7 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Η Αλ Σάλεχ μας δουλεύει . Κατάφορη παραβίαση τους Συντάγματος σε ένα ακόμα στημένο ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ


Η Σύρια σύμβουλος του Βούγια που πληρώνεται από τα λεφτά του ελληνικού λαού σε περίοδο κρίσης αρνείται να απαντήσει σε ερωτήματα του Έλληνα δημοσιογράφου ενώ ταυτόχρονα χάνει τα λόγια της στις ερωτήσεις που απλοί Έλληνες πολίτες της υποβάλουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας ήλθαν πριν από λίγα λεπτά, ένα γνώριμο πανηγύρι από ακαδημαϊκούς για τα πανηγύρια και την Άφρα Άλ Σάλεχ, η οποία δεν γνωρίζει επαρκώς τα ελληνικά, στήθηκε στην Ένωση Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Το πανηγυράκι αυτό είχε στηθεί από «ακαδημαϊκούς» οι οποίοι επίσης σήμερα έγιναν πασίγνωστοι για την λεξιπενία τους και με την αδυναμία απαντήσεων σε ευθέως και κοσμίως διατυπωθέντα ερωτήματα σχετικά με την μετανάστευση δήλωσαν άρνηση ή και αδυναμία απαντήσεως.
Παρόντες στην εν λόγω παράσταση η οποία ξεκίνησε ως κωμωδία και κατέληξε ως τραγωδία ήταν ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας αλλά και απλοί Έλληνες πολίτες.
Δεν έλειπαν βέβαια από το ακροατήριο οι γνωστοί γλειψιματίες φοιτητίσκοι και φοιτητριούλες που αισιοδοξούν να αποτελέσουν στο μέλλον άνθη στον κήπο του Αλάχ, πάντα καλοποτισμένα και καλοπληρωμένα από το υστέρημα του ελληνικού λαού….καλή ώρα όπως η αγαπημένη μας Άφρα.
Σε λίγο θα ακολουθήσει βίντεο και φωτογραφίες καθώς και τα ονόματα της κατάντιας αυτών που υπερηφανεύονται ότι είναι ακαδημαϊκοί και δικαστικοί λειτουργοί.

ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More