρόνια πράγμα που συντήρησε σχεδόν άθικτες της Ατλάντειες παραδόσεις τους.
Αυτοθυσιάζονταν κάθε χρόνο μια ομάδα από ιέρειες παρθένες που λεγόταν Harimagada, έπεφταν στη θάλασσα, ως θυσία - παράκληση προς τους θεούς για να μη βυθιστεί το νησί τους.
Έχουν τριπλούς ομόκεντρους κύκλους και σύμβολα στην τεχνοτροπία τους
όπως ακριβώς στην Ατλάντεια αρχιτεκτονική παράδοση, από τις γνωστές περιγραφές του Πλάτωνος.
Κατασκεύασαν τέλος και σκαλωτές πυραμίδες όμοιες με αυτές της κεντρικής Αμερικής.
Γενοκτονήθηκαν και εξαφανίστηκαν από τους Ισπανούς εισβολείς.
http://books.google.gr/books?id=NwvgPxA62KkC&pg=PA130&dq=Guanches+Atlas&hl=el&ei=qvrFTM6WL4KF4Qao6vWxDw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=4&ved=0CDkQ6AEwAw#v=onepage&q=Guanches%20Atlas&f=false

http://dancingfromgenesis.wordpress.com/2007/10/26/sons-of-canaanite-posidon-of-atlit-were-ancestors-of-berber-and-tuareg-tribes-of-northwest-africa-showing-atlantean-connection-through-usage-of-atl-etymology-for-water/

http://forums.atlantisrising.com/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi?ubb=print_topic;f=15;t=000396

http://atlantisonline.smfforfree2.com/index.php?topic=15476.0

3 ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ: http://s2.hubimg.com/u/394573_f120.jpg - Guanche spiral symbol as a mural

ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ ΜΕ 3 ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ: http://tenerife.sun4free.com/images/island/Guanchesunsymbol.jpg

ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΝΑΡΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ: http://www.paim.net/circles/canary.jpg

http://watch.pair.com/atlantis-rings.jpg

http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes2/guanche_pyramid_guimar.jpg

