17 Μαρτίου 2011

Ιδου πως τα Ισλαμικά κράτη πέφτουν στην «αγκαλιά» της γενοκτονικης διπρόσωπης ύπουλης Κίνας… και η Ρωσία κοιμάται όρθια.

Κίνα: Έμμεση στήριξη στον Μ. Καντάφι: Το Πεκίνο ανακοίνωσε, ότι οι κινεζικές επιχειρήσεις, είναι έτοιμες να επιστρέψουν στη Λιβύη, και να συνεχίσουν το έργο τους
  1. Η Κίνα ανακοίνωσε σήμερα πως οι επιχειρήσεις της είναι έτοιμες να επαναλάβουν τις δραστηριότητές τους στη Λιβύη, όπως τόνισε ο πρεσβευτής της χώρας στην Τρίπολη Γουάνγκ Γουανγκ Σινγκ και μεταδίδει το λιβυκό πρακτορείο Jana.
  2. Ο κινέζος πρεσβευτής τόνισε πως οι κινεζικές επιχειρήσεις έχουν «τη διάθεση, την επιθυμία και την έγνοια» να επιστρέψουν στη Λιβύη και να ξαναρχίσουν ξανά τα αναπτυξιακά σχέδια που έχουν αναλάβει, ιδίως στον τομέα των υποδομών, των κατασκευών και των τηλεπικοινωνιών.
  3. Ο Σινγκ, μιλώντας στη συνάντησή του με τον επικεφαλής της λιβυκής κυβέρνησης Μπαγντάντι Μαχμούντι, τόνισε πως οι κινεζικές επιχειρήσεις είναι «έτοιμες να συνεργασθούν με την Τρίπολη για την υλοποίηση και άλλων αναπτυξιακών σχεδίων σε διάφορους τομείς».
  4. Ο λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι, που βρίσκεται αντιμέτωπος με μία πρωτοφανή λαϊκή εξέγερση για πάνω από έναν μήνα, είχε προσκαλέσει την Κυριακή τις κινεζικές, ρωσικές και ινδικές πετρελαϊκές εταιρείες να έλθουν και να εκμεταλλευθούν το αργό πετρέλαιο της χώρας, του οποίου η παραγωγή σχεδόν έχει σταματήσει μετά την αποχώρηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ξένων εταιρειών.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More