30 Μαρτίου 2011

«Αυτόματα» δωρητής οργάνων κάθε έλληνας πολίτης

Ο κάθε Έλληνας πολίτης είναι δωρητής οργάνων, αν δεν έχει δηλώσει την άρνηση του στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, προωθεί το υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα, σύμφωνα με το νομοσχέδιο, επιτρέπεται η αφαίρεση οργάνων να γίνεται και σε ιδιωτικές κλινικές, εφόσον έχουν πάρει άδεια του υπουργού Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.
Μέχρι τώρα, επιτρεπόταν η αφαίρεση οργάνων σε ιδιωτικές κλινικές μόνο από ομάδα κέντρου μεταμόσχευσης δημοσίου νοσοκομείου. Η αδεία θα ισχύει για 3 χρόνια και θα ανανεώνεται μετά από επανέλεγχο. 

http://www.skai.gr/news/health/article/166113/automata-doritis-organon-kathe-ellinas-politis-/


''ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ''(ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ)
ΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΑΣΜΑ....
ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΓΛΥΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ,Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.
ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ:
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο Κος ΤΖΕΦΡΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΣΙΣ. ΦΥΡΙ,ΦΥΡΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More