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

2011 - 2012 Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί Μάγιας και αυτή είναι η προφητεία για το 2011-2012. Τώρα πλέον καταλάβατε όλοι πόσο εξαπατηθήκατε από τους εβραιοσάξονες και την εσχατολογική τρομολαγνία τους του γενοκτονικού "Αρμαγεδδώνα" που προετοιμάζουν πιστά τόσα χρόνια..για να συμπέσει με το 2012 ως δήθεν "Αναπόφεκτος και θεόσταλτος" (αλήθεια ποιος θεός θέλει να γενοκτονηθούν 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι εκτός των κίτρινων κινέζων, και να καταστραφεί ο πλανήτης Γη στον κινεζοεβραικό "αρμαγεδδώνα του 2012";; Μόνον ένα εγκληματίας ρατσιστής ψευδόθεος τελευταίος στο πάνθεον του ενδοκοσμικού λόγου)
Ο εβραιοκυπατζής "Αντιμέτατρον" έβγαλε αφρούς δαιμονιζόμενης - σεληνιαζόμενης λύσσας με αυτή την ανάρτηση του ιστολογίου, και προσπαθεί ματαίως τώρα ο προδότης να χρεώσει τους Μάγιας και τους αρχαίους λαούς όπως οι Ντόγκον δήθεν με φαινόμενα δαιμονικής δρακονιανής καταληψίας!!! Αλλά ο πραγματικά δρακονιανά δαιμονιζόμενος και μαστουρωμένος είναι ο ίδιος ο "Αντιμέτατρον" (Διάβαζε: Υπερ του Μέτατρον) ο οποίος και ανήκει στην προδοτική παρέα των "Αδελφών Τατα" κάνοντας όλοι μαζί τακτικές συνεδρίες επικλήσεως δαιμόνων του Μέτατρον(=Μεταθρον=Αμέσως Μετά το Θρόνο του Πατρός "Σιν-Σιων-Σενταϊ"=Ιησούς Χριστός), εναντίον ελληνοκεντρικών πατριωτών, μαζί με τον αρχηγό τους και αποτυχημένο Μαύρο Μάγο σατανιστή, ψευδ-"ΕΥΜΟΛΠΟ", σεξουαλικώς ανώμαλου και έκφυλου προωθητή του σατανιστικού "μουσικού" - νεκρόφιλου συγκροτήματος ΜΕΤΑΛ-ΘΑΝΑΤΟΥ "NEAR METATRON" ή "ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ" για να δαιμονιστείτε ευκολότερα και συνεχώς από δρακονιανούς δαίμονες όπως δαιμονιστήκαμε και εμείς οι "αδελφές τατά", για να βρίζουμε έλληνες ήρωες (Σολωμό,Ηλιάκη,Λάλα κλπ) και για να χρεώνουμε τις δικές μας ανωμαλίες και εκφυλισμούς σε έλληνες πατριώτες αντιπάλους μας!
Μάθε βλακοδόλιε δαιμονιζόμενε μαστουρωμένε προδότη "αντιμέτατρον" και οι μασόνοι προϊστάμενοι σου στην Κυπ/Ευπ, ότι οι αρχαίοι εναρμονισμένοι με τη φύση σοφοί λαοί και ειδικά οι αυτόχθονες της μαύρης φυλής όπως οι Ντόγκον του Μάλι της Αφρικής, όχι μόνον δεν είναι δαιμονισμένοι από δρακονιανούς δαίμονες, αλλά αντιθέτως διατηρούν και την καλύτερη επικοινωνία με τα φυσικά πνεύματα της Γαίας λόγω ότι ΚΑΙ οι ίδιοι γενήθηκαν μαζί με την πύκνωση του πλανήτη και των όντων του πάνω σε αυτόν στις 5 διαδοχικές φάσεις πύκνωσης: Νετρονιακή, Αέρια, Υδρατμική, Υγρή και Στερεά.
Όπως θα δει όλο το πανελλήνιο και στο παρακάτω βίντεο όπου παρουσιάζονται οι Ντόγκον σε καθιερωμένο από τα πανάρχαια χρόνια τελετουργικό χορό, αυτοί φορούν πάνω στο κεφάλι τους, το έμβλημα της Ο.Ε.Α. ("Βουστροφηδόν Έψιλον" ή "ΚΟΣΜΟΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ" ή "ΔΙΠΛΟΥΝ ΔΙΑΠΑΣΩΝ") !!! (Βρίσκεται επίσης και στο αλφάβητο και στη σημαία των Βερβερίνων και Γκουάντσε της Β.Δ. Αφρικής, λευκοί απόγονοι των επιζήσαντων της καταποντισμένης Ατλαντίδος-Υδατοχώρας), το οποίο φυσικά δεν είναι πρωτότυπη ανακάλυψη της Ο.