22 Απριλίου 2010

Ο Κλίμα-βιο-ψυχολογικός πόλεμος και η εξέλιξή του

ΣΥΧΝΑ οι απλοί πολίτες πληροφορούνται για τις "επιδόσεις" των κάθε είδους οπλικών συστημάτων, κάποιες φορές μάλιστα και για κάποια απόρρητα προγράμματα, ελάχιστα όμως γνωρίζουν για το παρασκήνιο της κατασκευής αυτών των όπλων. Για παράδειγμα, το1950 οι ΗΠΑ πραγματοποιούσαν πειράματα με βιολογικά όπλα στις ακτές της Καλιφόρνιας με τα βακτηρίδια γνωστά ως seratia (στις μέρες μας είναι γνωστό ότι το βακτήριο αυτό προκαλεί πνευμονία αλλά, οι απόρρητες πληροφορίες που διέρρευσαν μιλούν για δοκιμές και με άλλα θανατηφόρα βακτηρίδια...)

Αν και οι ΗΠΑ πρωτοστατούσαν σε τέτοιου είδους πειράματα, είχαν απέναντι τους την ΕΣΣΔ η οποία λέγεται ότι για πολλά χρόνια βομβάρδιζε τις ανατολικές περιοχές της βόρειας Αμερικής με ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλής συχνότητας, τα γνωστά ΕLF, δηλαδή Extremely Low Frequencies (Εξαιρετικά Χαμηλές Συχνότητες).
Αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα χρησιμοποιήθηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα από τον Νικοla Tesla, ο οποίος το 1884 συνεργάστηκε σχετικά με τον Westinghouse. Το 1892 κατασκευάστηκε το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στους καταρράκτες του Νιαγάρα με σημαντική βοήθεια του Τesla. Αργότερα ο ίδιος ο Σέρβος επιστήμονας άρχισε να ασχολείται με πειράματα που είχαν σχέση με την έκλυση ή μάλλον την παραγωγή ενέργειας από την ατμόσφαιρα της Γης. Η όλη θεωρία ονομάστηκε "θεωρία του Υπερχώρου".
Στην προσπάθεια του αυτή ο Τesla βρήκε ως οικονομικό χορηγό τον τραπεζίτη J.Ρ. Μοrgan, ο οποίος ήταν αντιπρόσωπος στις ΗΠΑ της Τράπεζας Rothschild της γνωστής οικογένειας Εβραίων τραπεζιτών. Ο τελευταίος, φαίνεται ότι κατάλαβε πολύ νωρίς τα σημαντικά οφέλη τα οποία θα είχαν οι έρευνες του Τesla. Σύμφωνα με τις μέχρι τότε έρευνες του Σέρβου επιστήμονα, θα ήταν δυνατόν, με τη βοήθεια του ενεργειακού πεδίου του αιθέρα της ατμοσφαιρας, να παραχθεί ενέργεια αστείρευτη και φθηνή! Η σύλληψη αυτής της ιδέας ήταν κάτι το εξαιρετικά πρωτότυπο, αφού σύμφωνα με τη θεωρία αυτή θα μπορούσαν τα πλοία, τα οχήματα, τα εργοστάσια και τα σπίτια να έχουν ενέργεια άφθονη και φθηνή!

Ας επανέλθουμε όμως στη θεωρία του μεγάλου αυτού επιστήμονα για τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα τύπου ΕLF. Έρευνες έχουν δείξει ότι τέτοιου είδους κύματα, όταν εκπεμφθούν προς έναν άνθρωπο, δημιουργούν μεγάλη σύγχυση και σοβαρές νευρολογικές - και κατά συνέπεια ψυχολογικές - διαταραχές, λόγω της άμεσης επίδρασης που έχουν στις εγκεφαλικές λειτουργίες. Άνθρωποι που εκτέθηκαν σε τέτοια ακτινοβολία γίνονται ευάλωτοι και απρόβλεπτοι όσον αφορά τη συμπεριφορά τους. Το Αssociated Press αποκάλυψε ότι οι Σοβιετικοί είχαν κάνει πειράματα με σκοπό τον έλεγχο της ανθρώπινης συμπεριφοράς και υγείας. Τo πρόγραμμα αυτό είχε το κωδικό όνομα Lida και μέσω αυτού οι επιστήμονες προσπαθούσαν να ελέγξουν;
1. Την πίεση του αίματος των ανθρώπων.
2. Την ψυχολογική τους κατάσταση.
3. Την καρδιακή τους λειτουργία.
4. Τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Ο βασικός στόχος του προγράμματος ήταν να ερευνηθεί εάν η επιθετική συμπεριφορά των ανθρώπων αυξάνεται ή μειώνεται και πώς ακριβώς επηρεάζεται από τα κύματα ΕLF.
Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, της US Defense Intelligence Agency, ολόκληρες περιοχές στη Ρωσία βομβαρδίστηκαν με τέτοιου είδους ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Τελικά αποδείχτηκε ότι με αυτό τον τρόπο ολόκληρες λέξεις ή και μουσικοί ήχοι μπορούσαν να "εμφυτευτούν" στον ανθρώπινο εγκέφαλο, προκαλώντας έμμονες ιδέες ακόμα και επιληψία!

