7 Ιουνίου 2010

Κοσμοιστορικά αστρονομικά γεγονότα στον Πλανήτη Δία (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)1ον) Εδώ και 1 χρόνο πέρισυ τον Ιούλιο ο Δίας δέχτηκε μια πρόσκρουση  από κάποιο σώμα μεγέθους λίγων χιλιομέτρων. Η πρόσκρουση άφησε για  κάποιο διάστημα σκούρα ίχνη στα νέφη του Δία.

2ον) Μέσα σε  λιγότερο από ένα χρόνο μετά την παραπάνω πρόσκρουση ο Δίας δέχεται μια  εντελώς ανεξήγητη, πρωτοφανής, μαζική και ξαφνική αλλαγή στο παγκόσμιο  κλίμα του, χάνει τη μία από τις δύο λωρίδες από σκούρα εμφανή καφετιά  νέφη του, για πρώτη φορά μετά από αιώνες παρατήρησης του Δία με  τηλεσκόπια από τη Γη(!!!)
3ον) Πριν λίγες μέρες ο Δίας δέχεται  μια δεύτερη πρόσκρουση σε λιγότερο από ένα χρόνο(!!!)ακρίβως πάνω στη  λωρίδα νεφών που έχει χαθεί (κατά πάσα πιθανότατα σκεπάστηκε με λευκά  νέφη θύσσανου αμωνίας). Αυτή η δεύτερη πρόσκρουση καταγράφηκε  ΖΩΝΤΑΝΑ(!!!) επίσης από ερασιτέχνες αστρονόμους ως μια σύντομη λάμψη  δίχως να αφήσει όμως αυτή τη φορά κάποια ίχνη στα νέφη όπως συμβαίνει  συνήθως μετά από πρόσκρουση αστεροειδών ή κομήτη.

Ούτε το  ιστολόγιο ούτε η Ο.Ε.Α. παίρνει επίσημη θέση μέχρι στιγμής για αυτά τα  κοσμοιστορικά αστρονομικά γεγονότα και την αιτία πρόκλησής τους.

Αυτό  που θα πούμε είναι ότι αν τυχόν όντως ξεκίνησε ένας διαστημικός πόλεμος  εκεί πέρα μακριά στο Δία, το ζήτημα και η ουσία είναι ΤΙ  ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ οι νεοέλληνες εδώ στην ελλάδα στον πάλαι ποτέ  χώρο πλανητικής διοίκησης της Γης (Ιωλκός-Δήλος-Πέργαμος) ώστε να  πολεμήσουμε τους αντιπάλους μας - τοπικούς επικυρίαρχους και να μη  περάσουν τα σχέδια τους πλανητικού σφαγείου του Αρμαγεδδώνα (3ου  Παγκοσμίου Πολέμου) και ώστε να μη περάσουν τα σχέδια τους καταστροφής  της ελλάδας κατά προτεραιότητα, και ώστε να μη περάσουν τα σχέδια τους  γενοκτονίας των αρχαίων ελλήνων κρητικών Παλαιστινίων στη Γαζα.  (Υποκριτική και στημένη η δήθεν αντισιωνιστική στάση των Τουρκοεβραίων  Ντονμέδων της Άγκυρας τύπου Δαβίδ ή Νταβουτογλου)
Ότι και να γίνεται  στο διάστημα οι έλληνες θα πρέπει να εξακολουθήσουν να έχουν  συγκεντρωμένη την προσοχή τους στη Γη διότι αν χαθεί το παιχνίδι στη Γη  τότε οποιαδήποτε προσπάθεια επέμβασης από το διάστημα θα είναι μάταιη  και θα πάει χαμένη.
Αναλογίστείτε τις ευθήνες σας όλοι και πράξτε με  όσο ένστικτο επιβίωσης σας απέμεινε και με όση ελληνική συνείδηση και  μνήμη σας απέμεινε. Τα όπλα διανοητικού πολέμου σας έχουν δωθεί. Είναι  στο χέρι σας αν θα αποδειχθείτε αισχροί άτιμοι δειλοί ριψάσπιδες ή άξιοι  συνεχιστές της πολεμικής παράδοσης της αρχέγονης πολεμικής φυλής των  λεόντων Ελλήνων!

http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2010/20may_loststripe/
 

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More