11 Απριλίου 2011

Τα “χαρούμενα αγόρια” του Γερουλάνου, έρχονται στην Αθήνα


Mετά από Τούρκους και εβραίους, σειρά πήρε και το αδελφάτο! Η προσπάθεια «τουριστικής ανάδειξης» των μεγάλων ελληνικών πόλεων, σε συνεργασία με τους θιασώτες της ελευθεριότητας και του εθνομηδενισμού, δημάρχους Αθήνας & Θεσσαλονίκης, κκ Καμίνη και Μπουτάρη αντίστοιχα, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Αντί λοιπόν για καμπάνιες μέσω της ομογένειας, του ΕΟΤ και μεγάλων ΜΜΕ του εξωτερικού, οι «πολιτικά ορθοί» φωστήρες του ΠΑΣΟΚ της ΠΑΣΟΚ ς Τάξης Πραγμάτων, προτίμησαν τις συμμετοχές της χώρας μας σε τουριστικές εκθέσεις στο Τελ Αβίβ και στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και την έναρξη απευθείας πτήσεων των τουρκικών αερογραμμών από την Κωνσταντινούπολη στην Θεσσαλονίκη. Και έπεται συνέχεια...
Σόδομα και Γόμορρα...

Το πρόγραμμα του αρμόδιου υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού λοιπόν, περιλαμβάνει εβδομάδα Ουράνιο Τόξο (Athens Rainbow Week, μία από τις 30 θεματικές), με 15.000 ομοφυλόφιλους να κατακλύζουν, βάσει σχεδίου, την ελληνική πρωτεύουσα, την περίοδο από 30 Μαΐου, ως τις 5 Ιουνίου. Δηλαδή, η Αθήνα θα μεταβληθεί σε μια μινιατούρα του Σαν Φραγκίσκο στις αρχές του καλοκαιριού, με ένα επταήμερο ανηθικότητας, εξαχρείωσης και οργιαστικής κατάστασης, παρελάσεις τύπου gay parade και πάρτι για ομοφυλόφιλους από την Ευρώπη και το... Ισραήλ! Τόσο καλά, αυτό είναι το όραμα του «προοδευτικού» και σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ για την κοινωνία μας: η επιθετική επικοινωνιακή προώθηση του σοδομισμού!
Εκρηκτικά μείγματα...
Αντί να μαζέψουν λοιπόν τους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει το κέντρο επιτιθέμενοι στους Έλληνες και στους τουρίστες (ας ρωτήσουν στο ΠΑΣΟΚ τους ξενοδόχους και τους καταστηματάρχες να τους πουν σχετικά...), φέρνουν εδώ τους περιφερόμενους ομοφυλόφιλους, οι οποίοι αναμειγνυόμενοι με τους μουσουλμάνους στη συντριπτική τους πλειοψηφία λαθρομετανάστες, θα δημιουργήσουν ένα «εκρηκτικό» μείγμα, δημιουργώντας έκρυθμες καταστάσεις! Παρδαλά πράγματα θα έλεγε κανείς! Αντί λοιπόν να φέρουν τουρίστες υψηλού επιπέδου από τη Βόρεια Αμερική, αντί να κάνουν ειδικά πακέτα για τους Ευρωπαίους, αντί να ενισχύσουν το yachting και τις μαρίνες των νησιών μας (κάτι που από την πλευρά τους κάνουν συνεχώς οι Τούρκοι, αντί να στήνουν gay parades), μετατρέπουν την Αθήνα σε εκφυλισμένη πόλη, σε πόλη-προπύργιο της ελευθεριότητας...

Τι θέλουν ακριβώς να προβάλλουν;
Έτσι λοιπόν οι περί τον κ. Γερουλάνο, σκοπεύουν να αναδείξουν τον ελληνικό πολιτισμό. Ίσως έτσι τον αντιλαμβάνονται, οι «προοδευτικοί» αυτοί τύποι. Προσέξτε τι ανέφερε ο ίδιος ο υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή» (που φιλοξένησε σχετικό ρεπορτάζ): «δεν ήταν εύκολο να συγκεντρώσουμε τέσσερις διαφορετικούς οργανωτές GLBT σε μια μόνο εβδομάδα, την οποία φιλοδοξούμε να κάνουμε σημείο αναφοράς στην Ευρώπη». «Κατόρθωμα»! Έχουν όντως «υψηλές» φιλοδοξίες στην κυβέρνηση: να γεμίσουν την Αθήνα οροθετικούς! Αλλά, ας μην «ψήνονται», γιατί η ντομάτα θα πέσει σύννεφο! Οι δε Ελληνίδες μητέρες, θα μιλήσουν στην κάλπη!
Στήνουν ήδη το μηχανισμό...
Να υποθέσουμε ότι τα ΜΜΕ θα καλύψουν όλα τα παραπάνω με «κέφι»; Να υποθέσουμε ότι το αριστερόστροφο σινάφι Θα σπεύσει να επαινέσει τον «πλουραλισμό» και την «πολυφωνία» της Αθήνας; Να υποθέσουμε ότι θα προσπαθήσουν να «μπολιάσουν» τα παιδιά μας με λάθος πρότυπα και με ακόλαστες προδιαθέσεις, αντί εθνοπρέπειας και ανδροπρέπειας; Ναι, να υποθέσουμε και α αντιδράσουμε, καταγγέλλοντας τους διοργανωτές και την προσβολή της δημοσίας αιδούς, όπου αυτή παρατηρηθεί. Γιατί θα παρατηρηθεί, να είστε σίγουροι. Άλλωστε, οι κίναιδοι δεν είχαν, δεν έχουν και δεν θα έχουν φραγμούς, στην προσπάθειά τους να πυκνώσουν τις τάξεις τους.
http://www.elkosmos.gr/

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More