Ε.Α., αλλά επρόκειτο για πανάρχαια πανσυμπαντική επιστημονική γνώση και σύμβολο που μεταλαμπαδεύτηκε στους λαούς της Αφρικής από τους Ανδρομεδείς διαστρικούς προπάτορές μας που ήλθαν στον πλανήτη μας μέσω της αστροπύλης του Σείριου για να διδάξουν Αστρονομία, τους Φυσικούς ΝΟΜΟΥΣ και Οικολογική Αρμονία στην Αυτόχθονη Μαύρη Φυλή. Οι Ντόγκον φορούν το έμβλημα του ΚΟΣΜΟΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ (Διπλουν διαπασων) πάνω από την κεφαλή τους επειδή ακριβώς έχουν αυτή την συνειδητή συναίσθηση ότι είναι ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ (ΠΑΝΤΟΣ), ήτοι ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΜΕΛΗ του ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ - ΚΟΣΜΟΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ. (Αυτό αντίθετα με τους νεοψευδέλληνες που ακόμη κοιμάνται τον ύπνο τον βαθύ θεωρώντας εαυτούς ως έντρομα δημιουργήματα κάποιου τρομοκράτη εξωκοσμικού δημιουργού θεού του εβραιοχριστιανισμού, ανύπαρκτου με βάση τον ελληνικό ορθολογισμό). Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που στην παράδοση - χρονικά των Ντόγκον αυτοί οι αφικνούμενοι από τα άστρα ονομάζονται "ΝΟΜΟΣ" απο την ελληνική λέξη "Ο ΝΟΜΟΣ - Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ" τον οποίον εκπροσωπούν οι εναρμονισμένοι με τη φύση εκπολιτιστές Ανδρομεδείς - ΔΙΚΑΣΤΕΣ ως ο "ΘΕΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ", και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο οι Ντόγκον από τα πανάρχαια χρόνια γνωρίζουν την ύπαρξη του λευκού νάνου Σείριου Β' και ότι αυτός χρειάζεται 50 χρόνια για να περιστραφεί γύρω από τον μητρικό του Σείριο Α', καθώς γνωρίζουν και την ύπαρξη και δεύτερου νάνου, του Σείριου Γ', άγνωστου μέχρι στιγμής στην μοντέρνα Αστρονομία (!!!), και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο αυτοί οι Διαστρικοί διδάσκαλοι των Ντόγκον ονομάζονται από αυτούς και ως "Δελφύες" ήτοι "ΔΕΛΦΙΝΙΑ" - "ΔΕΛΦΟΙ" - "ΔΕΛΦΑΣ" "ΔΕΛΛΑΣ" - "ΕΛΛΑΣ" - "ΕΛΛΗΝΕΣ" ή "ΤΕΛΛΗΝΕΣ" (κατά τους Μάγιας) από τον Σείριο και από την Ανδρομέδα.
Γι'αυτό λοιπόν "Αντιμέτατρον" και οι λοιπές "Τατά" ρουφήξτε το αυγό σας και βγάλτε τον σκασμό, διότι όσο υπηρετείτε συνειδητά το δρακονιανό στρατόπεδο, μαγαρίζοντας αυτά τα πανάρχαια πανσυμπαντικά πανεπιστημονικά ελληνικά σύμβολα (Κοσμοανθρωποειδές, Ήλιος της Βεργίνας, κλπ, κλπ) ως τάχα σύμβολα των αντιπάλων μας - δρακονιανών, και όσο υβρίζετε αυτούς τους αρχαίους λαούς και τους Μάγιας των οποίων οι Πλειάδειοι - Ανδρομεδείς πρόγονοι της Πανεπιστημονικής Σοφίας αναμένετε να επιστρέψουν λείαν συντόμως, το τέλος σας θα είναι οικτρό, διότι Ω! ΒΛΑΚΕΣ! δεν έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη ότι τα κείμενα της Ο.Ε.Α δεν είναι από αυτό τον κόσμο, και ότι σύντομα ο δικός σας προδοτικός μικρόκοσμος, των υπονόμων των αρουραίων, θα καταποντιστεί και θα ριφθεί εκεί που ανήκει, στην άβυσσο, στον καιάδα και στα τάρταρα, μέρος τιμωρίας και φυλάκισης των πάσης φύσεως προδοτών Συμπαντικού Οργανισμού, πλανήτου, φυλής και πατρίδος.

