27 Ιανουαρίου 2011

Η Vodafone έσβησε τις σημαίες πίσω από τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης!

Ύστερα από τον σάλο που ξέσπασε στα ελληνικά ιστολόγια, μετά την ανθελληνική προπαγάνδα της εταιρίας κινητής VODAFONE παρουσιάζοντας την σημαία της "Ανεξάρτητης Κρήτης" την οποία σημαία και προπαγάνδα προωθούν ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, με την βοήθεια αμφιλεγόμενων και διαβόητων ονομάτων σαν του George Soros, μετά την άμεση προβολή του θέματος από το ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (http://anti-ntp.blogspot.com/2011/01/vodafone.html) αλλά και πολλών ελληνικών ιστολογίων,

η εταιρία Vodafone έσβησε τις σημαίες πίσω από τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης!
http://www.youtube.com/watch?v=z2LtRdj28e0

Δεν είναι η πρώτη φορά που πράττει τέτοια προπαγάνδα η εν λόγω εταιρία, καθώς στο παρελθόν είχε υποπέσει σε παρόμοια μέσω τηλεοπτικής διαφήμισης για κινητή τηλεφωνία με θέμα την επανάσταση του 1821. Κάνοντας τηλεοπτικό και προωθητικό προϊόν οντότητες οι οποίες έπαιξαν ρόλο στην απελευθέρωση της Ελλάδας από τον Τουρκικό ζυγό.

Ας προσέχει λοιπόν ώστε να μην ξανά διαπράξει τέτοια ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ εναντίον της Ελλάδας, η οποία θα έχουν άμεση επίπτωση στο κύρος της και φυσικά στα κέρδη της.

Σε μια τέτοια περίοδο που ο Ελληνισμός βάλετε από παντού, μετά την οικονομική κατοχή της χώρας μας από ξένα κέντρα, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και ειδικά από εγχώριους κύκλους.

Θα παρακολουθείται στενά η εταιρία και οποιαδήποτε εταιρία της οποίας το παρελθόν είναι μπλεγμένο σε σκάνδαλα εις βάρος της Ελλάδας. Σε περίπτωση που θα επαναληφθούν πράξεις που αντιτίθενται στο Εθνικό συμφέρον, οι επιπτώσεις θα είναι διαφορετικές και δεν θα αρκεστούμε μόνο σε δημοσίευση του θέματος, αλλά θα ακολουθηθεί η νομική οδός καθώς και διοργάνωση εκστρατείας διακοπής συνεργασίας όσων Ελλήνων συνεργάζονται με την παραπάνω ή οποιαδήποτε εταιρία διαπράξει κάτι παρόμοιο.

Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός θα είναι για πάντα εδώ να χαλάει οποιοδήποτε σχέδιο της Παγκόσμιας διακυβέρνησης που θέλουν εγχώρια και ξένα λαμόγια
(δείτε εδώ ποια)

Δηλώνουμε παρόν και νιώθουμε περήφανοι που, όλοι μαζί ενώσαμε τις φωνές μας ενάντια σε έναν κολοσσό όπως η voda-φόνε!
Αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το Η ισχύς εν τη ενώσει*

Μπράβο σε όλα τα ελληνικά ιστολόγια που το προέβαλαν!!

Η ανακοίνωση της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης κατά της VODAFONE.
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/01/vodafone_26.html

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More