21 Απριλίου 2011

Και υβριστής...και ψεύτης.ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος για την «τεμπέλικη» Ελλάδα και την «προοδεύουσα» Τουρκία, όπως χαρακτηρίστηκαν σε ομιλία του Θ. Πάγκαλου στην Κωνσταντινούπολη, την οποία κατέγραψε η εφημερίδα «Χουριέτ», αφήνουν έκθετο τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος συλλαμβάνεται ψευδόμενος, δεν είχε την πολιτική ευθιξία να παραιτηθεί ούτε αυτή τη φορά. Αρνείται τα ίδια τα λεγόμενά του και επιτίθεται με απαράδεκτο τρόπο στην εφημερίδα μας.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ...
και προσβλητική για όλους τους Ελληνες συμπεριφορά του, όμως, δεν θα έπρεπε να βρίσκεται ακόμα στη θέση του, αλλά να έχει ήδη απομακρυνθεί από τον πρωθυπουργό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι από τη διατήρηση του κ. Πάγκαλου στο κυβερνητικό σχήμα γίνεται φανερό πως ο Γ. Παπανδρέου δεν είναι σε θέση να διώξει, αλλά ούτε να συνετίσει, τον αντιπρόεδρό του, ο οποίος εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ίδιο προσωπικά, αλλά και τη χώρα του.
Είναι σοβαρό ζήτημα ότι, την ώρα που η ελληνική οικονομία έχει βυθιστεί στη μεγαλύτερη ύφεση των τελευταίων δεκαετιών και οι πολίτες υποβάλλονται σε αιματηρές θυσίες χωρίς αντίκρισμα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επιδίδεται συστηματικά και κατ’ εξακολούθηση σε αφορισμούς κατά πάντων και καταφέρεται με ύβρεις εναντίον των Ελλήνων συλλήβδην, αλλά και κατά του Τύπου. Αποτελεί, δυστυχώς, ένδειξη πολιτικής αδυναμίας του πρωθυπουργού το γεγονός ότι σιωπά και δεν παίρνει την απόφαση να ζητήσει την παραίτηση του Θ. Πάγκαλου, προφανώς όχι επειδή συμφωνεί με τις απόψεις του, αλλά επειδή φοβάται να τις αποδοκιμάσει. Το βέβαιο είναι ότι όλα αυτά έχουν προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More