1 Μαρτίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Λάβαμε μήνυμα, από φίλο αναγνώστη του ιστολογίου μας, που πραγματικά μας εξέπληξε (το παραθέτουμε αυτούσιο πιο κάτω).

Στον σύνδεσμο του Μίκη http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/sparks/map/ και συγκεκριμένα στο σημείο που μας ενημερώνει η κίνηση αυτή, πού βρίσκονται οι ΣΠΙΘΕΣ ανά την Ελλάδα, είδαμε ότι στον χάρτη που θέλησαν να χρησιμοποιήσουν, η Κύπρος, αναφέρεται ως Βόρεια Κύπρος. 

Δεν θέλουμε να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα, αλλά αν μη τι άλλο θεωρούμε μέγα ατόπημα την επιλογή του συγκεκριμένου χάρτη της Bing, ο οποίος, επιπλέον, αναγράφει τις πόλεις της  Ελλάδος (Κύπρου) στα Τουρκικά!

Θέλουμε να ξέρουμε, αυτοί που επέλεξαν τον συγκεκριμένο χάρτη τι σκεφτόντουσαν.
Πως είναι δυνατόν να γίνει μία τέτοια επιλογή;
Ποια ήταν τα κριτήρια;
Τελικά οι καταγγελίες που έχουν φθάσει στα αυτιά μας, ανά διαστήματα, περί της προσπαθείας  καπελώματος της κίνησης από απάτριδες έχουν βάση;
Ακόμα θα θέλαμε να ξέρουμε αν υπάρχει ΣΠΙΘΑ και στην Κύπρο μας· αν ναι, γιατί  δεν έχει σηματοδοτηθεί με το αντίστοιχο κόκκινο αστεράκι (όπως και οι υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος);

Ακολουθεί η επιστολή του αναγνώστη μας:
                                                                 
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Μίκη Θεοδωράκη έχει αναρτηθεί νεοοθωμανικός χάρτης που αναφέρει την Κύπρο με την ονομασία που καθιέρωσαν οι νεοοθωμανοί Ερντογάν – Νταβούτογλου. NORTHERN CYPRUS!!!

Όσο κι αν είναι απίστευτο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΜΙΚΗ http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/ και της αμφιλεγόμενης πρωτοβουλίας ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, έχει αναρτηθεί νεοοθωμανικός χάρτης της Ελλάδος, της Μικράς Ασίας και της Κύπρου.
Η Κύπρος αναφέρεται ως NORTHERN CYPRUS!!!

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πως από πολύ καιρό οι νεοοθωμανοί της Άγκυρας , στα  διεθνή φόρα που μετέχουν, αρνούνται την ονομασία ΚΥΠΡΟΣ και ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ισχυριζόμενοι ότι τέτοιο κράτος δεν υφίσταται και πως το μόνο κράτος που υπάρχει στο νησί είναι η «Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου»!

Ποιος ανέβασε αυτόν τον χάρτη στην ιστοσελίδα του ΜΙΚΗ, που τόσοι Κύπριοι πίνουν νερό στο όνομά του;
Δεν ντρέπονται;
Χάθηκαν οι χάρτες; Ή τελικά επαληθεύονται όσοι καταγγέλλουν τον ΜΙΚΗ για συνεργασία με τους νεοοθωμανούς;

ΜΙΚΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ.
Διώξε γρήγορα τους πράκτορες από δίπλα σου, αλλιώς οι ΣΠΙΘΕΣ σου θα σβήσουν πιο γρήγορα από όσο ανάψανε κι εσύ θα ψάχνεις το όνομά σου. ΝΤΡΟΠΗ.
ΔΩΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΤΩΡΑ
http://akommatistoi.blogspot.com/2011/02/blog-post_26.html

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More