Και κάτι τελευταίο.

Οι δαιμονισμένες αδελφές «ΤΑΤΑ», έχουν λυσσάξει να χτυπούν τα σύμβολα αυτά! Και ενώ εδώ και χιλιετηρίδες πάνε να τα εξαφανίσουν και επειδή κανένας εκτός από την πραγματική ελληνική πατριωτική οργάνωση Ο.Ε.Α. δεν θα είχε φτάσει σε αυτές τις τρομερές αποκαλύψεις και κανένας άλλος εκτός της Ο.Ε.Α. δεν θα είχε αποκαλύψει την συμπαιγνία που παίζεται στον πλανήτη σε όλα τα επίπεδα (θρησκείες, πολιτική κλπ), αυτή την στιγμή λοιπόν και των τελευταίων δεκαετιών όπου αρχίζουν να φανερώνονται όλα και να νιώθει πολύς κόσμος στο πετσί του πλέον την συμπαιγνία μεταξύ εβραιοσαξόνων και Κινέζων και μεταξύ των Κινέζων και της «Άνω Σιών»(Σελήνης), μέσω των ως άνω υπό δαιμονική καταληψία ταλαίπωρων και προδοτών, ο ψευδόθεος της «αγίας»(εγκληματικής) γραφής» βγάζει τους τελευταίους αφρούς αποτυχίας του! Έχει καταντήσει τόσο γελοίος ώστε να ψάχνετε μέσα στα σκατά των υπονόμων για αρουραίους και να τους εξαπολύει, ενώ στην ουσία είναι ήδη ηττημένος στο διανοητικό πόλεμο. Οι κουτοπόνηρες και προδοτικές αδελφές «ΤΑΤΑ» δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα για την Ελλάδα, και απολύτως τίποτε για το κοινό καλό, αλλά αντιθέτως ζουν και αναπνέουν με σκοπό πως… να «γαμήσουν» την Ο.Ε.Α οι …ταλαίπωροι.
Στους νέους αναγνώστες λέμε ότι αν διαβάσουν τα κείμενα θα καταλάβουν πολύ καλώς μάλιστα το παιχνίδι και ποιος κινεί τα νήματα. Βέβαια αυτός είναι και ο σκοπός τους, να ασχολούμαστε συνέχεια με αυτούς και στην ουσία να μας πιάσει ο εχθρός στον ύπνο διότι θα έχουμε χάσει πλέον τις εξελίξεις και ο άλλος σκοπός τους είναι αντί να ενημερώνεστε εσείς με τα ουσιώδη κείμενα της Ο.Ε.Α., να καταναλώνετε και εσείς τον χρόνο σας στα ημιπαράφρονα δρακονιανώς εμπνευσμένα κείμενα τους έως ότου βρείτε άκρη, που ποτέ δεν θα τη βρείτε έτσι.
Η Ο.Ε.Α. σε διανοητικό επίπεδο έχει κερδίσει κατά κράτος όλες τις μάχες εναντίον του. Από την αρχή της ιδρύσεως της είχε υποσχεθεί ότι «θα σας αφήσουμε να φτάσετε τόσο ψηλά (εβραίοι, σάξονες, κινέζοι, κλπ) ώστε την τελευταία στιγμή που θα νομίζετε ότι τα καταφέρατε εμείς θα σας κατεδαφίσουμε για να μείνει αυτή η πομπώδη κατεδάφισή σας ως παραδειγματισμός για τις επόμενες χιλιετηρίδες», ε λοιπόν τα μηνύματα που μας αφήνουν το … «κενταύριο» SETI (τι κουφαμάρα έγραψες πάλι εδώ βρε μαστουρωμένε «αντιμέτατρον»; Στο δεύτερο ή στο τρίτο τσιγαρλίκι σου ήρθε;;), και η βρετανική ακαδημία επιστημών (ΑΟΑ+ΟΤΟ) είναι έκδηλα του πανικού τους για την επικείμενη τους πομπώδη κατεδάφιση από το εξουσιαστικό βάθρο του πλανήτη. Δεν θα πούμε ΈΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ και ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, γιατί εννοείτε.
ΣΧΕΤΙΚΑ:

The end of the hebrewsaxon Armageddonology frauds. The Real Mayas speak about 2011-2012 !!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/end-of-hebrewsaxon-armageddonology.html


ΘΕΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ - ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ - ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΙ


http://youtu.be/z93Uwl7dbN8

Ενδιαφέρον ντοκυμαντερ που μας εστειλε φιλος του ιστολογίου...με πολλα στοιχεια

εχουμε ήδη γραψει για τους βερβερινους εδώ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html
(ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α... KAI ΜΕΤΑ TEPMA.)

Η γραφη των βερβερίνων και των συγγενικών τους γενοκτονημένων πλεον γκουαντσε περιεχει τα διπλα εψιλον (ή βουστροφηδόν έψιλον) και η σημαια τους επισης ειναι το διπλο εψιλον οπως το εχει και η μαυρη φυλη των ντογκον στο μάλι της αφρικής... αυτα τους τα δωσαν οι ανδρομεδιοι προ εκατονταδων χιλιαδων ετων..
Τωρα τα γενετικα πειραματα και τα εκτρωματα και τα υβρίδια (Κινέζοι-Κένταυροι-Γίγαντες-κλπ-κλπ) τα εκαναν δρακονιανοι και κρονιοι και ωριωνιοι βρυλ, δηλαδη οι γνωστοι γκριζοι...οχι οι "δικοι μας" (Ουρανιδείς-Ζευς), ειχαν φυγει οι δικοι μας ηδη απο το 9.600 π.δ.χ. διοτι αν εμεναν θα καταστρεφονταν ο πλανητης απο τη σφοδρότητα του διαστημικου πολεμου,μη ξεχναμε μεχρι το 9600 π.δ.χ. ειχε ηδη βυθιστει η ατλαντιδα και αργοτερα και η αιγηιδα.
Οι βερβερινοι της σαχάρας και της βορειοδυτικής αφρικής και οι γκουαντσε (των καναριων νησων) ειναι ως επι το πλειστον μακρινοι απογονοι των λευκων της ατλαντιδος ή ποσειδωνιας...ή οτι απεμεινε τελοσπάντων απο αυτους που τη γλιτωσαν στο παραπεντε... Οι Βασκοι της Ισπανιας ειναι λευκοκίτρινοι μογγολοι μακρινοι απογονοι των Κινεζων ατλαντιδας, οι οποιοι ειχαν προλαβει να σωθουν ολοι (οι μισοι στην εσπερια-αμερικη και οι Βάσκοι στην ευρωπη), επειδη τους ειχε ειδοποιησει εγκαιρως η σεληνη μεσω των ιερατειων τους..

ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ" ΠΑ.ΣΥ.Α.

ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ" ΚΑΙ ...CIA

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.»

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


10.11.2010


ΘΕΜΑ: Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ «ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ» ΩΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.


ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΕΝΟΨΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR» KAI ΕΥΜΟΛΠΟΥ ΤΟΥ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM», ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΝΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ «ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ ΕΨΙΛΟΝ», ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑΧΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΑΧΑ ΤΟΥΣ ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΧΑΡΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», «PA-SY-A.GR» ΚΑΙ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM», ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΧΘΕΣ.

ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ 10.000.000 ΝΕΟΠΟΥΣΤΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ «Γ.Α.Δ.Α.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΤΑΜΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΤΡΟΠΟ.

ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΟΜΦΗ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΟΠΩΣ Ο «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR» ΚΑΙ Ο «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM», ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ 10.000.000 ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ.

ΕΑΝ ΤΑ 10.000.000 ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ 70.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ,, ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ Ε-MAIL ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 10.000.000 ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 70.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», «PA-SY-A.GR» ΚΑΙ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ, ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Η Ο.Ε.Α. ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 70.000 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ 10.000.000 ΛΑΓΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», «PA-SY-A.GR» ΚΑΙ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM», ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΠΑΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ.


ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.»,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΑ:

TOP URGENT MESSAGE OF NATIONAL SECURITY AFFAIR OF RUSSIA – USA – AND EUROPEAN COMMUNITY (E.U.) IN BRUSSELS BELGIUM, AND TOP URGENT MESSAGE OF PLANETARY SECURITY MATTER TO THE ABOVE THREE GOVERNMENTS:
ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ» ΩΣ ΕΨΙΛΟΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΓΡΑΦΗΣ, Ή ΒΟΥΣΤΡΟΦΗΔΩΝ ΓΡΑΦΗΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΜΙΝΩΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΥ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΜΙΝΩΩΝ.

(σημείωση ιστολογίου: ΙΔΕ LINK: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CE%B4%CF%8C%CE%BD , KAI LINK: http://3.bp.blogspot.com/_xiGOMVbKvy0/SkubxF7BOcI/AAAAAAAABM0/UjG73Ae6IX0/s1600-h/AMFIGONIA-(CORRECTED).jpg ,ΧΑΡΤΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΓΡΑΦΗΣ "ΒΟΥΣΤΡΟΦΗΔΩΝ" ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΙΑΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ-ΣΕΙΡΙΟΥ, που βρίσκονταν εν μέρει ακόμα σε χρήση στην προκλασική Ελλάδα του 6ου αιώνα π.δ.χ., προτού οι έλληνες εκφυλιστούν τελείως και χαθεί σταδιακά αυτός ο τρόπος γραφής μαζί με τον αληθή αποσυμβολισμό αυτών των αιώνιων πανσυμπαντικών εμβλημάτων στη λήθη της δρακονιανής πανούκλας. Οχι τυχαία, χάθηκε αυτή η βουστροφηδών γραφή, διότι χάθηκε το αριστερόστροφο Αρρην τμήμα πολιτισμού της Ανατολικής Ελλάδος ή Τρωάδος - Τιτρώσκω Μικράς Ασίας. Η σύγχρονη νεοψευδελλάδα πλέον είναι στείρα και εντελώς ανίκανη να γενήσει οποιονδήποτε υγιή εναρμονισμένο με τη φύση πολιτισμό. Το 5ο γράμμα "Ε" πιθανολογούμε ότι σχετίζονταν βαθύτερα με την αρχ.ελληνική πανεπιστημονική λέξη "Αιθήρ" (Πανταχού Παρόντας Κοσμικός Αιθέρας ή "Πέμπτο Στοιχείο") αλλά και με τη λέξη "Ελλάς" ως αρχέτυπης κοσμικής πολιτισμικής μήτρας γεννήσεως αρμονικών με τη φύση - σύμπαν πολιτισμών.
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Α)
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Β) )ΟΜΟΙΩΣ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ», ΕΥΘΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΟ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΓΓΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.

ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΔΙΑΒΟΛΕΙΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΦΙΕ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «PA.SY.A.GR»:
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΗΡΑΝ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ», ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ (ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΛΠ.), ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ;;
ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΔΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΘΕΣΑΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ «ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΤΕΤΡΑΚΤΙΔΑ (ΣΒΑΣΤΙΚΑ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΗΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΟΠΕΣ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΤΙΔΕΣ ;; (ΙΔΕ LINK: ΠΕΡΙ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑΣ... ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ)

ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ (σημειωση ιστολογίου: Των Ινδών - Δραβίδων τους οποίους καθυβρίζει ως μη Λευκής Πελασγικής Καταγωγής και ο ναζιστής Σπυρόπουλος) ΠΕΡΙ ΑΦΙΞΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΒΙΜΑΝΑΣ» (VIMANAS) ΗΤΟΙ ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΒΑΝΑΣ = ΙΩΝΕΣ = ΕΛΛΗΝΕΣ.

(σημειωση ιστολογίου: ΙΔΕ LINK: http://en.wikipedia.org/wiki/Vimana The Mahabharata compliments "the all-knowing Yavanas" (sarvajnaa yavanaa, the Greeks), as the creators of the vimanas[4]. ΜΤΦΡ. Το ινδικό έπος Μαχαμπχαράτα εκθειάζει τους "ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑΒΑΝΑΣ" (σανσκριτικά: ΣΑΒΑΡΤΖΝΑΝΑ ΓΙΑΒΑΝΑ, δηλαδή τους ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ Ίωνες - Έλληνες) ως τους δημιουργούς των ΒΙΜΑΝΑ( Ως ιπτάμενων διαστρικών μηχανών - ΑΡΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ - VARUNA ΘΕΩΝ))

Ολόκληρο εδώ:
ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_16.html


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΗ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Α) EAN EIΣΘΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ (ΜΠΛΕ) ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ..
Β) ΕΑΝ ΕΙΣΘΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ (ΚΟΚΚΙΝΟ) ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΡΘΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ….ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ-ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ……………
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΝ 20 ΕΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΨΥΧΟΝΟΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΛΟΓΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ!!!
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2.400 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΠΡΟΜΗΝΕΥΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ‘’ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ’’ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ζ’ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΛΑΤΩΝ : ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ-ΔΟΥΛΟΙ) ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ. ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΟΙΧΩΜΑ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ-ΔΟΥΛΟΥΣ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ (ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ) ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΕ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΛΙΚΑ. ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ) ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ. ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΙ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ-ΔΟΥΛΟΙ) ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ.ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!!! ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ- ΔΟΥΛΟΥΣ) ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ?????ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ(ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ-ΔΟΥΛΟΣ) ΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ(ΑΛΗΘΕΙΑ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΦΩΤΙΑ ( Ο.Ε.Α ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ???ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ(ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ-ΔΟΥΛΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ (ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ)ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ???ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΗ (ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΑΠΑΤΕΣ). ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΙΖΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ( Ο.Ε.Α ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ( ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΜΑΣΩΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ (ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ) ΘΑ ΠΑΡΑΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ (ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ) ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ Η’ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΑΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ!!!!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΡΙΧΝΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΠΑΓΜΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!!
ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α (ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ… ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠOΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ. Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ‘’ΧΑΙΔΕΨΟΥΜΕ‘’ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΙΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΝΟΙ ΗΜΙΘΕΩΝ-ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ!!!
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ……….


Απάντηση στις απορίες του νεαρού αναγνώστη του ιστολογίου
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post.html


Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More