19 Απριλίου 2011

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝEΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΕΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ./ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΤΑ 6 ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ(ΜΠΑΧΡΕΡΙΝ-ΚΑΤΑΡ-Σ.ΑΡΑΒΙΑ-ΚΟΥΒΕΙΤ-ΟΜΑΝ-ΗΑΕ) ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΙΜΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ . ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΟΛΕΜΟ(ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011-2012 ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ).
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΕΙΡΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

* ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ-ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ.
*ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΜΑ.
*ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
*ΤΑ 6 ΚΡΑΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΖΕΣΤΑΝ/ΠΟΛΗ ΑΧΒΑΖ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ. ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 15 ΑΡΑΒΕΣ ΝΕΚΡΟΙ.
*ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ.
*ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΜ ΝΤΟΝΙΛΟΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΚΤΙΚΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
*ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΟΝΔΙΝΟ-ΠΑΡΙΣΙ.
*ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΡΙΑΝΤ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ, Ο ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΝΑΓΙΑΦ, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΟΥΝΤΑΜΠ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΜΟΥΚΡΙΝ-ΜΠΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΧΑΛΕΝΤ. ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΣΤΕΝΗ Η ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΗΑΕ. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ.
*Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ…
*ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More