21 Ιανουαρίου 2011

Το ισραηλινό λόμπι των ΗΠΑ σύσσωμο στην Ελλάδα – Πρώτος σταθμός η Θεσσαλονίκη

Έτοιμη να προσφέρει γη και ύδωρ στους σιωνιστές η ελλαδική πολιτική ηγεσία

Πανστρατιά καταφθάνει στη χώρα μας το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ ή – επί το επισημότερον – η Διάσκεψη των Προέδρων των Μειζόνων Αμερικανοεβραϊκών Οργανώσεων, το διάστημα 8 με 13 Φεβρουαρίου. Πρώτος σταθμός των εβραίων μεγαλοπαραγόντων ασφαλώς η Θεσσαλονίκη – η κατ’ αυτούς «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων» – που δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί διακαή πόθο του διεθνούς σιωνισμού. Από την πόλη όπου γεννήθηκε ο εξισλαμισθείς συμπατριώτης τους Μουσταφά Κεμάλ, οι σκιώδεις διαμορφωτές της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ θα επιβεβαιώσουν το «άμεσο ενδιαφέρον» τους για τα ελληνικά πράγματα. Κατά τις προγραμματισμένες συναντήσεις τους θα συνομιλήσουν με όλους τους εγχώριους παράγοντες, από τον Γιωργάκη και τους βασικούς υπουργούς του, μέχρι τον εν καιρώ πιθανό αναπληρωτή του Σαμαρά (ένα ακόμη άξιο τέκνο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ).

Ο προφανής λόγος της επισκέψεως αυτής είναι κοινός με τον λόγο που οδήγησε στη χώρα μας προ ημερών και τον ΥΠΕΞ του Ισραήλ. Οι εβραίοι καίγονται να διοχετεύσουν προς την ευρωπαϊκή αγορά το νέο τους προϊόν, δηλαδή τα εκατομμύρια κυβικά φυσικού αερίου του κοιτάσματος Λεβιάθαν. Περικυκλωμένοι από τους Άραβες και με την Τουρκία να παίζει τον ρόλο του ηγεμόνα στον μουσουλμανικό κόσμο, οι εβραίοι δεν έχουν καμία άλλη διέξοδο πλην Κύπρου και Ελλάδος. Δυστυχώς, αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη χρονική περίοδο, οι ηγέτες της χώρας μας είναι κατώτεροι των περιστάσεων (ο νόμος περί Τύπου απαγορεύει τη χρήση εκφράσεων που απηχούν περισσότερο στην πραγματικότητα). Έτσι είναι πολύ πιθανό να προσφέρουν γη και ύδωρ στους εβραίους, μη λαμβάνοντας ούτε τα στοιχειώδη ανταλλάγματα. Από την άλλη πλευρά, οι νέες διεθνείς συγκυρίες, που προέκυψαν μετά την ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου στη λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου, είναι δυνατό να μετατρέψουν τη χώρα μας σε κεντρική δύναμη της περιοχής.

Αν η Ελλάς διέθετε μία αληθινή εθνική κυβέρνηση θα μπορούσε εν μία νυκτί να μεταβληθεί σε διεθνή ενεργειακό κόμβο. Κλειδί στην υπόθεση αυτή ο αγωγός Πύργου-Αλεξανδρουπόλεως, αλλά και ο αγωγός που διακαώς επιθυμούν να κατασκευάσουν οι εβραίοι για να συνδέσουν Ισραήλ-Κύπρο-Ελλάδα-Ιταλία. Μέσω των εν λόγω έργων η Ελλάς θα ρύθμιζε την ενεργειακή αυτάρκεια της κεντρικής Ευρώπης και τη ροή του ρωσικού και εβραϊκού φυσικού αερίου προς αυτή. Με το κατέβασμα ενός διακόπτη οι Έλληνες θα μπορούσαν να διακόψουν αυτή τη ροή, θα μπορούσαν κατ΄ ουσίαν να ελέγχουν τα πάντα.

http://xryshaygh.wordpress.com/

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More