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, μία από τις περιπτώσεις στις οποίες ανακαλύφθηκε ότι συνέβαιναν τέτοιου είδους πειράματα ήταν το γνωστό "Σήμα της Μόσχας". Συγκεκριμένα, καθώς το 1962 Αμερικανοί πράκτορες ερευνούσαν την πρεσβεία τους στη Μόσχα γιο "κοριούς", παρατήρησαν με ειδικές συσκευές ότι ολόκληρη η πρεσβεία βομβαρδιζόταν από ηλεκτρομαγνητικά κύματα πολύ χαμηλής συχνότητας! Οι πράκτορες είχαν πληροφορίες ότι οι άνθρωποι που εργάζονταν στην πρεσβεία είχαν από πολύ καιρό παρουσιάσει έντονους πονοκεφάλους, γενική αδιαθεσία, πόνους στα μάτια, αδυναμία συγκέντρωσης, αδικαιολόγητους φόβους, ένταση και απρόβλεπτη συμπεριφορά, ενώ όλοι διαμαρτύρονταν ότι έπασχαν από ιδιαίτερα έντονες αϋπνίες.

Με τη χρήση τέτοιου είδους "οπλικών" συστημάτων, παράλληλα ήρθαν στη δημοσιότητα και νέα στοιχεία για τα λεγόμενα "ψυχοτρονικά" όπλα. Τα οπλικά αυτά συστήματα στηρίζονται στις θεωρίες του Τesla και ο σκοπός τους είναι να επηρεάσουν το υποσυνείδητο του ανθρώπου, καθιστώντας τον εντελώς ανίκανο για αντίδραση.

• Αυτά τα όπλα χρησιμοποιήθηκαν στον Πόλεμο του Κόλπου, όπου οι Ιρακινοί στρατιώτες είχαν καταντήσει εντελώς άβουλοι και ανίκανοι να αντιδράσουν, αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα η περιοχή του Ιράκ βομβαρδιζόταν με ΕLF!
Την Ίδια περίοδο το Ιράκ ήταν το μεγαλύτερο πεδίο δοκιμών για τα νέα όπλα των ΗΠΑ... Σύμφωνα με τις γνώμες Αμερικανών επιστημόνων, χρησιμοποιήθηκαν επίσης τα λεγόμενα "όπλα ελέγχου του νου" (Mind Control Weapons).

• Στο περιοδικό Aviation Week and Space Technology αναφέρεται ότι ο στρατός των ΗΠΑ είναι σε θέση να χρησιμοποιεί πυραύλους οι οποίοι μεταφέρουν συσκευές που μπορούν, καθώς πετούν πάνω από συγκεκριμένες περιοχές, να παράγουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα ΕLF, επηρεάζοντας τη συμπεριφορά και την ικανότητα προσανατολισμού των ανθρώπων. Αυτά τα όπλα έχουν εμβέλεια 2.500 χιλιομέτρων! Ορισμένα από αυτά χαρακτηρίζονται ως "όπλα Τesla"!

Μεγάλοι επιστήμονες που παίρνουν μέρος στο σχεδιασμό τέτοιων οπλικών συστημάτων είναι ο συνταγματάρχης και φυσικός, Thomas E. Bearden, o G. Hurwitz και ο Guy Obelensky. Αυτοί οι επιστήμονες εργάζονται τα τελευταία χρόνια και για λογαριασμό του Ισραηλινού στρατού! ' .Το 1969 ο Hurwitz κατασκεύασε ένα όπλο με βάση τη θεωρία του Τesla, το οποίο στηριζόταν στην ικανότητα να αυξάνει ή να μειώνει την επιτάχυνση της βαρύτητας σε μεταλλικά αντικείμενα που έχουν βασικό συστατικό τον σίδηρο. Η εμβέλεια αυτού του όπλου ήταν 300 μέτρα. Με αυτό τον τρόπο οι Αμερικανοί ήταν σε θέση να αυξομειώνουν το βάρος ενός άρματος μάχης του αντιπάλου και να το καθιστούν, για παράδειγμα... ασήκωτο!

• Ένα άλλο σημαντικό θέμα που θα πρέπει να αναφερθεί σχετίζεται με τις φοβερές μεταβολές του καιρού που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια. Μία εφημερίδα έγραψε στις 23 Φεβρουαρίου του 1993: «Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια συμφωνία στις προβλέψεις των μαθηματικών μοντέλων και των απόψεων πολλών ανθρώπων ότι το κλίμα της Γης αλλάζει συνεχώς. Οι χιλιάδες μετρήσεις που έγιναν στην τροπόσφαιρα αυτά τα χρόνια δείχνουν μάλλον μία μείωση της μέσης θερμοκρασίας στις περιοχές πάνω από το δυτικό Αρκτικό Ωκεανό, παρά αύξηση της».
Η Μοira Timms στο βιβλίο της "Ο δείκτης της Αποκάλυψης" αναφέρει ότι, σύμφωνα με τους επίγειους σταθμούς μετρήσεως θερμοκρασίας, η θερμοκρασία τα τελευταία 30 χρόνια έχει μειωθεί κατά 6΄C
Αρκετοί επιστήμονες, ενημερωμένοι για τις παραπάνω εξελίξεις, διαφωνούν με τους συναδέλφους τους που υποστηρίζουν τη γνωστή άποψη ότι η θερμοκρασία της Γης αυξάνεται. Η διαφωνία αυτή στηρίζεται στο ότι τα μαθηματικά μοντέλα τα οποία χρησιμοποιούνται για τη μελέτη του φαινομένου του θερμοκηπίου είναι μοντέλα τα οποία στηρίζονται σε δεδομένα που δεν είναι πάντοτε κοινά αποδεκτά από τον επιστημονικό κόσμο.
Περισσοτερα εδω:

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More